Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013

Το απόλυτο φάρμακο κατά της καρδιοπάθειας, του καρκίνου και του έλκους του στομάχου

Το απόλυτο φάρμακο κατά της καρδιοπάθειας, του καρκίνου και του έλκους του στομάχουΑνεβάστε την Θερμοκρασία, να χτυπήσει Κόκκινο. … «στα 35 χρόνια που ασκώ την ιατρική δεν έχω χάσει ούτε έναν ασθενή από καρδιακή προσβολή!» Αυτή είναι μια εκπληκτική δήλωση, αλλά ο Dr. John Christopher την κάνει με εμπιστοσύνη σε αυτό που λέει. “..Εάν ακόμη αναπνέουν τους δίνω ένα φλιτζάνι τσάι από cayenne (ένα κουταλάκι του γλυκού σε καυτό νερό), και μέσα σε λίγα λεπτά ξαναγυρίζουν στην ζωή !”   Cayenne (Καγιέν, πιπεριές τσίλι) η Καυτή Πιπεριά. Το cayenne είναι ένας από τους πιο ταχείς δραστικούς ενισχυτές για την καρδιά και αυτό διότι τροφοδοτεί την καρδιά άμεσα. Να πως δουλεύει:

Σκυλιά στην παραλία; Φυσικά και επιτρέπεται! AΛΛΑ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ


Το Καλοκαιράκι βρίσκεται προ των πυλών και αρκετοί είναι εκείνοι που θα θελήσουν να κάνουν το μπάνιο τους έχοντας το αγαπημένο τους κατοικίδιο μαζί τους .

Καλό θα είναι να φροντίζουν οι ιδιοκτήτες 4ποδων να τηρούν τις ισορροπίες και να σέβονται λίγο παραπάνω εκείνους που συνοδεύουν μικρά παιδιά  .
Σύμφωνα με το άρθρο 230, παράγραφος Ζ (ΦΕΚ 912/11-10-99) του Γενικού Κανονισμού Λιμένος, τα σκυλιά απαγορεύεται να κυκλοφορούν ελεύθερα στις παραλίες και να κολυμπούν στη θάλασσα.

Η μεγαλύτερη απάτη εις βάρος των Ελλήνων


Όλα ξεκίνησαν και σχεδιάστηκαν με την είσοδο της Ελλάδας στο ευρώ. Το σχέδιο υλοποιήθηκε κατά γράμμα και σήμερα όλοι οι Έλληνες βιώνουμε τα αποτελέσματα αυτού του πανούργου σχεδίου. Ενός σχεδίου που σχεδιάστηκε σε συνεργασία των τραπεζιτών-τοκογλύφων-κερδοσκόπων δανειστών της χώρας με τους εκάστοτε κυβερνώντες της χώρας.
Αρχικά, η είσοδος της χώρας στο ευρώ έγινε με μια ισοτιμία που ήταν καταστροφική για την Ελληνική οικονομία. Η Ελλάδα και οι Έλληνες έδωσαν 340,75 δραχμές για να πάρουν 1 (ένα) ευρώ!!..
Αυτόματα όλες οι αμοιβές, οι μισθοί και οι συντάξεις μετατράπηκαν σε απόλυτους αριθμούς σύμφωνα με την ισοτιμία.

Αντίθετα, η αγορά άρχισε να… καλπάζει, με τις τιμές καθημερινά να παίρνουν την ανηφόρα, έχοντας απέναντί της ένα κράτος ανύπαρκτο, που έκανε πώς δεν έβλεπε, αφήνοντας τους κερδοσκόπους και την αγορά ανεξέλεγκτη. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι ένα αγαθό που άξιζε 100 δραχμές, άρχισε να πωλείται 1 ευρώ ή έστω 0,80 σέντς, δηλαδή 300 περίπου δραχμές, αυξημένο κατά 200% τουλάχιστον…
Οι μισθοί και οι αμοιβές όμως στα ίδια…

Τι γράφει ένας μαθητής Γ' Λυκείου για την απεργία των καθηγητών στις Πανελλαδικές


Τι γράφει ένας μαθητής Γ' Λυκείου για την απεργία των καθηγητών στις Πανελλαδικές
Ο Μαρίνος Σωτηρόπουλος είναι μαθητής της Γ' Λυκείου στη Λεόντειο Σχολή Νέας Σμύρνης και έγραψε στο προφίλ του στο facebook τις σκέψεις του για την απεργία των καθηγητών την περίοδο των εξετάσεων.
 «Ετοιμαζόμαστε έναν χρόνο, για να παρακαλάμε τώρα τους συνδικαλιστές να μας αφήσουν να γράψουμε. Και ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ απαντά στην ερώτηση "τι έχετε να πείτε στα παιδιά που θα ταλαιπωρηθούν από την απεργία;" πως "και οι καθηγητές είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση"».
 Του ζήτησα να γράψει κάτι για την κατάσταση όπως τη βιώνει ο ίδιος, ως υποψήφιος. Το έκανε και το παραθέτω άσχετα με την έκβαση της απεργίας ή της επιστράτευσης, καθώς το κλίμα έχει ήδη δημιουργηθεί και, στην όλη κατάσταση, εκείνοι που ακούγονται λιγότερο είναι εκείνοι που βλάπτονται περισσότερο: οι μαθητές. Το πρωί δάσκαλος, το βράδυ συνδικαλιστής Όπως αρέσκονται να τονίζουν οι καθηγητές, ο ρόλος τους δεν είναι επάγγελμα, αλλά λειτούργημα.

Το υπουργείο Παιδείας χρηματοδοτεί το τζαμί τη στιγμή που οι Πανελλαδικές είναι στον “αέρα” και οι μαθητές πέφτουν κάτω απο την πείνα.

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!

Το υπουργείο Παιδείας χρηματοδοτεί το τζαμί τη στιγμή που οι Πανελλαδικές είναι στον “αέρα”ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ – ΔΙΑΘΕΤΕΙ 1 ΕΚ. ΕΥΡΩ
Τη στιγμή που οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι στον αέρα με «όμηρους» χιλιάδες μαθητές λόγω της ανικανότητας της κυβέρνησης να τα «βρει» με τους καθηγητές, το υπουργείο Παιδείας και ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος βρήκαν τρόπο να εξασφαλίσουν το 1.000.000 ευρώ που απαιτούνται για την ανέγερση του μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό. Πρόκειται για απίστευτη πρόκληση σε βάρος των Ελλήνων προκειμένου να ικανοποιηθούν οι παράνομοι μετανάστες.
Σύμφωνα με έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή το υπουργείο Παιδείας θα μεταφέρει πιστώσεις της τάξεως των 946.000 ευρώ στο υπουργείο Υποδομών και Ανάπτυξης προκειμένου το τελευταίο να δημοπρατήσει την κατασκευή του τζαμιού. Το ποσό θα αποδεσμευθεί σε δύο δόσεις (500.000 και 446.000 ευρώ) μέχρι και το Σεπτέμβριο, οπότε και θα ξεκινήσει η ανέγερση του.

Μπαμπά, θα γίνω μουσουλμάνος.ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑ ΥΠΕΡ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ


"Σε μια χώρα λοιπόν που οι πιο παράλογοι συσχετισμοί είναι ρουτίνα, αρκεί να προσκυνάς προς τη Μέκκα κάθε Παρασκευή και να ακούς τον χότζα στο τζαμί να φωνάζει μπιρ αλάχ, για να θεωρείσαι πιο άξιος να εισέλθεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση"
Ναι καλά το έγραψα. Έτσι είπε χθες γιος φίλου, στον πατέρα του.
Ποιος ο λόγος; Μα φυσικά τα αποτελέσματα των εισαγωγικών εξετάσεων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ που ανακοινώθηκαν χθες το πρωί και έλαβε τέλος  η αγωνία των υποψηφίων.
Τι έγινε λοιπόν και εκνευρίστηκε ο νεαρός υποψήφιος;
Απλά είδε ότι, στην ειδική κατηγορία των μουσουλμάνων,  η βάση εισαγωγής στις σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ είναι σε τεράστιο ποσοστό κάτω από τα 10.000 μόρια. Και όμως σε κάποια  σχολή που κάποιος υποψήφιος χρειάζεται 16-17 χιλιάδες μόρια που συγκεντρώνονται με κόπους , μεγάλη προσπάθεια διάβασμα και θυσίες μα και με μεγάλη οικονομική επιβάρυνση των γονέων, λόγω των φροντιστηρίων,  σ’ αυτό το απάνθρωπο σύστημα εισαγωγής, ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ  Έλληνας μπαίνει απλά με τη βάση και σε πολλές περιπτώσεις και με βαθμούς κάτω από τη βάση!
Μα σοβαρά μιλάτε; Σοβαρότατα. Γίνεσαι μουσουλμάνος και περνάς. Καλά για παραβίαση του Συντάγματος και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ούτε κουβέντα.

Σπιτική οδοντόκρεμα, χωρίς τα δηλητήρια του εμπορίου!!
Εάν ψάχνετε ένα εναλλακτικό προϊόν για να βουρτσίσετε τα δόντια σας, υπάρχουν επιλογές. Υπάρχουν βιολογικές και φυσικές οδοντόπαστες στο εμπόριο, σαφώς πιο ακριβές από τις απλές, χωρίς όμως τα βλαβερά συστατικά των συμβατικών.

Ωστόσο μερικές από αυτές περιέχουν κάποια από τα συστατικά που δε θέλουμε, οπότε να είστε προσεκτικοί όταν τις αγοράζετε και να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και να το κάνετε σωστά.

Επιστολή ΣΟΚ αριστούχου μαθητή - Ποιος παίζει με το μέλλον μου


Κώστας Μανίκας
Γράφει ο Κώστας Μανίκας, αριστούχος μαθητής της πρώτης Λυκείου!
Λέγομαι Κωνσταντίνος Μανίκας και είμαι μαθητής της πρώτης Λυκείου στο 10 Λύκειο Δραπετσώνας...
Αποφάσισα να γράψω αυτό το κείμενο, θέλοντας να εκφράσω τον αποτροπιασμό και την αγανάκτησή μου για το θράσος και την υποκρισία και αυτών που μας κυβερνούν καθώς και όλων αυτών των δημοσιογράφων και ΜΜΕ που τους βοηθάνε για να επιβάλλουν τα άνομα και ανήθικα σχέδια τους σε βάρος των μαθητών και της νέας γενιάς.

Αφορμή είναι η απεργία των καθηγητών μου , μέσα στην εξεταστική περίοδο και τα κροκοδείλια δάκρυα πολιτικών και δημοσιογράφων για το μέλλον μου ,που «κινδυνεύει» απ αυτήν.
Τι λέτε;;;;; Τι μέλλον έχω , -εξαιτίας σας – κι από ποιους πραγματικά κινδυνεύει;;;;
Ας δούμε πρώτα, ποιος διαμόρφωσε το μέλλον και την ζωή όλων, από παλιά.
- Ποιος έφτιαξε το μέλλον του παππού μου και το έντυσε με τα αποφόρια της ΟΥΝΤΡΑ, στέλνοντας τον μετανάστη στη Γερμανία;
- Ποιος κακοδιαχειρίστηκε και κατάκλεψε αυτόν τον τόπο;
- Ποιος ανάγκασε την μητέρα μου να δουλεύει απ το πρωί ως το βράδυ για 530 ευρώ ,που αφού πληρώσει λογαριασμούς και φαγητό , δεν περισσεύουν –όχι για να μου πάρει παπούτσια- αλλά ούτε ένα βιβλίο που θέλω απ τον πάγκο του παζαριού;;;;;
- Ποιος μείωσε στο μισό τον μισθό του πατέρα μου;
- Ποιος τον συκοφάντησε ,τον απείλησε με επιστράτευση , απόλυση -αυτόν και όλους τους συναδέλφους του στις μεταφορές- όταν κατέβηκαν σε απεργίες μόνο και μόνο γιατί ήθελαν να ζήσουν με αξιοπρέπεια;
- Ποιος θέλει να κλείσει την σχολή που διάλεξε ο αδερφός μου για να πραγματοποιήσει τα όνειρα του, στο Πανεπιστήμιο;
- Ποιος μου έδωσε φωτοτυπίες αντί για βιβλία;
- Ποιος με άφησε να παγώνω χωρίς θέρμανση στην τάξη μου;
- Ποιος φταίει που μαθητές λιποθυμάνε απ την πείνα;
- Ποιος άφησε τόσους άνεργους;
- Ποιος οδήγησε 4000 ανθρώπους στην αυτοκτονία;
- Ποιος άφησε τους παππούδες μας χωρίς περίθαλψη και φάρμακα;
Οι καθηγητές μου ή ΕΣΕΙΣ τα κάνατε όλα αυτά;;;;
Λέτε επίσης ότι οι καθηγητές μου , με την απεργία , θα καταστρέψουν τα όνειρα μου.

ΑΥΤΟ ΘΕΛΑΝΕ: ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ - ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΑ – ΧΩΡΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ “ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ”Χωρίς πρακτικό αντίκρισμα στην αγορά εργασίας, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί στα χρόνια της μεγάλης ύφεσης και της οικονομικής κρίσης, αποδεικνύεται το πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που εκατομμύρια Ευρωπαίων επιδιώκουν να αποκτήσουν πάση θυσία.

Σύμφωνα με στοιχεία που αναφέρονται σε ενημερωτικό σημείωμα του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης (cedefop), που βασίζονται σε μελέτες των τελευταίων δέκα ετών, εκατομμύρια απόφοιτοι πανεπιστημίων στην Ευρώπη εργάζονται σε επαγγέλματα που δεν απαιτούν κανπτυχίο, ενώ πάρα πολλοί διαθέτουν περισσότερα προσόντα και δεξιότητες, από εκείνα που απαιτούνται για τη δουλειά τους.

Φρικτό Βίντεο: Ραββίνος τα παραδέχεται ΟΛΑ..."Σκοτώνουμε κάθε χρόνο 300 χιλιάδες παιδιά μόνο στις ΗΠΑ - Στα McDonald's τρώτε το κρέας των παιδιών σας"!!! (Δείτε το πριν το κατεβάσουν)


Το βίντεο που πρέπει να ακούσετε όλοι σας. Μεταφράστε και αναπαράξτε το σε όλα τα μπλόγκς πριν το κόψουν.
Καταπληκτική συνέντευξη ραβίνου Φιλκενστέϊν .

ΝΑΖΙ: Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ(VIDEO)


Είναι ένα ντοκιμαντέρ για το πώς ο Αδόλφος Χίτλερ και το ναζιστικό καθεστώς έκανε χρήση του αρχαίου μυστικισμού και του αποκρυφισμού για να κερδίσει τον πόλεμο.
Οι Ναζί χρησιμοποίησαν επίσης απόκρυφες τεχνικές ελέγχου του μυαλού για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους Γερμανούς. Αστρολογία, Μετενσάρκωση, μια νέα θρησκεία του αίματος.

MΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗ ΝΔ. ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ

karatzaferis
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ !!!!


Είδε κι αποείδε ότι Βουλή με τον ΛΑ.Ο.Σ δεν βλέπει και ξαναμπαίνει στο μαντρί... Το μεγάλο βήμα για την επιστροφή του στη ΝΔ φαίνεται πως ετοιμάζει ...
ο Γιώργος Καρατζαφέρης, αφού για πρώτη φορά δεν εμφανίζεται αρνητικός στην προοπτική επανασυσπείρωσης της ευρύτερης Κεντροδεξιάς, μέσω του Συνεδρίου της ΝΔ.
Με δήλωσή του στο "Έθνος της Κυριακής", ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού επιβεβαιώνει ουσιαστικά τις πληροφορίες του προηγούμενου διαστήματος περί διακριτικού πολιτικού φλερτ με τη Συγγρού.
"Το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας δεν μπορεί να είναι ένα εσωστρεφές Συνέδριο σαν τα προηγούμενα. Πρέπει να είναι ένα Συνέδριο που θα χαράξει προοπτική μιας άλλης πολιτικής προσέγγισης των αναγκών του τόπου. Η "μια από τα ίδια" θα απογοητεύσει το σύνολο του αστικού κόσμου και θα ανοίξει τα πανιά στους έξαλλους και επιπόλαιους", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣΡαγδαίες και άκρως επικίνδυνες εξελίξεις βρίσκονται στα σκαριά, και τις αμέσως επόμενες μέρες – κυριολεκτικά μέρες – θα πάρουν τη μορφή ανεξέλεγκτης χιονοστιβάδας…
του Κ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Οι νύχτες είναι ήδη γκαστρωμένες, τα εφιαλτικά σχέδια βρίσκονται ήδη σε πλήρη εξέλιξη, και μια επικίνδυνη Λερναία Ύδρα με τρία μέτωπα, θα βάλει εν πολλοίς τη σφραγίδα της, στις δρομολογούμενες γεωπολιτικές εξελίξεις.
Το πρώτο μέτωπο…
Είναι αυτό που αφορά στις εξελίξεις στη γειτονική μας πλην άρρηκτα δεμένη με μας Συρία. Οι εξελίξεις με την απαγωγή των δύο μητροπολιτών μόνο τυχαίες δεν μπορούν να θεωρηθούν, και από μόνες τους είναι αποκαλυπτικές των επικίνδυνων σχεδίων που δρομολογούνται.
Αναφορικά με αυτό το γεγονός, έχει αξία τρία πράγματα να επιχειρήσουμε να αναδείξουμε, χωρίς περιστροφές και χωρίς καθόλου μα καθόλου να μασήσουμε τα λόγια μας...
Πρόκειται για μια σύγκρουση πολιτισμών, και δεν επελέγη καθόλου τυχαία το θέατρο της Συρίας, για να τεθεί σ εφαρμογή αυτό το εφιαλτικό νεοταξίτικο σενάριο. Στη Συρία δε χτυπιέται μονάχα ο Χριστιανισμός αλλά στήνεται το πιο βρώμικο πογκρόμ εναντίον της Ελληνορθοδοξίας.
Ένα άθλιο και ελεεινό πογκρόμ με πρωταγωνιστές τόσο τα αιματοβαμμένα χέρια του ισλαμοφασισμού, όσο (και αυτό δεν πρέπει να μας διαφεύγει) και τον δήθεν προστατευτισμό των Ρώσων «φίλων» που εποφθαλμιούν τα Ελληνορθόδοξα κεκτημένα στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.

ΦΤΙΑΞΕ ΜOΝΟΣ ΣΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΜΥΪΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ, ΡΕΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΨΥΞΕΙΣ, ΚΡΥΩΜΑΤΑ
Ας φτιάξουμε λάδι για μυϊκούς πόνους, ρευματισμούς, ψύξεις, κρυώματα…Καυτερό λάδι ειδικό για πόνους μυϊκούς, ρευματισμούς, ψύξεις, κρυώματα κ.α. Είναι πολύ καλό, δοκιμασμένο και περνάει τον πόνο αρκετά γρήγορα με ένα μασάζ. Διάρκεια ζωής ενάμιση χρόνο και ίσως παραπάνω, γι’ αυτό καλό είναι να έχουμε φτιάξει κάποια ποσότητα για ώρα ανάγκης.

Το ελαιόλαδο που αναγράφεται παρακάτω ως βάση της συνταγής, μπορεί να αντικατασταθεί με αμυγδαλέλαιο, σταφυλοκουκουτσέλαιο, ή ακόμα και με έλαιο άρνικας ή σπαθόλαδο για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Αντάρτης του ΝΑΤΟ τρώει καρδία Συριου στρατιώτη! Αυτός είναι ο πολιτισμός που ανήκουμε και υπερασπίζουμε? Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!


Αυτό το βίντεο δείχνει έναν αντάρτη της FSA που υποστηρίζεται από τον Ερντογάν και το ΝΑΤΟ

Αξεπέραστη η (διαδικτυακή) ηλιθιότητα του (ψαγμένου) Έλληνα
Πρόσφατη έρευνα απέδειξε ότι ο μέσος Έλληνας έχει αλλάξει συνήθειες σχετικά με την ενημέρωσή του. Όπως μας ενημερώνουν όλα τα ειδησεογραφικά σάιτ, ο Έλληνας “στρέφει την πλάτη του προς τα αναξιόπιστα παραδοσιακά ενημερωτικά μέσα, όπως εφημερίδες και τηλεόραση” και πλέον ενημερώνεται από το διαδίκτυο.

Έτσι είναι ο Έλληνας. Γάτα. Και μάγκας.

Δείτε τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν κόψουμε το τσιγάρο...Οι γιατροί όταν θέλουν να πείσουν κάποιον καπνιστή να κόψει το κάπνισμα του λένε πως κάθε τσιγάρο που καπνίζει, του κόβει 10 λεπτά από τη ζωή...
Είναι ένα επιχείρημα το οποίο εκείνη τη στιγμή ο θεριακλής καπνιστής δεν το καταλαβαίνει και δεν του δίνει σημασία, αλλά ισχύει πέρα για πέρα. Γνωρίζετε τι συμβαίνει μέσα στον οργανισμό μας, όταν αποφασίσουμε μια “Δευτέρα, να κόψουμε το κάπνισμα”;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...