Τρίτη, 21 Μαΐου 2013


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ: ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ - ΦΟΡΜΑΛΔΕΥΔΗ - ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΙ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι υπάρχει πραγματικά μέσα στα εμβόλια; Σύμφωνα με το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου Νόσων προσθέτων ουσιών στα εμβόλια, όλα τα ακόλουθα συστατικά χρησιμοποιούνται συνήθως ως πρόσθετα εμβολίων:

Οι Γερμανοί αποθεώνουν το σύμμαχό τους Μετα την Bild και η γερμανική Welt αποθεώνει τον γερμανόφιλο Αντώνη Σαμαρά για την προσήλωσή του στην υλοποίηση των στόχων του 4ου Ράιχ σε βάρος των εθνικών συμφερόντων και των συμφερόντων του ελληνικού λαού 

Μετά την βαθύτατα συντηρητική και εχθρική προς τον ελληνικό λαό κιτρινοφυλλάδα Bild, η οποία απένειμε τα εύσημα στον γερμανόφιλο πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για τις υπηρεσίες που προσφέρει στο Βερολίνο, αλλά και για την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος εξόντωσης το ελληνικού λαού, ήταν η σειρά μιας άλλης γερμανικής εφημερίδας, αυτή τη φορά της Welt, να πλέξει το εγκώμιο του πιο πιστού συμμάχου της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ, αλλά και της πιο υποτελούς και δουλοπρεπούς κυβέρνησης που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα μετά τη γερμανική Κατοχή και τον εμφύλιο πόλεμο.

Έφυγε στην 1' σιγή για τη Γενοκτονία των ΠοντίωνΓια δεύτερη συνεχή χρονιά η βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Μαρία Ρεπούση, που τη σφαγή στη Σμύρνη το 1922 τη θεώρησε ως αποτέλεσμα συνωστισμού στην προκυμαία, αποχώρησε χθες από τη Βουλή όταν αποφασίσθηκε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της Γενοκτονίας των Ποντίων.
Έσπευσε μάλιστα η ΔΗΜΑΡ του κ. Κουβέλη που συγκυβερνά με τη Ν.Δ. να καλύψει τη βουλευτή της εκδίδοντας ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πώς η μη παρουσία της στη Βουλή το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα οφείλεται σε «πρακτικούς λόγους»…
Το ερώτημα είναι γιατί η κ. Ρεπούση δεν βγαίνει να πει ευθέως την αποψη της για τη Γενοκτονία των Ποντίων και ας αποφασίσει μετά η κοινή γνώμη αν θα συνταχθεί μαζί της ή με τους εθνικιστές…

Όλα είναι ένα τέχνασμα για να χάσουμε τα ακίνητα

 Όλα είναι ένα τέχνασμα για να χάσουμε τα ακίνητα

Σύμφωνα με τους πιο κάτω λογικούς συλλογισμούς αποδεικνύεται παραχρήμα ότι ο στόχος των ντόπιων και ξένων «προστατών» μας είναι να μας αρπάξουν σύμφωνα με τους νόμους και το σύνταγμα τα ακίνητα.
Η κυβέρνηση, σε συνεννόηση με τους δανειστές, επιβάλει συνεχώς όλο και περισσότερους φόρους, χαράτσια, εισοδηματικά τεκμήρια και λοιπές επιβαρύνσεις, αφαίρεση φοροελαφρύνσεων κ.λ.π.

Σε 100 μηνιαίες δόσεις των 100 ευρώ τα χρέηΣε 100 μηνιαίες δόσεις των 100 ευρώ το μήνα (συν κάτι «ψιλά» για τόκους) θα εξοφλήσει ένα νοικοκυριό, αν έχει χρέη 10.000 ευρώ στην εφορία, με την προϋπόθεση να έχει μηνιαίο εισόδημα 1.500 ευρώ το μήνα (18.000 ευρώ το χρόνο), για τα επόμενα… 8,5 χρόνια της ζωής του. Αν έχει μεγαλύτερο εισόδημα, οι δόσεις θα είναι λιγότερες από 100. Όσο μικρότερο εισόδημα όμως και αν είχε, οι δόσεις δεν θα ήταν επ’ουδενί μικρότερες, με συνέπεια να ασφυκτιά.
Το νέο σύστημα εξόφλησης παλαιών χρεών (προ του 2013) που αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα το υπουργείο Οικονομικών, θα προβλέπει μεν έως 100 δόσεις και από 15 ευρώ το μήνα για όσους επικαλεστούν δυσκολία να αποπληρώσουν τα χρέη τους σε 48 μήνες, αλλά … δεν είναι διαθέσιμη για όλους.
Ακόμα και αν δεν έχουν άλλα «νέα» χρέη μέσα στο 2013, ακόμα και αν πληρώνουν ανελλιπώς όλους τους νέους φόρους και είναι απολύτως «τύπο και υπογραμμός» στην εφορία, ο αριθμός και το ποσό της δόσεως που θα τους προσφέρει ο έφορος θα εξαρτάται από το χρέος και από το εισόδημα του φορολογουμένου.
Συγκεκριμένα σχεδιάζεται ένα σύστημα με την εξής λογική :

Οι Καμπάνες θα χτυπούν πένθιμα για τρεις ημέρες.ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ. BINTEOΤο πείραμα της Φιλαδέλφειας: Ένα ανεξήγητο μυστήριο - VideoΤο αντιτορπιλικό του πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών, Ελτριτζ, πλήρως επανδρωμένο και εξοπλισμένο, ήταν το «πειραματόζωο».

Το πείραμα της Φιλαδέλφειας: Ένα ανεξήγητο μυστήριο.

Τρία πράγματα πείθουν πως το πείραμα της Φιλαδέλφειας έγινε πραγματικά. Πρώτον έκαναν πειράματα για να ανακαλύψουν νέες τεχνολογίες και να οδηγηθούν στο τέλος του πολέμου. Δεύτερον ένα ιονισμένο αέριο κρύβει από τα ραντάρ όποιο αντικείμενο βρίσκεται μέσα του και τρίτον είναι γνωστό ότι ισχυρά μαγνητικά πεδία ή ηλεκτροστατικά πεδία, μπορούν να εκτρέψουν ελάχιστα μια δέσμη φωτός ή ακόμα καλύτερα, ένα φωτόνιο από τη πορεία του.

Το ναυτικό παραδέχεται ότι το αμερικανικό πλοίο Eldridge έλαβε μέρος σε κάποιο πείραμα το οποίο προέβλεπε την περιτύλιξη του σκελετού του αντιτορπιλικού με σύρμα, σε μια προσπάθεια αδρανοποίησης των μαγνητικών πεδίων που προκαλούνταν από το μέταλλο του.

Αυτό είναι γνωστό ως απομαγνήτιση. Κάτι τέτοιο θα καθιστούσε το σκάφος αόρατο σε υποβρύχιες μαγνητικές νάρκες, οι οποίες βασίζονται σε αισθητήρες εγγύτητας για να πυροδοτηθούν.

Το πείραμα έγινε σε δύο φάσεις. Η πρώτη στις 23 Ιουλίου 1943 και η δεύτερη και σπουδαιότερη στις 12 Αυγούστου 1943. Λέγεται ότι έγινε και άλλη μία τον Οκτώβριο του ιδίου έτους.

Κατά την πρώτη φάση του πειράματος το πλοίο δεν εξαφανίσθηκε τελείως, αλλά το αποτύπωμα του σκελετού του διαγραφόταν καθαρά στο νερό. Την δεύτερη φορά το πλοίο εξαφανίστηκε τελείως ενώ εμφανίστηκε 15 λεπτά αργότερα στη Virginia.

Όταν επανεμφανίστηκε το πλοίο στην Πενσυλβανία, μέλη του πληρώματος βρέθηκαν ενσωματωμένοι με το κήτος του πλοίου, άλλοι έλειπαν και οι υπόλοιποι είχαν χαμένα τα λογικά τους.

Όταν το πλοίο πουλήθηκε στο ελληνικό ναυτικό, η ονομαστική χωρητικότητά του είχε αυξηθεί κατά 300 τόνους, που σημαίνει ότι είχε αφαιρεθεί εξοπλισμός από το εσωτερικό του.

Στα μέσα της δεκαετίας του ’80, εμφανίστηκε ένας μάρτυρας ο οποίος προκάλεσε πολύ θόρυβο με τη δήλωσή του «ήμουν εκεί και το είδα με τα μάτια μου».

Ο Al Bielek, ισχυρίστηκε ότι ήταν ο ένας από τους δύο ναύτες του πολεμικού ναυτικού που έθεσαν σε λειτουργία τα μηχανήματα στο control room του Eldridge. Σύμφωνα με τη δική του εκδοχή της ιστορίας, τοποθετεί το πείραμα της Φιλαδέλφειας σε δύο φάσεις: στις 23 Ιουλίου η πρώτη και στις 12 Αυγούστου η δεύτερη, και όχι τον Οκτώβριο όπως μέχρι σήμερα πιστεύεται ότι έγινε.

Συνεχίζει λέγοντας ότι το πλήρωμα ταξίδεψε 40 χρόνια στο μέλλον στο 1983 και βρέθηκε στις υπόγειες εγκαταστάσεις του προγράμματος «Μόντοκ» στο Λονγκ Άιλαντ.

Ο Αϊνστάιν με τη Γενική Θεωρία της Σχετικότητας υποστήριζε πως η βαρύτητα δεν ήταν μια κλασσική δύναμη αλλά μια παραμόρφωση του χωροχρόνου. Ο John Archibald Wheeler μάλιστα, επιχειρώντας να κάνει μια περίληψη αυτής της θεωρίας, αναφέρει ότι «ο χώρος επιδρά στην ύλη, και της λεει πώς να κινηθεί. Η δε ύλη αντιδρά στο χώρο και του λεει πώς να καμπυλωθεί».

Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι πραγματικά έγινε το πείραμα της Φιλαδέλφειας και στηρίχθηκε σ' αυτήν τη θεωρία, τότε βρισκόμαστε μπροστά σε ένα μεγάλο τεχνολογικό επίτευγμα.

Παρ’ ολ’ αυτά, θα πρέπει να δοθούν αρκετές απαντήσεις όσον αφορά το τί πραγματικά έπαθε το πλοίο  ( Πουλήθηκε στο ελληνικό πολεμικό ναυτικό και μετονομάσθηκε σε ΛΕΩΝ. ) και το πλήρωμά του. Ως τότε θα παραμένει ένα ανεξήγητο μυστήριο...

Video...

Συγκλονιστικό βίντεο: Γυναίκα γεννά εντελώς μόνη της!Πρωταγωνίστρια είναι μία γυναίκα η οποία γεννάει στο σαλόνι του σπιτιού της χωρίς καμία απολύτως βοήθεια γυναικολόγου ή μαίας. Η γυναίκα είναι έγκυος για τέταρτη φορά και είναι η τρίτη φορά που αποφασίζει να γεννήσει χωρίς τη βοήθεια ειδικού και μέσα στο σπίτι της. Ο σύζυγός της απαθανατίζει με βίντεο την ώρα του τοκετού και αμίλητος γράφει πλάνα τη στιγμή που έρχεται στον κόσμο το κοριτσάκι τους. Το απίστευτο σε όλο αυτό είναι παρακολουθούν τη γέννα και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, όλα ανήλικα!

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ – ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΦΡΙΚΤΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ
Στο όνομα του Ισλάμ το παιδί πρέπει να τιμωρηθεί, ένα αυτοκίνητο θα πατήσει το χέρι του. Θα χάσει για πάντα τη δυνατότητα να ξαναχρησιμοποιήσει το χέρι του.- Είναι αυτή θρησκεία ειρήνης και αγάπης; 
Καμία θρησκεία δε μπορεί ποτέ να δικαιολογήσει τέτοια αποτρόπαια εγκλήματα!

Αποτυχία το ταξίδι του Σαμαρά στην Κίνα. Η προπαγάνδα καλά κρατεί…Δεν ξέρω τί σας ταίζουν ή με τί σας ραντίζουν απο τον ουρανό αλλά πρέπει να το ψάξετε. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι σας έχουν σε κατάσταση ύπνωσης. Δεν αντιδράτε με τίποτα και σε τίποτα. Ότι σας δώσουν το μασάτε σαν προβατάκια χωρίς να το εξετάσετε.

"ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ!" - Κάλεσμα Μητροπολίτη Αμβρόσιου για πνευματικό ξεσηκωμό κατά του ανθελληνικού ν/σ
Λάβρος καταφέρεται κατά του λεγόμενου "αντιρατσιστικού", αλλά στην πράξη ανθελληνικού, νομοσχεδίου, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, ένας από τους ιεράρχες που επιμένουν τα τιμούν τα ράσα που φορούν, με επιστολή του που αναρτήθηκε στο προσωπικό του
ιστολόγιο και με την οποία αποδομεί ν/σ έκτρωμα, άρθρο προς άρθρο.
Ο ιεράρχης αποδεικνύει με μεστό, και χειμαρρώδη λόγο, με στέρεα επιχειρήματα, ότι σκοπός του νομοσχεδίου αυτού είναι η φίμωση οποιουδήποτε έχει την "κακή" τάση να σκέφτεται και να δρα ελληνοκεντρικά.

Είναι παραγματικά απορίας άξιο ποιοι κατάρτισαν αυτό το νομοσχέδιο και τις διατάξεις του. Αν και πλέον έχει ομολογηθεί εμμέσως ότι δεν καταρτίστηκε, αλλά μεταφράστηκε. Γιατί οι συντάκτες του βρίσκονται στο εξωτερικό...
Και ενδιαφέρονται σφόδρα την ύπαρξη μιας κοινωνίας στην Ελλάδα που δεν θα αντιδρά, σε αυτά που επιβάλλονται από υπερεθνικά κέντρα εξουσίας και επιζητούν ένα Παγκόσμιο Κράτος όπου δεν θα υπάρχουν εθνότητες, θρησκείες, ήθη, έθιμα, ιδεολογίες, οικογένειες.
Δηλαδή εν ολίγοις η πλήρης επικράτηση, του υλισμού, και της ανηθικότητας - ανελευθερίας, που αυτός επιβάλει. Ο υλισμός αποτελεί την βάση του Εωσφωρισμού, και αυτό ο Σεβασμιώτατος το γνωρίζει, για αυτό και αντιδρά. Διότι έχει διαβάσει πολλές φορές την δεύτερη επιστολή του Παύλου προς Θεσσαλονικείς κεφ. β':

2:3 μη τις υμας εξαπατηση κατα μηδενα τροπον οτι εαν μη ελθη η αποστασια πρωτον και αποκαλυφθη ο ανθρωπος της ανομιας αμαρτιας ο υιος της απωλειας
2:4 ο αντικειμενος και υπεραιρομενος επι παν λεγομενον θεον η σεβασμα ωστε αυτον εις τον ναον του θεου ως θεον καθισαι αποδεικνυντα εαυτον οτι εστιν θεος

Δηλαδή το σύστημα που θα κυριαρχήσει θα είναι υπεράνω οποιουδήποτε Ιερού και Όσιου, και το σύστημα (με όποιον ορίσει ως ηγέτη του) το ίδιο θα λατρευτεί ως θεός. Και κανείς δεν θα μπορεί να μιλήσει για της ανομίες του καθ'ότι θα έχει φιμωθεί σε όλη την υφήλιο από "αντιρατσιστικούς" νόμους, οι οποίοι με διασταλτικές ερμηνείες, θα αλυσοδέσουν κάθε μορφή έκφρασης.

Ένα νομοσχέδιο σαν αυτό, θα εμποδίσει την Εκκλησία και οποιονδήποτε έχει αντίληψη των πραγμάτων να προειδοποιεί για τα κακά που έρχονται, για την βοή των γεγονότων που ακούγεται, και για τον Υιό της ανομίας που πιθανώς να προλάβουμε να δούμε


Συνήθως η σιωπή επιβάλεται όταν έχει επικρατήσει ένα καθεστώς. Το ότι επιβάλεται αυτή την στιγμή, σημαίνει δύο τινά. Είτε προς βοήθεια επικράτησης του νεου αυτού καθεστώτος, είτε γιατί ήδη έχει επικρατήσει, χωρίς να έχουμε ενημερωθεί επίσημα!

Τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, όμως, ποτέ δεν κάνουν επίσημες ανακοινώσεις, ροκανίζουν τις ελευθερίες μας λίγο-λίγο, και ξαφνικά μια μέρα έρχεται η συνειδητοποίηση, ότι φοράμε αλυσίδες.

Να πούμε ότι θέτει ζητήματα και για την ηγεσία της Ελληνικής Εκκλησίας, επικρίνοντας με έντονο τρόπο την φοβική-συνθηκολογημένη τακτική του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου απέναντι στο νομοσχέδιο και της ανησυχίας που έχει διατυπώσει ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος να μην θεωρηθεί ότι "Η Εκκλησία αντίκειται στις διατάξεις του νομοσχεδίου"!

Ιδού το κείμενο-κάλεσμα για πνευματικό ξεσηκωμό:

"ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΡΑΓΙΑΔΕΣ!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΔΙΑΚΟΙ!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΠΑΠΑΔΕΣ!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Αδελφοί μου,

Θέλω να μιλήσουμε για το Νομοσχέδιο κατά του ρατσισμού, το οποίον έχει ήδη κατατεθή στη Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Προκήρυξη σοκ: "Σκοτώστε τους επισκόπους"!


\
Στις 16 Μαϊου, το ανεξάρτητο λιβανέζικο πρακτορείο ειδήσεων LEBANON FILES, όπως μας ενημέρωσαν οι Δημήτρης Πορφύρης και Πηνελόπη Σταφυλά, δύο άνθρωποι που παρακολουθούν τις
εξελίξεις στη Συρία και ιδιαίτερα το θέμα των απαχθέντων επισκόπων, ανάρτησε στην ιστοσελίδα του αντίγραφο της προκήρυξης που εξέδωσε η οργάνωση ΣΥΡΙΑΚΗ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ (αλ Χιζμπ αλ Ταγουιντ λ Ισλάμι). Η προκήρυξη αυτή κρατήθηκε για ευνόητους λόγους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά έχει προκαλέσει εντάσεις στην περιοχή.

Ο ηγέτης της σεïχης Ιμπράημ Αλ Ζάουμπι, (φωτο) αναφέρει σε αυτή την προκήρυξη ότι :

ΝΑ ΠΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ… ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΗΜΙΣΥ ΕΝΩ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ
Τα τελευταία δυο χρόνια οι γεννήσεις στο νοσοκομείο "Αλεξάνδρα" μειώθηκαν στο ήμισυ, μου είπε προχθές γιατρός του νοσοκομειακού ιδρύματος, τονίζοντας ότι από τους τοκετούς σήμερα μόνο το 20% είναι από Έλληνες, το υπόλοιπο προέρχεται κυρίως από μουσουλμάνους που συνηθίζουν ακόμα
και μέσα στη κρίση να κάνουν πάνω δυο παιδιά.

Την ίδια ώρα οι στατιστικές λένε ότι το 2100 οι Έλληνες που θα ζουν στην Ελλάδα θα είναι μόλις 2,3 εκατομμύρια!

Τα σχέδια των ισχυρών λόμπυ του κόσμου φαίνεται ότι επιτυγχάνουν τους ...μεσοπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους τους.

Πώς θα πάρουν σύνταξη όσοι έχουν... χρέη


Δικαίωμα στους ασφαλισμένους του Οργανισμού Ασφάλισης
 Ελευθέρων Επαγγελματιών να αναγνωρίσουν χρόνο με τις διατάξεις
 του άρθρου 40 του ν. 2084/92 ή με τις διατάξεις ν. 3996/201
για θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος στην περίπτωση
 αποποίησης οφειλών πέραν της 20ετίας, δίνει σχετική
 εγκύκλιος του ταμείου...
 Σύμφωνα με την εγκύκλιο, ο ασφαλισμένος, ο οποίος
 αποποιείται οφειλόμενες εισφορές του πέραν της εικοσαετίας,
 έχει δικαίωμα αναγνώρισης χρόνου ασφάλισης για θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος
 οποιουδήποτε χρόνου εκ των προβλεπόμενων είτε στο άρθρο 40 Ν.2084/1992, 
είτε στο ν.3996/2011 υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που τάσσονται από τις διατάξεις αυτές.

Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος: "Τα Ελληνικά νησιά αποτελούν Ισλαμικές αποικίες που πρέπει να επιστρέψουν στο Ισλάμ”. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΕΝΝΟΒΟΛΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ


Ο Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος (ΜΕΕ) κ.Ναΐμ Ελγαντούρ 
πριν στεγνώσει το μελάνι της ανακοίνωσης του Δελτίου Τύπου της ΜΕΕ
 για τις απειλές που δέχθηκε η Μουσουλμανική κοινότητα της Ελλάδος δήλωσε
 “πως κατά 99% πρόκειται για προβοκάτσια”. 
Αυτό βέβαια δεν τον εμπόδισε από το να εκθέσει την Ελλάδα στις Πρεσβείες 
των Μουσουλμανικών χωρών στην Ελλάδα, τους Διεθνείς οργανισμούς και 
τη Διεθνή Αμνηστία “ενημερώνοντας” τους για το συμβάν. Αυτό που έχει 
ενδιαφέρον είναι πως με τη δήλωση του αυτή εκθέτει και το ΠΑΣΟΚ, το οποίο 
έσπευσε να βγάλει την εξής ανακοίνωση: “Η καταγγελία της Μουσουλμανικής 
Ένωσης Ελλάδος για το απειλητικό σημείωμα που δέχθηκε από ανώνυμες πηγές, 
οφείλει να σημάνει συναγερμό στις Αρχές και να εγγυηθούν την ασφάλεια των 
μουσουλμάνων συμπολιτών "μας'.Η Ελλάδα είναι ένα δημοκρατικό κράτος δικαίου 
που σέβεται την ανεξιθρησκία και θα παραμείνει έτσι παρά τις επίμονες 
προσπάθειες εγκληματικών οργανώσεων να διαλύσουν την κοινωνική συνοχή και
 να καταστείλουν τη Δημοκρατία μας”. Αξίζει να σημειωθεί ότι την ανακοίνωση του
 ΠΑΣΟΚ την εξέδωσε ο Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του κόμματος μέλος 
του οποίου είναι η κα Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, η οποία τον Ιούνιο του 2009 πήρε 
συνέντευξη από τον Πρόεδρο της ΜΕΕ κ. Ελγαντούρ με στόχο να παρουσιάσει 
τα “δίκαια”των Μουσουλμάνων της Ελλάδος στον απόηχο των βίαιων 
διαδηλώσεων του Μαΐου του 2009 με αφορμή το “σχίσιμο του Κορανίου”.Να υπενθυμίσουμε στους αναγνώστες μας ότι το 
Δεκέμβριο του 2012 συναντήθηκε
 στη Βουλή αντιπροσωπεία του Παρατηρητηρίου 
του ΠΑΣΟΚ κατά του νεοναζισμού,
 της ρατσιστικής και κοινωνικής βίας με την ΜΕΕ
 και συμφωνήθηκε να υπάρξει στενή συνεργασία 
του Παρατηρητηρίου με την ΜΕΕ. 

Τώρα γιατί δεν υπήρξε συνεννόηση του κ.Ελγαντούρ
 με τον Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του
 ΠΑΣΟΚ με αποτέλεσμα οι δηλώσεις του κ. Ελγαντούρ
 περί προβοκάτσιας να αναιρέσουν το περιεχόμενο
 της ανακοίνωσης του ΠΑΣΟΚ δεν είμαστε σε θέση 
να το γνωρίζουμε.

Πάντως ο …πιτσαδόρος …Πάνος πάει ..Μόσχα.

Η κρατική εταιρία όπλων της Ρωσίας Rosoboronexport ανακοίνωσε ότι μπορεί να παράγει από κοινού με την Τουρκία αντιαεροπορικά συστήματα S-300, μετέδωσε η τουρκική τηλεόραση που μίλησε για ''ενδιαφέρουσα πρόταση''. 

Ο πρόεδρος της ρωσικής εταιρίας κ. Σεργκέι Λάντιγκιν προέβη στις δηλώσεις αυτές στο πλαίσιο της έκθεσης όπλων στην πρωτεύουσα του Περού, Λίμα, και ενώ στην Αθήνα ο Υπουργός Αμυνας κ Πάνος Παναγιωτόπουλος ετοιμάζεται για επίσημη επίσκεψη στην Μόσχα! 

Ο κ. Λάντιγκιν αφού υπενθύμισε ότι δεν έληξε ακόμη η υποβολή προσφορών που άνοιξε η Τουρκία για το αντιαεροπορικό αμυντικό σύστημα μεγάλου βεληνεκούς δήλωσε «η Ρωσία είναι έτοιμη να αναπτύξει και να παράγει από κοινού με την Τουρκία το σύστημα S-300».
Και από κοινού εξαγωγές

Ο Ρώσος αξιωματούχος σημείωσε επίσης ότι μπορούν να πουλήσουν μαζί με την Τουρκία το νέο σύστημα, σε τρίτες χώρες. Να σημειωθεί ότι και πριν λίγες ημέρες , η Μόσχα είχε εκδηλώσει σχετικό ενδιαφέρον και η ιστοσελίδα ''Η Ρωσία Τώρα'' είχε πλούσιο ρεπορτάζ για τις ρωσικές εξοπλιστικές προτεραιότητες όσον αφορά την γειτονική χώρα στο πλαίσιο σχετικών διεργασιών που έγιναν στην έκθεση IDEF στην Κωνσταντινούπολη. Αποκορύφωμα αυτών ήταν η πρόταση της Μόσχας για την ανάπτυξη αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων, από κοινού με την Άγκυρα. Η βάση του προγράμματος θα είναι, αναφερόταν, το ρωσικό σύστημα S-300V «Antey-2500». Η ιδιαιτερότητα του project είναι ότι αυτό το σύστημα έχει κατασκευαστεί για ερπυστριοφόρα οχήματα και είναι ικανό να λειτουργεί τόσο σε επιθετικές όσο και σε αμυντικές στρατιωτικές επιχειρήσεις.

"ΛΕΥΚΗ" ΚΑΙ "ΜΑΥΡΗ" ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ: ΤΑ ΑΟΡΑΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜAΤA ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ!Εξαιρετικά ενδιαφέρον άρθρο που μας δίνει το έναυσμα για περαιτέρω έρευνα: 
Γενική Ανασκόπηση - Πώς φτάσαμε μέχρι εδώ; 
Μέχρι το 1789 είχε την εξουσία η Μαύρη Αδελφότητα στον Κόσμο, ή αλλιώς Μαύρη Αριστοκρατία.
Η Αδελφότητα αυτή διοικούσε τον κόσμο με Αριστοκράτες, Βασιλιάδες, Αυτοκράτορες, Πρίγκιπες και ου τω καθ εξής...
Περί το 1760 η Λευκή Αδελφότητα θέλησε να πάρει αυτή την εξουσία στον Πλανήτη από την Μαύρη, έτσι λοιπόν το 1776 ίδρυσε τους Ιlluminati. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...