Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σε άλλο ένα προκλητικό βήμα για την εκ νέου ισλαμοποίηση της Αγίας Σοφίας της Κωνσταντινούπολης, προχώρησαν οι Τούρκοι αυτές τι μέρες χωρίς φυσικά καμία αντίδραση και με
την έγκριση της κυβέρνησης του Ταΐπ Ερντογάν, ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε συστήσει απροκάλυπτα στον πρωθυπουργό της Ελλάδας να μην καθυστέρει στην ανέγερση μεγάλου ισλαμικού τεμένους σε προάστιο της ελληνικής πρωτεύουσας.

Συγκριμένα με την ευκαιρία της ισλαμικής εορτής, «Kutlum Doğum», δηλαδή της επετείου των γενεθλίων του προφήτη του Ισλαμ, του Μωάμεθ, μέσα στην αγία Σοφία, στο σύμβολο της ελληνικής Ορθοδοξίας αλλά και γενικότερα του χριστιανισμού, γίνεται αυτές τις μέρες υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Θρησκευμάτων της Τουρκίας, (κάτι ανάλογο με την δική μας αρχιεπισκοπή), μεγάλη έκθεση ισλαμικής ιερής καλλιγραφίας, γνώστης στα τουρκικά ως, Hüsn-ü Hat.

Η έκθεση αυτή περιλαμβάνει γνωστά ισλαμικά ρητά και ισλαμικές επιγραφές που παρουσιάζουν με την χαρακτηριστική αραβική ιδεογραφική μορφή, διάφορες ισλαμικές προσευχές. Δεδομένου δε ότι οι επιγραφές αυτές έχουν την ίδια θρησκευτική άξια που έχουν και οι άγιες εικόνες στην Ορθοδοξία, αντιλαμβάνεται κανείς την θρησκευτική διάσταση αυτής της έκθεσης που γίνεται για πρώτη φορά μέσα στον αρχιτεκτονικό σύμβολο της Ορθοδοξίας.

ΣΟΚ:Δημιούργησαν φονικό ιό, ικανό να αφανίσει το ανθρώπινο είδος!

ΣΟΚ:Δημιούργησαν φονικό ιό, ικανό να αφανίσει το ανθρώπινο είδος!


Ένα φονικό μεταλλαγμένο στέλεχος της γρίπης των πτηνών, δημιούργησαν στο εργαστήριο
επιστήμονες και μάλιστα από δύο διαφορετικές ερευνητικές ομάδες!

Η πρώτη επιστημονική ομάδα, από το Ιατρικό Κέντρο Erasmus στην Ολλανδία, αφού δημιούργησε το φονικό στέλεχος του ιού το οποίο θα μπορούσε να αφανίσει την ανθρωπότητα, επιχειρεί τώρα να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα της έρευνάς της, κάνοντας προσιτή σε κάθε... ενδιαφερόμενο!

Παρόμοια αποτελέσματα είχε και μια δεύτερη μελέτη από ειδικούς του Πανεπιστημίου του Ουισκόνσιν σε συνεργασία με συναδέλφους τους από το Πανεπιστήμιο του Τόκιο, η οποία επίσης κατέληξε στη δημιουργία ενός μεταλλαγμένου στελέχους του ιού της γρίπης των πτηνών!

Τα Πασόκια κλέβουν εμάς και μετά κλέβουν και μεταξύ τους...... Εμμονή !!!!!Ούτε ένα ούτε δύο, ούτε πέντε, αλλά συνολικά πάνω από 100 εκατ. ευρώ έχουν "κάνει φτερά" από το ταμείο του ΠΑΣΟΚ  βάσει έκθεσης πέντε εταιρειών ορκωτών λογιστών, οι οποίες δινήργησαντον σχετικό έλεγχο!
Το κόμμα ο οποίο οδήγησε στην καταστροφή και στην πτώχευση της Ελλάδα, φαίνεται ότι εκτός από τα δημόσια ταμεία έκλεβε και τον ίδιο του τον εαυτό, ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα που είχαν αρχίσει να κλείνουν οι στρόφιγγες του δημοσίου.

Κόσμικ:Το εξωγήινο μωρό της Τασκένδης


Ήταν 14 Ιουλίου του 1983 και ώρα 8 μ.μ στο χωριό Σοσβόνσκα  στα βορειοανατολικά της Τασκένδης,ο ήλιος μόλις είχε δύσει και ξαφνικά ένα ισχυρό κόκκινο φως καλύπτει τον ουρανό και μια τρομερή έκρηξη αντηχούσε στα βουνά,ο ουρανός  αμέσως πήρε το χρώμα της πορφύρας,το φαινόμενο έγινε ορατό και από τα γύρω χωριά όπως το Καραμπάλτι και το Κας Τερκιμέν.

Να ποιος νόμος πέρασε μουλωχτά στις ΗΠΑ όσο ο κόσμος ασχολιόταν με το σήριαλ της Βοστόνης!
Να ποιο νομεσχέδιο πέρασε μουλωχτά στις ΗΠΑ όσο ο κόσμος ασχολιόταν με το σήριαλ της Βοστόνης! Κι αυτός ο νόμος επηρεάζει όλους μας, αφού ό,τι έχει να κάνει με το διαδύκτιο έχει τις ρίζες τους στις ΗΠΑ!

Η αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων πέρασε στις 18 Απριλίου τον νόμο Cyber Intelligence Sharing and Protect Act (CISPA), που έχει να κάνει μτον κυβερνοχώρο.

Οι ώρες τους είναι μετρημένες…!


 Οι ώρες τους είναι μετρημένες. Το τέλος τους κοντεύει. 
Έρχεται η στιγμή που θα ξηλωθούν από τις καρέκλες τους και θα τρέχουν να κρυφτούν σαν τα ποντίκια. 
Κανένας δεν θα τους χρειάζεται πια. 
Ούτε οι ψηφοφόροι τους, ούτε τα αφεντικά τους. 
Μόνοι, θα ψάχνουν να βρουν αποκούμπι στον μπεζαχτά που μάζεψαν τόσα χρόνια από κλεψιές και αδικίες. 
Αλλά κι αυτός θα γίνει αέρας, εφόσον το πολυτελές οικοδόμημα της αυτοκρατορίας του χρήματος καταρρέει. 
Θα φανεί ολοκάθαρα ότι όλα ήταν μια καλοστημένη φάρσα.... Και όσοι στρατολογήθηκαν να την υπηρετήσουν, πατώντας επί πτωμάτων, οι ίδιοι θα γίνουν τα πρώτα θύματα.

Κωμικοτραγικές, φοβισμένες φιγούρες, που θα τρέχουν με τα τιμαλφή τους αγκαλιά να ανέβουν στο ελικόπτερο. Θα αφήσουν πίσω τους την λεηλατημένη χώρα και θα τρέξουν να κρυφτούν, όπως οι βιαστές, όπως οι άρπαγες…

Όπου κι αν πάνε όμως «η πόλις θα τους κυνηγά». Μαζί με τα τιμαλφή τους, θα κουβαλάν πάντα και τα ανόσια έργα τους!

Τι λέει ο Πάνος Καμμένος για συνεργασίες με Αστέριο Ροντούλη, Ουρανία Παπανδρέου κ.λ.π. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑ ...... ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ


Τ. ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ: Μια και αναφέρατε τον ΛΑΟΣ. Κατηγορείτε, και δικαίως, το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη ότι άνοιξε τον δρόμο στη Χρυσή Αυγή. Τώρα όμως ξεκινάτε συνεργασία με πρώην βουλευτές του (αναφέρομαι στο Πατριωτικό Κίνημα). Τι σημαίνει αυτό;
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Κατ' αρχάς κατηγορώ ανοιχτά τον κύριο Βενιζέλο, τον κύριο Σαμαρά και τον κύριο Παπαδήμο γι' αυτό το γεγονός, διότι στελέχη του ΛΑΟΣ, όπως ο πρόεδρος της Νεολαίας της ΕΠΕΝ, κ. Βορίδης, έφτασε σήμερα να είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ.
 Τ. ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ: Και η συνεργασία σας με ένα κομμάτι πρώην βουλευτών του ΛΑΟΣ, όπως ο Αστ. Ροντούλης, ο Αλ. Χρυσανθακόπουλος και η Ουρανία Παπανδρέου;
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Δεν υπάρχει θέμα συνεργασίας όσον αφορά την είσοδο στις λίστες υποψηφίων των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Είχαμε μια συζήτηση κατόπιν αιτήσεώς τους, αλλά οι αρχές των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι σαφείς και δεν αλλάζουν. Και δεν θα υπάρχει παρουσία των συγκεκριμένων ούτε στο συνέδριο.
Τ. ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ:Tους καλέσατε όμως...

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Το συνέδριο είναι ανοιχτό σε όλους. Από εκεί και πέρα όμως είναι άλλο το να υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης στον χώρο του συνεδρίου και άλλο να υπάρχουν συνεργασίες. Θα καλέσουμε και άλλες προσωπικότητες στο συνέδριο. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα κοινό μέτωπο και με την Κύπρο. Νομίζω ότι αφού η ελληνική τρόικα έσυρε την Κύπρο στο Μνημόνιο, απαιτείται μια προσπάθεια δημιουργίας ενός κοινού μετώπου. Και αυτό το μέτωπο πρέπει ν' απλωθεί και στον Νότο της Ευρώπης. Γι' αυτό συνομιλούμε και με δυνάμεις του Νότου της Ευρώπης, οι οποίες βρίσκονται απέναντι στη λογική της κυρίας Μέρκελ.
 

Το Μυστήριο των Συμπτώσεων. Ο C. Jung και η Συγχρονικότητα.


Σας έχει συμβεί κάποια φορά να συναντάται συνέχεια μπροστά σας για ένα διάστημα το ίδιο αριθμό; Ή να σιγοτραγουδάτε ένα τραγούδι και ανοίγοντας το ραδιόφωνο να το ακούτε;
Θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί ότι κάποια υπερφυσική αιτία, κρύβεται πίσω απ' αυτές τις συμπτώσεις. Αλλά η πλειοψηφία των σύγχρονων επιστημόνων μιλάει απλά για άγνοια των φυσικών νόμων που τις προκαλούν, μια δημιουργία γεγονότων απ' αυτά που είναι δυνατόν να συμβούν. Τίποτα το περίεργο ή μυστικιστικό ! Αντίθετα οι συμπτώσεις θεωρούνται αναπόφευκτες απ' τους στατιστικολόγους.

Σκόρδο: 9 ευεργετικές δράσεις για την υγεία μας OTI ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ


Για την πίεση
Εάν αναρωτιέστε, πώς να μειώσετε την υψηλή πίεση, που σας ταλαιπωρεί, η απάντηση είναι απλή: καταναλώστε σκόρδο. Συνήθως, όσοι έχουν υψηλή πίεση, ακολουθούν ειδική φαρμακευτική αγωγή για να τη ρυθμίσουν. Ωστόσο, παραφράζοντας το «ένα μήλο την ημέρα» με… ένα σκόρδο την ημέρα, σύντομα θα δείτε την πίεσή σας να επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα. Θυμηθείτε βέβαια, ότι το σκόρδο σε καμία περίπτωση, δεν αντικαθιστά τη φαρμακευτική αγωγή που σας έχει χορηγηθεί. Ρωτήστε τον γιατρό σας, για την ποσότητα του σκόρδου, που μπορείτε να λαμβάνετε καθημερινά σε περίπτωση που ακολουθείτε ειδική αγωγή για την πίεση.

Σκόρδο, ένα φάρμακο της φύσης για την καρδιά, την υπέρταση, κατά των λοιμώξεων και του καρκίνου του παχέως εντέρου


Συντάκτης: Κλεοπάτρα Ζουμπουρλή, μορ. βιολόγος, medlabnews.gr
Η φύση έχει εφοδιάσει τα προϊόντα της με πολύτιμες φυτοδραστικές ουσίες που προστατεύουν τον οργανισμό από την φθορά. Το πιο αποτελεσματικό από όλα όπως δείχνουν επιστημονικές μελέτες των τελευταίων 50 ετών είναι το σκόρδο. Τροφή και φάρμακο που οι γιατροί της αρχαιότητας συνιστούσαν για τη θεραπεία 61 παθήσεων.

ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ: «ΣΚΑΝΕ» ΤΑ 44 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!Έρχεται το 4ο Μνημόνιο: Χαράτσι μέσω ΔΕΗ, Άμεσες Απολύσεις στο Δημόσιο, Άνοιγμα καταστημάτων και τις Κυριακές, Επιδείνωση-επέκταση της Φοροεπιδρομής

Και πάλι κοιμίζουν το λαό με ψεύτικη αισιοδοξίαΗ τρικομματική κυβέρνηση της εθνικής καταστροφής και του διωγμού των Ελλήνων, είναι πλέον έτοιμη να ρουφήξει και το μεδούλι των τελευταίων επιζησάντων. Με πραξικοπηματικές διαδικασίες-εξπρές και με τη μορφή του «ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε» φέρνει προς ψήφιση το 4ο Μνημόνιο, σε ένα πολυνομοσχέδιο-σκούπα, πριν από το κλείσιμο της Βουλής για το Πάσχα, τηρώντας έτσι τη συμφωνία στην οποία κατέληξε με την τρόικα.

Τα λόγια εξαντλήθηκαν. Η κοινωνία προχωράει σε «επανάσταση».Ειπώθηκαν τόσα πολλά που πλέον τα λόγια εξαντλήθηκαν. Όλοι ζούμε ήδη τον εφιάλτη και η συνεχής περιγραφή του, όπως και ο εξορκισμός του δεν έχουν τώρα πια κανένα νόημα, ούτε λύνουν το πρόβλημα. Και να φανταστεί κάποιος ότι αυτό που ζούμε είναι μόνο η αρχή του εφιάλτη. Η
συνέχεια θα είναι κόλαση. Εξάλλου η βίαιη αποκάλυψη του απαίσιου και αντιδημοκρατικού προσωπείου του...
σάπιου πολιτικού συστήματος, δεν μπορεί άλλο να αποκρυβεί ούτε καν από τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Συρία: Βιασμοί χριστιανών γυναικών από τους «επαναστάτες»

Συνεχίζεται η εξόντωση των χριστιανικών πληθυσμών στη Συρία, η πλειοψηφία των οποίων είναι ελληνορθόδοξοι, ενώ στην Αθήνα Μαξίμου και ΥΠΕΞ «δεν άκουσαν και δεν είδαν» τίποτα…

Εν μέσω συνεχιζόμενων πληροφοριών για σφαγές, ισλαμιστής θρησκευτικός ηγέτης προτρέπει τους «εξεγερμένους αντάρτες» στη Συρία, οι οποίοι προσπαθούν να ανατρέψουν το καθεστώς Άσαντ, να βιάζουν γυναίκες, αρκεί αυτές να είναι άλλων δογμάτων, όπως αναφέρει και η αμερικανική εφημερίδα Washington Times.

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΣΜΩΝ???

Έχει γίνει …Κόσσοβο το ΗράκλειοΧειροβομβίδα έριξαν, άγνωστοι, περίπου στις 02.00 τα ξημερώματα, σε κατάστημα επί της οδού Χρυσοστόμου, στο Ηράκλειο.

Από τον εκκωφαντικό θόρυβο της έκρηξης στο κατάστημα στο οποίο επρόκειτο να στεγαστεί, προσεχώς, κρεοπωλείο ξεσηκώθηκαν στο πόδι οι κάτοικοι της πυκνοκατοικημένης περιοχής.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ. Ψηφίστηκε ο νόμος S510 στην Αμερική που απαγορεύει την οικιακή κηπουρική.Οι πολυεθνικές, με τις ευλογίες της κυβέρνησης των ΗΠΑ, περνούν νόμο απαγόρευσης και ωθούν στην πείνα μικρο καλλιεργητές και ιδιώτες, απαγορεύοντας τη διατήρηση και φύτευση σπόρων σε λαχανόκηπους στα σπίτια. 

Αν κρίνουμε από τη στροφή που έκαναν χιλιάδες νοικοκυριά και εδώ στην Ελλάδα, που λόγω της κρίσης άρχισαν να φυτεύουν είδη πρώτης ανάγκης και λαχανικά ώστε να μπορούν να επιβιώσουν, κατανοούμε και το μέγεθος της απανθρωπιάς των πολυεθνικών που προκειμένου να ελέγξουν την ανθρωπότητα μέσω του ελέγχου της τροφής, προωθούν τέτοιες απαγορευτικές νομοθεσίες. Ο νόμος S510 είναι μόνο ένα μέρος από την προώθηση του λεγόμενου κώδικα αλιμεντάριους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...