Σάββατο, 8 Ιουνίου 2013

ΑΡΘΡΟ ΣΟΚ! ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!

Συνηθίζουμε να λέμε ότι για όλα φταίει
 το κακό «Κεφάλαιο» ωσάν αυτό να είναι
 η αιτία της κακοδαιμονίας και όχι το
 Σύστημα και τα άτομα που το 
συναποτελούν, αλλά και ο τρόπος που
 χρησιμοποιούν το κεφάλαιο και τις
 παραγωγικές δυνάμεις.

Το Κατεστημένο, παρά την αλλαγή
 προσώπων, επιβιώνει και αναπαράγεται 
χειρότερο και απειλητικότερο. Με την 
σκόπιμη αυτή απόκρυψη το Σύστημα
 μένει στο απυρόβλητο, ενώ τα πυρά 
κατευθύνονται σε λάθος στόχο, δηλαδή 
στο... αόρατο κεφάλαιο που μπορεί σε
 αρκετές περιπτώσεις να είναι ευεργετικό στις κοινωνίες, όπως είναι στις
 οικογένειες και στα άτομα. Αρκεί αυτό να
το χρησιμοποιούν για το καλό του συνόλου. 

ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ: ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ E-MAIL‼! ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ


KATATHESEISMAIL
Ο Μεγάλος Αδελφός καταφθάνει, και ο George Orwell θα νιώθει πολύ τυχερός που δεν είδε το βιβλίο του να επιβεβαιώνεται. Άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών και κατασχέσεις καταθέσεων προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που θα κατατεθεί στη Βουλή άμεσα.
Με το νέο νομοσχέδιο οι ελεγκτές του υπουργείου Οικονομικών θα μπορούν το αργότερο μέσα σε 24 ώρες να μπαίνουν στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς και να ξέρουν κάθε κίνηση που έχει γίνει.

Το νέο νομοσχέδιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά


Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο που αφορά το "πρόγραμμα διευκόλυνσης για ενήμερους δανειολήπτες" που τροποποιεί τον Νόμο 3869/10 για τα Υπερχρεωμένα ΝοικοκυριάΗ κατάθεση του νομοσχεδίου έγινε σήμερα από το υπουργείο Ανάπτυξης, μετά την ολοκλήρωση των διαβουλεύσεων με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (ενώσεις καταναλωτών, εκπροσώπους τραπεζών κλπ) και τη θετική στάση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ενώ το σχέδιο νόμου θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί εντός των ημερών με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, δεδομένου ότι αποτελεί προϋπόθεση για την εκταμίευση της δόσης από το Eurogroup.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ


Το πολιτικό σύστημα τής εθνικής υποταγής διαπρέπει όπως πάντα στην διάχυση τής σαπίλας στην ελληνική κοινωνία. Διαφημίσεις και παρελάσεις άκρατου κιναιδισμού, επιλεκτική καταπολέμηση τάχα τής διαφθοράς και πολύ μεγάλο σκύψιμο στις ορέξεις των βαρβάρων εκ τής Εσπερίας και τής Τουρκίας. Φθάσανε να εισάγουν μέσα σε σχολικό εγχειρίδιο το «πρώτο ερωτικό σκίρτημα» ανήλικης μετά ενηλίκου! Έτσι φαίνεται θα λένε τώρα την παιδεραστία.
Αυτές είναι οι διαταγές των νεοταξιτών εντολέων προς τα ανδρείκελα τού «συνταγματικού τόξου». Πιστεύουν πως αν βάλουν τα μούτρα ενός δημόσιου προσώπου να κυλιέται στον βούρκο, θα κυλιστούν και τα ελληνόπουλα. Θα υπνωτιστούν και οι γονείς και ύστερα όλοι μαζί θα μιλάνε για τους πολιτικούς «μας» που βάζουν φυλακή πολιτικά πτώματα, αφήνοντας έξω τους συνδαιτυμόνες αυτών εξουσιαστές τής μιζέριας και τής προδοσίας να συνεχίσουν τα μαχαιρώματα σε βάρος τού Έθνους μας.
 Από την άλλη πλευρά τα συστημικά ΜΜΕ εμφανίζουν με σπουδή μεγάλη τούς τοκογλύφους να ερίζουν για το εάν ήταν ή όχι λάθος το πρόγραμμα τής οικονομικής «διάσωσης» τής Ελλάδος..
. Με το ΔΝΤ να λέει πως ήταν λάθος η λιτότητα, πως υπερεκτίμησαν τις δυνατότητες των πολιτικάντηδων και πως αυτός που σώθηκε ήταν η ψευτοευρώπη τους κι όχι η Ελλάδα. Η δε Ευρωπαϊκή Επιτροπή τα βρίσκει όλα καλά καμωμένα, πλην όμως ουσιαστικά όλοι τους συμφωνούν πως αυτός που σώθηκε είναι η Ευρώπη των τοκογλύφων.
Η σπουδή τού Συστήματος συνεχίζεται με την ανάδειξη μέσα από την κοινοβουλευτική επιτροπή των σκανδάλων τής αρνήσεως τού «ολοκαυτώματος» από τον βουλευτή τής Χρυσής Αυγής Κασιδιάρη. Οι θρασείς ανήκουν στην χορεία των αχαμνών που είτε αρνούνται τα πανθομολογούμενα ελληνικά ολοκαυτώματα είτε τα προσπερνούν για να γιορτάσουν την επέτειο τής εισόδου τής Ελλάδος στην ψευτοευρώπη και για να εξακολουθήσουν την ανίερη γραικυλοτουρκική προσέγγιση.

Του .. ξέφυγε; Ή θυμήθηκε ότι ΑΥΤΟΣ το 1991 άνοιξε την ..πόρτα; Α.ΣΑΜΑΡΑΣ "Δύο εκατ. οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα"!

Σε μία απίστευτη ομολογία προχώρησε ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς σε ότι αφορά την παρουσία λαθρομεταναστών στην χώρα μιλώντας στο Ελσίνκι, στην εκδήλωση «Economic Ideas Forum» που διοργανώνει το Centre of European Studies για λογαριασμό του Λαϊκού Κόμματος.
Ομολόγησε ότι η χώρα έχει κατακλυστεί από 2 εκατ. λαθρομετανάστες! Είναι  πρώτη φορά που παραδέχεται ότι 1 στους 5,5 κατοίκους της χώρας είναι λαθρομετανάστες και αυτό αποτελεί την μεγαλύτερη πληθυσμιακή αλλοίωση στην σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία, αφού μέσα σε είκοσι χρόνια αλλοιώθηκε ο πληθυσμός κατά 17,5%! Το συγκεκριμένο σημείο της ομιλίας του πρωθυπουργού έχει ως εξής:..

"Μέσα σε τρία μόλις χρόνια εξαλείψαμε το χάσμα ανταγωνιστικότητας που είχε συσσωρευτεί τα τελευταία 10 χρόνια! Και επιτυγχάνουμε όλους τους στόχους μας για εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και των ιδιωτικοποιήσεων.
- Τα άσχημα νέα, όμως, είναι ότι οι Έλληνες πληρώνουν ακόμα πολύ υψηλό τίμημα:
Πάνω απ 'όλα μια παρατεταμένη ύφεση: Η Ελλάδα διανύει το έκτο συνεχόμενο έτος ύφεσης. Η συσσωρευμένη ζημία ήταν 25% του ΑΕΠ! Περισσότερο από 20% του ΑΕΠ χάθηκε τα τελευταία τρία χρόνια μόνο. Η ανεργία έχει φτάσει το 27% για το γενικό πληθυσμό - για τους νέους κάτω των 25 ετών είναι πάνω από 60% - ενώ υπάρχουν πάνω από 200 χιλιάδες οικογένειες χωρίς εργαζόμενο.
Και ενώ έχουμε πάνω από 1,5 εκατομμύρια άνεργους, έχουμε και ένα ποτάμι παράνομων μεταναστών - περίπου 2 εκατομμύρια - που εισρέουν μέσω των συνόρων μας, κυρίως από τη Βόρεια Αφρική, καθώς και από τα ταραχώδη σημεία της Μέσης Ανατολής και τη Νοτιοανατολικής Ασίας.
Αλλά μίλησε και για το θέμα της ΑΟΖ:

Υπάρχει χρονοπύλη στο Γύθειο;


Υπάρχει χρονοπύλη στο Γύθειο; Οι χρονοπύλες είναι όπως φανερώνει και η ονομασία τους, πύλες οι οποίες ενώνουν τις τρεις ροές του χρόνου: το παρόν με το παρελθόν και το μέλλον...
Έχει υποστηριχθεί από ερευνητές ότι υπάρχουν σε πολλά σημεία του πλανήτη, στα οποία κυρίως γίνεται συγκέντρωση των μαγνητικών δυνάμεων και ένεκα τούτου σχηματίζονται ισχυρά γεωμαγνητικά πεδία τα οποία οφείλονται σε ενδογενή αίτια αλλά και σε κοσμικές ακτινοβολίες.
Βρήκαν λοιπόν με τη χρήση ειδικών οργάνων ότι στα σημεία αυτά υπάρχει ηλεκτρομαγνητισμός μεγάλος, με αποτέλεσμα να σχηματίζονται ισχυρά πεδία που καμπυλώνουνε το χώρο και το χρόνο, και έτσι μπορούμε να επικοινωνήσουμε με άλλη διάσταση.
Οι χρονοπύλες της Ελλάδας

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!!!19 ΤΡΟΠΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ!!!! ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ!!!! !

Η επιδημία των καρκίνων είναι μια δολοφονική λειτουργία και μια κίνηση από τον λεγόμενο κόσμο της ελίτ για να θανατώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό.
Είναι καλά τεκμηριωμένο ότι η Λέσχη της Ρώμης, ο Bill Gates, Τεντ Τέρνερ, οι Ροκφέλερ, ο Warren Buffet και πολλοί άλλοι παγκοσμιοποίητες σχεδιάζουν να κυριαρχήσουν και να αποδεκατίσουν την ανθρωπότητα με τη μείωση του πληθυσμού .
Όπως βλέπετε οι παγκοσμιοποίητες πρώτα μας προκαλούν τον καρκίνο και στη συνέχεια μας παρέχουν τις αναποτελεσματικές θεραπείες τους με σκοπό το κέρδος.
Σύμφωνα με την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία , 1.638.910 νέα κρούσματα καρκίνου θα προκύψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια του 2012. Περίπου 577.190 ασθενείς με καρκίνο αναμένεται να πεθάνουν αυτό το έτος. Ένας στους δύο άντρεςπάσχουν από καρκίνο (ένας στους τέσσερις θα πεθάνει), όπως και μια στις τρεις γυναίκες (μία στίς πέντε θα πεθάνει). Σύμφωνα με ταΚέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων , ο καρκίνος είναι η δεύτερη συχνότερη αιτία θανάτου, που ακολουθείται απο την καρδιοπάθεια.

«Η μέντα ενεργοποιεί τον μεταβολισμό» αποκαλύπτουν Έλληνες ερευνητές!


Στο μέλλον ίσως καλλιεργούμε μέντα ως πρώτη ύλη για φάρμακα ρύθμισης του μεταβολισμού μας.
Τις ευεργετικές ιδιότητες της μέντας σε ό,τι αφορά την ενεργοποίηση του μεταβολισμού καταδεικνύει μελέτη που εκπόνησαν επιστήμονες του Εργαστηρίου Περιβαλλοντικής Φυσιολογίας FAME Lab στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης.
Συγκεκριμένα, η μελέτη έδειξε - μεταξύ άλλων - πως η επάλειψη στο δέρμα διαλύματος που περιέχει μέντα μπορεί να αυξήσει τον μεταβολισμό μέσα σε δύο ώρες και να τον διατηρήσει σε σχετικά υψηλά επίπεδα για τέσσερις. Επίσης, η χορήγηση μέντας από το στομάχι με χάπι έχει παρόμοια αποτελέσματα, αλλά μικρότερης έκτασης και διάρκειας. Συνολικά, η μελέτη έδειξε ότι η «προσομοίωση κρύου» που προκαλεί η μέντα μπορεί να αυξήσει τον ανθρώπινο μεταβολισμό για κάποιες ώρες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...