Τρίτη, 30 Απριλίου 2013

Νικόλαος Πλαστήρας “Η Ελλάδα πεινάει κι εμένα θα μου βάλετε …τηλέφωνο;(!)”


http://1.bp.blogspot.com/-QRyKz4dLH1I/UGgDQdjkRSI/AAAAAAAABUw/sySm6N2cvhM/s1600/PLASTIRAS-474x446-300x282.jpg(Νικόλαος Πλαστήρας, πρωθυπουργός 
της Ελλάδας με άνεργο αδερφό….) 
Η φτώχεια του πρώην πρωθυπουργού 
Ν. Πλαστήρα, δεν αποτελεί παράδειγμα 
για τους σημερινούς κηφήνες της πολιτικής! 
“Η Ελλάδα πεινάει κι εμένα θα μου βάλετε τηλέφωνο”, είχε πει, ενώ ο αδελφός του
 ήταν άνεργος. Μεταφέρουμε μερικά από
 τα πολλά αξιόλογα συμβάντα της ζωής του,
 τα οποία χαρακτηρίζουν τον άνδρα και τον 
καθιστούν πρότυπο, παράδειγμα προς 
μίμηση για παλιότερους αλλά και σημερινούς, δεδομένου ότι, τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι, 
έμπαιναν πλούσιοι στην πολιτική και έβγαιναν πάμφτωχοι.
Ο αείμνηστος Ανδρέας Ιωσήφ – 
πιστός φίλος του – αναφέρει:

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΑΝΘΡΑΚΑ ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ

4


Αισθάνομαι την υποχρέωση να σας προειδοποιήσω εκ των προτέρων, ότι αν δεν είστε ένας κακός δαίμονας που απολαμβάνει τον πόνο των άλλων, θα αντιμετωπίσετε κάποια δυσκολία στην ανάγνωση αυτού του άρθρου. Αυτό που θα διαβάσετε είναι εξαιρετικά ανησυχητικό, ρατσιστικό, δολοφονικό και εντελώς κακό. .

Προχωρήστε με δική σας ευθύνη.

Τέλος Παιχνιδιού - Πρότυπο για Παγκόσμια Υποδούλωση - ΒΙΝΤΕΟ
Για την Νέα Παγκόσμια Τάξη μια παγκόσμια κυβέρνηση είναι μόνο η αρχή. Ο Άλεξ Τζόουνς αποκαλύπτει το μυστικό τους σχέδιο για την εξόντωση του 80% του παγκόσμιου πληθυσμού της ανθρωπότητας: επιχείρηση ENDGAME.

Ενώ η "ελίτ" θα ζήσουν για πάντα με τη βοήθεια της προχωρημένης τεχνολογίας. Η αιματηρή ανόδου στην εξουσία της παγκόσμιας ελίτ και αποκαλύπτει πώς έχουν χρηματοδοτήσει τους πιο αιματηρούς πολέμους και δικτάτορες για να ανοίξει ο δρόμος για την πρώτη πραγματική παγκόσμια αυτοκρατορία.

Παρακολουθούν την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ για να τεκμηριώσουν της μυστικές συνόδους τους, ορίζοντας την ατζέντα του κόσμου και να παρακινούν για των Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ανακαλύψτε πώς οι επαγγελματίες της ψευδοεπιστήμης της ευγονικής έχουν πάρει τον έλεγχο των κυβερνήσεων παγκόσμια ως μέσο για να διεξάγουν μείωση του πληθυσμού.

Η ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ


Από τον Φόβο του «Θανατηφόρου» Καρκίνου και τον Μύθο της Χημειο- «θεραπείας» στην Πραγματικότητα της Εναλλακτικής Αντιμετώπισης

«Η Χημειοθεραπεία Θεραπεύει και… η Γη Είναι Επίπεδη»*

Μερικές δεκαετίες από τη δημοσίευση του περίφημου βιβλίου του Δρ. Χάμερ Καρκίνος, Ασθένεια της Ψυχής, και την επακόλουθη οργανωμένη καταδίωξή του, μέχρι τον τελικό εγκλεισμό του στις γαλλικές φυλακές και παρά το γεγονός ότι οι φωνές, που προέρχονται τόσο από τους ίδιους τους ασθενείς και τους συγγενείς τους, όσο και από τον ιατρικό χώρο, κατά της πληθαίνουν, τα πράγματα στο τοπίο της «θεραπείας» του καρκίνου δεν φαίνεται να έχουν προχωρήσει…

Αυτά διδάσκουν στα παιδιά;;; Να απαρνηθούν τις αθώες λάμπες πυρακτώσεως και να δεχτούν τους δηλητηριώδης Συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού;;;


Ξέρετε, το ''κόλπο'' της προώθησης προιόντων λόγω συμφερόντων είναι να βάζεις τα δηλητήρια πίσω απο μια κουρτίνα καλών προιόντων.

Απ ότι φαίνεται για να μην αντιδρά κανείς το πέτυχαν μια χαρά!

Αποκάλυψη της Εξωγήινης Ζωής στους Πολίτες 29 Απριλίου - 3 Μαϊου 2013 (Βίντεο)


Ήρθε η ώρα να πέσει το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει την ύπαρξη ή όχι εξωγήινων επισκεπτών στον πλανήτη μας... ή τουλάχιστον αυτό θα επιχειρήσουν να κάνουν, από τις 29 Απριλίου ως τις 3 Μαΐου, περισσότεροι από 40 ερευνητές UFO, πρώην κυβερνητικά στελέχη, αστροναύτες και στρατιωτικοί ή αυτόπτες μάρτυρες τέτοιων γεγονότων, σε μία συνάντηση ενώπιον πέντε πρώην μελών του αμερικανικού Κογκρέσου στην Ουάσινγκτον.

ΠΡΩΤΑ ΣΤΑ 4ΠΟΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑ 2ΠΟΔΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ


ΠΡΟΒΑ ΤΖEΝΕΡΑΛΕ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 

(για τι καλό τους ) ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΣΤΑ 

ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ
Βρετανία: Μικροτσίπ σε όλους τους σκύλους μέχρι το 2016

Ολοι οι ιδιοκτήτες σκύλων στη
 Βρετανία από τον Απρίλιο του 2016
 θα είναι υποχρεωμένοι να τοποθετούν μικροτσίπ στα κατοικίδιά τους... στο πλαίσιο της προσπάθειας της κυβέρνησης να μειωθεί ο αριθμός των αδέσποτων και να αυξήσει την υπευθυνότητα των αφεντικών τους.
Τα μικροτσίπ, που έχουν μέγεθος λίγο μεγαλύτερο από ένα κόκκο ρυζιού και τοποθετούνται κάτω από το δέρμα του σκύλου στο σημείο ανάμεσα στις 
ωμοπλάτες τους, θα περιέχουν τα στοιχεία των ιδιοκτητών. Οσοι ιδιοκτήτες αρνηθούν να το χρησιμοποιήσουν θα βρίσκονται αντιμέτωποι με πρόστιμα
 ύψους έως 600 ευρώ. (600 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΛΛΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ) 

Απόδειξη ότι η Σελήνη είναι αστρόπλοιο


Πολλοί είναι αυτοί που όταν λέω ότι η Σελήνη είναι ένα διαστημόπλοιο και όχι δορυφόρος της γης ξεσπάνε στα γέλια, ή ακόμα με κοιτάνε πολύ περίεργα σαν να είμαι εγώ εξωγήινος τους δικαιολογώ...Είναι ένα πείραμα που έκανα για να δω τις αντιδράσεις του κόσμου σε κάτι που λιγοστοί γνωρίζουν ότι η Σελήνη είναι << κάτι >> που δεν θα έπρεπε να είναι εκεί που βρίσκεται τώρα αλλά κάπου αλλού!!! Σας φαίνεται και εσάς παράξενο; 

Δεν σας αδικώ, φαίνεται παράξενο ακόμα σε κάποιους από τους συνεργάτες μου. Βλέπεται είναι κάτι που δεν μπορεί να το χωνέψει ο ανθρώπινος εγκέφαλος ότι η Σελήνη είναι κάτι άλλο από ότι αυτό που μαθαίναμε στο σχολείο, ότι είναι μια τεράστια προστασία της γης από τους μετεωρίτες και ότι αν δεν υπήρχε η Σελήνη δεν θα υπήρχε η γη!!! Είναι όμως η αλήθεια αυτή;

Μετά από σοβαρές έρευνες και μελέτες όχι μόνο δικές μου ή των συνεργατών μου αλλά και άλλων πολλών επιστημόνων, μαθηματικών, αστρονόμων, γεωλόγων καταθέτω το παρακάτω άρθρο με αποδείξεις που δείχνουν ότι η Σελήνη είναι ένα τεχνητό αστρόπλοιο και όχι ένας πλανήτης-δορυφόρος της γης!!!!!

Των …δισεκατομμυρίων… το …κάγκελο.
Στο ερώτημα «πόσα από τα δάνεια που μας δίνει η τρόικα πηγαίνουν για μισθούς και συντάξεις» η απάντηση είναι αυτή που όλοι φανταζόμαστε. Απλώς, αποδεικνύεται και με αριθμούς.
Στα 219 δισεκατομμύρια ευρώ ανέρχεται το ποσό που έχουμε δανειστεί από το EFSF και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο από τον Μάιο του 2010 μέχρι σήμερα. Από αυτά, όπως αναφέρει η εφημερίδα «το Κεφάλαιο»:

Τώρα στην Νίκας θα …γνωρίζουν και πόσο ..άλογο …βάζουν
Η εταιρεία Νίκας εγκαινίασε με μία φιέστα  την επίσημη έναρξη λειτουργίας του νέου ..καθησυχαστικού μηχανήματος ανίχνευσης αλογοDNA, στις εγκαταστάσεις της στον Άγιο Στέφανο.
 O διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Σωτήρης Λαύκας, σημείωσε «η Νίκας, ανταποκρινόμενη στις διεθνείς αλογοδιατροφικές εξελίξεις και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αλογοκαταναλωτές, προσαρμόζεται αμέσως στα νέα δεδομένα, εξελίσσοντας τη γνώση και την τεχνογνωσία που απαιτείται για την παραγωγή πλήρως ελεγμένων, πιστοποιημένων και ποιοτικώς άριστων προϊόντων». Η Δρ. Βάνα Καραγιάννη, η οποία είναι Μικροβιολόγος και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής, εξήγησε για τη διαδικασία: «η εγκατάσταση συστήματος Real Τime PCR (αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης σε πραγματικό χρόνο) εγγυάται τον συνεχή και υψηλής ευαισθησίας έλεγχο καθαρότητας όλων των προϊόντων ΝΙΚΑΣ.

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΟΥ Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ Χ.Α.

Τότε , προεκλογικά , που ο Κασιδιάρης υποσχόταν...
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ:''ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ'' 
Το Μνημόνιο 3 ήρθε .... ΚΟΤΕΣ
Το Μνημόνιο 4 ήρθε .... ΚΟΤΕΣ

Τι κερδίζεις και τι χάνεις κάνοντας σχέση με παντρεμένο?Έκανες σχέση με παντρεμένο. Και τι έγινε θα μου πεις, η πρώτη είσαι ή η τελευταία. Αυτού του είδους οι σχέσεις όμως δεν είναι σαν της άλλες σχέσεις...
Εδώ τα πάθη είναι μεγαλύτερα, όπως και οι κίνδυνοι. Για σένα κυρίως, όμως ενίοτε και για τον παντρεμένο άντρα. 
Πριν εμβαθύνουμε στην εμπειρία ας δούμε ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Ας μετρήσουμε από την δική σου πλευρά, τι κερδίζεις και τι χάνεις από μια τέτοια ερωτική σχέση. Έτσι ώστε εσύ να αποφασίσεις αν αξίζει το ρίσκο να περάσεις την απαγορευμένη γραμμή. 
Τα συν
 
Μια σχέση με έναν παντρεμένο άντρα είναι σαν το απαγορευμένο φρούτο, είναι γλυκό, αλλά και επικίνδυνο:

Το βυθισμένο Ηράκλειο της Αιγύπτου αποκαλύπτεται (Βίντεο)


Νέες πληροφορίες σχετικά με τη ζωή στο θρυλικό λιμάνι του Ηρακλείου στην αρχαία Αίγυπτο βλέπουν το φως της δημοσιότητας 1.200 χρόνια μετά τη βύθισή του... Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους που μίλησαν σε διεθνές συνέδριο που έγινε στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, η παράκτια πόλη που ονομαζόταν Ηράκλειον από τους Έλληνες και Θώμις από τους Αιγύπτιους, εξαφανίστηκε στη θάλασσα πριν από 1.200 χρόνια και βρέθηκε κατά τη διάρκεια ανασκαφών στις ακτές της Αιγύπτου το 2001.

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ! ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ : ΝΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ !!!Τρίζει η καρέκλα της Σκοπούλη!
Η υφυπουργός Υγείας έθεσε θέμα πώλησης του αίματος στους ασθενείς, ενώ είπε ότι η επικοινωνία μεταξύ των μελών της κυβέρνησης είναι «εικονική»!
Τρόμο προκαλούν στον κόσμο, αλλά και στην ιατρική κοινότητα, οι σημερινές δηλώσεις της υφυπουργού Υγείας Φωτεινής Σκοπούλη για το αίμα.

Η ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΗ ΔΗΜΑΡ


Αμετάκλητα υπέρ της λειτουργίας της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» η ΔΗΜΑΡ


Με τη συμμετοχή στελεχών, φίλων και μελών της Δημοκρατικής Αριστεράς από τον Έβρο, τη Ροδόπη, την Ξάνθη αλλά και από οργανώσεις της Αθήνας, πραγματοποιήθηκες στην αίθουσα "Λεωνίδας Κύρκος" των κεντρικών γραφείων του κόμματος, από τους τομείς ανθρωπίνων δικαιωμάτων και διεθνών σχέσεων, ημερίδα για τη μειονότητα της Θράκης...
...και τα κορυφαία ζητήματα που τίθενται  στο επίπεδο της ιστορικής, της πολιτικής, της κοινωνικής, της εκπαιδευτικής, της εθνοτικής, της θρησκευτικής και της πολιτισμικής της υπόστασης.

Νηστεία: Διατροφή με πολλά οφέληφακές Νηστεία: Διατροφή με πολλά οφέλη
Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της νηστείας;
Κύριο χαρακτηριστικό της νηστείας είναι η αποχή από τρόφιμα ζωικής προέλευσης όπως το κρέας, το ψάρι, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα αυγά και τα παράγωγά τους. Αντίθετα, κατά τη διάρκεια της νηστείας αυξάνεται η κατανάλωση τροφίμων όπως το ψωμί, τα ζυμαρικά, τα όσπρια, τα λαδερά φαγητά, τα θαλασσινά και φυσικά τα φρούτα και τα λαχανικά.
Ποια είναι τα οφέλη της νηστείας;

«Δεν μπορώ να μιλήσω τώρα. Πνίγομαι» Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της Αγγελικής Παπαθανασοπούλου

«Δεν μπορώ να μιλήσω τώρα. Πνίγομαι» Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της Αγγελικής Παπαθανασοπούλου


«Δεν μπορώ να μιλήσω τώρα. Πνίγομαι». Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια που είπε στο σύζυγό της η Αγγελική Παπαθανασοπούλου, η οποία έχασε τη ζωή της στην πυρκαγιά σε υποκατάστημα της Marfin, στις 5 Μαΐου του 2010. Συγκλονίζουν οι καταθέσεις υπαλλήλων που έζησαν την πύρινη φρίκη στο τραπεζικό υποκατάστημα της Σταδίου, όπου πέθαναν τρεις εργαζόμενοι.

Τη Δευτέρα συνεχίστηκε η δίκη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών με τις καταθέσεις του συζύγου της Αγγελικής και τριών τραπεζικών υπαλλήλων.

Χρήστος Καραπαναγιώτης - Σύζυγος Αγγελικής

"Tο σχέδιο ήταν να φύγει στις 3 από το γραφείο και στις 4 είχε ραντεβού στο γυναικολόγο, αν όλα πήγαιναν καλά.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΡΟΖΙΤΑ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑ...ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ.ΠΩΣ ΜΙΑ ΠΟΡΝΗ ΑΓΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ...


 Σοκ: Τι δήλωσε η Ροζίτα Σώκου για τη Μελίνα Μερκούρη; (video)Στην εκπομπή JOY του ΣΚΑΪ μίλησε η Ροζίτα Σώκου για την γεμάτη ζωή της, λίγο πριν κλείσει τα 90. Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε αίσθηση και άφησε με το στόμα ανοιχτό τη δημοσιογράφο ήταν η αναφορά της στη Μελίνα Μερκούρη, τον χαρακτήρα της και το υποκριτικό της ταλέντο.
Όταν η δημοσιογράφος ρώτησε αν ήταν φίλη της η Μελίνα Μερκούρη, η Ροζίτα Σώκου πήρε μια έκφραση αποτροπιασμού και είπε: «Θεός φυλάξοι! Ατάλαντος άνθρωπος, εκτός από όταν έπαιζε τον εαυτό της στην Στέλλα. Τίποτα άλλο δεν μπορούσε να κάνει. Την έχω δει σε μονολόγους να γελάνε και οι κότες! Η νοοτροπία αυτής της γυναίκας ήταν ανατριχιαστική»!

Επί λέξει διάλογος που ακούστηκε στις 8.30 το βράδυ του Σαββάτου 29 Μαΐου 2010, στο «Τηλεάστυ», όπου η ηθοποιός Μαρία Σόκαλη φιλοξενούσε την 84χρονη ΤΟΤΕ δημοσιογράφο Ροζίτα Σώκου…

Μ. ΣΟΚΑΛΗ : «Η Μελίνα ήταν φίλη σου, έτσι; Συμφωνείς με την προτομή της που έχει μπεί εκεί στου Μακρυγιάννη;»

Ρ. ΣΩΚΟΥ: «Όχι, δεν συμφωνώ με την προτομή της καθόλου. Γιατί εγώ έχω ζήσει την Κατοχή και ξέρω τι συνέβη με την Μελίνα»!!

ΣΤΙΣ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 ΑΡΘΡΟ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ 

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ.ΠΩΣ ΜΙΑ ΠΟΡΝΗ ΑΓΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ...

η προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ έχει αγιοποιήσει την Μελίνα, ενώ όλοι οι παλαιοί Αθηναίοι γνωρίζουν ότι επρόκειτο για μια εταίρα ολκής που δεν είχε καταφέρει να τελειώσει ούτε το Παλαιό Γυμνάσιο. Ο Ζάχος Χατζηφωτίου (γεννήθηκε το 1922) που ξέρει τα πράγματα από πρώτο χέρι, στο πρώτο του βιβλίο («Τα εν οίκω, εν δήμω») που κυκλοφόρησε το 1975, γράφει για μια πασίγνωστη και διεθνούς φήμης Ελληνίδα ηθοποιό που επί Κατοχής είχε κοιμηθεί με εκατοντάδες Ιταλούς και Γερμανούς αξιωματικούς!.. Σε αυτές ακριβώς τις δραστηριότητες της Μελινάρας αναφέρεται η Ροζίτα. Μιλάμε για σέξ επί πληρωμή με την Κατακτητή, ενώ ήταν παντρεμένη με τον πάμπλουτο Παναγή Χαροκόπο. Αυτοί που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα, μας βεβαιώνουν πως έτσι έμαθε Ξένες Γλώσσες επί Κατοχής η Μελίνα. Έτσι εξηγείται και η Αριστεροποίηση της Μερκούραινας μετά τον Πόλεμο, προκειμένου να ξεπλύνει το Βασιλικό παρελθόν της Οικογενείας της και τις δικές της επιδόσεις με τους Φασίστες και Ναζί αξιωματικούς. Μη ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο θείος της Μελινάρας, Γεώργιος Μερκούρης, ήταν ο Ιδρυτής και Αρχηγός του «Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος Ελλάδος» λίγο πρίν τον Πόλεμο, ενώ χρημάτισε και Διοικητής της Εθνικής Τραπέζης επί Κατοχής. Με τέτοιους συγγενείς και τέτοια προσωπική ροπή προς τους Ιταλογερμαναράδες επιβήτορες ,είναι λογικό που η Μελίνα εξελίχθηκε σε Ιέρεια του Σοσιαλισμού, προκειμένου να ξεπλύνει το παρελθόν της. Θεωρείται ως η μεγαλύτερη Ελληνίδα του 20ού Αιώνος! Βάρδα μην ανοίξει το στόμα της η Ροζίτα Σώκου… Τζούλια, έχεις ελπίδες κι εσύ να γίνεις η μεγαλύτερη Ελληνίδα του 21ου Αιώνος, αν βρείς τον κατάλληλο Εβραίο να σε προωθήσει, όπως βρήκε η Μελινάρα τον Ζύλ Ντασσέν..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...