Πέμπτη, 2 Μαΐου 2013

Γιατί βάφουμε κόκκινα αυγά τη Μ. ΠέμπτηΠαράδοση με βαθιές ρίζες ανά τους αιώνες αποτελεί το βάψιμο των κόκκινων αυγών τη Μεγάλη Πέμπτη, η οποία θέλει τα αυγά αυτά να είναι ξεχωριστά, περικλείοντας τη ζωή, αλλά και τη ζωική δύναμη.

Εντοπίστηκε στον εγκέφαλο μηχανισμός που ελέγχει τη γήρανση
Επιστήμονες στις ΗΠΑ εντόπισαν για πρώτη φορά σε πειραματόζωα μια συγκεκριμένη περιοχή του εγκεφάλου, που ελέγχει τη διαδικασία της γήρανσης, είτε επιβραδύνοντας, είτε επιταχύνοντάς την.
Φωτογραφία

Νερό - Δηλητήριο σε όλη την Ελλάδα. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!


Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Έρευνα που διενήργησε διεπιστημονική επιτροπή από το Γεωπονικό και το Πανεπιστήμιο Αθηνών για λογαριασμό του ΕΦΕΤ και παραδόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2009 στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, φέρνει στο φως αποκαλυπτικά ευρήματα:

 Τοξικά βαρέα μέταλλα σε πόσιμο νερό, ποτάμια, λίμνες και υπόγεια ύδατα, σε συγκεντρώσεις που υπερβαίνουν κατά πολύ τα ανώτατα επιτρεπτά όρια που έχει θέσει η Ε.Ε. ή σε τιμές δυνητικά επικίνδυνες για την ανθρώπινη υγεία, ανιχνεύονται σε πολλές περιοχές της χώρας. 

Όλα τα λιμναία συστήματα της Βόρειας Ελλάδας εμφανίζουν επιβαρύνσεις σε αρσενικό, μόλυβδο και νικέλιο
Οι επιστήμονες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι σε περιοχές με έντονη βιομηχανική ρύπανση, τα παραγόμενα τρόφιμα είναι σαφώς πιο επιβαρημένα σε βαρέα μέταλλα
Εστιάζουν την προσοχή τους σε βολβούς (καρότα, πατάτες, κρεμμύδια) αλλά και φυλλώδη λαχανικά (λάχανο, μαρούλι, σπανάκι). 


Πάντως η έρευνα των δυο πανεπιστημίων ολοκληρώθηκε μετ' εμποδίων.

«Στείλαμε περισσότερα από 30 αιτήματα για αποστολή στοιχείων σε αρμόδιες υπηρεσίες, όμως καμία δεν ανταποκρίθηκε», καταγγέλλει ο Γ. Ζαμπετάκης, επίκουρος καθηγητής Χημείας Τροφίμων.

Νοθεύουν τα τρόφιμα για να πειράξουν το DNA μας .BINTEO

Η νόθευση των βασικών καλλιεργειών του πλανήτη, Γενετικά Μεταλλαγμένη Οργανισμοί (ΓΜΟ) φημολογείται πως γίνεται και εκ προθέσεως... 
Ασπαρτάμη (Sugar Free), τα ΓΜΟ, τα υδραργύρου μολυσμένα, τα φυτοφάρμακα, το υψηλής φρουκτόζης σιρόπι καλαμποκιού, το κλωνοποιημένο κρέας, το rBGH και όλα μπήκαν στην διατροφή μας και στο περιβάλλον – είτε το θέλουμε είτε όχι.
 
Είναι έτσι όμως; 


ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ - ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝΕ


Δείτε και το βίντεο... 

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ βίντεο με μανιακό Σύριο αντάρτη να αποκεφαλίζει Σύριο πολίτη! Απάνθρωπες εικόνες!

Ακόμα ένα Πολυπολιτισμικό αφιέρωμα μας !! ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ !! ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ
ΟΛΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ

Η Τουρκία ζητάει κατοχύρωση ως εθνικού ποτού τη «ρακί με γλυκάνισο»Ο Σύλλογος Παραδοσιακών αλκοολούχων ποτών στην Τουρκία απευθύνθηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητώντας να καταχωρηθεί η «ρακί με γλυκάνισο»,ως τουρκικό εθνικό ποτό, σημειώνει η τουρκική εφημερίδα ‘Μιλιέτ’.

HPV (Human papilloma virus, Ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων) ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ


Έχω Κονδυλώματα/HPV. Τι πρέπει να ξέρω;

Θα είμαι φορέας για πάντα;

Δεν θεραπευόμαστε ποτέ από τον ιό των κονδυλωμάτων και μένουμε φορείς δια βίου, αλλά το ανοσοποιητικό μας σύστημα (όταν είναι σε καλή κατάσταση) τον κρατά υπό έλεγχο.

Αν όμως το ανοσοποιητικό μας καταπέσει, τα κονδυλώματα μπορεί να ...
ξαναβγούν, όπως και συμβαίνει με άλλους ιούς (π.χ.έρπητας).

Κινδυνεύουν οι μελλοντικοί μου ερωτικοί σύντροφοι να κολλήσουν κατά την ερωτική πράξη;

Η διατροφική αξία του αρνιού και του κατσικιούΟι διαφορές μεταξύ των δύο κρεάτων

Το πασχαλινό τραπέζι, εκτός από γεύση και εμφάνιση, καλό είναι να συνοδεύεται και από υγιεινές επιλογές.

 Αυτό ισχύει κυρίως για το κεντρικό πιάτο του τραπεζιού, το κρέας....


Εάν μελετήσει κάποιος τη διατροφική αξία του αρνιού ή του κατσικιού θα αποφανθεί χωρίς δεύτερη σκέψη πως είναι προτιμότερο το δεύτερο. 

Διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω, ώστε να επιλέξετε βάση γούστου και υγείας!

ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ...Μυρίζει εκλογές.


ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Έχετε καμία αμφιβολία ότι λίγο πριν τις επόμενες εκλογές ο Καρατζαφέρης θα επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία; Εμείς δεν έχουμε καμία.

 Από τον Φεβρουάριο γράφουμε ότι το έχει πάρει απόφαση και συμφώνησε με την επιστροφή στο γαλάζιο μαντρί. Η ευκαιρία που του δόθηκε λίγο πριν τις προηγούμενες εκλογές χάθηκε, κυρίως λόγω της εμμονής του να αξιοποιηθούν οι δικοί του.

 Τώρα δεν θέτει τέτοια ζητήματα. Μιλάει μόνο για τον εαυτόν του. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω δηλαδή...

Μεγάλη Πέμπτη: Σήμερον κρεμάται επί ξύλου. Έθιμα


Το συγκλονιστικότερο μέρος του
 Θείου Δράματος ξεδιπλώνεται από
 την σημερινή Μεγάλη Πέμπτη.
Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε 
το βηματισμό του Θεανθρώπου 
«μέχρι Σταυρού και Ταφής»,
 αλλά και θα αποπειραθούμε 
να ψαύσουμε «άκρω δακτύλω»
 το υπέρλογο και μέγιστο θαύμα
 της Ανάστασής Του.

Την Μεγάλη Πέμπτη γιορτάζουμε
 τέσσερα γεγονότα:

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ''ΘΕΡΙΖΕΙ'' Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ!!!
H χρήση φυτοφαρμάκων ξεκίνησε το '70. Σαράντα χρόνια αργότερα αυτή η πρακτική έγινε κανόνας και επικίνδυνα υπολείμματα φυτοφαρμάκων βρίσκονται στα τρόφιμα που καταναλώνουμε τακτικά.Κάθε χρόνο η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (ΕFSA) αναλύει περίπου 70.000 τρόφιμα για να διαπιστώσει το πόσα φυτοφάρμακα περιέχουν. Στο βιβλίο του ο Γάλλος αγρονόμος-μηχανικός Claube Aubert, «Manger bio, c'est mieux!» (Φάτε bio, είναι καλύτερα!) έχει συγκεντρώσει τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Η σόδα ως φάρμακο ακόμη και για τον καρκίνο!


Πως να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα με φυσικό τρόπο και να θεραπευτείτε από άπασες μορφές γρίπης , ίσως ακόμα και από τον καρκίνο !!
Στον σύγχρονο σημερινό κόσμο της ιατρικής η FDA δεν αφήνει τις εταιρείες να πωλούν προϊόντα με ιατρικές ιδιότητες, εκτός εάν έχουν πρώτα δοκιμαστεί με πολύ μεγάλο κόστος ώστε να εγκριθούν ως φάρμακα. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα.
Σε ένα φυλλάδιο του 1924 που δημοσιεύθηκε από την Arm & Hammer Soda Company, η εταιρία ξεκινά λέγοντας: «Η αποδεδειγμένη αξία της Arm & Hammer Διττανθρακικής Σόδας ως θεραπευτικού παράγοντα φαίνεται από τα ακόλουθα στοιχεία μιας εξέχουσας προσωπικότητας της ιατρικής που ονομάζεται Δρ Volney S . Cheney, σε επιστολή του προς την Εταιρία Church & Dwight:

«Το 1918 και 1919, ενώ καταπολεμούσα την γρίπη με τις Αμερικανικές Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας, περιήλθε σε γνώση μου ότι σπανίως κάποιος που είχε αλκαλοποιηθεί με ανθρακικό νάτριο κολλούσε την νόσο, καθώς και ότι όσοι κολλούσαν αλλά έκαναν γρήγορα αλκαλοποίηση είχαν ήπια συμπτώματα.

Η γαλάζια λίμνη της ερήμου Γκόμπι


Έξι χιλιόμετρα μακριά από τις παρυφές της πόλης Ντουνχουάνγκ στη Δυτική Κίνα και συγκεκριμένα στην έρημο Γκόμπι βρίσκεται μια... μικρή όαση δροσιάς σε σχήμα μισοφέγγαρου. Η λίμνη Crescent με τα καταγάλανα νερά της και την καταπράσινη βλάστηση που την περιβάλλει αποτελεί σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο αλλά και ένας από τους σημαντικότερος ιερούς τόπους των Κινέζων.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...