Δευτέρα, 6 Μαΐου 2013

Δε βλέπεις με τα μάτια αλλά με τον εγκέφαλο


optical-Illusions_Σκέψου πόσο ανόητος φαίνεσαι, όταν λες -αν δεν το δω μα τα μάτια μου δεν το πιστεύω- και άλλες ανάλογες μεγαλοστομίες. Τα μάτια σου σε κοροϊδεύουν, ειδικά αν δεν έχεις καλλιεργήσεις τον εγκέφαλο σου, γιατί με τον εγκέφαλο βλέπεις και όχι με τα μάτια.

Λένε οι μεγάλοι επιστήμονες (χα τρις) πως αν δεν παρατηρήσεις κάτι αυτό δεν υπάρχει! Υπάρχει από την στιγμή που ο παρατηρητής, παρατηρεί το παρατηρούμενο. Ναι αλλά αν δεν το παρατηρήσει αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει, απλά δεν υπάρχει ΜΟΝΟ για τον συγκεκριμένο παρατηρητή. Επομένως πρόσεχε τι παρατηρείς αν δεν θέλεις να του δώσεις υπόσταση.

ΣΟΚ! Οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου: οι μυστηριώδεις ρωγμές εμφανίζονται σε ολόκληρο τον πλανήτη!!!
Οι επιστήμονες δεν ξέρουν τι να σκεφτούν: στη Νότια Αμερική δημιουργούνται συνεχείς ρωγμές. Στο νότιο Περού, εμφανίστηκε ξαφνικά μια τεράστια ρωγμή μήκους 3 χλμ. και πλάτους περίπου 100 μέτρων....

Η μυστηριώδης ρωγμή 100 μέτρων πλάτους και μήκους τριών χιλιομέτρων.

Ανωμαλία εμφανίστηκε στην περιοχή Huakullani στην επαρχία Chukuito , κοντά στη διάσημη λίμνη Τιτικάκα. Μια ρωγμή εμφανίστηκε σχεδόν αμέσως: σημειώθηκε μεγάλης έντασης έκρηξη στην περιοχή με αποτέλεσμα να εκτοξευτούν τριγύρω τεράστια κομμάτια του εδάφους.
Είναι ενδιαφέρον ότι η ρωγμή δεν εμφανίστηκε από το σεισμό. Σε γενικές γραμμές, δεν υπήρχε καταστροφή, η γη απλά έφυγε. Η ρωγμή εμφανίστηκε στο επίπεδο του εδάφους και δεν συνδέεται με τυχόν καταστροφές.

Οι επιστήμονες βρίσκονται σε σύγχυση με αυτό το γεγονός. Ρωγμές εμφανίζονται επίσης στην γειτονική Βολιβία. Και όχι πολύ καιρό πριν, ρωγμή συνέβη και στην Αφρική - Αιθιοπία .

Deja vu Το έχουμε ξαναζήσει;


Είστε με κοινούς γνωστούς και κάνετε μια συζήτηση την οποία νομίζετε ότι την έχετε ξανακάνει; Βρίσκεστε σε ένα χώρο για πρώτη φορά στην ζωή σας και... όλα σας μοιάζουν οικεία μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια; Βρίσκεστε για πρώτη φορά στην ζωή σας σε μια τοποθεσία και εκεί που νομίζετε ότι χαθήκατε, ξαφνικά διαπιστώνετε ότι γνωρίζετε με κάθε λεπτομέρεια το μέρος λες και έχετε ξαναβρεθεί στο μέρος αυτό; Νομίζετε ότι κάποια στιγμή της ζωής σας την έχετε ξαναζήσει;;;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...