Σάββατο, 18 Μαΐου 2013

ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ Α.Τ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΩΡΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ! ΣΕ ΙΣΧΥ Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ – ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΩΡΗΤΕΣ!!!
Νέο καθεστώς στο μείζον
 θέμα της δωρεάς οργάνων 
θα ισχύει από την
 1η Ιουνίου, με πολλούς
 πολίτες 
να εκφράζουν την 
αντίθεση τους.

To συγκινητικό βίντεο για το καλοκαίρι 2013 που έφτιαξαν οι κρητικοί! Δείτε το«Το νησί της Κρήτης, η απίστευτη φιλοξενία»
 τιτλοφορείται το νέο έξυπνο και συγκινητικό 
σποτάκι της Περιφέρειας Κρήτης για το καλοκαίρι 
του 2013. Ο θεατής, εκτός από το μήνυμα, έχει την 
ευκαιρία να δει και το πανέμορφο κρητικό τοπίο με
 τις ιδιαιτερότητες και την ελληνική κουζίνα που 
ξεχωρίζουν στη χώρα μας.

Προαποφασισμένη η θέση του γραμ. της δήθεν Κ.Ε του αποκόμματος ΛΑΟΣ

Η δήθεν  Κ.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ., η οποία θα συνέλθει την Κυριακή 19 Μαΐου 2013, θα «εκλέξει» Γραμματέα της τον σημερινό Ευρωβουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Νίκο Σαλαβράκο. Αυτό αναφέρει κατόπιν πληροφοριών το Makeleio. Gr. Για να δούμε θα επαληθευθεί; Την ονομάζουμε δε δήθεν, διότι σχεδόν όλοι οι παλιοί έχουν φύγει. Πως λοιπόν συγκαλεί Κ.Ε, χωρίς να έχει προηγηθεί συνέδριο για εκλογή νέας; Αυτό εντάσσεται στις συνήθεις και γνώστες μαϊμουδιές του χοντρού. 
Οι λόγοι της «επιλογής» αυτής, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι οι εξής: 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΝΙΚΟΛΑΟΥ!


ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΝΔ ΜΕ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ Ο Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ;;;
 ΝΙΚΟΛΑΟΥ: "Τι πρόβλημα έχεις; Όπως έφερα το φίλο μου τον Βορίδη στη ΝΔ μπορεί να φέρω και τον Καρατζαφέρη"
Χθες το βράδυ ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης συνέφαγε σε στέκι του Ν. Ψυχικού με τον πρώην Δήμαρχο Χολαργού Δ. Νικολάου. 
Τι σήμαινε αυτή η συνάντηση; Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο Γ. Καρατζαφέρης στην προσπάθειά του να επιστρέψει στη ΝΔ προσπαθεί να διευρύνει τις γέφυρες επικοινωνίας του ώστε να καταστήσει την επάνοδό του στη κεντροδεξιά παράταξη, πιο ανώδυνη και ομαλή. 

Ο ΠΑΝΤΖΑΣ ΦΩΝΑΖΕ "ΧΑΪΛ ΧΙΤΛΕΡ"! ΕΠΕΣΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΕΣΚΑΨΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ!Δημοσιοποιήθηκαν προ ολίγου τα πρακτικά της βουλής, σύμφωνα με τα οποία ο ηθοποιός και συριζαίος βουλευτής Πάντζας φώναξε το "Χάιλ Χίτλερ". Ας ζητήσουν συγγνώμη τώρα οι συκοφάντες και οι απατεώνες που από το πρωί υβρίζουν και προσβάλουν την Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί από τα παπαγαλάκια του συστήματος να ανακαλέσουν άμεσα τις εις βάρος μας συκοφαντίες, ειδάλλως θα υποστούν τις νόμιμες συνέπειες για διασπορά ψευδών ειδήσεων και συκοφαντική δυσφήμηση.

Παραδοχή Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου: "Θα χαθούν δυο γενιές Ελλήνων λόγω Μνημονίου"


 

Eντελώς ψυχρά ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε συνέντευξή του στον "Εθνικό Κήρυκα" της Νέας Υόρκης αναγνωρίζει ότι "θα χαθούν μία ή δύο γενιές Ελλήνων λόγω της κρίσης πριν βγει η Ελλάδα από το αδιέξοδο"! 
"Κάποτε η Ελλάδα θα βγει από το αδιέξοδο, αλλά θα ταλαιπωρηθεί και θα πάνε χαμένες μία ή δύο γενιές ανθρώπων» δήλωσε για την ακρίβεια.

Η Γη υπό τον κίνδυνο Μπλακάουτ - Αύξηση Ηλιακών Καταιγίδων στα τέλη Μαΐου

Η ηλιακή δραστηριότητα θα αυξηθεί σημαντικά μέσα στον τρέχοντα μήνα, ακριβώς προς το τέλος του Μαΐου. Αυτό αποκαλύπτουν οι ειδικοί του Εθνικού Ινστιτούτου Αστροφυσικής (INAF) , οι οποίοι προβλέπουν ότι τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που ελευθερώνονται μπορεί να προκαλέσουν παρεμβολές στα ηλεκτρονικά συστήματα.
Τα σωματίδια που εκτινάσσονται από τον ήλιο μπορούν να παράγουν ισχυρές μαγνητικές καταιγίδες, οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τη λειτουργία των ηλεκτρονικών συσκευών. Ο αστροφυσικός Mauro Messerotti, δήλωσε: «Ανωμαλίες, παρεμβολές, διακοπές ρεύματος συμβαίνουν σε αυτή τη συγκεκριμένη συγκυρία, όπως έχουμε παρατηρήσει πάνω από μία φορά. Όπως συνέβει στο βόρειο τμήμα του Καναδά, πριν από λίγα χρόνια, όταν λόγω μιας ηλιακής καταιγίδας κατέρρευσε ολόκληρο το ηλεκτρικό σύστημα διαφορετικών πόλεων."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...