Τετάρτη, 1 Μαΐου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Αν κάποιος σας καλέσει από +375602605281, +37127913091


Αν κάποιος σας καλέσει από +375602605281, +37127913091 ή οποιοδήποτε αριθμό ξεκινώντας με τον αριθμό 375, ή 371.
Κάνοντας ένα ''κουδούνισμα' & μετα το κλείνουν, αφήνοντας ετσι μια αναπάντητη κλήση 'η μήνυμα.
Αν καλέσετε μετα ένα από αυτούς τους αριθμούς που σας άφησαν αναπάντητη κλήση είναι
θα χρεωθείτε $ 15 - $ 30 & μπορούν να αντιγράψουν τη λίστα επαφών σας σε 3 sec.

ΣΟΚ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ: ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ;

"Εφόσον εγώ ελέγχω την κίνηση του χρήματος ενός έθνους δεν με νοιάζει ποιος φτιάχνει τους νόμους του.."-Meyer Rothchild-
Το Ευρωπαϊκό Νομισματοκοπείο είναι χτισμένο στο μέρος που ήταν κτισμένο το νομισματοκοπείο των Ρόθτσιλντ στην Φρανκφούρτη.

Οσοι έχουν δεί το ντοκυμαντέρ «Money Masters» γνωρίζουν οτι η Κεντρική Τράπεζα της Αγγλίας ανήκει εδω και 200 χρόνια στην εβραϊκή οικογένεια Ρόθτσιλντ.

Η ίδια οικογένεια μαζί με μερικές άλλες κατέχουν και το πλειοψηφικό πακέτο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ(FED), της οποίας πρόεδρος είναι ο επίσης Εβραίος Benjamin Bernanke.

Πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας της Ελβετίας είναι ο Jean-Pierre Roth, που είναι επίσης Εβραίος.

Οι μεγαλύτερες εμπορικές τράπεζες του πλανήτη είναι εβραϊκών συμφερόντων.
Η μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα στον πλανήτη είναι η J.P Morgan. Οταν πέθανε ο ιδρυτής της και ανοίχτηκε η διαθήκη του φανερώθηκε οτι στην πραγματικότητα του ανήκε μόνο το 10% απο όλη την περιουσία.

Μας τάισαν… λαδο..μπογιά ,αλλά θα την…. αποσύρουν.

Σε πόσους Νομούς και με ποια εμπορικά ονόματα επιχειρεί,  η εταιρία που το διακινεί;

Ο πρώην Βουλευτής του ΛΑΟΣ Κώστας Αϊβαλιώτης δεν έμεινε χωρίς δουλειά!


Προσλήφθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αλλά... δημιουργούνται ερωτήματα
Ο πρώην Βουλευτής του ΛΑΟΣ Κώστας Αϊβαλιώτης δεν έμεινε χωρίς δουλειά!

Όπως βλέπετε και στην ιστοσελίδα του στο Διαδίκτυο ο Νικόλαος Σαλαβράκος που εκλέχτηκε ευρωβουλευτής στις ευρωεκλογές του 2009 με το ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ, φρόντισε να αποκαταστήσει τον Κώστα Αϊβαλιώτη, όταν ο ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή. Έτσι ο κ. Αϊβαλιώτης μπορεί να μην επανεκλέχτηκε, όμως εξασφάλισε τον μισθό του αφού διορίστηκε επιστημονικός συνεργάτης στο γραφείου του κ. Σαλαβράκου στις Βρυξέλλες. 

"Ειδικοί'' οι λαθρομετανάστες στην Σαμοθράκη; ...Τυχαίο είναι και αυτό ;


Για όσους ''γνωρίζουν'' ή έχουν ενημερωθεί κατ’ ελάχιστον σχετικά με τους «δρόμους» που επιλέγουν οι λαθρομετανάστες για εισέλθουν στην Ελλάδα, η περίπτωση της Σαμοθράκης ως επιλογής εισόδου στην Ελλάδα (ή και στην Ευρώπη) μοιάζει από απίστευτη έως εξωφρενική, εκτός και αν…

Η είδηση που την προηγούμενη εβδομάδα πέρασε (κυριολεκτικά) στα «ψιλά» των ελληνικών ΜΜΕ και του διαδικτύου, είναι η είσοδος και η σύλληψη μικρών ομάδων λαθρομεταναστών, στο νησί της Σαμοθράκης.

Μάλιστα, το «φαινόμενο» παρουσιάστηκε 2 φορές μέσα στην ίδια εβδομάδα (που μας πέρασε) και προξένησε εκτός από το έντονο ενδιαφέρον και την αύξηση ετοιμότητας των τοπικών αρχών (αστυνομικών και λιμενικού), αφού η Σαμοθράκη θεωρείται ένας ευαίσθητος στρατηγικά (αλλά και οικονομικά λόγω της νησίδας «Λαδόξερα», όπου αναβλύζει πετρέλαιο) χώρος, η θαλάσσια περιοχή του οποίου έχει κατ’ επανάληψη παραβιασθεί είτε από σκάφη του τουρκικού λιμενικού είτε από τουρκικά σκάφη ερευνών…Η είδηση των λίγων γραμμών, όπως μεταδόθηκε από τα ΜΜΕ στην Ελλάδα:

"Οι λιμενικές αρχές στη Σαμοθράκη, συνέλαβαν ακόμη 28 μη νόμιμους μετανάστες που αποβιβάστηκαν στην ακτή Άγκιστρο. Πρόκειται για λαθρομετανάστες διαφόρων εθνικοτήτων που πέρασαν από την Τουρκία στην Ελλάδα με φουσκωτό σκάφος, το οποίο κατασχέθηκε. Οι συλληφθέντες θα μεταφερθούν στην Αλεξανδρούπολη, ενώ στην περιοχή έχουν αυξηθεί οι περιπολίες, καθώς την προηγούμενη Κυριακή, στην ίδια ακτή είχαν αποβιβασθεί άλλοι 21 λαθρομετανάστες"...
Τα στοιχεία προς ανάλυση που υπάρχουν στα δύο συγκεκριμένα «περιστατικά» είναι τα εξής: 

Είκοσι πέντε τρόποι για να καταστείλετε την αλήθεια — Οι 25 κανόνες της Παραπληροφόρησης

Είκοσι πέντε τρόποι για να καταστείλετε την αλήθεια — Οι 25 κανόνες της Παραπληροφόρησης. Διαβάστε τους, εντοπίστε τους, ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ...


1. Δεν βλέπω κακό, δεν ακούω κακό, δεν μιλάω για το κακό.

Ανεξάρτητα από το τι ξέρετε, μην το συζητάτε – ειδικά εάν είσαστε δημόσιο πρόσωπο, παρουσιαστής ειδήσεων κλπ. Εάν δεν αναφερθεί τότε δεν υπάρχει, και έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα. 

2. Γίνετε δύσπιστος και αγανακτισμένος.

Αποφύγετε τη συζήτηση βασικών θεμάτων και αντιθέτως επικεντρωθείτε σε παράπλευρα ζητήματα, τα οποίαμπορούν να χρησιμοποιηθούν προκειμένου να παρουσιάσουν το ζήτημαως κάτι που προσβάλει και θίγει κάποιο ιερό και απαραβίαστο μιας ομάδας ή μιας ιδέας. Αυτό είναι επίσης γνωστό και ωςτο “Πώς τολμάς!” τέχνασμα. (βλ. Χασαπόπουλο να αγανακτεί με την προσβολή του ιερού της παρέλασης εδώ:) 

3. Δημιουργήστε κινδυνολογικές φήμες.

Αποφύγετε την συζήτηση των πραγματικών θεμάτων με το να αναφέρεστε σε όλες τις κατηγορίες που σας προσάπτουν ως ανυπόστατες και ως απλές φήμες. Διάφοροι άλλοι υποτιμητικοί όροι, οι οποίοι αποκλείουν την αλήθεια,μπορεί να φανούν χρήσιμοι. Αυτή η μέθοδος λειτουργεί ιδιαίτερα αποδοτικά όταν υπάρχει σιγή από την μεριά των ΜΜΕ (ομερτά), καθώς ο μόνος τρόπος που το κοινό μπορεί να μάθει τα γεγονότα είναι μέσω τέτοιων «αμφισβητήσιμων φημών». Εάν μπορείτε να συσχετίσετε το υπάρχον υλικό με το Ίντερνετ, χρησιμοποιήστε αυτή τη συσχέτιση προκειμένου να ισχυροποιήστε τα λεγόμενά σας περί «ανυπόστατων φημών», που δεν έχουν καμία απολύτως βάση. (βλ. σκάνδαλο CDS – «Μέχρι πριν λίγους μήνες δεν ήξερα τι είναι τα CDS. Όλα αυτά είναι θεωρίες συνομωσίας» ΓΑΠ ) 

Μαζί με το τζαμί να τους κάνουμε δώρο ένα γερανοφόρο για να "εκφράζονται" πιό άνετα!


Ο "πολιτισμός" του Ισλάμ!
-Christian persecution in Iran. Pray for Christians everywhere. Someday we may need their prayers.
-Christian persecution in Iran. Pray for Christians everywhere. Someday we may need their prayers.

Οι ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες του εγκεφάλου μας και οι απεριόριστες δυνατότητές του
Με την καθοδηγούμενη χαλάρωση των μυών, γαληνεύει ο Νους και φτάνουμε στο επίπεδο ΑΛΦΑ. (Είμαστε τρισυπόστατοι. ΝΟΥΣ- ΣΩΜΑ-ΠΝΕΥΜΑ. Ζούμε για το Σώμα, Ζούμε για το Πνεύμα, Ζούμε για την Ψυχή. Όλα είναι ίσης σπουδαιότητας).
Εδώ θέτουμε στόχους ευεργετικούς, όπως ο έλεγχος συνηθειών, ενίσχυση αυτοεκτίμησης, στόχους ανάπτυξης και εξέλιξης, αθλητικές επιδόσεις, αύξηση παραγωγικότητας, Δημιουργικότητα… Παραγωγή νέων ιδεών.


Στο επίπεδο Άλφα, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες. 

Τα θαύματα του χθες είναι η επιστήμη του σήμερα. Είναι η κατανόηση που μας λείπει. Το 1924 ο Χανς Μπέργκεν Αυστριακός ψυχίατρος, έκανε μετρήσεις με ηλεκτροεγγεφαλογράφο, και ανακάλυψε ότι ο εγκέφαλός μας πάλλεται με παλμούς το δευτερόλεπτο, όπως η καρδιά μας πάλλεται με παλμούς το λεπτό. Και όταν αυτοί οι παλμοί είναι από 14 έως 21 λέμε πως είμαστε στη Βήτα συχνότητα. Είναι η κατάσταση της εγρήγορσης, όπου λειτουργούν οι 5 αισθήσεις , αναγνωρίζουμε τον φυσικό κόσμο και μας αναγνωρίζει κι αυτός.


ΣΤΗΝ ΒΗΤΑ έχουμε: 
Συνείδηση, λογική, επικοινωνία- γλώσσα, ανάλυση (ξεχωρίζω το δέντρο από το δάσος) έννοια χώρου- χρόνου.
Και αριστερό ημισφαίριο. Στο Βήτα έχουμε επίγνωση και είμαστε δέκτες του φυσικού κόσμου. Ο εγκέφαλος είναι πομπός και δέκτης. Με αυτές τις συχνότητες στέλνει και λαμβάνει μηνύματα για το πώς θέλει να είναι στον φυσικό κόσμο.
Το 1981 ο δρ. Σπέρυ (πήρε και βραβείο Νόμπελ γι αυτό) ανακάλυψε τις διαφορετικές δυνατότητες των δύο ημισφαιρίων.

Αν έχεις τύχη ...


Το Τέλος του Κόσμου: Εσχατολογικά Σενάρια

Αρχικός Τίτλος: Εσχατολογία – Το τέλος του κόσμου!
m59_1Η Εσχατολογία είναι κλάδος της Θεολογίας, ο οποίος διαπραγματεύεται τη συντέλεια του κόσμου και τα γεγονότα που θα οδηγήσουν σε αυτή, ενώ όχι σπάνια ασχολείται και με τη ζωή, όπως θα είναι μετά την καταστροφή του μάταιου τούτου κόσμου.
Οι θρησκείες αναφέρονται στην εσχατολογία μέσω των ιερών τους κειμένων, που κατά κανόνα υπαγορεύτηκαν στους συγγραφείς τους μέσω Θεϊκών επαφών. Εκτός όμως από τη θρησκεία και η επιστήμη προσφέρει τις δικές της θεωρίες σχετικά με το τέλος του κόσμου, αλλά και άλλοι κύκλοι που δεν σχετίζονται απόλυτα με τους παραπάνω δύο τομείς.
Φαίνεται πως από νωρίς ο άνθρωπος συνειδητοποίησε ότι δεν είναι μόνο ο ίδιος καταδικασμένος να καταστραφεί μαζί με τα έργα του, αλλά και ολόκληρη η φύση γύρω του υπόκειται στους ίδιους νόμους της φθοράς, έρμαιο και αυτή του πανδαμάτορα χρόνου.
Όσο όμως και αν όλα αυτά ακούγονται μελαγχολικά και απαισιόδοξα, μια μερίδα ανθρώπων τα προσεγγίζει στωικά, δεχόμενη ότι όλα είναι εφήμερα και τίποτα αιώνιο. Οι ίδιοι πιστεύουν πως, παρά την πορεία προς την καταστροφή, εάν κανείς κρίνει συνολικά τη διαδρομή μέχρι αυτήν θα είναι ευχαριστημένος, γιατί στο τέλος τα πάντα θα οδηγηθούν στην «τελείωση», σε έναν κόσμο που θα είναι αιώνιος, άφθαρτος, αθάνατος, απαλλαγμένος από κάθε έννοια κακού. Ευσεβείς πόθοι ή αναμνήσεις ξεχασμένων υποσχέσεων;
Σκοπός του άρθρου που ακολουθεί είναι να παρουσιάσει τα σενάρια του «τέλους των ημερών», όπως τα περιγράφουν οι θρησκείες και η επιστήμη, ενώ παράλληλα θα επιχειρηθεί μια ψυχολογική- κοινωνιολογική προσέγγιση και αιτιολόγησή τους.
Σκοπός του άρθρου δεν είναι να τρομάξει ούτε να κρίνει ποια θεωρία είναι σωστότερη από την άλλη, όσο και αν επιχειρηθεί ένα ξεκαθάρισμα σε ορισμένα σημεία.

1η Μαΐου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...