Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013

ΑΡΝΗΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝ .ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ


ΕΝΤΥΠΟ ΙΝΚΑ: ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΔΟΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝ


Έντυπο του ΙΝΚΑ (Ινστιτούτου Καταναλωτών) για την άρνηση δωρεάς οργάνων και της εικαζόμενης συναίνεσης του νόμου 3984 (ΦΕΚ. Α’ -150 27/6/11).

Καρατζαφέρης – ΛΑΟΣ …«Μια πολύ βρώμικη ιστορία»


Στην βίλα του επιχειρηματία στα βόρεια προάστια 3 κορυφαία στελέχη της ΝΔ μοιάζουν προβληματισμένα παρότι απολαμβάνουν την απουσία του πρωθυπουργού στη Κίνα και δεν χάνουν τη ευκαιρία να κάνουν ακόμη πιο αδελφικούς τους δεσμούς τους-μ΄αυτή την ελπίδα περνούσαν τον κατώφλι του όταν ακόμη δεν μπορούσαν να φαντασθούν την μαρτυρική συνέχεια της βραδιάς- με έναν από τους ισχυρούς παράγοντες του τόπου.

Μαλλιά κουβάρια στην Κ.Ε του ΛΑΟΣ. Του τα έχωσαν κανονικά. Υπερίσχυσαν οι χειροκροτητές.
Απαίτησε ομοφωνία …απείλησε με παραίτηση , και επιτέθηκε κατά των …blogs που του χαλούν την σούπα. Πάντως κάποιοι του τα έχωσαν κανονικά, ( π.χ ο Μπαμίχας πρώην γ.γ της Κ.Ε που του είπε ευθέως, πως δεν μπορείς να βάζεις τον Αιβαλιώτη ερήμην των οργάνων να …προσεγγίζει την Ν.Δ. πράγμα που διέλυσε τον χοντρό) , παρά τον φόβο της …προπηλάκισης του από τους κολογλύφτες τύπου ..Οικονόμου και …Παπαμιχαήλ, που  αφαίρεσε τον λόγω …πολιτικού φόβου  από τον πρώην Γραμμ. της Κ.Ε  ΜΙΧΑΛΗ ΒΑΡΔΑ.  Ο Καρατζαφερης  πάντως έχει χάσει τον… κόσμο, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο. Ο τύπος είναι κυριολεκτικά στον… αέρα, αλλά περιστοιχίζεται από καλούς …υπαλληλικούς  χειροκροτητές .

Εξέλεξαν ως συνήθως δια βοής, την ….πρόεδρο των…. γυναικών Ελισάβετ Τσάρου ως νέα γραμμ. της Κ.Ε, και… ετοιμαστείτε τώρα για μεγάλο νέο που είναι….. ότι… επανέρχεται η Κατερίνα Κοκκίνου  στο… γραφείο του …πρόεδρου.

Αυτός είναι ο σκύλος που δάγκωσε τον βουλευτή στην Πάρο !!! Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του… (ο σκύλος)
Η μη είδηση ότι ένας σκύλος δάγκωσε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Αργύρη Ντινόπουλο, στο νησί της Πάρου ενώ έβγαινε από την παραλία του Λωλαντώνη έγινε γνωστή πριν από μερικές ημέρες και ειδικά το διαδίκτυο βούιξε. Κάθε πικραμένος ρεπόρτερ και κάθε μπλόγκερ, που δεν σέβεται ούτε τον εαυτό του, έγραψε ό,τι του κατέβαινε. Άλλωστε τα σκυλιά είναι εύκολα θύματα…Τι δεν είπε ο Α. Ντινόπουλος σχετικά με το συμβάν 

Ένας υποκειμενικός κόσμος


Ο κόσμος του καθενός μας είναι υποκειμενικός όσο και αν θέλουμε να πιστεύουμε ότι βλέπουμε τα πράγματα αντικειμενικά.
Βλέπουμε αυτό που έχουμε προγραμματιστεί να βλέπουμε, αποκλείοντας οτιδήποτε δεν ταιριάζει με τη δική μας εσωτερική πραγματικότητα. Ότι μέσα, έτσι και έξω.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...