Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013

666 ,Σατανάς,Eωσφόρος,lucifer,διάβολος...Ποιος είναι πραγματικά..? (Ανάλυση απο την αποκάλυψη του Ιωάννη)Oι άγγελοι πλάστηκαν την πρώτη ημέρα που ο Κύριος έφερε το φως. Πλάσματα ανώτερα από κάθε άνθρωπο, δημιουργήθηκαν για να υμνούν τον Πατέρα τους και να μεταφέρουν την βούληση Του. Πρώτος ανάμεσα σε όλες τις τάξεις ήταν ο Εωσφόρος
- αυτός που φέρνει το φως - το ον που μπροστά στον θρόνο Του είχε την θέση και την δύναμη να κοι
τάζει το Είναι του Δημιουργού.

ΓΚΡΑΒΙΌΛΑ - G R A V I O L A - Ο εξολοθρευτής του καρκίνου! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ

Η γουανάμπανα (στα ισπανικά guanabana, πορτογαλικά graviola), Annona muricata, Annona sericea Dunal στον Correia, M. P., (1984), Annona macrocarpa Wercklι, A. bonplandiana H.B. & K., A. cearensis Barb.Rodr., Guanabanus muricatus (L.) M.Gσmez στο Rain-tree) είναι πλατύφυλλο αειθαλές δέντρο, ιθαγενές του Μεξικού, της Κεντρικής Αμερικής, της Καραϊβικής και του βορείου τμήματος της Νότιας Αμερική. Σήμερα φύεται σε μερικές περιοχές στη Νοτιοανατολική Ασία. Στα αγγλικά λέγεται soursop. Στις περισσότερες ισπανόφωνες χώρες ονομάζεται από τους περισσότερους Guanαbana, ενώ στις Φιλιππίνες είναι γνωστό ως guyabano.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Νομίζεις είναι κουνούπι; κοίτα προσεκτικά! Αμερικάνοι ψέκασαν με μικροκάμερες Ελλάδα και Τουρκία!!!Όχι, είναι ένα μηχανικό έντομο κατάσκοπος. Εμείς θα σας πούμε τι μπορεί να κάνει και τα σχόλια δικά σας….

Γ. Στουρνάρας: Ο "Αγαπημένος" του Άδωνι. Ο άνθρωπος πίσω από το " new deal" του (εκσυγχρονιστικού) ΠΑΣΟΚ. Αυτά τα ξέρουν οι Νεοδημοκράτες;


Του ΠΑΣΟΚ του Κ. Σημίτη και Σια, που "γκοβερνάρει" και σήμερα την χώρα,  με τον μανδύα της τριμερούς συγκυβέρνησης Σαμαρά.
Πολιτικοί του "μέντορες", ο Κ.Σημίτης,  ο Γ. Παπαντωνίου,  ο...
Λ. Παπαδήμος, ο Ν. Γκαργκάνας, κ.α "θατσεριστές" της νέας τάξης πραγμάτων και της παγκοσμιοποίησης.

ΤΟ ΗΞEΡΕΣ;;; Η Πυθαγόρεια Διατροφή εξαφανίζει το 95% των ασθενειών! Δες τι πρέπει να τρως!!!


Ολίγα Περί Πυθαγόρειας Διατροφής...

Ιπποκράτης: «Εκείνο που διατηρεί την υγεία είναι ισομερής κατανομή και ακριβής μείξη μέσα στο σώμα των δυνάμεων (= ισονομία) του ξηρού, του υγρού, του κρύου, του γλυκού, του πικρού, του ξινού και του αλμυρού. Την Αρρώστια την προκαλεί η επικράτηση του ενός (=μοναρχία). Η θεραπεία επιτυγχάνεται με την αποκατάσταση της διαταραχθείσας ισορροπίας, με τη μέθοδο της αντίθετης από την πλεονάζουσα δύναμη».

Tις αντιλήψεις αυτές τις βρίσκουμε ακέραιες στον Ιπποκράτη. Η ακριβής μείξη, η ισονομία, η συμμετρία, η αρμονία, βρίσκονται στη βάση των δογμάτων των Πυθαγορείων και του Ιπποκράτη. Κι εδώ, όπως θα δούμε, μας εντυπωσιάζει ο νόμος της αναλογικότητας!

Βρέθηκε η μυστική συνταγή της Coca- Cola! Πωλείται στο e-Bay 15 εκατ. ευρώ!


Από έναν μύθο περιβάλλεται η αυθεντική συνταγή της Coca-Cola.

Θέμα χρόνου να γίνει ισχυρός σεισμός στη χώρα μας "ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ " ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ?

Θέμα χρόνου θεωρούν οι σεισμολόγοι όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, πως είναι να γίνει ένας ισχυρός σεισμός στη χώρα μας, άνω των 5,5 με 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.Ο Καρατζαφέρης υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τη ΝΔ!
 Κατασκευάζεται ιπτάμενο αυτοκίνητο!
Η εταιρεία Terrafugia ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασκευή του πρωτότυπου μοντέλου της TF-X, ενός αυτοκινήτου που έχει τη δυνατότητα να ίπταται και να προσγειώνεται κάθετα, σύμφωνα με την εξειδικευμένη σε θέματα τεχνολογίας διαδικτυακή πύλη tgdaily.com.
Η Terrafugia έχει ήδη επιδείξει ανάλογα δείγματα γραφής λανσάροντας πρωτότυπα οχήματα που απογειώνονται τόσο το 2009 όσο και στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης το Μάρτιο του 2012.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...