Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΝΕΙΤΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΜΑΘΗΤΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ;


sxolikibia
ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 
Η πηγή δεν είναι διασταυρωμένη και αυτό οφείλουμε να το αναφέρουμε. Το Μακελειό σέβεται πάντα τις καταγγελίες των αναγνωστών και τις επεξεργάζεται. Αυτό κάναμε και αυτή τη φορά. Επικοινωνήσαμε αμέσως με την αστυνομία για να δούμε εάν ισχύει η παρακάτω καταγγελία. Δεν πήραμε όμως καμία απάντηση, εδώ και 48 ώρες. Αποφασίσαμε να μην αποσιωπήσουμε την καταγγελία της αναγνώστριας της οποίας τα στοιχεία δεν δημοσιεύουμε κατόπιν δική της παράκλησης.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΠΡΑΞΗ ΣΤΗ ΓΗ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΜΑΧΗ.

Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΙΣΤΟΣ ,ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ…
ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Σ’ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΟΣ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ,ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ Ν’ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ,ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΗΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΤΟΥΣ,ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ…

ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ---- ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΩΣ --- ΚΑΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗ " ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ " ΚΑΙ " ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ " ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑ'Ι'ΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ , ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΗΤΟΙ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ --- ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ --- ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΓΕΕΘΑ -- ΓΕΣ -- ΓΕΝ --- ΓΕΑ , ΑΡΘΡΑ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 134 ΕΩΣ 151 ΜΕ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ .


***ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ (2ο) ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ***
***ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΕ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ***

ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΑΙ , ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ , ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ / ΕΥΠ . ------
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ

Πτώχευση κήρυξε η εταιρεία Κατσέλης

“Η διοίκηση της εταιρείας κατέβαλλε σημαντικές προσπάθειες για την αναδιάρθρωση και τον εξορθολογισμό της τα τελευταία χρόνια”…

Δείτε το ταριχευμένο σώμα του Λένιν 90 σχεδόν χρόνια μετά! [φωτο]Στις 21 Ιανουαρίου του 1924 απεβίωσε ο Βλαντιμίρ Ίλιτς Λένιν...
Αμέσως μετά το θάνατό του, το σώμα του ταριχεύτηκε και τοποθετήθηκε σε προσωρινό ξύλινο τάφο στην Κόκκινη Πλατεία για λαϊκό προσκύνημα. 

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΦΟΒΕΡΟ!!!


Πώς σκέφτηκαν οι Σαμαράς - Βενιζέλος
Μέγας προβληματισμός επεκράτησε στα κρανία των 2 μεγάλων πολιτικών αρχηγών, με αφορμή την πιθανότητα προώρων εκλογών.

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Ερντογάν με ένα …προδότη
«Ένας Έλληνας Ερντογάν» είναι ο τίτλος του σχολείου της Tageszeitung του Βερολίνου. Το σχόλιο ξεκινάει με την επισήμανση πως, παρόλο που το Συμβούλιο της Επικρατείας έχει διατάξει το άνοιγμα της ΕΡΤ, η απόφαση δεν εφαρμόζεται και επιχειρεί μια σύγκριση με τον Ερντογάν: «Πράγματι ο Σαμαράς έχει πολλά στοιχεία από έναν Ερντογάν και αντίστροφα. Αμετακίνητοι από τη θέση τους και αυταρχικοί, προχωρούν και οι δυο ανεξάρτητα από το κόστος. Ακόμα η αστυνομία δεν μπήκε στο χώρο της ΕΡΤ για να χτυπήσει τους εργαζόμενους και τους υποστηρικτές τους. Όταν όμως θα υποχωρήσει το μεγάλο κύμα υποστήριξης των ευρωπαϊκών συνδικάτων, των Ελλήνων στο εξωτερικό και κυρίως των Ευρωπαίων δημοσιογράφων και όταν μειωθεί και το κουράγιο των καταληψιών γιατί θα εξαντληθούν από την κατάσταση, τότε θα είναι πιθανό η ευαίσθητη ελληνική αστυνομία να αναλάβει δράση».
Σύμφωνα με την Deutche Welle, το σχόλιο καταλήγει: «Σε αντίθεση όμως με ότι συνέβη στην Τουρκία, η Άνγκελα Μέρκελ δεν θα σπεύσει να καταδικάσει τη βία. Τις προηγούμενες ημέρες έτρεξε στο τηλέφωνο για να εκφράσει την υποστήριξή της στον Σαμαρά, στη διαμάχη με την ΕΡΤ. Ο Σαμαράς όμως δρα ορμώμενος και από δικά του συμφέροντα. Θέλει να ακρωτηριάσει τους δύο κυβερνητικούς εταίρους όσον αφορά μελλοντικές διαφωνίες, διότι γνωρίζει πως αυτοί δεν πρόκειται να διακινδυνεύσουν νέες εκλογές. Η πολιτική του όμως είναι και αποτέλεσμα της τρόικας, η οποία πιέζει για τα μέτρα λιτότητας και όχι για τη δημοκρατία».

ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ‏Αμερικανός Σύμβουλος προς την Εξουσία: 
"Γιατί βοηθάτε μυστικό γερμανικό σχέδιο ανασύστασης της Οθωμανικής αυτοκρατορίας;"

Του Μιχαήλ Στυλιανού

Σάλπισμα αφύπνησης προς την αμερικανική εξουσία, ότι βοηθώντας την ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας πραγματοποιεί (με βομβαρδισμούς), εν αγνοία της, ένα γερμανικό μυστικό σχέδιο, εξέπεμψε προ ημερών διάσημος Αμερικανός δημοσιολόγος, κυβερνητικός κατά καιρούς συνεργάτης και προεδρικός σύμβουλος.

Το εκρηκτικό άρθρο του Robert Kaplan δημοσιεύθηκε στις 29 Μαΐου στο όργανο του Gatestone Institute με τίτλο «Οι ΗΠΑ βοηθούν στην ανασυγκρότηση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας».

Στον πληθωρισμό της καθημερινής διεθνούς δημοσιότητος (ελεγχόμενης κατά το πλείστον) απαντώνται κάποτε άρθρα και αναλύσεις πιστοποιημένης ενημερωτικής ποιότητας, αξιοπιστίας και κύρους. Πολύ σπανιότερα ο ασκημένος ερευνητής ανακαλύπτει και κείμενα-τροχιοδεικτικά εξελίξεων, των οποίων το πυροδοτικό περιεχόμενο και η ταυτότητα της υπογραφής απαιτούν σοβαρότερη της συνήθους ανάγνωση –μελέτη και αρχειοθέτηση σε φάκελο αναφοράς.

Μακρά πορεία του Ρόμπερτ Κάπλαν στα ασαφή όρια μεταξύ διεθνούς δημοσιογραφίας, διδασκαλίας σε στρατιωτικές σχολές, συνεργασίας με το Πεντάγωνο, τη CIA και το Στέητ Ντηπάρτμεντ και λειτουργίας ως κυβερνητικού και προεδρικού συμβούλου, κατατάσσει ορισμένα τουλάχιστον άρθρα του σ’ αυτή την τελευταία κατηγορία. Δεκαπέντε βιβλία του –ορισμένα γεωπολιτικής- αποτελούν μέρος της συγκομιδής μακροχρόνιων αποστολών του Κάπλαν στα Βαλκάνια (έμενε για καιρό στην Αθήνα, όπου και νυμφεύθηκε), στην Κεντρική Ασία και στη Μέση Ανατολή. Τιμήθηκε από το Στέητ Ντηπάρτμεντ με το παράσημο «Διακεκριμένων Υπηρεσιών», διετέλεσε προεδρικός σύμβουλος το 2001 και είναι στέλεχος του Ινστιτούτου Εξωτερικής Πολιτικής.

Τώρα, στο προκείμενο άρθρο του ο Κάπλαν επισημαίνει ότι όλες οι αμερικανικές στρατιωτικές επεμβάσεις (πέριξ της Μεσογείου), όπου ένα κοσμικό καθεστώς αντικαταστάθηκε από ένα ισλαμικό, είχαν αποτελέσει στο παρελθόν τμήματα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Και «μέχρι σήμερα –γράφει- η γερμανική πολιτική έχει πετύχει να κρατήσει μυστικό τον ηγετικό ρόλο της στην ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.»

ΟΙ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ


Κάπου διάβασα μια φράση που δεν θα μπορούσε να συνοψίσει καλύτερα αυτό που βιώνουμε στο σύνολο σαν ανθρωπότητα στο σταυροδρόμι που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή ..
"εκείνοι που δεν είναι διατεθειμένοι να "ξεμάθουν", θα είναι οι αναλφάβητοι του μέλλοντος".
Όσο πιο γρήγορα ξεμάθουμε, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε να ελπίσουμε πως θα βρούμε τον μίτο, μόνοι μας για να βγούμε από το λαβύρινθο και να σταματήσουμε επί τέλους αυτή την ηλίθια διαδρομή που είναι γεμάτη με τοξάκια που φωνάζουν "από εκεί πας..." Ένας συνεχής κύκλος που βγάζει κάθε φορά στο ίδιο σημείο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η περιβόητη δόση, δεν πληρώνει μισθούς και συντάξεις αλλά τα κοράκια του ΔΝΤ! ΑΚΟΥΡΕΥΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!

:
ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.
ΟΜΟΛΟΓΟ1, DEUTCHE BANK: ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΡΕ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ, ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ KAI TA ΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ DEUTSCHE BANK ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝΔΟΣΗ;
ΟΜΟΛΟΓΟ 2: ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ “ΑΚΟΥΡΕΥΤΟ” ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!
Έτσι, για να βοηθήσουμε τον Στουρνάρα και την Τρόικα που δεν ήξερε πως προέκυψε η μαύρη τρύπα των 2 ΔΙΣ: Νέα «τρύπα» 2 δις από το «πουθενά»;! Ποιος θα την πληρώσει;
ΕΑΝ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ VULTURE FUNDS ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.
Τα ακούτε υπερασπιστές – συνέταιροι (;) του Παπανδρέου;
Γι’ αυτό η Τρόικα δεν έφερε αντιδράσεις στην μη επίτευξη στόχων και εκταμιεύει την δόση κανονικά… τα χρήματα τα παίρνουν οι “συνεργάτες” της!
Την ώρα που οι μικρομολογιούχοι, τα ασφαλιστικά ταμεία, τα νοσοκομεία, τα ΝΠΔΔ καταστράφηκαν από το PSI, τα Vulture Funds του ΔΝΤ έρχονται και εισπράτουν στο ακέραιο!
Τα συγκεκριμένα ομόλογα διακρατούνται σχεδόν στο σύνολό τους από τα hedge funds, τα οποία τα απέκτησαν όταν κατέρρεαν οι τιμές των ελληνικών ομολόγων.
Οι τιμές κτήσης τους κυμάνθηκαν μεταξύ 25 και 40, ενώ επέλεξαν να μείνουν εκτός PSI, που προέβλεπε «εθελοντικό» κούρεμα κατά 53,5%, οχυρωμένοι πίσω από το αλλοδαπό δίκαιο, και τώρα αποπληρώνονται στο 100, αποκομίζοντας τεράστια κέρδη.
Τα αγόρασαν ακόμα και στο 25% της αξίας τους και εισπράτουν το 100%
Ήταν ομόλογα – ζόμπι “Βρετανικού δικαίου” που αντικατέστησαν τον ΝΟΜΙΜΟ Ομολογιακό δανεισμό του Ελληνικού κράτους.

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μπορεί να είναι ανίκανοι πολιτικοί, μπορεί να έχουν καταστρέψει την ελληνική κοινωνία, να έχουν ξεπουλήσει την εθνική κυριαρχία, να έχουν στείλει χιλιάδες Έλληνες στην αυτοκτονία, αλλά δεν μπορεί κάνεις να μην τους αναγνωρίσει ότι είναι τέλειοι υποκριτές οι τρεις «εθνοσωτήρες» της τρικομματικής ελληνικής κυβέρνησης. Αφού συσσωρεύουν την μια αποτυχία μετά από την άλλη, αφού το οικονομικό τους πρόγραμμα έχει χτυπήσει ξέρα και ο προϋπολογισμός έχει βουλιάξει από τα καταστροφικά οικονομικά τους μέτρα και ενώ καταλαβαίνουν ότι έρχονται «θύελλες» με ανυπολόγιστες συνέπειες, αποφάσισαν ότι για να εκτονωθεί η κατάσταση να ρίξουν ένα «πυροτέχνημα» που ονομάζεται ΕΡΤ για να έχουμε να λέμε και να έχει ο λαός να ασχολείται για να ξεχάσει την ζοφερή πραγματικότητα σαν να μην έφταναν τα τουρκικά σήριαλ.

Αλλά η πραγματικότητα αυτή όσα θεατρικά μονόπρακτα και αν ανεβάζουν δυστυχώς για όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες δεν ξεχνιέται. Δεν μπορεί να αγνοήσει ο μέσος Έλληνας τους λογαριασμούς που έρχονται ο ένας πίσω από τον άλλο ενώ δεν υπάρχει εισόδημα, έχει χάσει τις δουλειές του, το εμπόριο έχει πεθάνει και ακόμα και το ίδιο του το σπίτι βγαίνει τώρα στο σφυρί. Παρά την συνδρομή όλων των τουρκολαγνικών τηλεοπτικών δυναστών, παρά την συνδρομή μεγάλου μέρους του πολιτικού κόσμου της αντιπολίτευσης που ακολούθησε σαν πρόβατο την θεατρική τους παράσταση και οργάνωσε πορείες διαδηλώσεις και διάφορες ανόητες φούσκες για το τίποτα αφού η ΕΡΤ για την οποία όλοι φώναζαν είναι ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της νεότερης πολιτικής ιστορίας, δυστυχώς τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο και έπονται και άλλα.  

ΕΚΠΟΜΠΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ - ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΧΩΡΑΣ - ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ: Τα 85 λεπτά που σοκάρισαν την Ελλάδα: Ο οικονομολόγος και ιδρυτής των AegeanTimes, αποκαλύπτει και κατηγορεί ευθέως συγκεκριμένα άτομα που έριξαν τη χώρα μας στην δίνη της κρίσης! Ενα απίστευτο βίντεο, στο
οποίο σε κάθε λεπτό περιέχεται και μια συγκλονιστική αποκάλυψη!!! Ενα βίντεο στο οποίο ένας οικονομολόγος συνθέτει κομμάτι-κομμάτι το δύσκολο παζλ!!!
Μια άκρως αποκαλυπτική εκπομπή, για τα πρόσωπα που διαδραμάτισαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην δημιουργία της τεχνητής οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, προβλήθηκε πριν μερικές εβδομάδες (στις 9 Μαΐου το βράδυ) στο κανάλι “ΕΓΝΑΤΙΑ TV”. Συγκεκριμένα, στην εκπομπή του οικονομολόγου-δημοσιογράφου κ.Γιώργου Πηλήτσιου, ήταν καλεσμένος για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, ο ιδρυτής των AegeanTimes, -επίσης- οικονομολόγος, κ.Γιώργος Αδαλής!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...