Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

Δείτε τι ακτινοβολία (SAR) εκπέμπει το κινητό σας

Στις μέρες μας η επιλογή ενός κινητού τηλεφώνου είναι ένα φαινόμενο που συμβαίνει αρκετά συχνά, ειδικά όταν έχουμε απώλειες όπως να μας χαλάσει το προηγούμενο κινητό, να είναι εκτός εγγύησης, και το service να κοστίζει όσο η αξία του.


Βέβαια, πριν την αγορά, πρέπει να εξετάσουμε κάποια κριτήρια.

Τυπικά ο αγοραστής, στην αγορά ενός κινητού, δεν πρέπει να κοιτάει τα features μόνο, αλλά και τα ψιλά γράμματα, καθώς υπάρχουν κινητά που είναι αρκετά βλαβερά για την υγεία, προκαλούν πονοκεφάλους, εγκεφαλικές παρενέργειες και άλλα δυσάρεστα συμβάντα.

Για αυτό τον λόγο πρέπει να κοιτάζουμε η νέα μας συσκευή να έχει μικρότερο SAR από την παλιά που θα αγοράσουμε. Αυτό είναι και ΠΡΕΠΕΙ να είναι το νούμερο 1 κριτήριο αγοράς πριν την αγορά κινητού τηλεφώνου.

Τι είναι το SAR;
Η τιμή SAR (Specific Absorption Rate = ρυθμός ειδικής απορρόφησης) είναι χαρακτηριστική γιά κάθε συσκευή κινητού και δείχνει το βαθμό απορρόφησης της ακτινοβολίας από τον οργανισμό.

Υπάρχουν μάλιστα δύο τιμές μία γιά το κεφάλι και μία γιά το σώμα. Στο κεφάλι φυσικά είναι πάντα μεγαλύτερη η δόση λόγω της πλήρους λειτουργίας όταν κάνουμε συνδιάλεξη και λόγω της απόστασης που είναι ελάχιστη.

Οι μέγιστες επιτρεπόμενες τιμές όπως έχουν θεσπιστεί σε Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες είναι 2.0 W/Kg σε 10g ιστού και 1.6 W/Kg σε 1g ιστού αντίστοιχα.

Άρα δεν είναι άμεσα συγκρίσιμες οι τιμές.

Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ - ΕΤΟΣ 2013 (vid)
Πάνω σ' αυτή την απελπισία, ο αντίχριστος
 θα ζητήσει να τον προσκυνήσουν οι 
άνθρωποι, να πάρουν το χάραγμά του 
με αντάλλαγμα το φαγητό και το νερό. 
Τότε, θα καταλάβουν οι άνθρωποι, ότι 
έχουν να «κάνουν» με τον ίδιο το σατανά
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ...

Ποιος είναι ο γυμνός άντρας με τον Ηλία Ψινάκη;


Πολλοί επώνυμοι ανεβάζουν φωτογραφίες τους στα social media έτσι και ο Ηλίας Ψινάκης, ανέβασε φωτογραφία-ντοκουμέντο, από το 1978 στο instagram.

Ζειά: Το Δημητριακό που ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ σκόπιμα στην Ελλάδα… Δείτε γιατί!


Ζειά: Το Δημητριακό που ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ σκόπιμα στην Ελλάδα… Δείτε γιατί!
Ποιό ήταν αυτό το δημητριακό, που τάισε και μεγάλωσε για χιλιάδες χρόνια λαούς, γερούς και δυνατούς; Γιατί αυτό το δημητριακό,ο ”εθνάρχης” Ελ.Βενιζέλος,το απαγόρευσε δια νόμου ;…
Από ποιούς και για ποιόν λόγο,πήρε εντολές; Ποιούς ενοχλούσε, η χιλιάδων ετών καλλίεργειά του;;
Αυτή είναι η ζειά,που χαρίζει ζωή και που για κάποιο λόγο,δεν έπρεπε οι Ελληνες να συνεχίσουν να τρώγουν!
Ζειά = “αλεύρι ντινκελ”‏…”φάρμακο σου είναι ή τροφή σου”
Όμάδα επιστημόνων έφθασε εις τήν Θεσσαλονίκην, όπου εύρισκες τότε ανθρώπους άπό όλες τις φυλές. Ήρεύνησε προσεκτικά και έδημοσίευσε τό 1922 τό πρώτο σύγγραμμα διά τις ομάδες αίματος και τις ιδιαιτερότητες εκάστης. Οί Έλληνες είναι κατά πλειοψηφία “0″ ομάδος και οί υπόλοιποι “Α” ομάδος, οί Χάζαροι είναι “Β” ομάδος κ.λπ.
Αρχάς του 1923 στέλνουν εις τήν Θεσσαλονίκη ένα ζευγάρι ιατρών διά νά εξετάσει τήν διατροφήν τών Ελλήνων, επηρεασμένη άπό τόν Ιπποκράτη, ό όποιος έλεγε εις τους ασθενείς ”φάρμακο σου είναι ή τροφή σου”.
Άρα αυτοί έσκέφθησαν, έχει καθιερώσει εις τόν Έλληνα υγιεινή διατροφή, ποια είναι όμως ή βασική τροφή;
Οί ερευνηταί κατέληξαν, σύντομα, ότι βασική τροφή τών Ελλήνων είναι τό ψωμί. Τό ψωμί όμως τών Ελλήνων ήταν από Ζειά και όχι άπό σιτάρι. Είς τά χημικά εργαστήρια συνέκριναν γρήγορα αλεύρι άπό Ζειά και Σιτάρι καί μέχρι τό 1926 διαπιστώνουν ότι:Είς τόν εγκέφαλο του ανθρώπου υπάρχει ένας αδένας μεγέθους διδράχμου τόν όποιον ονόμασαν “Αμυγδαλή” ή “Αμύγδαλα”. Αυτός ό άδήν δημιουργεί τήν μνήμην καί τήν φαντασίαν είς τους ανθρώπους με 300 διαφορετικές πρωτεΐνες (Αμινοξέα).

ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ 15ΧΡΟΝΕΣ ΕΦΗΒΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!“Πες μου ποιος είναι ο φίλος σου να σου πω ποιος είσαι”, λέει ο σοφός λαός.
Και στην περίπτωση Ομπάμα, καταλάβαμε αμέσως ποιος είναι μόλις έκανε σύμβουλο του στην κυβέρνηση τον Τζων Χόλντριν.

Τον ‘Τσάρο της Επιστήμης’, όμως τον ονομάζει, χαρακτηρισμός ίσως λιγότερο λατρευτικός από εκείνον του Ροκφέλερ, ‘Ο άνθρωπος που περπατάει πάνω στο νερό’…
Και ποιος είναι αυτός ο Χόλντριν; Ο συγγραφέας του 
Ecoscience, ενός βιβλίου πολυσέλιδου, γραμμένο στην δεκαετία του ’70.
Γιατί όσα δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει εκείνος, ο ‘Τσάρος’ τα ολοκληρώνει, προτείνοντας τρόπους και μεθόδους αποπληθυσμού, στο όνομα -ΠΑΝΤΑ- της διάσωσης του πλανήτη! Κι έτσι όσα προγράμματα γεωμηχανικής και αποπληθυσμού δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει στην συνεργασία του με τον Μπιλ Κλίντον, έρχεται τώρα με τον Ομπάμα, και μέσω του προγράμματος Obamacare, να κάνει τα σχέδια του πράξη.
Οι μάσκες πέφτουν 
Φαίνεται ότι το εμβόλιο των κοριτσιών για τον καρκίνο της μήτρας δεν πάει όσο καλά το περίμεναν.
To Gardasil, που υποτίθεται θα προστάτευε έναντι του ιού HPV, εκτός από τις απίστευτες νευρολογικές παρενέργειες που επιφέρει, πολλές φορές και τον θάνατο, θεωρήθηκε ακόμα ύποπτο για μια ‘παρενέργεια’ που επιφέρει στειρότητα.

ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ και ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΟ.Από τον Πόρτα – Πόρτα

Θα ειμαι εξαιρετικα συντομος.

Τοσα χρονια βασιζομαι στα λογια του Σοφου ΜΑΣ Σωκρατη :

” Δεν μπορω να διδαξω τον κοσμο, μπορω μονο να τον κανω να σκεφτει “

Γιούνκερ: περισσότερη Ευρώπη λιγότερο εθνικά κράτη.

Φιλοι , οσοι με γουσταρετε και οσοι με μισειτε.. ολοι… απλα ακουστε με…

Το Σχεδιο ειναι Απλο και Συνοπτικο. ( θα σας ζαλισω με σχηματικες εξισωσεις )

Μεγαλη Ευρωπη = Ομοσπονδα Κρατη + Κεντρικη Διοικηση ( Νομικη+Πολιτικη+ΜΜΕ ) + (Αστυνομευση+Διαδικτυο=New Europol ) – Κρατη Εθνη + Δημοκρατικα Δικαιωματα
Πολιτων οπως τα ξερουμε.

Πως μπορει να υλοποιηθει αυτο το σχεδιο χωρις να χυθει Αθρωπινο και Τραπεζικο ΑΙΜΑ ?

Μονο οταν ΜΟΝΟΙ μας αποφασισουμε να ΑΙΤΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ. καλα μεχρι εδω ?

Κανενας λαος δεν εχει ενημερωθει σχετικα και επισημα. Μονο τα Αλοδαπα Κοινοβουλια ολων μας. Αρα?

Δεν μπορει να συμβει η αλλαγη συντομα… υπαρχει χρονος ?

ΟΧΙ ! δεν εχουν χρονο ουτε για αστείο. Ο λογος τα χρηματοοικονομικα τα οποια επισκιαζουν τα παντα ολα ! μεγαλο κ αλυτο προβλημα !!

Τι σημαινει αυτο, ενω πρεπει να υλοποιηθει το σχεδιο Ομοσποδιοποιησης?

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΛΥΘΗΣΜΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΝΕΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΤΙ….

Δεν θα τ ακουσετε απο κανεναν αλλον.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΦΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ( 12% ΕΥΡΩΠΗ ) ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ.

ΥΦΕΣΗ + ΕΝΕΡΓΙΑ + ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ = ΙΚΑΝΕΣ Κ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ !!

Η Μεγάλη Θανάτωση του ανθρωπίνου γένους έχει ήδη αρχίσει - ΒΙΝΤΕΟΓίνεται μέσα από τις χημικές ουσίες που προστίθενται στο πόσιμο νερό, τα τρόφιμα, τα φάρμακα μας και τον αέρα που αναπνέουμε – χημικές ουσίες που έχουν τη γνωστή επίδραση της μείωσης της γονιμότητας και τη συντόμευση της διάρκειας της ζωής.

Αυτό το μήνυμα δεν μπορεί πλέον να απορριφθεί ως μια θεωρία συνωμοσίας.
Τα γεγονότα είναι σε κοινή θέα.
Το ντοκιμαντέρ αυτό είναι το πρώτο από μια τριμερή σειρά. 
Δείχνει πώς τα πρόσθετα στο πόσιμο νερό μας, όπως το φθόριο, δήθεν για την καταπολέμηση της φθοράς των δοντιών, στην πραγματικότητα είναι συγκεκαλυμμένες δόσεις θανάτου.
Δείχνει επίσης πώς μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας.

ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΘΩΩΝΑΝΕ ....


Αθώος κρίθηκε νωρίτερα από το Εφετείο Ηρακλείου, ο δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης Γιάννης Κουράκης, για την ...
αδειοδότηση Εμπορικού Κέντρου.  
Ο τοπικός άρχοντας  στις αρχές του χρόνου είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή, μαζί με τον πρώην αντιδήμαρχο Οικονομικών του δήμου Ηρακλείου Μιχάλη Περυσινάκη και έναν Ηρακλειώτη επιχειρηματία, για παράβαση καθήκοντος οι δύο πρώτοι και ηθική αυτουργία στην παράβαση καθήκοντος ο δεύτερος.
Η σημερινή απόφαση είχε μεγάλη σημασία για τον δήμαρχο Ηρακλείου και πρώην υφυπουργό Πολιτισμού – αθλητισμού, αφού σε περίπτωση οριστικής καταδίκης, θα έμπαινε τέλος στην πολιτική του διαδρομή.

Oλη η αποφαση του ΣτΕ...

Διαβαστε την προσωρινή διαταγή που εξέδωσε ο πρόεδρος του ΣτΕ,  Κώστας Μενουδακος για την ΕΡΤ.
Το....
πρωτο που διατάσσει είναι η αναστολή της εκτέλεσης της Πραξης Νομοθετικού Περιεχομένου για την διακοπή της μετάδοσης των ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών  της ΕΡΤ.

Υποβολή αιτήματος άρσης ασυλίας του Πασόκου Έλληνα ευρωβουλευτήΤην άρση της κοινοβουλευτικής ασυλίας του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Σπύρου Δανέλλη, από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ζήτησαν οι ελληνικές δικαστικές αρχές, προκειμένου να δικασθεί για δύο υποθέσεις που χρονολογούνται από το 2004 και 2005 και αφορούν την περίοδο που ήταν δήμαρχος Χερσονήσου Κρήτης.

Την αναγγελία, για την υποβολή αιτήματος άρσης ασυλίας του Έλληνα ευρωβουλευτή από τις ελληνικές δικαστικές αρχές, έκανε, ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς, στην έναρξη των εργασιών της Ολομέλειας, χωρίς άλλα σχόλια.

Σημειώνεται ότι, στην πρώτη υπόθεση ο κ. Δανέλλης είναι συγκατηγορούμενος, με τους δύο τότε Αντιδημάρχους του, για τον διοικητικό χειρισμό μιας υπόθεσης που αφορούσε στη λειτουργία δύο καταστημάτων εντός ξενοδοχειακής μονάδας στον Ανησαρά Χερσονήσου.

Στη δεύτερη έχει μηνυθεί μαζί με άλλου 65 κατοίκους της περιοχής Λαγκάδα του Δήμου Χερσονήσου από τον εργολάβο του έργου κοπής 52.000 δέντρων για την κατασκευή του φράγματος του Αποσελέμη.

Έχετε δει εργολάβο να πληρώνεται για να κόψει δέντρα (ελαιοφυτα) να πάρει και το εισόδημα και τα ξύλα; Αυτό περίπου συνέβη στην …Λαγκάδα. Αυτό δεν ήταν φαγοπότι, αλλά…. καταπέτασμα. Και μην μας πει ότι ….δεν ξέρει τίποτα για τον φόνο, γιατί θα γελάσει όλο το Ηράκλειο. Το περιβόητο Φράγμα Αποσελέμη ο ....Κουμπαράς του Μπόμπολα είναι το αίσχος όλων των εποχών σε …όλη την Κρήτη.  Ουτε ο OLAF που πήγε δεν μπόρεσε να βγάλει άκρη.Να σκεφτείτε ότι η περιβαλλοντολογική μελέτη ανέφερε για ..τσακάλια και αρκούδες που δεν έχει η Κρήτη. Ήταν ….κόπυ από άλλο έργο.

ΚΑΖΑΚΗΣ - Ποιοι πραγματικά ελέγχουν στρατό ΕΥΠ ΟΤΕ και τελικά όλη την Ελλάδα; - ΒΙΝΤΕΟΤΟ ΞΈΡΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΆΚΙ ΑΠΟ ΒΕΡΟΛΊΝΟ ΚΛΕΊΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΕΣ ΣΕ ΌΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΣΤΡΑΤΌ ΕΠΕΙΔΉ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΎΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ Η DOUCHE TELECOM.(ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ OFF ΚΑΙ 
ΠΟΛΛΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ).

ΤΟ ΞΈΡΑΤΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΥΠΌΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΥΠΆΡΧΕΙ(ΥΠΗΡΧΕ) ΕΝΑ ΔΩΜΆΤΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΆΤΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΚΡΊΣΕΩΝ ΏΣΤΕ Ο ΣΤΡΑΤΌΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΚΌΝΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΈΣ ΠΕΡΙΟΧΈΣ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ REAL TIME ΏΣΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΡΊΣΙΜΕΣ ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΆΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΊΠΟΤΑ; (ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΡΧΙΣΕ ΠΡΟ ΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΉΣΑΜΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΜΑΣ ΤΟΝ HELLAS SAT).

ΒΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ...
ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ...
ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ...
ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΑΣ.(ΟΥΤΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΠΙΑ,ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΑΛΛΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ)...

ΒΑΛΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΈΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ(ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ,ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ,ΛΗΣΤΕΙΑ
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...

ΑΝ ΤΑ ΘΕΩΡΕΊΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΊΑ ΤΟΤΕΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΆΣΧΗΜΟ ΤΡΌΠΟ...

Ο καλός , ο κακός και ο άσχετος! Θέατρο σκιών στη συνάντηση της κυβερνητικής τρόικας !


Από τα γραφεία των κομμάτων τους προχώρησαν σε δηλώσεις αργά το βράδυ της Δευτέρας οι αρχηγοί των δύο κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, τονίζοντας και οι δύο ότι ο πρωθυπουργός ενήργησε με μεμονωμένα, αγνοώντας τους δύο άΔη΄λλλους εταίρους.

Συγκεκριμένα, στις 22.50 το βράδυ της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που διήρκεσε περισσότερο από τρεις ώρες. Οι κ.κ. Βενιζέλος και Κουβέλης δεν σχολίασαν το παραμικρό εξερχόμενοι του Μεγάρου Μαξίμου.
Βενιζέλος: Αυτή συζήτηση θα συνεχιστεί
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε από την Ιπποκράτους, μεταξύ άλλων: «Αυτή η συζήτηση θα συνεχιστεί», λέγοντας ότι οι αρχηγοί θα ξανασυναντηθούν την Τετάρτη και επεσήμανε ότι η ΕΡΤ δεν είναι το μόνο ζητούμενο, «το ζητούμενο είναι η κυβέρνηση να λειτουργεί ως τρικομματική και όχι ως κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας που ανέχεται τους δύο άλλους εταίρους» πρόσθεσε. «Το βασικό είναι οι μεταρρυθμίσεις» να προχωρήσουν συμπλήρωσε. «Η χώρα έχει ανάγκη από πραγματικές μεταρρυθμίσεις» δήλωσε ο κ. Βενιζέλος. «Κατά τη γνώμη μου η απόφαση του ΣτΕ επιτάσσει να ανοίξει η ΕΡΤ» κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Κουβέλης: Ο κ. Σαμαράς λειτούργησε με μονομέρεια

Φίλοι BLOGERS, σηκώστε τους τόνους, είμαστε η τελευταία και η μοναδική ελπίδα της χώρας μας..!!!


 
Μπορούμε να το κάνουμε πράξη, αν πάνω από τα προσωπικά μας συμφέροντα, βάλουμε την σωτηρία της πατρίδας μας και του ελληνικού λαού.

Πόπη Σουφλή
 
Του Αθανασόπουλου Περικλή

Ενώ η κατάσταση έχει φτάσει στο αποκορύφωμα με τα ντόπια και ξένα συμφέροντα να δίνουν τα ρέστα τους, συστρατεύοντας τους πάντες για να πετύχουν τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από το να αρπάξουν την ακίνητη περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου, και τον Ορυκτό πλούτο της χώρας μας που μάλιστα θέλουν να τα εκμεταλλευτούν με μισθούς πείνας Πακιστανοποιώντας την Ελλάδα, και αποδίδοντας συντάξεις μηδαμινές.
Εχουν ενωθεί όλες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας μας απέναντι στον λαό για να πετύχουν το πρόγραμμά τους. 
Παρατηρούμε έναν ΣΑΜΑΡΑ να παραπαίει και να δείχνει την εικόνα ψυχασθενούς ενώ ταυτόχρωνα προχωρά στο πρόγραμμα διάλυσης του κράτους.

Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ                                         
Κινήσεις που φανερώνουν ότι ο συνομιλητής μας ψεύδεται: α. Η κίνηση μπρος-πίσω του σώματος, είτε σε καθιστή είτε σε όρθια στάση. β. Η απότομη αλλαγή στάσης. Παράδειγμα: Κάθεται κάποιος σταυροπόδι και τη στιγμή που μας απαντά αλλάζει στάση των ποδιών. Το να λέμε ψέματα ακόμα και για τον επαγγελματία του είδους είναι κάτι άβολο. Έτσι το σώμα δεν βολεύεται, αλλάζει θέσεις σαν κάτι 
να του φταίει!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...