Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

Πάρτε τα…. χάπια σας και …ετοιμαστείτε για να μετακομισεται στο νέο σας σπίτι .... ΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ
Στη σταδιακή κατάργηση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας από το τέλος του τρέχοντος έτους προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ύστερα από σχετική επιθυμία της  τρόικα . Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή της Κυριακής», ο κυβερνητικός σχεδιασμός προβλέπει τη σταδιακή μείωση του ελάχιστου ορίου της αντικειμενικής άξιας του ακίνητου για το οποίο ισχύει η απαγόρευση του πλειστηριασμού.

Έτσι, το όριο των 200.000 ευρώ που υπάρχει σήμερα, θα μειωθεί κατά 50.000 ευρώ σε πρώτη φάση, με στόχο την τελική κατάργησή του στο επόμενο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η συγκεκριμένη κυβερνητική πρόταση βρίσκει σύμφωνες τις τράπεζες. Υπενθυμίζεται πως η απαγόρευση των πλειστηριασμών ισχύει μονάχα για τις εμπορικές τράπεζες, κι όχι για το Δημόσιο

Θέλουν να αλλάξουν τον Λευκό Πύργο από σήμα της Θεσσαλονίκης!

 
Η «Ξενοφόρα», μία εμβληματική κατασκευή με ισχυρούς συμβολισμούς, που χωροθετείται μέσα στη θάλασσα, φιλοδοξεί να πάρει τη θέση του Λευκού Πύργου ως το νέο τοπόσημο της... Θεσσαλονίκης, το οποίο προσδοκάται ότι θα καταστήσει την πόλη αναγνωρίσιμη στην παγκόσμια κοινότητα.

Για όσους έχουν…Αλλάζουν τα πάντα στις καταθέσεις


Ξεχάστε τα υψηλά επιτόκια – Από 6% πέφτουν στο 2% τα επιτόκια των καταθέσεων
- ”Πέταξε” ο επιπλέον μισθός των 600 ευρώ το χρόνο για όσους ”έκλειναν” χρήματα στις τράπεζες εως και 10.000 ευρώ
- Ανεβαίνει κατά 50% ο φόρος στους τόκους των καταθέσεων

Η δυνατότητα που έδιναν οι τράπεζες που δρατηριοποιούνται στην χώρα μας στους καταθέτες να «κερδίζουν» έναν επιπλέον μισθό σε ετήσια βάση ακόμη και με μια προθεσμιακή κατάθεση των 10.000 ευρώ ανήκει πλέον οριστικά στο παρελθόν, καθώς έχει ξεκινήσει η διαδικασία της ραγδαίας αποκλιμάκωσης των υψηλών επιτοκίων που προσέφεραν ακόμη και μέχρι πριν μερικές εβδομάδες.

«Αν ανοίξω το στόμα μου, θα διαλυθεί η Χρυσή Αυγή


Το δικό του μήνυμα στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στέλνει ο πάλαι ποτέ «υπαρχηγός» του Νίκου Μιχαλολιάκου, Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος, ο οποίος μάλιστα απειλεί με «εμφύλιο» στις τάξεις των εθνικιστών....
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real News», ο Π. Ανδρουτσόπουλος κατηγορεί τον Ν. Μιχαλολιάκο και όσους στέκονται δίπλα του για την επταετή καταδίωξη από την αστυνομία και τη φυλάκισή του καθώς, όπως ισχυρίζεται, άλλοι τον συκοφάντησαν και του φόρτωσαν δολοφονική επίθεση σε φοιτητή τον Ιούνιο του 1998 έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

ΞΕΦΤIΛΑ: Ο ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΕΞΟΜΟΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΜΕ ΤΟ GAY PRIDE..

 
Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος θεωρεί το Gay Pride όμοιο με τον Επιτάφιο. Ενώ οι ομοφυλόφιλοι ζητούν την αναγνώριση της κοινωνίας, υπάρχουν κάποιοι που δεν χάνουν την ευκαιρία να προκαλέσουν, είτε με την συμπεριφορά τους στους δρόμους είτε με τις δηλώσεις τους. 

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος πρόσβαλε το θρησκευτικό συναίσθημα της συντριπτικής πλειονότητας των Ελλήνων, παρομοιάζοντας την Ακολουθία του Επιταφίου με το Gay Pride. Ρώτησε τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης:
«...Παναγιότατε, πώς θα σας φαινόταν να πετούσαν αυγά στο Epitapheios Pride??»


BAGIANATOSFACE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...