Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013

Εμβόλια - Η μεγαλη πλάνη και οι κίνδυνοι


•12 βρέφη πέθαναν κατά τη διάρκεια δοκιμαστικών εμβολιασμών στην Αργεντινή.


Η μελέτη που είχε σπόνσορα την εταιρεία GlaxoSmithKline, χρησιμοποίησε παιδιά από φτωχές οικογένειες. Σύμφωνα με την Argentine Federation of Health Professionals, στις οικογένειες “ασκήθηκε πίεση και αναγκάστηκαν να υπογράψουν τις φόρμες συγκατάθεσης”.
Οι έρευνες για το εμβόλιο συνεχίζονται παρά τις καταγγελίες.

•Το εμβόλιο HPV κατηγορείται για παράλυση σε έφηβες.


Ένα μήνα μετά τον εμβολιασμό της κατά του ιού HPV (ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων), η Jenny Tetlock είχε πρόβλημα στο δρόμο μετ’ εμποδίων στην τάξη της γυμναστικής. Ήταν το πρώτο σημάδι μιας εκφυλιστικής ασθένειας των μυών που 15 μήνες μετά την άφησε σχεδόν ολοκληρωτικά παράλυτη. Ο πατέρας της, Philip Tetlock, καθηγητής στο UC- Berkeley, ξεκίνησε μία οδύσσεια για να ανακαλύψει αν το εμβόλιο Gardasil είναι υπεύθυνο για την ασθένεια της κόρης του.

Υποπτο το νέο εμβόλιο Gardasil για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας ......

Kίνδυνοι από το εμβόλιο

Παρενέργειες-κίνδυνοι από το εμβόλιο GardasilΤο Gardasil, το νέο εμβόλιο του ιού των κονδυλωμάτων (HPV, Human papilloma virus) της Merck, που χορηγείται με ένδειξη την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, προστέθηκε στο συνιστώμενο πρόγραμμα εμβολιασμών της Αμερικής στις 29 Ιουνίου 2006. Tο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών Εμβολίων (VAERS) του Αμερικάνικου Οργανισμού Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA), δέχτηκε 385 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών για το Gardasil. Στο 66% των περιπτώσεων, δηλαδή σε 253 περιπτώσεις, χρειάσθηκε περαιτέρω διακομιδή σε ιατρείο ή νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις αναφορές, 12 ασθενείς ηλικίας 13-23 ετών νοσηλεύθηκαν σε νοσοκομείο για διάστημα έως και 5 ημερών. Μερικά από τα συμπτώματα που αναφέρθηκαν, κατά σειρά συχνότητας, ήταν: Συγκοπή (55), ζάλη (41), πυρετός (41), εξάνθημα (33), παραισθησία και υπαισθησία (32), κνησμός (31), πονοκέφαλος (19), εμετός (16), μυαλγία (13), λεμφαδενοπάθεια (10), αρθραλγία (7), σύνδρομο Guillain-Barre (5).
Συγκοπή ονομάζεται η παροδική απώλεια της συνείδησης λόγω γενικευμένης εγκεφαλικής ισχαιμίας. Τα συγκοπτικά επεισόδια που συμβαίνουν μετά από εμβολιασμό θεωρούνται ακίνδυνα, όμως στην περίπτωση του Gardasil κάποια συνοδεύονταν και από άλλα νευρολογικά συμπτώματα ή τραυματισμούς λόγω πτώσης: Ένα κορίτσι δεκατεσσάρων ετών, αφού εμβολιάσθηκε και ο γιατρός βγήκε από την αίθουσα, έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε από τον πάγκο που καθόταν με αποτέλεσμα να τραυματισθεί στη μύτη. Ένα άλλο κορίτσι ίδιας ηλικίας παραπονέθηκε για έντονο πόνο στο σημείο της ένεσης, λιποθύμησε και έπεσε από το εξεταστικό κρεβάτι. Μετά από 10-15 δευτερόλεπτα επανάκτησε τις αισθήσεις του και εμφάνισε πονοκέφαλο, εμετό, διαταραχή όρασης και πρόβλημα ομιλίας. Τελικά κατέληξε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών. Επίσης ένα κορίτσι δεκατριών ετών, αφού εμβολιάσθηκε για HPV και ηπατίτιδα Α και βγήκε στο διάδρομο, λιποθύμησε και παρουσίασε τονικούς/κλονικούς σπασμούς για 15 δευτερόλεπτα. Δεν γνωρίζουμε εάν ο εμβολιασμός προκάλεσε στο κορίτσι αυτό μόνιμη νευρολογική βλάβη, πάντως τέτοιου είδους σπασμοί συνιστούν κρίσεις μείζονος επιληψίας (grand mal).

ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΙΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΜΠΑΛΑΙΟΣ

ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΘΑ ΘΗΣΑΥΡΙΣΟΥΝ ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ  ΠΑΝΙΚΟ

kondylwmata hpv
Κονδυλώματα hpv
Τα κονδυλώματα τα οποία προκαλούνται απο τον ιό hpv (Human Papilloma Virus) είναι μια συχνά εμφανιζόμενη πάθηση σήμερα, ωστόσο, αν θέλουμε να μάθουμε λίγα πράγματα για την ιστορία τουςπρέπει να γυρίσουμε πολλά χρόνια πίσω. Η πάθηση φαίνεται πως υπάρχει εδώ και πέντε περίπου χιλιετίες, καθώς εντοπίστηκε σε μούμια της Αιγύπτου που χρονολογείται γύρω στα 2400 π.Χ. Τα κονδυλώματα όμως υπήρχαν και στην αρχαία Ελλάδα και Ρώμη, γεγονός που αποδεικνύεται από περιγραφές σε κείμενα ελλήνων και ρωμαίων συγγραφέων.
Από τον 15ο έως και τον 18ο αιώνα, τα κονδυλώματα δεν αποτελούσαν ξεχωριστή ασθένεια. Μάλιστα, για πολλά χρόνια θεωρούνταν σημάδι που πρόδιδε τη μόλυνση του οργανισμού από σύφιλη. Η διάκριση μεταξύ των κονδυλωμάτων και της σύφιλης έγινε στα τέλη του 18ου αιώνα, όταν ο Bell πρώτος υποστήριξε πως το ένα νόσημα είναι διαφορετικό από το άλλο. Και πάλι όμως τα κονδυλώματα δε θεωρήθηκαν ως ασθένεια που μπορεί να υπάρχει από μόνης της, γι’ αυτό και δημιουργήθηκε η εντύπωση πως υπάρχει σχέση μεταξύ αυτών και της γονόρροιας. Η εντύπωση αυτή αμφισβητήθηκε το 1872 από τον Aime Martin, ο οποίος δεν παρατήρησε σχέση μεταξύ των δυο ασθενειών.

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: "ΝΑΙ, ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ Ό,ΤΙ ΒΡΟΥΜΕ"!


lathraioi  article
ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ! Πολιτικοί ολετήρες! Σκάβετε τον λάκκο των Ελλήνων και νοιάζεστε για τους λαθρομετανάστες!

ΙΣΠΑΝΙΑ: Η υπουργός παιδείας της Αστούριας έστειλε εγκύκλιο στα σχολεία να αφαιρεθεί κάθε αναφορά σε «Χριστούγεννα» και «Μεγάλη Εβδομάδα» για να μην «προσβάλλονται» οι μη χριστιανοίΗ περιφερειακή κυβέρνηση της Αστούριας έστειλε μια εγκύκλιο στα σχολεία ζητώντας να αφαιρεθεί κάθε αναφορά για τα Χριστούγεννα από τα ημερολόγια του σχολείου και να αντικατασταθεί με τον όρο “χειμερινές διακοπές” 

* Η επαρχία των Αστουριών βρίσκεται στο βορρά της Ισπανίας και είναι μια από τις 17 αυτόνομες κοινότητες (περιφέρειες) της Ισπανίας. Οι πιο σημαντικές πόλεις είναι η πρωτεύουσα το Οβιέδο και η Χιχόν. 

Η κυβέρνηση της Αστούριας έχει αποφασίσει να βάλει το χέρι της στην εξάλειψη των χριστιανικών πολιτιστικών ριζών της Ισπανίας. Η Υπουργός Παιδείας της περιφερειακής κυβέρνησης Dona Ana González Rodríguez, απέστειλε εγκύκλιο σε όλα τα σχολεία που υπάγονται στη δικαιοδοσία της, ζητώντας τους να αφαιρέσουν τους όρους “Χριστούγεννα” και “Μεγάλη Εβδομάδα” από το σχολικό ημερολόγιο. 

«Πράσινο φως» ζητά ο Σκορδάς για μπαράζ πλειστηριασμών ακόμα και στην πρώτη κατοικία. Ήρθε η ώρα της αρπαγής της ιδιωτικής περιουσίαςΦαίνεται η κυβέρνηση οραματίζεται την άλλοτε γερμανική «Τελική Λύση» να την εφαρμόσει στο δικό της … «success story», καθώς αφού πρώτα οδήγησε στην αυτοκτονία 4.000 ανθρώπους και 1,8 εκατομμύρια πολίτες στην ανεργία, τώρα θέλει κατά το ίδιο τρόπο να ξεσπιτώσει εκατοντάδες οικογενειάρχες, ζητώντας εκ μέρους της τρόικας και των τραπεζών το «πράσινο φως» για μαζικούς πλειστηριασμούς σπιτιών.

Χωρίς ίχνος αγωνίας ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς, 
έθεσε για πρώτη φορά ζήτημα άρσης του παγώματος των πλειστηριασμών σε σπίτια, κατά την συζήτηση της εισήγησης του φαιδρού νομοσχεδίου περί ρύθμισης οφειλών των …ενήμερων δανειοληπτών. Είναι δε ενδεικτικό ότι ο υφυπουργός κάλεσε τα κόμματα να προσέλθουν σε διάλογο έτσι ώστε μέχρι το ερχόμενο φθινόπωρο να έχει βρεθεί λύση.

Δύο Φωτογραφίες Χίλιες Λέξεις...Το Σχολείο ΤΟΤΕ και ΤΩΡΑ

Η φωτογραφία αυτή κάνει το γύρο του διαδικτύου...σκοπό έχει να δείξει στους νέους και θυμίσει στους μεγαλύτερους πως ήταν κάποτε, 30 χρόνια πίσω και βάλε, τα Ελληνικά σχολεία! Παντού κυριαρχούσε και δέσποζε περήφανα η γαλανόλευκη!
Σήμερα;;;

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΡΑΝΕ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΒΙΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!!!

Που είναι όλοι οι αντιρατσιστές και οι φεμινίστριες να διαμαρτυρηθούν;
Απάντηση: Όταν κτυπάνε οι μαύροι δεν τίθεται θέμα tolerance(ανεκτικότητας)!


ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!

Ο μικρός Κεμάλ
nazi
Το γλειφιτζούρι του φασισμού
Θα δεις τι έχεις να πάθεις”. Λατρεύω να βλέπω τον τρόμο στα πρόσωπα των ανυπεράσπιστων ανθρώπων, όπως διαβάζουν αργά τις απειλές που ξεστομίζουν τα χείλη μου. Να ρουφάω ποσότητες από δύναμη μέσα από τα τρεμάμενα μάτια τους, καθώς με κοιτάνε παρακαλετά κι εύχονται κατά βάθος να μην εννοώ πραγματικά τα όσα λέω και πως κάνω τραβηγμένο χαβαλέ. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή είναι που η ευχαρίστηση μετατρέπεται αυτόματα σε ηδονή. Τότε είναι που διαπιστώνεις ότι υπάρχουν τόσα πλάσματα αδύναμα εκεί έξω, άτομα που θα κάτσουν να τους ρίξεις σφαλιάρες άπειρες, χωρίς καμιά ιδιαίτερη αντίδραση, παρά μόνο για να γυρίσουν και το άλλο τους το μάγουλο, έτσι όπως θα ταπεινώνονται μπροστά στην απόλυτη εξουσία σου. Έτοιμα θύματα που θα γίνουν το μικρό σου παιχνιδάκι για τις βαρετές ημέρες, όταν πλήττεις και θέλεις να δώσεις λιγάκι ενδιαφέρον στη ρουτινιάρικη την καθημερινότητα. Να κάθονται στα γόνατα και να νιώθεις ότι σε προσκυνάνε και προσεύχονται σε εσένα για να δείξεις έλεος, την ώρα που τα φτυσίματά σου μπλέκονται με τα δάκρυά τους και ανακαλύπτεις διαρκώς βαθύτερα ένστικτα και συναισθήματα, που μέχρι πριν αγνοούσες ότι υπήρχαν. Ναι, είναι πρωτόγονα και βίαια, όπως θα πούνε μερικοί ξερόλες επιστήμονες. Η βία δεν είναι όμως απαραίτητα λάθος. Ακόμα και στον εθνικό μας ύμνο την έχουμε για να την τραγουδάμε. Που με βια μετράει τη γη. Έτσι κι εγώ. Μετράω τους άλλους με τη βία που νιώθουν μόλις γνωρίσουν την όψη μου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...