Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013

To Ισλάμ είναι μια μάστιγα που θα κατασπαράξει την ανθρωπότητα


syria
Τούρκοι, Τσετσένοι και Σαλαφιστές έσφαξαν ένα ολόκληρο χωριό ορθόδοξων στην Συρία προχθές και γιατί;  
Για να ξεπλύνουν την ήτα που υπέστησαν στην Κουσέιρ της Συρίας ισλαμιστές παλιάνθρωποι δήθεν επαναστάτες που μάχονται κατά του καθεστώτος Ασάντ, αποτελούμενοι από δολοφόνους μισθοφόρους Τούρκους και Τσετσένους έσφαξαν ένα ολόκληρο χριστιανικό χωριό αθώων.

Αποκάλυψη σοκ: Στα βιβλία της Α' Γυμνασίου διδάσκουν σχέση 25χρονου με... 15χρονη!Την ώρα που η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί σοκαρισμένη την υπόθεση αρπαγής της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά από τον 23χρονο Αλβανό, Μάριο Αγιάζι και το ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους, τα παιδιά στο σχολείο… μεγαλώνουν με τέτοιες σχέσεις πρότυπα χάρη σε αυτά που διδάσκονται και είναι υποχρεωμένα να διαβάζουν στα σχολικά βιβλία!

untitled.JPG

Όπως μπορείτε να δείτε στο απόσπασμα από το τετράδιο εργασιών της Νεοελληνικής Γλώσσας της Ά Γυμνασίου, που διδάσκεται δηλαδή σε παιδιά ηλικίας 13 χρονών ο… Σάκης (25 χρονών και ηλεκτρολόγος) τα «έχει» με την 15χρονη μαθήτρια Αλέκα!!!
Μάλιστα, είναι ο πρώτος έρωτας της τάξης, σύμφωνα με το απόσπασμα που προκαλεί πολλά ερωτήματα, για το πώς επιτράπηκε να «μπει» σε σχολικό βιβλίο τέτοιων ηλικιών…

Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο εισάγει την Ελλάδα στο νέο μεσαίωνα

Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που ετοιμάζει το πολιτικό κατεστημένο στην Ελλάδα αποτελεί απόδειξη της υποταγής του στο σιωνισμό και επιβεβαιώνει ότι η μεγάλη μας πατρίδα , η Ελλάδα , τελεί υπό σιωνιστική κατοχή με την συνεργασία της ντόπιας ολιγαρχίας.
Αν περάσει το νομοσχέδιο η Ελλάδα εισέρχεται πλέον επίσημα στο νέο σκοταδιστικό μεσαίωνα όπου η ιστορική αλήθεια γράφεται από τα δικαστήρια και βουλευτήρια και όχι από την επιστήμη της ιστορίας που εδράζεται στην αρχή της έρευνας και της αμφισβήτησης.
Επίσης η ελευθερία της σκέψης και του λόγου , προφορικού και γραπτού , καταργείται και παρέχεται το δικαίωμα στον κάθε κομματάρχη και στο δικαστήριο τελικά να κρίνει αν η τάδε ή δείνα σκέψη παρακινεί μίσος ή αμφισβητεί αλήθειες επιβεβαιωμένες από τις πολιτικές συμμορίες και τα ιερατεία .
Η νύχτα που έρχεται στην Ελλάδα δεν θα έχει ξημέρωμα πάρα μόνο μέσα από την ολοκληρωτική και πολύμορφη ρήξη με το σύστημα , στο “πνευματικό” , το οικονομικό , το πολιτικό πεδίο.
Αδελφοί Έλληνες είμαστε στο πλευρό σας . Κτυπάτε τους τυράννους.

Στα γόνατα ο Σαμαράς μπροστά στον - αιώνιο- εβραίο


           - από τον Μάρτιο έδωσαν εντολή οι εβραίοι για τον               
                                      αντιρατσιστικό-

Στις 28/5/2013, δηλαδή μια ημέρα μετά την αποτυχία της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 
«Νέα Υόρκη.- Ο πρόεδρος του Παγκοσμίου Εβραϊκού Συνεδρίου (WJC) Ronald S. Lauder, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη συνεχιζόμενη αδυναμία της Ελλάδας να θεσπίσει νέα νομοθεσία για την καταπολέμηση της ρητορικής μίσους, του ρατσισμού και της άρνησης του Ολοκαυτώματος. (....) Τη Δευτέρα, η επί του θέματος συνάντηση των αρχηγών των κομμάτων που σχηματίζουν την Κυβέρνηση ολοκληρώθηκε χωρίς συμφωνία. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως το κόμμα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, η Ν.Δ., αντιτίθεται στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, που υποστηρίζει ότι η ισχύουσα νομοθεσία είναι επαρκής ώστε να αντιμετωπιστεί ο ρατσισμός και η ρητορική μίσους. Σύμφωνα με ρεπορτάζ των ΜΜΕ, το νομοσχέδιο θα έθετε εκτός νόμου τη δημόσια υποκίνηση βίας κατά ατόμων λόγω της φυλής, της θρησκείας, της εθνότητας, ή του γενετήσιου προσανατολισμού τους και θα επέβαλλε στους παραβάτες ποινή φυλάκισης έως και 6 χρόνια. Θα περιελάμβανε, επίσης και τη ρητορική μίσους μέσα στο Κοινοβούλιο. Επιπλέον, τα πολιτικά κόμματα που λαμβάνουν επιχορηγήσεις από το Κράτος, θα έβλεπαν αυτή την επιχορήγηση να αναστέλλεται εάν οι αρχηγοί τους αρνούνταν δημόσια το Ολοκαύτωμα, εάν συμμετείχαν σε ρατσιστικές επιθέσεις ή χρησιμοποιούσαν ναζιστικούς χαιρετισμούς ή σύμβολα εντός του Κοινοβουλίου. Τον Μάρτιο του 2013, συνεδρίασε στη Θεσσαλονίκη η Εκτελεστική Επιτροπή του WJC, η οποία με Ψήφισμά της προέτρεψε “τις ελληνικές Αρχές: να λάβουν σοβαρά και συγκεκριμένα μέτρα κατά της άρνησης του Ολοκαυτώματος, του αντισημιτισμού, του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, να εφαρμόσουν όλους τους σχετικούς ευρωπαϊκούς κανονισμούς που ισχύουν σ΄ αυτόν τον τομέα και να ενώσουν όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις ενάντια στους εχθρούς της δημοκρατίας, ώστε να μην επιτραπεί να διολισθήσει η κοινωνία στο σκοτάδι του ρατσιστικού μίσους και του αντισημιτισμού”». 

Και μετά ήρθε ο Ρουπακιώτης με το νομοσχέδιό του. Η χρονική ακολουθία των γεγονότων είναι αποκαλυπτική!


Κοράνι: οι 150 (πιο) "θανάσιμες" σελίδες! Κι όποιος αντέξει ας τις διαβάσει. Μετά απ' αυτό μην πεις ότι δεν ήξερες... Ο "ΑΝΤΙ"ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΥΝΟΕΙ


του Γιώργου Ανεστόπουλου

Οι εκατόν πενήντα από τις περίπου τετρακόσιες
 σελίδες του Κορανίου είναι γεμάτες με
 Φλογερές προτροπές προς τους Πιστούς να
 συμβάλλουν με κάθε μέσο - «ακόμη και 
χύνοντας το αίμα των Απίστων» - στην 
Δημιουργία ενός Παγκόσμιου Χαλιφάτου του
 Ισλαμ. Γεγονός που φαίνεται ευδιάκριτα 
κυρίως στις προ του 1980 μεταφράσεις του
 Κορανίου που ήταν πιο «πιστές» στο «σκληρό 
γράμμα και νοηματική» του Αραβικού 
πρωτοτύπου. ( Από εκείνο το «χρονικό 
σημείο» κι έπειτα το Πνεύμα των Μεταφράσεων
 «μαλακώνει» - τυχαίο άραγε; 
Ή μήπως «ταυτίζεται επικοινωνιακά» με την 
Παλινόρθωση του «Διεθνούς Ισλαμικού 
Πανεθνικισμού»; Πχ Βλ. Ισλαμικό Αμερικανικό 
Κίνημα και «Παλαιστινιακή Αναζωπύρωση», Νασερισμός και Λιβύη, Λιβανικός Εμφύλιος 
και Ιράν κλπ κλπ) και βεβαίως με την έναρξη της επιχείρησης "Μαζικού εισοδισμού του
 Ισλάμ" στο Βορρά (μέσω όλο και διογκούμενης Λαθρομετανάστευσης). Κατάσταση
 που απαιτούσε να μπορεί να εμφανίζεται το Κοράνι/Ισλάμ ως Βιβλίο/Θρησκεία της Αγάπης. 
Έπρεπε πάση θυσία λοιπόν να "εξωραϊστεί" στις μεταφράσεις του.

Ιδού λοιπόν, μια «σκληρή απόδοση» του Κορανίου, χωρίς «φτιασιδώματα». 
Μία έκδοση πριν την έναρξη της παραπάνω "επιχείρησης".

"Σκαλίστηκε"  ξανά και ξανά γραμμή γραμμή όλο το Κοράνι - από μια έκδοση της 
δεκαετίας του '70, "εξαφανισμένη" πλέον από την Ελληνική αγορά - για να εντοπιστούν
 και να απομονωθούν τα πιο "θανάσιμα", τα πιο "αιματηρά" του σημεία.

150 σελίδες αίματος και προτροπής των «Πιστών» να πνίξουν στο αίμα ΟΛΟΥΣ τους

 «Άπιστους» (μη Ισλαμιστές)....

Καλό κουράγιο σε όποιον αντέξει να τις διαβάσει...

Κάνετε έναν Ιμάμη να καταπιεί τη γλώσσα του...


TI ΕΣΤΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ...
Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος

Θα χρειαστείτε ένα ποτό μετά την ανάγνωση του παρακάτω άρθρου.

Μου άρεσε αυτό, γιατί είναι μια πραγματικά αληθινή ιστορία που πολύ σωστά αναλύει μια διαστρεβλωμένη αντίληψη που ακόμη και το ίδιο το Ισλάμ έχει αποτύχει στην κατανόηση της. 

Αποφασίστε ότι νομίζετε, αφήνοντας τον παράγοντα «φόβο» στην άκρη. Διότι πρέπει
να βρούμε έναν τρόπο να συνυπάρξουμε σ' αυτόν τον Πλανήτη.

Με την ίδρυση Μουσουλμανικών σχολείων αναρωτιέται κανείς πώς τα παιδιά των μουσουλμάνων θα αποκτήσουν τις αξίες μας και θα είναι σε θέση να ενταχθούν με επιτυχία στην κοινωνία μας.

Το περιστατικό συνέβη στο Λονδίνο.

Ο Άβολος Ορισμός για έναν "Άπιστο".

ΓΕΓΟΝΟΣ: Το Ισλάμ είναι η ταχύτερη αναπτυσσόμενη θρησκεία στην Βρετανία.

Τον περασμένο μήνα παρακολούθησα την ετήσια συνέλευση για την διατήρηση/ανανέωση της αδείας μου στην ασφάλεια υπηρεσίας των φυλακών.

Έγιναν παρουσιάσεις από τρεις ομιλητές, για τις τρεις θρησκείες, την Ρωμαιοκαθολική, την Προτεσταντική και την Μουσουλμανική, οι οποίοι εξήγησαν τις πεποιθήσεις τους.

Ενδιαφέρθηκα ιδιαίτερα σε ότι ο Ισλαμιστής Ιμάμης είχε να πει σχετικά με τις βάσεις του Ισλάμ, μαζί με την παρουσίαση βίντεο.

Μετά τις παρουσιάσεις, ήλθε η ώρα των ερωτήσεων. Απευθύνθηκα προς τον Ιμάμη και τον ρώτησα: «Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά καταλαβαίνω ότι οι περισσότεροι ιμάμηδες και κληρικοί του Ισλάμ έχουν δηλώσει έναν ιερό πόλεμο εναντίων των άπιστων του κόσμου και ότι με τη δολοφονία ενός άπιστου, (η οποία είναι μια εντολή προς όλους τους Μουσουλμάνους) έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στον Παράδεισο. Αν αυτή είναι η περίπτωση, μπορείτε να μου δώσετε τον ορισμό του άπιστου;

Δεν υπήρξε διαφωνία με τη δήλωσή μου και, χωρίς δισταγμό μου απάντησε, «αυτοί που δεν πιστεύουν!»
Του ανταπάντησα, «Επιτρέψτε μου λοιπόν για να σιγουρευτώ, ότι σωστά αντιλήφθηκα την απάντηση σας: Όλοι οι οπαδοί του Αλλάχ έχουν εντολή να σκοτώσουν όλους όσοι δεν είναι οπαδοί του Αλλάχ, ώστε να μπορέσουν να έχουν μια θέση στον Παράδεισο. Είναι σωστό αυτό;»
Η έκφραση στο πρόσωπό του Ιμάμη άλλαξε από αυτήν της εξουσίας με εκείνη ενός μικρού αγοριού που μόλις πιάστηκε με το χέρι του στο κουτί με τα μπισκότα.

Εκείνος ντροπαλά απάντησε, «Ναι».

Τούρκος ιστορικός παραδέχεται την ποντιακή γενοκτονία τη στιγμή που η Ρεπούση και οι όμοιοι της την αρνούνται!Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Γελοιότητα θλίψη αλλά και μεγάλη αγανάκτηση προκαλεί η κυρία Ρεπούση και Σια που εξακολουθούν το ανιστόρητο έργο τους να αμφισβητούν αποδεδειγμένε ιστορικά γεγονότα όπως οι γενοκτονίες των χριστιανών της Ανατολής, την ίδια στιγμή που στην ίδια την Τουρκία συνεχώς πολλαπλασιάζονται οι φωνές που παραδέχονται και αναγνωρίζουν τα ιστορικά εγκλήματα της χώρας τους που παραμένουν ατιμώρητα και χωρίς ιστορική δικαίωση.“¨Εσπασε” o Βρετανός υπουργός: ΑΦΗΝΑΝ ΠΑΙΔΙΑ – ΣΚΛΑΒΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΝΑ ΤΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ” ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ!Όλα αυτά μετά την δημόσια ομολογία Βρετανού υπουργού: “¨Εσπασε” Βρετανός υπουργός: Συμμορίες Πακιστανών βιάζουν και βασανίζουν ανήλικα κορίτσια!
Άφηναν μικρά κορίτσια έρμαιο στα χέρια συμμοριών ισλαμιστών για να μην προβάλλουν την “θρησκευτική προέλευση” των δραστών!
Πακιστανοί η συντριπτική πλειοψηφία, τους ονόμαζαν “Ασιάτες”
ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ 54 ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΡΟΥΣΑΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ – ΟΡΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!
Εκατοντάδες μικρά κορίτσια, εθίζονταν στα ναρκωτικά, βιάζονταν ομαδικά, βασανίζονταν ανηλεώς ακόμα και δολοφονούνταν την ώρα που οι αρχές δεν μπορούσαν να εκδόσουν ειδοποιήσεις λόγω της αντιρατσιστικής νομοθεσίας!
“Εάν μιλούσαμε για μουσουλμάνους, θα χάναμε την δουλειά μας! Θα μας κολλούσαν την ταμπέλα του ρατσιστή!”
“Έπρεπε να ενημερώσουμε τον κόσμο”, “αυτοί δεν θεωρούν έγκλημα τον βιασμό παιδιού αφού το κοράνι λέει ότι από 9 ετών μπορεί ένα κορίτσι να έχει σεξουαλικές σχέσεις!”
Δείτε το συγκλονιστικό αφιέρωμα με τις αποκαλύψεις:

Οι 10 φωτογραφίες που δεν εξηγήθηκαν ποτέ – Βίντεο


Τις δέκα πλέον μυστηριώδεις φωτογραφίες που έχουν βγει πότε χωρίς πότε να έχει μπορέσει να εξηγήσει μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακλουθεί.  Οι φωτογραφίες ποικίλουν από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα μέχρι και τις ημέρες μας.
Σε αυτές απεικονίζονται γεγονότα και καταστάσεις τα οποία χαρακτηρίζονται ως μη φυσικά και δεν έχει γίνει δυνατό να εξηγηθούν ή να ερμηνευθούν όπως η φωτογραφία “Goddard squadron”  ή αυτή του “Solway firth spacemat”. Από την άλλη υπάρχουν και φωτογραφίες που εφάπτονται ιστορικών γεγονότων όπως η δολοφονία του John Kennedy ή η εξέγερση στην πλατεία Tiananmen όπου εικονίζονται πρόσωπα τα οποία ουδέποτε κανείς δεν κατόρθωσε να ταυτοποιήσει.  

Τατσόπουλος στηρίζει Ρεπούση (φυσικά...).O ΠΡΩΤΟΣ ΠΗΔ@ΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Στηρίζει την Μ.Ρεπούση στην περιπέταια των ιστορικών αναθεωρήσεων ένας άλλος κορυφαίος αναθεωρητής της ελληνικής ιστορίας που - συμπτωματικά; - ανήκει και αυτός στην Αριστερά και ειδικότερα στον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο συγγραφέας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Τατσόπουλος αναφορικά με την τελευταία ιστορική "πατάτα" της Μ.Ρεπούση ότι είναι "Εθνικός μύθος" ότι οι Σουλιώτισες προτίμησαν να πέσουν στον γκρεμό του Ζαλόγγου παρά να ατιμαστούν από τους Τούρκους  σχολίασε σχετικά στο Facebook:
«Ματαιοπονεί η Μαρία Ρεπούση; Συχνά, ναι, έχω την αίσθηση ότι ματαιοπονεί. Σαν να προσπαθείς ν' ανοίξεις διάλογο γύρω από τη δαρβινική θεωρία μ' έναν καλόγερο, έναν ιμάμη ή έναν ραβίνο, ενώ την ίδια ώρα αναρίθμητοι ομόδοξοι τους κανίβαλοι περιμένουν να εμφανιστείς μπροστά τους για να σε κατασπαράξουν. Πάντοτε πίστευα ότι δεν υπάρχει πιο επικίνδυνος αχταρμάς από την πρόσμειξη της ιστορικής έρευνας με την εκάστοτε πολιτική ή θρησκευτική μισαλλοδοξία. Από την άλλη, αν δεν πάρουν κάποιοι το ρίσκο να επαναλάβουν δημόσια αυτά που από χρόνια συζητούν στα φοιτητικά αμφιθέατρα, θα παραμείνουμε εσαεί αθύρματα του κάθε καλόγερου, του κάθε ιμάμη και του κάθε ραβίνου. Ναι, είναι επικίνδυνο αυτό που κάνει η Μαρία. Όχι για το έθνος. Για την ίδια. Και μόνο για το θάρρος της αξίζει το σεβασμό μας».
Ο Π.Τατσόπουλος πραγματικά υπερέβαλλε εαυτόν για να την "βγει" και ως θρησκευτικός αναθεωρητής στην συνάδελφό του.
Η τραγωδία είναι ότι και οι δύο μαζί έλαβαν περί τις 3.500 ψήφους και έχουν ξεσκίσει ελληνική Ιστορία και θρησκεία, μαζί...

ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ @@@@@@@@ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!undefined
Μετά την ανακοίνωση της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας, ότι «Κάθε Μουσουλμάνος είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος και άφοβος να υπερασπιστεί την πίστη του αδιαφορώντας για τη ζωή του", επειδή απλά οι πολίτες της χώρας ζητούν να ισχύσουν οι νόμοι, τώρα έχουμε και τους έγχρωμους που αυτοαποκαλούνται "Μαύροι Πάνθηρες" οι οποίοι συκοφαντούν πλέον ανοικτά την χώρα που τους φιλοξενεί και απειλούν να οργανώσουν ομάδες που θα επιτίθενται κατά των πολιτών που επιζητούν την τήρηση της νομιμότητας και της απομάκρυνσης των λαθρομεταναστών.

ΤΟ «ΕΓΚΛΗΜΑ» ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο…ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!


ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ (;) ΦΕΚ ΤΟ 

ΚΕΝΤΡΙΚΟ 

ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!

ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ
 ΤΡΑΒΙΕΣΤΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥΣ;

του Μάκη Βραχιολίδη

vrachiolidis@yahoo.gr

Η ιστορία το έχει αποσιωπήσει. Βρίσκεται
 καταχωνιασμένο στα συρτάρια του Εθνικού
 Τυπογραφείου, χωρίς ο πολύς
 κόσμος να γνωρίζει βάσει ποίων αποφάσεων το Κεντρικό
 Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) τυγχάνει φορολογικής ασυλίας!
 Σε ποια τερτίπια βασίστηκε σήμερα ο Φώτης Κουβέλης ώστε να εγγράψει 
στο ΚΙΣ τα 80 ακίνητα που διαθέτει, με αποτέλεσμα να μην πληρώνει ούτε 
ένα ευρώ φόρο;
 Η καταγγελία για τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ έγινε προ εβδομάδος στην
 «Ελεύθερη Ώρα» και μέχρι σήμερα δεν την έχει διαψεύσει! 
Με ποιο τρόπο παραχωρήθηκε η διαχείριση της περιουσίας των Ισραηλιτών 
στους ίδιους και αφαιρέθηκε από το Ελληνικό Δημόσιο η δυνατότητα να 
εισπράττει τον αναλογούντα φόρο; Ποιος σκαρφίστηκε το σχετικό νόμο
 φορολογικής ασυλίας των Ισραηλιτών; Πέρασε από τη Βουλή και πότε;

Τα ντοκουμέντα που παρουσιάζουμε προκαλούν ανατριχίλα σε όλα τα 
επίπεδα.
 Αρχίζοντας από τον πολιτικό που χάρισε την πλήρη φορολογική ασυλία 
του ΚΙΣ. Είναι ο αποκληθείς Γέρος της Δημοκρατίας! 
Ο Γεώργιος Παπανδρέου ήταν ο δημοκράτης Πρωθυπουργός που
 γνωρίζουμε από την Ιστορία ή μήπως ο ρόλος του σε κάποια σημεία
 του υπήρξε ιδιαίτερα σκοτεινός και ύποπτος;

Τα αίσχιστα των Τούρκων: Σκότωσαν εν ψυχρώ και βίασαν γυναίκες στην Κυθρέα το 1974


ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΜΑΥΡΟΥ
Εκτέλεσαν τον 75χρονο παππού Νικόλα Κανικλίδη που αρνείτο να τους δείξει τον κρυψώνα των γυναικών
Τις γυναίκες των ηττημένων έψαχναν για να τις ατιμάσουν, την επόμενη που μπήκαν στην Κυθρέα κατακτητές οι Τούρκοι. Κι επειδή ο 75χρονος παππούς Νικόλας Κανικλίδης αρνείτο να προδώσει τον κρυψώνα των γυναικοπαίδων, τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ. Έξω από το σπίτι του, το Σάββατο 17 Αυγούστου 1974, στη γειτονιά της Καμάρας. Μπροστά στα έντρομα μάτια του επιζήσαντος τελικά συγχωριανού του 70χρονου Νικόλα Καρπασίτη που δεν άντεξε να φάει κι εκείνος μια σφαίρα στο κεφάλι. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...