Τρίτη, 23 Απριλίου 2013

Επιβίωση μετά από οικονομικό κραχ - Αυτάρκες νοικοκυριό...


Η επιβίωση μετά από γεγονότα που θα μας αναγκάσουν να απομακρυνθούμε από τα σπίτια μας προϋποθέτει συγκεκριμένες γνώσεις, που δεν τις έχω.

Για να επιβιώσουμε όμως στα σπίτια μας μετά από ένα οικονομικό κραχ, χρειάζονται γνώσεις που όλοι και όλες μπορούμε εύκολα και γρήγορα να αποκτήσουμε.

Τι γνώριζαν οι γιαγιάδες μας και κατάφεραν να επιβιώσουν σε καιρό πολέμου ή απόλυτης φτώχειας;

Τι θα πρέπει να είμαστε ικανοί να κάνουμε μόνοι μας; Πως “έτρεχαν” τα σπίτια τους οι παλιές νοικοκυρές, τότε που δεν υπήρχαν μισθοί, ασφάλιση και συντάξεις και που μόνο η καλή διαχείριση των πόρων έφερνε την ευημερία;

Αυτή είναι η λίστα που έχω καταλήξει, δοκιμάσει και πιστεύω ότι λειτουργεί άψογα.

Πρέπει λοιπόν να μπορούμε τουλάχιστον…

Να φτιάχνουμε προζύμι και ψωμί.

Τα μυστικά της αρχαιότερης χριστιανικής επιγραφής γραμμένης στα Ελληνικά


Εκπληκτικά μυστικά της αρχαιότερης χριστιανικής επιγραφής στον κόσμο, η οποία είναι γραμμένη στα Ελληνικά, φέρνουν στο φως νέες έρευνες.

Πρόκειται για πληροφορίες που δείχνουν τη σχέση των δημιουργών της με τον αιρετικό φιλόσοφο Βαλεντίνο, αλλά και την επιρροή που είχαν δεχτεί από προχριστιανικά στοιχεία.

Η επιγραφή είναι πέτρινη, με επίσημη ονομασία NCE156. Ανήκει στη συλλογή των Μουσείων του Καπιτωλίου της Ρώμης και χρονολογείται στο δεύτερο μισό του 2ου αιώνα μ.Χ., όταν η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία βρισκόταν στη μεγαλύτερη ακμή της.

Από την ίδια περίοδο δεν υπάρχουν άλλα χριστιανικά κατάλοιπα γραφής πάνω σε πέτρα, παρά μόνο σε πάπυρο, τα οποία φέρουν αποσπάσματα των ευαγγελίων, γραμμένα με μελάνι.

Ωστόσο η NCE156 καινοτομεί και ως προς το περιεχόμενό της, καθώς δεν αναφέρεται άμεσα στα ευαγγέλια, αλλά παραπέμπει σε χριστιανικές πεποιθήσεις, εμπλουτισμένες με ειδωλολατρικά στοιχεία. Το κείμενο αναφέρει:

"Στο λουτρό μου, οι αδελφοί του νυφικού θαλάμου φέρουν τους πυρσούς, στις αίθουσές μας πεινούν για τα [αληθινά] δείπνα,

ακόμη και όταν εγκωμιάζουν τον Πατέρα και δοξάζουν τον Υιό. Εκεί [με τον Πατέρα και τον Υιο] είναι η μοναδική πηγή και ρείθρα της αλήθειας."

Θα έχετε κράτος ως τον Σεπτέμβριο του 2013! - ΒΙΝΤΕΟ
Από την Ιόλη Πιερίδη

Parkside Wimbledon, Απρίλιος 2013. Οι καλεσμένοι του γόνου της γνωστής εφοπλιστικής οικογενείας στο υπέροχο σπίτι του στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, χάζευαν τα έργα τέχνης που κοσμούσαν τους
τοίχους του σαλονιού. Εκείνος με δύο άλλους Έλληνες φίλους του είχαν αποσυρθεί στο γραφείο του και συζητούσαν.

-Έχω κάτι για σας…,

ακούστηκε κάποια στιγμή ο οικοδεσπότης.

Καθώς έκλεινε το συρτάρι του γραφείου του ένα αντίγραφο επιταγής πάνω στο οποίο υπήρχε ο αριθμός 6.000.000 δολλάρια και δύο ονόματα, έκανε την εμφάνισή του. Η επιταγή είχε πολύ παλιά ημερομηνία, δεκαετίες πίσω, αλλά τα ονόματα εκείνου που την εξέδιδε και του παραλήπτη είχαν μια σατανική “επικαιρότητα” στα πολιτικά πράγματα της Αθήνας.
Τόσο βαριά επικαιρότητα που ούτε καν αυτή η δίκη του Άκη και της Βίκυς Σταμάτη, δεν μπορούσαν να αναχαιτίσουν την σημασία της. Ήταν μία από τις τουλάχιστον δύο επιταγές που είχαν ρίξει την κυβέρνηση του ανθρώπου που σε βαθιά γεράματα πλέον, αλλά πάντα κοτσονάτος, θα μιλήσει την Τετάρτη το απόγευμα στο Free Thinking Zone της Σόλωνος σε νεαρούς bloggers.

O εφοπλιστής και η παρέα του είναι το αντίπαλο δέος στη παρέα των Γερμανών επιχειρηματιών που λίγες μέρες πριν είχαν συναντηθεί στην βίλα του Σουνίου. Τα στρατόπεδα είχαν πλέον αρχίσει να ξεκαθαρίζουν. Αμερικανοί εναντίον Γερμανών με φόντο την Ελλάδα και την Κύπρο-για την ώρα.

Η παρέα του εφοπλιστή εξυπηρετούσε τα αμερικανικά συμφέροντα και για την ώρα σχολίαζε ειρωνικά την "τιμή" των Ελλήνων πολιτικών. Δεν παρέλειψαν μάλιστα να αναφερθούν με περίσσευμα χαιρεκακίας στην προσπάθεια του πρωθυπουργού Σαμαρά να καταφέρει ένα ραντεβού με τον Ομπάμα, βάζοντας μέσο, για την ακρίβεια ικετέυοντας την βοήθεια του Εβραικού λόμπι. Ο Σαμαράς όπως έγραψε πρώτο το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» έσπευσε καταιδρωμένος να δηλώσει συμμετοχή-από τους πρώτους- στο AJC Global Forum 2013- το οποίο διεξάγεται τις πρώτες μέρες του Ιουνίου στην Ουάσινγκτον με την ελπίδα ότι έτσι θα καταφέρει να δει και τον Ομπάμα.

-Ακόμη και να το πετύχει η συνάντηση θα είναι απόλυτα εθιμοτυπική, το κλίμα ψυχρό και σχεδόν στο όρθιο. Οι δικοί μας ξέρουν ότι ο Σαμαράς παραδόθηκε αμαχητί στους Γερμανούς και τώρα πλέον είναι αναλώσιμος ακόμη και για την Μέρκελ.

Στα αυτιά τους είχαν φθάσει οι πληροφορίες ότι η Γερμανίδα Καγκελάριος αναζητά τον αντικαταστάτη του Σαμαρά , ει δυνατόν ως τις 20 Ιουλίου, και δεν υπήρχε πλέον κανένας λόγος οι Αμερικανοί να ανοίξουν παρτίδες μαζί του. Απλά για λόγους fairplay δεν θέλουν να δυναμιτίσουν την γερμανική προεκλογική περίοδο κάτι που έκανε και η Μέρκελ όσο πλησιάζαμε στις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου με την επανεκλογή του Ομπάμα.

Η χημεία στο πιάτο μας


Σε ένα πρόσφατο άρθρο των NYTimes φαίνεται ότι η κατάσταση ελέγχου της διατροφής μας έχει ξεφύγει κανονικά.Σε λίγο δεν θα τρώμε κρέας με κάποια αντιβιοτικά, αλλά θα παίρνουμε κατευθείαν το αντιβιοτικό που υποτίθεται προορίζεται για το ζώο απλά σε διάφορες γεύσεις αφού η αναλογία των φαρμάκων κοντεύουν να είναι μεγαλύτερη της τροφής.
Το 80% των αντιβιοτικών που πωλούνται αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ πηγαίνει στο κοτόπουλο, το χοιρινό ή το μοσχαράκι που βάζουμε στο πιάτο μας. Όμως οι παραγωγοί δεν είναι καθόλου υποχρεωμένοι να δώσουν λογαριασμό τι χρήση κάνουν με όλα αυτά τα φάρμακα.

ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΑ!............

(Σχόλιο μας .Ως γνωστόν ομως   τα φαρμακα του Καρκινου αλλα θα άλλων σοβαρων ασθενειών  εχουν βρεθει εδω και χρόνια και ειναι προνομιο των πλουσίων ............  παραθετουμε το άρθρο)

15Μετά από 25 χρόνια έρευνας για τις ασθένειες που σχετίζονται με το κάπνισμα, οι ερευνητές και οι επιστήμονες του Κέντρου Μοριακής Ανοσολογίας (CIM) της Αβάνας, κατάφεραν να αναπτύξουν το πρώτο εμβόλιο κατά του καρκίνου του πνεύμονα.

Η δραστική ουσία του φαρμάκου στο εμβόλιο, βασίζεται σε «μια πρωτεΐνη που όλοι έχουμε, όταν ο καρκίνος είναι ανεξέλεγκτος». «Ο παράγοντας επιδερμικής αύξησης έχει σχέση με τον συνολικό πολλαπλασιασμό των κυττάρων»... είπε ο Γκιζέλα Γκονζάλες, επικεφαλής ερευνητής του έργου. «Το φάρμακο θα μπορούσε να…. μετατρέψει τον καρκίνο σε μια διαχειρίσιμη χρόνια ασθένεια, με τη δημιουργία αντισωμάτων έναντι των πρωτεϊνών που πυροδότησαν τον ανεξέλεγκτο πολλαπλασιασμό των κυττάρων», ανέφερε.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ................. ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΡΑΓΚΟ ΑΜΠΕΛΙ

Ο Ρώσος μεγιστάνας ζήτησε τη συνδρομή των ελληνικών Αρχών

Το Λιμενικό περιπολεί τα βράδια γύρω από τον Σκορπιό
Ζητήθηκε η συνδρομή των ελληνικών Αρχών για το μεσοδιάστημα, μέχρι να οργανωθεί η ιδιωτική ασφάλεια του Ρώσου μεγιστάνα, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ που θα αναλάβει τη φύλαξη του νησιού.

Ο Σκορπιός αναμένεται να μετατραπεί εκ νέου σε «φρούριο». Μάλιστα για τον σκοπό αυτό, αλλά και για την επίλυση των τελευταίων γραφειοκρατικών λεπτομερειών βρίσκεται και ο ίδιος ο μεγιστάνας στην Ελλάδα από προχθές βράδυ.

Ahnenerbe: Η οργάνωση μυστικιστικών ερευνών των ΝαζίΑπό το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και μετά, το Τρίτο Ράιχ έχει περιτυλιχθεί με μία ομίχλη φήμης, αποτροπιασμού και ως ένα βαθμό μυστηρίου, καθώς, πέρα από τις γνωστές τους δραστηριότητες, οι Ναζί «κυνήγησαν» και πολλούς μη συμβατικούς τομείς, σημειώνοντας επιτεύγματα σε χώρους όπου τα υπόλοιπα έθνη βρίσκονταν πίσω. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι πυραυλικές/αεριωθούμενες τεχνολογίες και ο χώρος των υποβρυχίων. Όμως υπάρχουν και ιστορίες που συνδέουν κάποιους από τους υποτελείς του Χίτλερ με μεταφυσικές αναζητήσεις και εξερευνητικά ταξίδια με αινιγματικούς σκοπούς. Που σταματά η αλήθεια και που ξεκινά ο μύθος;
Πέραν της επιστημονικής έρευνας, το Ράιχ, ως γνωστόν, είχε και άλλα «ενδιαφέροντα». Το ενδιαφέρον του Χίτλερ – και κάποιων εκ των ατόμων που απάρτιζαν τον περίγυρό του- για τον μυστικισμό (πάντα σε σχέση με την υποτιθέμενη «Αρεια» κληρονομιά και παράδοση) είναι σε γενικές γραμμές γνωστό. Ακόμη και αν η συντριπτική πλειοψηφία των θεωριών που κυκλοφορούν «εκεί έξω» είναι τουλάχιστον εξωφρενικές (όπως, για παράδειγμα, οι θεωρίες που αποδίδουν την ήττα των Ναζί στην…απώλεια αντικειμένων όπως το Άγιο Δισκοπότηρο και η Λόγχη του Πεπρωμένου, που υποτίθεται πως είχαν φτάσει στα χέρια του Χίτλερ, με αποτέλεσμα να έχει κερδοφόρα έκβαση ο πόλεμος μέχρι τη στιγμή που απωλέσθηκαν), ωστόσο δεν μπορεί να αμφισβητηθεί εύκολα ο πολιτικοθρησκευτικός και προπαγανδιστικός χαρακτήρας της παρουσίασης τέτοιων πεποιθήσεων. Αλλωστε το Ράιχ σφυρηλατούσε τη δική του κοσμοθεωρία και μία ιδιαίτερη, δική του «θρησκεία» με αυτό τον τρόπο.

Ουσία σε σαμπουάν και καλλυντικά, μπλοκάρει τα νευρικά κύτταρα. Όλη η λίστα των προιόντων! AΠΛΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ...........


Ο σημερινός φοβικός άνθρωπος, ζώντας μέσα στο αίνιγμα της τεχνολογίας, της αλάνθαστης επιστήμης και της πολιτικής αστάθειας, διαβάζοντας  παράλληλα και τα αποτελέσματα βάσιμων ερευνών που δείχνουν με το δάχτυλο, -ονομαστικά και ουρλιάζοντας- την επικινδυνότητα κάποιων προιόντων , (τα οποία εκπαιδευτήκαμε να τα συνδέουμε με την προσωπικότητα μας) νιώθει ανοχύρωτος, ανυπεράσπιστος, μπερδεμένος και στο τέλος, αφορίζει όλα τα προιόντα που υπάρχουν στην αγορά και τα οποία μπορούν να διασφαλίσουν την υγεία του ίδιου και της οικογένειας του.

Οπότε η αντίσταση μοιάζει εντελώς απίθανη. Όμως σε αυτή τη σκέψη βασίζονται και αυτές οι δολοφονικές εταιρείες που παίζουν με την ζωή μας. Στο μπέρδεμα, στην αναβλητικότητα, στην αίσθηση της μάζας που έχουμε. Νιώθουμε πολλές φορές σαν μια αγέλη ποντικών ,που μας κυνηγάει μια μόνο γάτα. Η αλήθεια όμως είναι ότι τα ποντίκια μπορούν να σωθούν απο την γάτα, αν αλλάξουν τους κανόνες. Αν ορίσουν εκείνα τους κανόνες του παιχνιδιού. Η αντίσταση δεν είναι απίθανη στα επικίνδυνα προιόντα. Αγοράζουμε οικολογικά. Αν δεν έχουμε χρήματα φτιάχνουμε μόνοι μας. Αν δεν έχουμε συνταγές ψάχνουμε να βρούμε. Ποτέ στην ιστορία του ο άνθρωπος δεν ήταν πιο προσωπικά υπεύθυνος για τις επιλογές του όπως είναι σήμερα. Αν δεν σαστίσει απο την ενημέρωση, η ενημέρωση τελικά μόνο καλό μπορεί να του κάνει. Τον χτίζει ως προσωπικότητα. Αν μάθει να χρησιμοποιεί σωστά τις πληροφορίες του και όχι σαν αφορμή για χάος, μπορεί με την αποχή απο τα επικίνδυνα προιόντα να αλλάξει τους κανόνες της αγοράς. Να επιβάλλει την ηθική. Ζώντας με επικίνδυνα προιόντα, με επικίνδυνες τροφές, δεν είναι να απορεί κανείς κάτω απο πιο φιλοσοφικό υποβαθρο δημιουργήθηκε το σκάνδαλο με την επικίνδυνη σιλικόνη στα στήθη των γυναικών. Ο ενορχηστρωτής αυτής της ιστορίας, ο υπεύθυνος της διακίνησης της ακατάλληλης σιλικόνης, την οποία και διοχέτευσε στη διεθνή αγορά,  έκανε ότι έκανε, χωρίς ενοχές με το επιχείρημα του γενικότερου μπάχαλου που επικρατεί στην ασφάλεια των προιόντων. Καταφέροντας να στείλει στο θάνατο τόσες και τόσες γυναίκες. Και βάζοντας στον εφιάλτη της αγωνίας άλλες τόσες! Μόνο εμείς μπορούμε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας. Παρακάτω πέρα απο την ενημέρωση όλων των προιόντων που συμβάλουν μεθοδικά στον θάνατο μας και στην μαζική μας εξόντωση,-καλύτερα απο τον Χίτλερ- παραδίδω για τους αναγνώστες μια συνταγή  αθώα για  στοματικό διάλυμα με την ίδια αποτελεσματικότητα του ένοχου Λίστεριν, και μια συνταγή σαπουνιού. Σχετικά με τα καλλυντικά, υπάρχουν άφθονα στην ιστοσελίδα μας αλλά και σε άλλες. Και θα συνεχίσουμε και με άλλα ακόμα θέματα. Επίσης θα παραθέσω και μια λίστα με οικολογικά απορρυπαντικά που μπορείτε να τα φτιέξετε μόνες σας. Πάντα υπάρχουν λύσεις ώστε να πολεμήσουμε για το καλύτερο. Και μάλιστα ο συγκεκριμένος πόλεμος, θα σας κοστίσει και πολύ λιγότερο στην εποχή που ζούμε. Δείτε παρακάτω τα ένοχα προιόντα και τις εναλλακτικές συνταγές.
Ζωή Κυροπούλου απο το glikiazoi
ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ πειράματα στις ΗΠΑ; 

Περασμένα μεγαλεία ...!!!


Σκοτώσαμε 130.000 Έλληνες αμάχους, στείλαμε 70.000 Έλληνες Εβραίους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, αλλά ο πρωθυπουργός σας φοβάται να ζητήσει τις αποζημιώσεις!
Με συγκεκριμένους αριθμούς
 περιγράφει ο αρθρογράφος της 
εφημερίδας Tagesspiegel του 
Βερολίνου τα δεινά που προκάλεσαν 
οι Γερμανοί στην Ελλάδα, την περίοδο
 του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, σε άρθρο
 που αναφέρεται στις πολεμικές 
αποζημιώσεις.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της
 Deutshe Welle ο συντάκτης του 
κειμένου αναφέρει :  «Καμιά άλλη
 χώρα κατοχής όπως η Γερμανία δεν κατέστρεψε τόσο, όσο την Ελλάδα. 
130.000 άμαχοι, γυναίκες και παιδιά, εκτελέστηκαν ως αντίποινα για τις
 επίθεσεις των ανταρτών. 70.000
 Εβραίοι 
οδηγήθηκαν σε...
στρατόπεδα συγκέντρωσης, 300.000 έπαθαν κρυοπαγήματα και πείνασαν,
 επειδή οι Γερμανοί κατέσχεσαν τρόφιμα και καύσιμα. Το 50% των υποδομών
 της χώρας και το 75% της βιομηχανίας καταστράφηκαν».

Τα 37 είδη οργασμών!!!


- 1.Γεωγραφικός : Εδώ ! Εδώ ! Ή Εκεί ! Εκεί !
- 2.Θρησκευτικός ; Θεέ μου !!!
- 3. Αυτοκτονίας :…
Πεθαίνω !!!!!!
- 4. Δολοφονίας : Αν σταματήσεις σε σκότωσα !!!
- 5. Θετικός : Ναι ! Ναι ! Ναι ! Ναι ! Ναι !
- 6. Αρνητικός : Όχι ! Όχι ! Όχι ! Όχι ! Όχι !
- 7. Στιγμιαίος : Τώρα ! τώρα ! τώρα !
- 8. Επίπονος : Ωχχχ ! αχχχχχχ ! Ωχχχ !
- 9. Οργασμός του τρόπου 1 : Πιο γρήγορα ! Πιο γρήγορα !
- 10. Οργασμός του...
τρόπου 2 Πιο δυνατά ! Πιο δυνατά !

Ποιο είναι το πραγματικό όνομα και η καταγωγή της Μέρκελ;


Ο παππούς και η Γιαγιά της Άνγκελα Μέρκελ
Margarethe i Ludwig Kasner (Kaźmierczak)
Φωτογραφία (πιθανότατα από το 1919 ή το 1920 )


Όσο ζείς μαθαίνεις 
λέει μια παροιμία...
 Και όσο ερευνάς
 σοβαρά ανακαλύπτεις
 ιουδαίους..

Η καγκελάριος της Γερμανίας δεν λέγοταν πάντοτε
 Μέρκελ.. Αυτό είναι το όνομα που απέκτησε απο 
το γάμο της..

ΟΤΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΧΕ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ... ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ (!!!) Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αποκάλυψε ο Γερμανός συγγραφέας John Von Helsing, ένα εξωγήινο σκάφος που συνετρίβει το 1936 σε ένα δάσος κοντά στο Φράιμπουργκ...


περισυλλέχθηκε από τους Ναζί με τους εξωγήινους επιβάτες του... Πολλοί ερευνητές διαφωνούν με τον τόπο της συντριβής και ισχυρίζονται ότι έγινε στη Γερμανική Czernica, (σήμερα έδαφος της Πολωνίας) το καλοκαίρι του 1937, όμως όλοι συμφωνούν με τους τρείς εξωγήινους που βρέθηκαν μέσα στον ιπτάμενο δίσκο οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο ναζιστικό συγκρότημα ‘’Der Riese” στα βουνά Gory sowie (τώρα στη νοτιοδυτική Πολωνία), που υπήρχε ένα εκτενές δίκτυο υπόγειων υπόστεγων, που συνδεόταν με σήραγγες.

Τα τρία περίεργα όντα είχαν ύψος ένα μέτρο, γκριζωπό δέρμα, τέσσερα δάχτυλα σε κάθε χέρι, άτριχο κεφάλι και σχιστά μαύρα μάτια.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ!!! ΜΕ ΑΡΧΙΜΑΣΩΝΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο «ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ» ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!!! MHN ΑΠΟΡΗΣΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΑΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ


ΙΔΟΥ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ!!!
Ποιος είναι αυτός που χαιρετά όλο χαρά ο Καρατζαφέρης; Πρόκειται για τον Απόστολο Τσιπίδη, γνωστό και μη εξαιρεταίο αρχιμασώνο με τον οποίο έχουμε ασχοληθεί δύο φορές: Μία όταν η στοά του παρήλασε (!!!) την 25η Μαρτίου στο Νέο Ηράκλειο και μία ακόμα όταν ο ίδιος έβαζε αγγελίες στις οποίες ζητούσε εργαζομένους με απαραίτητο...προσόν την μασωνική ιδιότητα!!!
Μ' αυτόν τον εχθρό της Ελλάδας και την Ορθοδοξίας συναντήθηκε ο «υπερπατριώτης» «υπερορθόδοξος» Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ!!!
Επίσης, παρουσιάζεται σε μία ακόμα φωτογραφία ο ίδιος να χαιρετά έναν άλλο Μασώνο της ίδιας Στοάς (δείτεπαρακάτω)!!!
Μήπως είστε Μασώνος κι εσείς ο ίδιος, Καρατζαφέρη;;;
Κι αν ναι, γιατί έχετε το θράσος να καπηλεύεστε το όνομα της Ορθοδοξίας μας;
Δεν γνωρίζετε ότι αυτή είναι ασυμβίβαστη με την Μασωνία;;; 
ΑΙΣΧΟΣ - ΑΙΣΧΟΣ - ΑΙΣΧΟΣ !!!
Διαδώστε παντού αυτές τις φωτογραφίες για να μάθουν όλοι οι πιστοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί ποιος καπηλεύεται την Πίστη μας!!!
Αναλυτικά η ανακοίνωση του τέκτονα Τσαπίδη, από τηνιστοσελίδα του:
ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΤΙΣ 17/4/2013 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ.. ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΟ ΜΕΙΚΤΟ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ, ΤΣΙΠΙΔΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ.

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ NASA ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑΦορολογία και Πατριωτισμός


Διόλου «αυτονόητα» ή «ηθικιστικά» ερωτήματα: υπάρχουν πατριώτες φοροφυγάδες; Είναι η έκτακτη φορολογική συνείδηση απαραίτητη προϋπόθεση πατριωτισμού; Το οικονομικό χρέος προς το κράτος ἠ η στιβαρή τοποθέτηση σε συγκεκριμένα θέματα σε καθιστούν «πατριώτη»;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...