Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013

ΕΞΟΡΓΙΣΤΕΙΤΕ!!!!!! Αυτο που δεν θα δείξει ποτέ η τηλεόραση


Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ....ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ...ΕΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ....

Ακανθα φτέρνας και κάλοι (τύλοι) και πώς να απαλλαγούμε με φυσικούς τρόπους.


Oλοι γνωρίζουμε τον οξύ πόνο στην φτέρνα συνήθως και η διάγνωση μας λέει ότι δυστυχώς αυτό είναι η λεγόμενη άκανθα  κοινώς ένα αγκάθι στην φτέρνα.
Ένα παλιό αποτελεσματικό γιατρικό που χρησιμοποιούσαν, είναι, κόβαν στην μέση ένα λεμόνι, αφαιρούσαν τον χυμό και γέμιζαν το βαθούλωμα με φυσικό αλάτι, κάποιοι αναμιγνύαν στο αλάτι και ψιλοκομμένο σκόρδο.
Αυτήν την ιδιόμορφη ΄΄κούπα΄΄ την προσάρμοζαν επάνω στην άκανθα και την αφήναν όλο το βράδυ, επαναλαμβάνοντας όσα βράδια χρειαζόταν.
Εκτός όμως από την άκανθα, υπάρχουν και οι κάλοι ή αλλοιώς τύλοι, που μπορεί να μην είναι τόσο οδυνηροί, αλλά είναι αρκετά ενοχλητικοί.
Σχεδόν όλοι οι πολιτισμοί έχουν πειραματιστεί με φυτικές ουσίες και τροφές που μαλακώνουν τα στρώματα του σκληρού δέρματος στο πέλμα μας.
Οι σκληροί κάλοι συνήθως εντοπίζονται στο πάνω μέρος των δαχτύλων, ενώ οι μαλακοί  ανάμεσα στα δάχτυλα.
Από την άλλη, μεγάλες διάχυτες υπερκερατωσικές περιοχές. Εμφανίζονται κάτω από τις κεφαλές των μεταταρσίων η στις φτέρνες, εκεί δηλαδή που πέφτει το βάρος μας.
Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι τοποθετούσαν κατάπλασμα από σκελίδες σκόρδου στερεωμένους επάνω στους κάλους με κάποιο πανί, κάθε βράδι, έως ότου ο κάλος μαλακώσει και την άλλη μέρα μουλιάζαν τα ποδια τους σε αλατόνερο.
Το πρωί ο κάλος θα έχει μαλακώσει ή θα έχει αποκολληθεί.
Το σκόρδο είναι πιο αποτελεσματικό και τοποθετείται ευκολότερα αν προηγουμένως το έχουμε ψήσει στον φούρνο.
Αντί του σκόρδου χρησιμοποιούσαν και πολτό ντομάτας.
Για περισσότερους από πέντε αιώνες, οι Βρετανοί χρησιμοποιούν το άνθος και τα φύλλα της καλέντουλας (κατιφές) για να θεραπεύσουν το δέρμα τους.
Μάλιστα στο Λονδίνο κάποτε υπήρχε και η διάσημη κλινική ΄΄Μarigolg Clinic΄΄ η κλινική της καλέντουλας, που ειδικευόταν στις παθήσεις των ποδιών.
Για να μαλακώσετε τον κάλο η την περιοχή της υπερκεράτωσης, αλοίφουμε με λάδι καλέντουλας, με κατάπλασμα φρέσκου πολτού από άνθη καλέντουλας για λίγες μέρες.

Η ‘δωρεάν’ φροντίδα του Ομπάμα, από 1ης Αυγούστου, περιλαμβάνει προγράμματα στείρωσης σε κορίτσια 15 ετών χωρίς καμία γονική συναίνεση!


Ἐσεῖς τά στειρώσατε τά κορίτσια σας;

Obamacare_NO_01_280x271
Θαυμάσια νέα!
Δὲν φαίνεται νὰ εἶναι πολὺ ἱκανοποιημένοι μὲ τὰ ἀποτελέσματα τοῦ ἐμβολίου κατὰ τοῦ καρκίνου τῆς μήτρας κι ἀπεφάσισαν νὰ λάβουν δραστικότερα μέτρα.
Προχωροῦν ἐπισήμως πλέον σὲ στειρώσεις γιὰ κορίτσια πλέον τῶν 15 ἐτῶν!!! 
Οὐσιαστικῶς μὲ αὐτὴν τὴν πράξι παραδέχονται πὼς ἔχουν πραγματι συνενοχὴ καὶ συμμετοχὴ στὴν στείρωσι μέσῳ τοῦ παραπάνω ἐμβολίου. 
Οἱ μάσκες πέφτουν; 
Μπᾶ… Οὐδέποτε τὶς φοροῦσαν. Πάντα ἔτσι ἦταν. 
Τώρα ποὺ μᾶς θεωροῦν περιττοὺς ἁπλῶς δὲν κρατοῦν τοὺς τύπους. Διότι ἡ κτηνωδία ἦταν φύσις τους.
Καί γιατί ὅμως ἐμᾶς νά μᾶς ἐνδιαφέρῃ;
Μὰ εἴπαμε… 
Ὅλα ὅπως Ἀμερική… Ὅπως Ἀμερική!
Θὰ τὸ δοῦμε συντόμως κι ἐδῶ τὸ ἐπεισόδιο.

Obamacare: Στείρωση στα κορίτσια και… οι μάσκες πέφτουν!

 “Πες μου ποιος είναι ο φίλος σου να σου πω ποιος είσαι”, λέει ο σοφός λαός. Και στην περίπτωση Ομπάμα, καταλάβαμε αμέσως ποιος είναι μόλις έκανε σύμβουλο του στην κυβέρνηση τον Τζων Χόλντριν.
Τον ‘Τσάρο της Επιστήμης’, όμως τον ονομάζει, χαρακτηρισμός ίσως λιγότερο λατρευτικός από εκείνον του Ροκφέλερ, ‘Ο άνθρωπος που περπατάει πάνω στο νερό’… Και ποιος είναι αυτός ο Χόλντριν;
Ο συγγραφέας του Ecoscience, ενός βιβλίου πολυσέλιδου, γραμμένο στην δεκαετία του ’70, που θα το ζήλευε ακόμα και ο ίδιος ο Χίτλερ. Γιατί όσα δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει εκείνος, ο ‘Τσάρος’ τα ολοκληρώνει, προτείνοντας τρόπους και μεθόδους αποπληθυσμού, στο όνομα -ΠΑΝΤΑ- της διάσωσης του πλανήτη!
Κι έτσι όσα προγράμματα γεωμηχανικής και αποπληθυσμού δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει στην συνεργασία του με τον Μπιλ Κλίντον, έρχεται τώρα με τον Ομπάμα, και μέσω του προγράμματος Obamacare, να κάνει τα σχέδια του πράξη.

Δείτε το "τεστ" που θα βάλουν στους δημοσίους υπαλλήλους για να βρουν τους 12.500 που θα απολύσουν!!! (Τι άλλη μ@λ@κία θα σκεφτούν...)- Την επόμενη εβδομάδα 206.000 δημόσιοι υπάλληλοι θα λάβουν το ερωτηματολόγιο
- Ποιοι εργαζόμενοι και σε ποιους φορείς θα είναι οι πρώτοι που το λάβουν
- Μέχρι τον Ιούνιο η προθεσμία να συμπληρωθεί το τεστ
- Δείτε τις ερωτήσεις που θα πρέπει να απαντήσουν οι υπάλληλοι του Δημοσίου
- Ο προϊστάμενος θα πρέπει να γράψει τις διαφωνίες τους και να εγκρίνει τις απαντήσεις με την υπογραφή του
Ερωτηματολόγια στέλνει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης σε δημοσίους υπαλλήλους. Αν και το τεστ σταδιακά θα το συμπληρώσουν όλοι οι υπάλληλοι του Δημοσίου, οι πρώτοι "τυχεροί" που θα το λάβουν για να το συμπληρώσουν είναι 206.000 υπάλληλοι που απασχολούνται σε υπουργεία και σε φορείς που έχουν αξιολογηθεί οι δομές τους.

Ψάχνουν λύση για τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ενώ τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜ@ΝΟΥΣ
Βιώσιμη λύση στο θέμα της απασχόλησης των παράνομων οικονομικών μεταναστών στις καλλιέργειες της φράουλας του νομού αναζητήθηκε, σε συνάντηση που πραγματοποίησε ο αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού κ. Κώστας Τζαβάρας με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Χαράλαμπο Αθανασίου και τον Διοικητή του ΟΓΑ κ. Τάκη Κοντό. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της σύσκεψης που πραγματοποιείται για το ίδιο θέμα σήμερα, στη 1 το μεσημέρι, στο Υπουργείο Εργασίας.

Η ΡΟΖΙΤΑ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ........(μπίπ)............. NA AΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!!!


ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΔΗΛΩΣΕ Η ΡΟΖΙΤΑ ΣΩΚΟΥ...


Είναι από τις πιο γνωστές δημοσιογράφους και κάθε τι που λέει προκαλεί αίσθηση. Ο λόγος για την Ροζίτα Σώκου η οποία σε πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση, μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για την Μελίνα Μερκούρη. «Θεός φυλάξει, η Μελίνα φίλη μου; Ατάλαντος άνθρωπος, εκτός από όταν έπαιζε τον εαυτό της στην Στέλλα. Τίποτα άλλο δεν μπορούσε να κάνει. Την έχω δει σε μονολόγους να γελάνε και οι κότες! Η νοοτροπία αυτής της γυναίκας ήταν ανατριχιαστική», απάντησε η κυρία Σώκου όταν η δημοσιογράφος του «Joy TV» την ρώτησε αν έχουν υπάρξει φίλες.

Στο πλαίσιο της ίδιας συνέντευξης η δημοσιογράφος και συγγραφέας δήλωσε: «Γίνομαι 90, γεννήθηκα 9 Σεπτεμβρίου 1923. Δεν έχω μυστικά, δεν θέλω να με θάψουν, θέλω να με κάψουν και να με πετάξουν στα σκουπίδια».

Δείτε το συγκλονιστικό χειρόγραφο του Πόντιου Πιλάτου που έστειλε τον Ιησού στη σταύρωση!!! (PHOTO)


Δείτε το συγκλονιστικό χειρόγραφο του Πόντιου Πιλάτου που έστειλε τον Ιησού στη σταύρωση!!! (PHOTO) 
Το συγκλονιστικό αυτό έγγραφο σχετικά με την απόφαση της Σταύρωσης του Ιησού Χριστού παρέμεινε μέχρι το 1309 μ..Χ. τελείως άγνωστο, οπότε βρέθηκε στη γνωστή σε όλους σήμερα για τον καταστροφικο σεισμό....
πόλη (L'Aquila) της Κεντρικής Ιταλίας (κοντά στην οποία έχει ανακαλυφθει η αρχαία ρωμαϊκή πόλη του Αμιτερνο, όπου βρέθηκε το σπίτι του Πόντιου Πιλάτου). Το 1381 μεταφέρθηκε στην Κωνσταντινούπολη επί των ημερών του Πατριάρχου Ιερεμίου. Μεταφράστηκε από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Διονύσιο, κατά το έτος 1643:
Μετάφραση
"Τω εβδόμω και δεκάτω Τιβερίου Καίσαρος, Βασιλέως Ρωμαίων, μονάρχου ανικήτου,
Ολυμπιάδος διακοσιοστής πρώτης, Ηλιάδος ογδόης από κτίσεως κόσμου, κατά τον
ημέτερον μερισμόν των Εβραίων τετράκισχίλια και εκατόν εβδομήκοντα τέσσερα έτη και
καταβολής των Ρωμαίων βασιλείας έτη εβδομήκοντα τρία και από της ελευθερίας της
δουλωσύνης Βαβυλώνος έτη πεντακόσια εβδομήκοντα και καταστροφής του ιερού
βασιλείου έτη εννενήκοντα και επτά, επί υπάτου του λαού των Ρωμαίων Λουκίου Ζιζονίου
και Μάρκου Συννίου και ανθυπάτου του Ιλλιρικού Παλιστέρα, κοινού διοικητού της χώρας
των Ιουδαίων Κουίντου Φλαβίου, επί της διοικήσεως Ιερουσαλήμ ηγεμόνος κρατίστου
Ποντίου Πιλάτου, επιστάτου της Κάτω Γαλιλαίας Ηρώδου του Αντιπάτρου, της άκρας
αρχιερωσύνης Άννα και Καιάφα Αλλιάσου και Ματίλ μεγιστάνων εις τον ναόν, Ραμπάλ
Αμαμπέλ Πιοκτένου εκατόνταρχου υπάτου Ρωμαίων της πόλεως Ιερουσαλήμ Σουμπιμασάξιου Ποπιλίου Ρούφου.

Θέλεις να μάθεις γιατί νυστάζεις μετά το φαγητό;


Γιατί νυστάζεις μετά το φαγητό;
Σε όλους μας συμβαίνει να ονειρευόμαστε έναν υπνάκο, αμέσως μόλις τελειώσουμε το φαγητό. η αλήθεια είναι ότι όταν τρώμε συμβαίνουν διάφορες αρμονικές αλλαγές στον οργανισμό μας, με αποτέλεσμα να νιώθουμε την γνωστή υπνηλία.

Πρωτοφανής κυβερνητική «επιτυχία»: Αυξήθηκαν σε όλα τα υπουργεία οι μετακλητοί ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΔΗΛΑΔΗ


Πρωταθλητής ο Λυκουρέντζος... με αύξηση 600%-Ο Αρβανιτόπουλος τους 
περισσότερους... και φυσικά όλοι δεν είναι του υπουργού αλλά ο υπουργός
 είναι υπεύθυνος για το υπουργείο και οχι ο ΓΓ πχ

Την ώρα που η κυβέρνηση κάνει λόγο για την ανάγκη ενός δραστικού περιορισμού της 
δημόσιας διοίκησης, τα στοιχεία δείχνουν πως μόλις κατά 34 άτομα μειώθηκαν συνολικά 
οι μετακλητοί υπάλληλοι, από τον Νοέμβριο του 2012 έως τον Μάρτιο του 2013.

Ντάξ', το καλύτερο Συνέδριο! Όλα τα έκαναν Καμμένος και ΑΕροψεκασμένοι


Το προηγούμενο ΣΚ θα μείνει στην ιστορία σαν ορόσημο για τη
 "Μητέρα όλων των Συνεδρίων"
Δείτε τι πρόλαβαν να κάνουν μέσα σε 1 μέρα ουσιαστικά:


ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ! Τούρκοι εισέβαλαν σε ελληνική εκκλησία


Δεν σέβονται τίποτα πλέον 
οι Τούρκοι, καθώς το απόγευμα 
της Κυριακής των Βαΐων, ομάδα 
10 περίπου νεαρών ατόμων
εισέβαλαν στην εκκλησία του 
Αγίου Ιωάννου στη νήσο Αντιγόνη 
της Κωντσταντινούπολης και 
προκάλεσαν μικροζημιές.

Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΡΕΚΛΑ!!!!


Όταν πηδάς ….παλούκια ( από το ΛΑΟΣ στους ΑΝΕΛ) κάποιο θα σου μπει.
Πλακώθηκε με τον Τόμπρα της Γραμματείας Οργανωτικού των ΑΝ.ΕΛ. ΓΙΑΤΙ; Μα για την καρέκλα. Εκείνη ήθελε θα καθίσει στις καρέκλες των υψηλών επισήμων Υπουργών , Βουλευτών κ.λ.π. ενώ ο Τόμπρας της έλεγε ότι.... πρέπει να πάει πιο πίσω στις θέσεις των απλών μελών. Τι τόθελε ο Τόμπρας αυτό; Μιλάς έτσι σε γυναίκα; και μάλιστα σε άπιαστη καρεκλοκυνηγό; Από κεί και πέρα τα πράγματα πήραν τον ... δρόμο τους και η ….πηδηχτρούλα Ευγενία τον δικό της, στο.. πάτωμα μετά τις φάπες από τα αστράκια που έβλεπε. Οτι δεν έπαθε στο ΛΑ.Ο.Σ που θα τόθελαν πολλοί, τόπαθε στον Καμμενο όπου προσφάτως .. μετακόμισε.
Τώρα βγάζει και ανακοίνωση για να εξηγήσει τις..φάπες.

Μετά από την παράλογη και άνανδρη επίθεση που δέχτηκα από τον γραμματέα οργανωτικού Τόμπρα Κυριάκο, απαιτώ να υπάρξουν οι πειθαρχικές διαδικασίες στο κίνημά μας, οι οποίες...θα αποβάλλουν οποιονδήποτε προβαίνει σε ενέργειες τραμπουκισμών, που παραπέμπουν σε άλλες σκοτεινές εποχές της πολιτικής μας ιστορίας και δεν αρμόζουν σε πρωτοπόρα κινήματα, όπως είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Πρέπει στο κίνημα μας να κλείσουμε, τα μικρομάγαζα που δημιουργήθηκαν στα πλαίσια παλαιοκομματικών νοοτροπιών και πρακτικών.
Είμαι βέβαιη, ότι ο Πρόεδρος μας, Πάνος Καμμένος, μαζί με όλους εμάς, θα ηγηθεί ακόμα μια φορά, της προσπάθειας να αποδοθεί δικαιοσύνη και να αποβληθούν τα στοιχεία που δεν ταιριάζουν στις ιδέες, στις αξίες και στο ήθος του κινήματος μας.
Ο φόβος και η υποταγή δεν μας ταιριάζει.
Θέλει αρετή και τόλμη η Ελευθερία…. και η ..μεταπήδηση.

ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ...ΣΟΜΑΛΙΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

tsepi-adeia
Μας έχουν κάνει Βουλγαρία και 
προχωράνε ακάθεκτοι στο να κάνουν 
την Ελλάδα Μπαγκλαντές και 
Σομαλί. Ήδη οι μισθοί 
ισιπεδώθηκαν στα 427 ευρώ το μήνα.
 Έπεται συνέχεια...

Σιγά μη σκίσεις κανένα καλσόν..


Βολεμένος Έλληνας που δεν τον έχει πιάσει η κρίση...

Δηλώνει 3 χιλιάρικα το χρόνο και βλαστημά το 
κράτος σε κάθε λακκούβα που πέφτει η 
Ferrari που μόλις αγόρασε.


 Θέλει τους πολιτικούς τίμιους και                             καθαρούς με μόνη εξαίρεση τα
 ρουσφέτια που θα κάνουν 
για αυτόν και τους δικούς του.

 Ποστάρει στο facebook το σχόλιο
 ''Γ@μ@@@ τις τράπεζες και τη νέα τάξη'' και αμέσως μετά αγοράζει το ολοκαίνουριο 
i-phone με την πιστωτική του από το ebay.


Έχωσε εαυτό  και αλλήλους στο ...δημόσιο απ' τα παράθυρα και ακού έκπληκτος την προδοτική
 τρόικα να ζητά απολύσεις.

H Ελλάδα στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ... NWO (video)


Στο 18' ακούστε τον Τσίπρα να λέει...Τη Δευτέρα αρχίζει μια νέα εποχή.
Η εποχή των μεγάλων αλλαγών...
Τη Δευτέρα αρχίζει η νέα εποχή της ανάπτυξης...Περιέργως συνεχίζει το σλόγκαν του πασόκ... Μαζί στη νέα εποχή!

Το απόλυτο φάρμακο για να γλυτώσετε από καρδιοπάθειες, καρκίνο και έλκος στομάχου!


Ανεβάστε την Θερμοκρασία, να χτυπήσει Κόκκινο. …

«... στα 35 χρόνια που ασκώ την ιατρική δεν έχω χάσει ούτε έναν ασθενή από καρδιακή προσβολή!»Αυτή είναι μια εκπληκτική δήλωση, αλλά ο Dr. John Christopher την κάνει με εμπιστοσύνη σε αυτό που λέει. “..Εάν ακόμη αναπνέουν τους δίνω ένα φλιτζάνι τσάι από cayenne (ένα κουταλάκι του γλυκού σε καυτό νερό), και μέσα σε λίγα λεπτά ξαναγυρίζουν στην ζωή !”

Cayenne (Καγιέν, πιπεριές τσίλι) η Καυτερή Πιπεριά.
Το cayenne είναι ένας από τους πιο ταχείς δραστικούς ενισχυτές για την καρδιά και αυτό διότι τροφοδοτεί την καρδιά άμεσα. 

Να πως δουλεύει: Το καγιέν διατηρεί την καλή λειτουργία του ...Ένας μπλοκαρισμένος “ποταμός της ζωής” οδηγεί σε στενώσεις που προκαλούν έλλειψη οξυγόνου, πράγμα το οποίο οδηγεί σε οργανική δυσλειτουργία, αρρώστιες και σε σοβαρές περιπτώσεις καρδιακή προσβολή.
Το πιπέρι 
καγιέν λειτουργεί σαν αποφρακτικό που διαπερνά τα μπλοκαρίσματα, προσφέροντας οξυγονωμένο αίμα στα άρρωστα όργανα πολύ γρηγορότερα από οποιοδήποτε φάρμακο ή βότανο.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτά, το 
καγιέν έχει πολλά πλεονεκτήματα υγείας: λαμβανόμενο εσωτερικά σαν τσάι θα σταματήσει την αιμορραγία – ακόμη και σε μια σοβαρή πληγή ή τραύμα από σφαίρα – στις περισσότερες περιπτώσεις μέχρι να μετρήσετε ως το 10.
Το 
καγιέν έχει φυσικό ισχυρή εξισορροπητική επίδραση στην πίεση του αίματος. Όταν ενεργήσει στην κυκλοφορία του αίματος – πράγμα που το κάνει αμέσως – ρυθμίζει την πίεση του αίματος από την κορυφή του κεφαλιού σας μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών σας. Έτσι μειώνεται η υψηλή πίεση.

Τέλος Παιχνιδιού - Πρότυπο για Παγκόσμια Υποδούλωση - ΒΙΝΤΕΟ
Για την Νέα Παγκόσμια Τάξη μια παγκόσμια κυβέρνηση είναι μόνο η αρχή. Ο Άλεξ Τζόουνς αποκαλύπτει το μυστικό τους σχέδιο για την εξόντωση του 80% του παγκόσμιου πληθυσμού της ανθρωπότητας: επιχείρηση ENDGAME.

Ενώ η "ελίτ" θα ζήσουν για πάντα με τη βοήθεια της προχωρημένης τεχνολογίας. Η αιματηρή ανόδου στην εξουσία της παγκόσμιας ελίτ και αποκαλύπτει πώς έχουν χρηματοδοτήσει τους πιο αιματηρούς πολέμους και δικτάτορες για να ανοίξει ο δρόμος για την πρώτη πραγματική παγκόσμια αυτοκρατορία.

Παρακολουθούν την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ για να τεκμηριώσουν της μυστικές συνόδους τους, ορίζοντας την ατζέντα του κόσμου και να παρακινούν για των Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ανακαλύψτε πώς οι επαγγελματίες της ψευδοεπιστήμης της ευγονικής έχουν πάρει τον έλεγχο των κυβερνήσεων παγκόσμια ως μέσο για να διεξάγουν μείωση του πληθυσμού.

Δείτε ακόμη την εξέλιξη της επερχόμενης κατάρρευσης των ΗΠΑ.

Κανένα χρέος δεν θα αναγνωρίσει ο λαός αν δεν το αποφασίσει ο ίδιος.


Erase-Debt-500x334Θα πρέπει να έχουν υπόψη τους οι δανειστές πως ο λαός μας δεν έχει πάρει ποτέ θέση για τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις που μας επιβάλλονται παρά τη θέλησή μας. Όλα είναι στον αέρα. Ακόμα και αν παραβλέψουμε ότι τόσο η αρχική μονοκομματική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου, όσο και η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση ήταν και είναι κυβερνήσεις λαϊκής μειοψηφίας, αυτό που έγινε και γίνεται στη χώρα μας ξεφεύγει κατά πολύ των συνήθων κυβερνητικών αρμοδιοτήτων. Κανένα μνημόνιο και καμία δανειακή σύμβαση από αυτά που υπογράφηκαν και εξαθλιώνουν το λαό δεν τέθηκαν ενώπιόν του ώστε να αποφασίσει ο ίδιος με βάση την αρχή της Λαϊκής Κυριαρχίας με ένα δημοψήφισμα. Αυτό, αν μη τι άλλο είναι στοιχειώδες ανθρώπινο και δημοκρατικό δικαίωμα όλων των Ελλήνων.
Θα πρέπει ακόμα να έχουν υπόψη τους οι δανειστές ότι η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα είναι ασταθής. Οι πολιτικές αποφάσεις λαμβάνονται κατά παράβαση κάθε έννοιας Λαϊκής Κυριαρχίας και κάθε έννοιας Εθνικής Κυριαρχίας. Κανείς δεν γνωρίζει που θα καταλήξει αυτή η ασταθής κατάσταση. Αν κάποια στιγμή επικρατήσουν νέες κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα που αφενός θα αναζητήσουν ευθύνες από όλους όσους είχαν κυβερνητικές ευθύνες, αφετέρου θα προσφύγουν επιτέλους στο λαό για να αποφασίσει σχετικά με δημοψήφισμα για όλα αυτά που μας συμβαίνουν, κανείς δεν μπορεί τότε να είναι βέβαιος για το τι θα αποφασίσει ο λαός!!!

Χρήμα και ΕξουσίαΤο χρήμα από την αυγή της ανακάλυψής του χρησιμοποιείται διαχρονικά ως μέσον επιβολής της κυριαρχίας σε τόπους και ανθρώπους. Από το τύπωμα των κεφαλών των βασιλέων και των αυτοκρατόρων στα νομίσματα που αποδείκνυαν την ισχύ τους, ως τις σύγχρονες ζώνες νομισματικής επιρροής, χρήμα και εξουσία αποτέλεσαν έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους.
Για τους πολιτικούς επιστήμονες, η εξουσία είναι ότι το χρήμα για τους οικονομολόγους: Ενα μέσο μέσω του οποίου παρατηρούνται, μετρώνται και ελέγχονται οι συναλλαγές. Η σχέση χρήματος και εξουσίας είναι αμφίδρομη. Οποιος έχει το ένα μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να εξασφαλίσει το άλλο. Οταν αποκτήσει και τα δυο μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για να επιβληθεί. Ολα αυτά φυσικά άρχισαν να συμβαίνουν από τη στιγμή που ανακαλύφθηκε και διαδόθηκε το χρήμα. Η απόκτηση και ο έλεγχός του είναι διαχρονικά μία από τις κύριες επιδιώξεις των ανθρώπων.
Ο αντιπραγματισμός
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...