Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013

Ανάποδη καλλιέργεια ντομάτας! (Οδηγίες και Βίντεο)

Η ανάποδη καλλιέργεια λαχανικών, είτε σε κουβάδες είτε σε ειδικές σακούλες καλλιέργειας δεν είναι κάτι καινούργιο τα τελευταία χρόνια… όμως έχει αρχίσει να κερδίζει όλο και περισσότερους οπαδούς. Με την ανάποδη φύτευση έχουμε
εξοικονόμηση χώρου και είναι πιο προσιτές.

Πώς γίνεται
Κατά την ανάποδη φύτευση για την ντομάτα θα χρειαστείτε ένα δοχείο χωρητικότητας 20 λίτρων περίπου (μπορεί να είναι: κουβάς, λεκάνη, τσάντα για βαριές χρήσεις ή ειδικές θήκες που μπορείτε να βρείτε στο internet – για καλό και κακό ρωτήστε στα κατά τόπους καταστήματα που πουλάνε είδη κηπουρικής).
Εάν χρησιμοποιείστε κουβά για ανάποδη καλλιέργεια ντομάτας, κόψτε μια τρύπα περίπου 7,5 με 10 εκ σε διάμετρο στο κάτω μέρος του κάδου.

Στη συνέχεια, επιλέξτε τα φυτά που θα φυτέψτε. Τα φυτά θα πρέπει να είναι εύρωστα και υγιές. Οι ντοματιές που παράγουν μικρότερου μεγέθους ντομάτες όπως οι ποικιλίες cherry ή roma αποδίδουν καλύτερα στην ανάποδη φύτευση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν φυτεύονται και μεγαλύτερες ποικιλίες.

Aνοίξτε επιτέλους τα μάτια σας και προπάντων - ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ!


Οι καραγκιόζηδες που κάνουν τον πρωθυπουργό, τον υπουργό, τον Διοικητή Τραπεζών και τους λοιπούς μεγαλόσχημους ιθύνοντες, δεν μπορούν όχι από αδυναμία αλλά γιατί είναι εντεταλμένοι να φέρουν σε πέρας ένα συγκεκριμένο σχέδιο. Αυτοί που έχουν τη δύναμη και μπορούν να τα αλλάξουν όλα κοιμούνταιΓράφει ο Μakis Trelogatos

Γιατί επιχειρείται η πλήρης κατάργηση του κράτους; 

Σε οποιοσδήποτε μορφής καθεστώτος, απολυταρχικού, δημοκρατικού, ολιγαρχικού κλπ, δεν μπορεί να λειτουργήσει τίποτα χωρίς την ύπαρξη του κράτους. Σήμερα στην Ελλάδα επιχειρείται για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας η....εφαρμογή ενός λειτουργικού συστήματος στο οποίο η έννοια «κράτος» δεν έχει υπόσταση. Δηλαδή κάθε μορφή δημόσιας υπηρεσίας, σε κρατικό, περιφερικό, νομαρχιακό, δημοτικό επίπεδο πρέπει να καταργηθεί και να απολυθούν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι.

 Τα πάντα θα λειτουργούν μέσα από μια τράπεζα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης η οποία θα φροντίζει για την «ένταξη» στο σύστημα ενός πολίτη υπό πλήρη έλεγχο.
Αυτό για το οποίο ο Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ είχε φροντίσει να στηθεί πολύ γρήγορα μπήκε σε εφαρμογή από τον ειδικά εκπαιδευμένο γνώστη του προγράμματος, κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟ, που προβλέπει: Έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας διακυβέρνησης του πολίτη. Σταδιακή κατάργηση κάθε λειτουργίας του κράτους, δηλαδή κάθε δημόσιας υπηρεσίας.
 Ένταξη όλων των χρηματιστηριακών συναλλαγών στις Τράπεζες. Έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων με τελικό στόχο την τραπεζοποίηση των περιουσιών. Απόλυτο εργασιακό έλεγχος με τελικό σκοπό την κατάργηση κάθε αμοιβής γιατί τα πάντα θα κατευθύνονται μέσα από κέντρα διανομής. Επιβολή μεταλλαγμένων τροφίμων και γενοσήμων φαρμάκων.

 Μπορεί κάποια από τα παραπάνω να μην είναι κατανοητά γι' αυτό θα αναφέρουμε ένα παράδειγμα από το κάθε ένα.

Τα μυστικά ''παιχνίδια'' του Τέσλα με τον χρόνο.Νίκολα Τέσλα,ένα όνομα και δεν χρειάζονται συστάσεις,το μεγαλύτερο μυαλό της εποχής του,
πολύ μπροστά από όλους τους υπόλοιπους..
.Οι ιδέες του και οι εφευρέσεις του βγαλμένες από μια άλλη εποχή,από άλλον πλανήτη στην
 κυριολεξία..Ο άνθρωπος που εφηύρε την εποχή μας..

ΝΤΡΟΠΗ: Η απάτη με τα Βιοενεργειακά βραχιόλια συνεχίζεται ανεξέλεγκτα στην χωρά της χαζομαρας

 Η απάτη με τα Βιοενεργειακά βραχιόλια συνεχίζεται
Τι κι αν έχει ρίξει μερικά πρόστιμα-χάδια (σε μερικούς) απατεώνες , (μετά) που έγιναν εκατομμυριούχοι , η ανύπαρκτη Γ.Γραμματεία Προστασίας του Καταναλωτή?Άλλαξαν όνομα, και κατέφυγαν στην επαρχία για να γδύσουν τους ευκολόπιστους, που.... ψάχνουν για ένα θαύμα που θα τους γιατρέψει από όλα τα προβλήματα υγείας. Και ιδού η μαγική λύση σε μορφή βραχιολάκι από "ειδικού τύπου κράμα μετάλλου"
που χαρίζει μετά από 2 δευτερόλεπτα που θα το (ακριβοπληρώσεις) φορέσεις , ΔΥΝΑΜΗ-ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ-ΕΥΕΛΙΞΙΑ. Απόδειξη , τα πειραματόζωα με καπέλα και σκούρα γυαλιά, που...
βρέθηκαν εντελώς τυχαία στο σημείο που η "δημοσιογράφος" έπαιρνε συνέντευξη από τον έμπορο που τα σπρώχνει, και δέχθηκαν να δοκιμάσουν το AMPLI5 .


H 20άλεπτη διαφήμιση παίζει εδώ και και μήνες στα κανάλια, και έχει ρημάξει τις πενιχρές συντάξεις των ηλικιωμένων, ειδικά της επαρχίας. Αν οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ η ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ της Γ.Γ. του Καταναλωτή, η οι Κρατικοδίαιτες Καταναλωτικές Οργανώσεις,η ο ΕΟΦ, η οι Ιατρικοί Σύλλογοι, δεν λυπούνται αυτούς τους γέρους, που θα μπορούσαν να είναι οι γονείς τους, μήπως η ΕΣΗΕΑ να επέμβει για αντιποίηση του δημοσιογραφικού επαγγέλματος, από τα λαμόγια που πωλούν μεταλλικά φύκια, για μαντζούνια?
Έλεος με αυτή την χώρα της φαιδράς Πορτοκαλέας. αυτό είναι ένα δείγμα πόσο ευκολόπιστος είναι ο Ελληνας για να μην πω χαζός ,, σε μια χωρά που η αποβλάκωση και η χαζομάρα δεν έχει όρια δεν περιμένω να αλλάξει κάτι. ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ? ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΤΥΧΙΑ ΚΤΛ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ! ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...