Πέμπτη, 9 Μαΐου 2013

Θα ΞΕπουλήσουν και τον… αέρα που αναπνέουμε .


Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπως και περίπου ακόμη 300 ακίνητα, μεταξύ των οποίων πρώην ξενοδοχεία Ξενία, κτίρια της ΕΡΤ, τεράστιες τουριστικές εκτάσεις στο Αιγαίο και στο Ιόνιο (Ρόδο, Κέρκυρα, κλπ) και κάμπινγκ πέρασαν στα χέρια του ΤΑΙΠΕΔ σύμφωνα με την  απόφαση της διυπουργικής επιτροπής αποκρατικοποιήσεων.

Συγκεκριμένα μεταβιβάστηκε το δικαίωμα παραχώρησης του ΣΕΦ σε τρίτους, «μέσω σύμβασης, κάθε δικαιώματος, αποκλειστικής ή μη, χρήσης, διοίκησης, διαχείρισης, εκμετάλλευσης και αξιοποίησης και γενικώς κάθε είδους περιουσιακής φύσης δικαιωμάτων, κεκτημένων οικονομικών συμφερόντων, άυλων δικαιωμάτων και δικαιωμάτων λειτουργίας, συντήρησης και εκμετάλλευσης των υποδομών», όπως αναφέρεται στο κείμενο της απόφασης.

Επίσης, μεταβιβάστηκε το δικαίωμα της επιφανείας στην έκταση του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγ. Κοσμά (εξαιρουμένων του αιγιαλού και της παραλίας) του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας (ΕΑΚΝ) Αγίου Κοσμά Αττικής, καθώς και του πρώην Ολυμπιακού Κέντρου Ιστιοπλοΐας (Μαρίνα) Αγ. Κοσμά Αττικής, αλλά και του ακινήτου του πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού. Μάλιστα μεταβιβάστηκε ποσοστό 30% εξ αδιαιρέτου των εν λόγω ακινήτων.

Επίσης μεταφέρθηκαν:

Βίος και πολιτεία του Γιάννη Στουρνάρα


Όσοι έχουν γνωρίσει τον Γιάννη Στουρνάρα από κοντά συμφωνούν στο εξής: «Δεν τον λες ευφυή και για αυτόν τον λόγο δεν μπορεί ποτέ να διαχειριστεί πληροφορίες και αναλύσεις πέραν από εκείνες που του υποδεικνύουν. Επίσης ενώ έχει κάνει καλές σπουδές στα οικονομικά, δεν...
διαθέτει αυτό που λέμε οικονομική σκέψη».
Ο σημερινός υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, παρότι δείχνει να μισεί θανάσιμα τον δημόσιο τομέα, θα μπορούσε να λάβει το βραβείο του «Δημοσίου Υπαλλήλου της 30ετίας». Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο τεχνοκράτης και αγαπημένο παιδί του Κώστα Σημίτη, τοποθετείται εδώ και περίπου 30 χρόνια μόνο σε δημόσιες θέσεις από τις οποίες λαμβάνει παχυλούς μισθούς. Τόσο παχυλούς, ώστε μπορεί να διαμένει σε έπαυλη στην Κηφισιά, αλλά και να διαθέτει πολυτελέστατη βίλα στη Σύρο, δίπλα ακριβώς από τη βίλα του κουμπάρου του Γιάννου Παπαντωνίου.

Ο Σάκης Ρουβάς και ο "προικισμένος" Αφρικανός καλλιτέχνης!
Ένα τρομερό βιντεάκι, λίγο παλιό μεν αλλά διαχρονικό που αποδεικνύει ότι στα ελληνικά πορνοκάναλα της διαπλοκής και της διαφθοράς η πολυπολιτισμικότητα και ο πολυφυλετισμός προωθούνται με ρατσιστικό τρόπο εναντίον των Ελλήνων!

Ακόμη και ο Σάκης Ρουβάς λοιπόν έλαβε μέρος στον αντιρατσιστικό αγώνα που στην ουσία θέλει τους Έλληνες και τους Ευρωπαίους "πολύχρωμους".. Να εξαφανιστούν οι λευκοί άνθρωποι από τον πλανήτη..

Μάλιστα αυξάνεται ολοένα και περισσότερο ο αριθμός των Ελληνίδων που επηρεασμένες από την προπαγάνδα των πορνοκάναλων αναζητούν με οποιοδήποτε τρόπο Αφρικανούς  επιβήτορες! 

Φυσικά αυτή η ύπουλη τακτική ξεκίνησε από την εβραϊκή βιομηχανία του πορνό που έριξε το σύνθημα "Once you Go Black You Never Go Back" που σημαίνει "Αν πας μια φορά με μαύρο δεν ξαναγυρνάς στο Λευκό".

Έτσι οι Ελληνίδες που παρακολουθούν μετά μανίας τον πανέμορφο Σάκη έμαθαν ότι οι Αφρικανοί είναι πολύ "προικισμένοι" σε σχέση με τους δικούς τους άνδρες!

ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ!


Σε όλες τις ιστορικές περιόδους και σε όλους τους πολιτισμούς, η κοινή γνώμη θεωρούσε την κοιλιά ως την κύρια έδρα των συναισθημάτων και των συγκινήσεων.

Καρκίνος:Το ιατρικό κατεστημένο και οι φαρμακευτικές εταιρείες εξαπατούν το κοινό!

Χημειοθεραπεία - ακτινοβολίες: 
Αναπόδεικτες, αναποτελεσματικές
και επικίνδυνοι μέθοδοι

Όχι μόνον δέν ωφελούν τους καρκινοπαθείς,
αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις
μειώνουν και τη διάρκεια τής επιβίωσής τους

Γράφει ο Μάριος Δημόπουλος


«Ο πόλεμος τού καρκίνου είναι ένας σωρός από περιττώματα».
Dr. James Watson, νομπελίστας, ένας από αυτούς,
που ανακάλυψαν τη διπλή έλικα τού DNA.


«Η χημειοθεραπεία είναι στην καλύτερη περίπτωση βλακεία και στη χειρότερη έγκλημα. Έχουν ανακαλυφθεί πολλές εναλλακτικές θεραπείες τού καρκίνου και όλες καταπολεμήθηκαν με μια μεθοδικότητα, που θυμίζει Γκεστάπο».
Dr. Atkins, o πασίγνωστος γιατρός, που εφεύρε τη δίαιτα Άτκινς
και εφάρμοζε εναλλακτικές θεραπείες.

«Πρέπει να μάθουν όλοι, ότι ο πόλεμος κατά τού καρκίνου
είναι σε μεγάλο βαθμό απάτη».
Dr. Linus Pauling, δυο φορές τιμηθείς με βραβείο Νόμπελ.

«Οι μόνοι άνθρωποι, που ευεργετούνται από τη σύγχρονη βιομηχανία τού καρκίνου είναι οι άνθρωποι, που δουλεύουν για τη σύγχρονη βιομηχανία τού καρκίνου. Σε όλο τον κόσμο η σύγχρονη βιομηχανία τού καρκίνου -που ανένδοτα αρνείται να αναγνωρίσει το γεγονός, ότι το 80% των καρκίνων μπορεί να προληφθεί ή αρνείται να ερευνήσει τις πολλές νέες εναλλακτικές θεραπείες- προστατεύεται από τον νόμο. Στις περισσότερες δυτικές χώρες είναι τώρα πραγματικά παράνομο να προσφέρεις μια θεραπεία για καρκίνο, που μπορεί να δουλεύει. Οι αρχές αδυσώπητα καταδιώκουν αυτούς, που προσφέρουν νέες και πιθανόν αποτελεσματικές και μή τοξικές θεραπείες».
Dr. Vernon Coleman, διάσημος βρετανός γιατρός και συγγραφέας.

Πως θα αρνηθείτε να γίνετε ανταλλακτικά όπως ορίζει ο νόμος Φραγκεστάϊν.Από το 2011, με νόμο, αποφασίστηκε, εκτός από τα σπίτια, τα λεφτά και τα αυτοκίνητα, να φορολογηθεί και το ανθρώπινο σώμα. Αποφασίστηκε με ένα τρομακτικά παράλογο και εφιαλτικό τρόπο, όλοι οι Έλληνες πολίτες, να είναιαναγκαστικά δωρητές οργάνων.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...