Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013

Μουαμμάρ Αλ Καντάφι - ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΒΙΒΛΙΟ (ISRATIN)Ο Μουαμμάρ Αλ Καντάφι παρουσιάστηκε απο τα Μαζικά Μέσα σαν ένας αδιστακτός δικτάτορας που καταπίεζαι τον λιβυκό λαό. Και η κτηνώδης δολοφονία του σαν η λύτρωση των Λιβύων και η έλευση της Δημοκρατίας.

 Η πραγματικότητα είναι βέβαια τελείως διαφορετική. Διαβάστε στο ΛΕΥΚΟ ΒΙΒΛΙΟ (ISRATIN) του Καντάφι τις σκέψεις του για την Παλαιστίνη. Πρόλογος: Εμμανουήλ Σαρίδης


Πρόλογος Εμμανουήλ Σαρίδη

Ο Muammar Muhammad Abdassalam Abu Minyar al-Gaddafi (στα αραβικά ‏معمر القذافي‎ Muʿammar al-Qaddhāfī, DMG Muʿammar al-Qaḏḏāfī  audio?/i; * γεννήθηκε στις 19. Ιουνίου 1942 στην Σύρτη και δολογονήθηκε κτηνωδώς απο τους μπράβους του Ηγεμόνα και των τσανακογλυφτηδων του απο τις ΗΠΑ, την Ανγκλία, την Γαλλία και την Γερμανία (και απο την Ελλάδα, που παραχώρησε στους δολοφόνους του την βάση της Σούδας για τον ανεφοδιασμό των πολεμικών τους πλοίων) στις 20. Οκτωβρίου 2011ευρισκόμενος καθ΄οδόν πρός την Misrata. Με την δολοφονία του Καντάφι απο τις ορδές των βάρβαρων και άπληστων "επαναστατημένων" (που μεταφέρθηκαν εκεί απο την Τουρκία, την Τσετσενία, το Ιράκ, την Αίγυπτο και αλλού) και την εγκαθίδρυση της γνωστής σε όλους μας Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας του Ηγεμόνα (που εξυπηρετεί, αποκλειστιοκά και μόνο, τα συμφέροντα της κλίκας των Rothschild και των παρατρεχάμενών του τοκογλύφων, πολιτικών και εμπόρων της πληροφορίας) έσβυσε και το πείραμα της λιβυκής Jamahiriyya, που πρακτικά ήταν σχεδόν ίδια με την άμεση αθηναϊκή δημοκρατία της κλασικής εποχής, όπου η εκκλησία του δήμου (η συνέλευση όλων των πολιτών της αθηναϊκής πόλης-κράτους) λάμβανε τις πολιτικές αποφάσεις και για την εκτέλεσή τους όριζε κάποιους αξιωματούχους άμεσα ανακλητούς και ελέγξιμους, με περιορισμένη διάρκεια θητείας για να μην «επαγγελματοποιηθούν» ως πολιτικοί ηγέτες. 

Οι "άθλιες θηριωδίες" του δικτάτορα Καντάφι, που τάφηκε σε ένα αγνωστο μέρος της ερήμου, συνοψίζονται στα εξής:

Δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα για όλους, άτοκα τάνεια, σπίτι σε καθεμία οικογένεια, 50.000 δολλάρια σε ζευγάρια νεονύμφων, δωρεάν παιδεία και ιατρική περίθαλψη, χωράφια, εργαλεία, σπόρους και ζώα στους αγρότες, μέσος μισθός σε κάθε άνεργο απόφοιτο Πανεπιστημίου μετα τις σπουδές, βενζίνη 0,14 δολλάρια το λίτρο...

Επίσης: Η λιβυκή Jamahiriyya δεν είχε εξωτερικά χρέη, εξ αντιθέτου είχε αποθέματα ύψους 150.000.000.000 δολλαρίων. Ένα μέρος απο τα κέρδη πετρελαίου γράφονταν κατ' ευθείαν στον λογαριασμό των πολιτών. Οι μητέρες νεογεννήτων έπερναν 5.000 δολλάρια και 25 τοις εκατό των Λιβύων ήσαν απόφοιτοι Πανεπίστημίων. 

ΟΧΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑekklisiatoyrΕΔΩ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΤΖΑΜΙ‼!

Σαν μεγάλη τουρκική πρόκληση έρχεται η είδηση από την Άγκυρα όπου σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Cumhuriyet, στις 6/5, το αίτημα χριστιανών κατοίκων της τουρκικής πρωτεύσας να ανεγερθεί μια χριστιανική εκκλησία καθώς δεν υπάρχει καμία εκκλησία στην πρωτεύουσα της Τουρκίας, όχι μόνον απορρίφτηκε από τις τοπικές αρχές αλλά στο ίδιο μέρος που είχε επιλεγεί για την ανέγερση της εκκλησίας τελικά θα ανεγερθεί άλλο ένα μουσουλμανικό τζαμί.

Το σκάνδαλο παίρνει μεγάλες διαστάσεις καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στην τουρκική πρωτεύουσα ήδη υπάρχουν και λειτουργούν 3.000 τζαμιά ενώ δεν υπάρχει καμία χριστιανική εκκλησία για όσους χριστιανούς βρίσκονται στην Άγκυρα.

Για τον λόγο αυτό εδώ και λίγο καιρό ζητήθηκε από την δημαρχία της Çankaya, ένα προάστιο της τουρκικής πρωτεύουσας, η άδεια για να ανεγερθεί μια εκκλησία. Μάλιστα είχε επιλεγεί και η τοποθεσία για την ανέγερση της πρώτης χριστιανικής εκκλησίας στην τουρκική πρωτεύουσα. Η τοποθεσία αυτή, όπως αναφέρει η ίδια η τουρκική εφημερίδα, ήταν στην περιοχή Kırkkonaklar σε μια έκταση που είχε εκποιηθεί για το αποκαλούμενο «Σύλλογο Ανεξαρτήτων Εκκλησιών» που εκπροσωπεί τους χριστιανούς της Άγκυρας.

Έτοιμη να εκραγεί η… Σαντορίνη;

Την πιθανότητα, εντός του 2013, να σημειωθεί ισχυρός σεισμός στην Ελλάδα εκφράζει ο καθηγητής Σεισμολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Άκης Τσελέντης δηλώνοντας ότι μέσα στο 2013, κατά τη γνώμη του, θα υπάρξει ένας ισχυρός σεισμός στην Ελλάδα επειδή έχει συσσωρευτεί μεγάλη σεισμική ενέργεια, χωρίς να αναφέρετε σε περιοχή. 

TA ΞΥΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ


(Ανάξιοι παιδαγωγοί  που 4 μήνες τον χρόνο κάθονται και πληρώνονται και τον υπόλοιπο καιρό "δουλεύουν" ορισμένες ώρες   παίζουν με την αγωνία  και το μέλλον των μαθητών)


Ψηφίστηκε πριν από λίγο το απεργιακό πρόγραμμα της ΟΛΜΕ

Με ψήφους 9 ΥΠΕΡ και 2 ΚΑΤΑ (ΕΣΑΚ ΔΕΕ παράταξη του ΚΚΕ) το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ διαμόρφωσε και ψήφισε το...
απεργιακό πρόγραμμα.

24ωρη απεργία την πρώτη ημέρα των εξετάσεων (17/5) και σε πενθήμερη απεργία από τις 20 μέχρι τις 24/5.

Γ.Σ. σε όλες τις ΕΛΜΕ θα γίνουν στις 14/5 ημέρα Τρίτη και Γ.Σ. Προέδρων την τετάρτη 15/5. Εφόσον η πρόταση της ΟΛΜΕ συγκεντρώσει την απαιτούμενη πλειοψηφία και ξεκινήσει η απεργία θα ξαναγίνουν Γ.Σ μέχρι 24/5 για παραπέρα εκτίμηση της κατάστασης και συνέχιση της απεργίας.

Μ.Καλογεράκης–Ο Έλληνας εφευρέτης που 20 χρονιά δεν πληρώνει ΔΕΗ & καύσιμα . Αξίζει να το δείτε !


kalogerakisO Μιχάλης Καλογεράκης, ένας εφευρέτης και πολυμήχανος ηλεκτρολόγος μηχανικός και ηλεκτρονικός από την Κρήτη, μιλάει στον δημοσιογράφο Ιωσήφ Παπαδόπουλο για όσα έχει επιτύχει στους τομείς της αιολικής και ηλιακής ενέργειας και στις εναλλακτικές μορφές καυσίμου που παράγει, χρησιμοποιώντας σάπια φρούτα, σακχαροκάλαμο και νερό με την μορφή υδρογόνου.
Έχει λύσει κάθε ανάγκη του σε ηλεκτρικό , θέρμανση και εναλλακτικά καύσιμα που παράγει ο ίδιος απο τα πιο απλά πράματα , ενώ δίνει λύσεις σε καθημερινά μας προβλήματα . Και όμως τόση γνώση που θα μπορούσε να μας λύσει χιλιάδες προβλήματα μένει ανεκμετάλλευτη .

Έχουμε πόλεμο! Γιατί δεν πολεμάτε;Έχουμε πόλεμο! Γιατί δεν πολεμάτε;
H πτώση του ΑΕΠ που "πέτυχε" η Τρόικα έχει παρατηρηθεί μόνο σε καιρό πολέμου. Aux armes citoyens

Κλεμμένα αρχαία από τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ πωλούνται στο E-Bay!

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Λεκάκης στη ζωντανή διαδικτυακή εκπομπή «Στον Ενικό».
Ο συγγραφέας του βιβλίου «Αρχαιοκαπηλίες των Γερμανών στην Ελλάδα επί κατοχής» είπε ότι ακόμα και σήμερα στον διαδικτυακό τόπο δημοπρασιών e-bay.de μπορεί κανείς να αγοράσει μερικά από τα σημαντικά κομμάτια του αρχαίου ελληνικού θησαυρού που έκλεψαν οι ναζί κατά τη διάρκεια της κατοχής –και πράγματι σε μια γρήγορη αναζήτηση που έκανε το enikos.gr διαπίστωσε πως αυτή τη στιγμή ιδιώτης ζητά 45.000 δολάρια για ένα γνήσιο κορινθιακό, χάλκινο κράνος του 6ου-7ου αιώνα π.Χ.
Σε άλλη περίπτωση, άγνωστος ιδιώτης που δηλώνει ότι αγόρασε έναν μικρό αμφορέα  του 6ου αιώνα π.Χ. από συλλέκτη, ζητάει μόλις 600 δολάρια, τιμή που για τους ειδικούς είναι πολύ κατώτερη από την πραγματική του αξία.
Αυτά είναι μόνο δύο από τα πολλά παραδείγματα με τα κλεμμένα ελληνικά αρχαία που πωλούνται στο διαδίκτυο όπως, ο ιδιώτης από το Αμβούργο που ζητάει μόλις 401 ευρώ για ένα τετράδραχμο νόμισμα της αθηναϊκής Δημοκρατίας που απεικονίζει τον Διόνυσο.

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ: ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΟΛΩΝ!!!KATATHESIS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ! ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ...ΟΛΑ
Ο Γερμανός οικονομολόγος καθηγητής και πρόεδρος του Βαυαρικού Χρηματοπιστωτικού Κέντρου Βολφγκανγκ Γκέρκε μιλώντας στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Focus, δήλωσε ορθά-κοφτά ότι η κατάσχεση των καταθέσεων που έγινε στην Κύπρο έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα στην Ελλάδα, χωρίς μάλιστα να εξαιρεί τους καταθέτες κάτω των 100.000 ευρώ!!! Τόνισε δε ότι είναι... σωστό να διασώζονται οι τράπεζες με τα χρήματα των καταθετών !!!

Γιατί πρέπει να πίνουμε το πρωί ζεστό νερό με λεμόνι


Γιατί πρέπει να πίνουμε το πρωί ζεστό νερό με λεμόνι
Ο τρόπος που ξεκινάς την μέρα σου είναι πολύ σημαντικός, δεν έχει σημασία αν είσαι μητέρα, εργάτης, επιχειρηματίας, αθλητής, το πρώτο πράγμα που κάνεις το πρωί έχει πολύ μεγάλη σημασία!

Μπορεί να σκέφτεσαι ότι το πρόγραμμα σου είναι πολύ φορτωμένο για ένα σωστό πρωινό, αλλά αν μπορείς να βρεις χρόνο μόνο για ένα πράγμα το οποίο μπορεί να βελτιώσει την υγεία σου ένα ποτήρι ζεστό νερό με το χυμό από μισό λεμόνι είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου.

Είναι πολύ απλό και τα οφέλη πολλά για να τα αγνοήσεις.

Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ - ΜΗΝ ΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ 64,2% ΑΠ 'ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΑ 


ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΝ ΡΕΕΕ...

Οι λιμενεργάτες δεν πρέπει να απεργούν το καλοκαίρι. Οι φύλακες των μουσείων δεν μπορούν να απεργούν την τουριστική περίοδο.

Οι οδοκαθαριστές και οι αστυνομικοί δεν πρέπει να απεργούν γενικώς. Οι καθηγητές δεν πρέπει να απεργούν στην αρχή, το μέσο ή στο τέλος της σχολικής χρονιάς και σίγουρα όχι στις εξετάσεις.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ξεφτίλα και προδοσία από τα ΕΛΤΑ ονομάζουν "Μακεδονία τα Σκόπια!" - ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!Αφοπλίζουν τον πληθυσμό!Μας παίρνουν τις καραμπίνες!Τόσο πολύ ΜΙΣΕΙΣ την Ελλάδα Ευριπίδη Στυλιανίδη ;


Ξεφτίλα! Πάει και η Εθνική του Μπάσετ.

Γ. Μπουτάρης: Ναι στις gay παρελάσεις και στους γάμους ομοφυλοφίλων!ΤΑΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΝΕΡΑ Ο ΚΥΡ- ΓΙΑΝΝΗΣ

Έχει βαλθεί να «ξεκάνει» τον Μητροπολίτη 
Άνθιμο ο Γιάννης Μπουτάρης. Δεν εξηγείται αλλιώς.
 Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, δίνει το ένα χτύπημα 
μετά το άλλο στο συντηρητικό κομμάτι της κοινωνίας
 της Θεσσαλονίκης. Οι νέες δηλώσεις του αφορούν 
στους ομοφυλόφιλους. Σε συνέντευξη......

που παραχώρησε στο μηνιαίο περιοδικό για 
ομοφυλόφιλους «Screw», ο δήμαρχος τάσσεται 
ξεκάθαρα υπέρ του γάμου ομοφυλοφίλων, ενώ
 δηλώνει οτι θα συνεργαστεί με δημάρχους
 άλλων πόλεων για να αλλάξει το οικογενειακό 
δίκαιο της χώρας και να «αποκτήσει τα 
χαρακτηριστικά των σύγχρονων ευρωπαϊκών
 χωρών, με τις οποίες θέλουμε να 
συμπεριλαμβανόμαστε» (Λέτε να γίνει 
Τήλος και η Θεσσαλονίκη;).

Ο θεός ντύνει τους ανθρώπους και ο Σατανάς τους γδύνει. .................Στη Ρόδο λειτουργεί το πρώτο ξενοδοχείο των γυμνιστών [εικόνες]


Ιδού η Ρόδος ιδού και το…
Στο Παραδείσι της Ρόδου έχουν βρει οι λάτρεις του γυμνισμού το δικό τους επίγειο παράδεισο, αφού εκεί λειτουργεί ένα resort που απευθύνεται αποκλειστικά σε γυμνιστές. Την περασμένη εβδομάδα το Naturist Angel (Φυσιολάτρης Αγγελος) άνοιξε τις πύλες του στο κοινό.
Μάλιστα όπως αναφέρει και η Espresso οι γυμνιστές - πελάτες θα μπορούν να κάνουν το μπάνιο τους στην πισίνα του ξενοδοχείου και να κυκλοφορούν χωρίς να φορούν ρούχα στους χώρους χαλάρωσης. Μάλιστα παρά τις τοπικές αντιδράσεις, οι κρατήσεις πάνε πάρα πολύ καλά.

Τα φάρμακα θεραπεύουν τελικά;Το ακόλουθο ντοκιμαντέρ έρχεται να ρίξει φως στο πέπλο του μυστηρίου που καλύπτει την φαρμακευτική βιομηχανία και τα παράγωγα της, τα φάρμακα.

10 καθημερινοί τρόποι για να γίνουμε πιο υγιείς σε 10 λεπτά


Η γνωστή δικαιολογία «δεν υπάρχει χρόνος» παύει να ισχύει. Πλέον, 10 λεπτά (ίσως και λιγότερα) αρκούν για να γίνουμε πιο υγιείς.


Σύμφωνα με τη Huffington Post, πρόσφατη έρευνα έδειξε, ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ενηλίκων, θυσιάζουν τη μία υγιεινή δραστηριότητα για χάρη κάποιας άλλης. Για παράδειγμα, για 10 επιπλέον λεπτά για την προετοιμασία ενός υγιεινού γεύματος, συχνά «δανείζονται» από το αντίστοιχο 10λεπτο της γυμναστικής. Μήπως υπάρχει τρόπος να τα προλάβουμε όλα;

Ζάχαρη: ο μεγάλος… εχθρός της υγείαςΌσο κι αν την «αγαπάμε», αξίζει να δούμε κάποιες δυσάρεστες αλήθειες για τη ζάχαρη που ίσως να μην ξέραμε και που μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που την χρησιμοποιούμε στη διατροφή μας.


Ότι η ζάχαρη προκαλεί κακό στην υγεία μας δεν αποτελεί καινούργια είδηση. Αυτό που δε γνωρίζουμε είναι ίσως το πόσο κακό προκαλεί και με ποιους τρόπους. Οι οδοντίατροι και οι διαιτολόγοι μας προειδοποιούν από όταν είμαστε παιδιά για τις επιπτώσεις της. Ας δούμε ποιες είναι αυτές.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...