Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013

ΣΟΚ!Γδέρνουν ζωντανά σκυλιά για μπότες UGG απομίμηση ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΣΟΚ!Γδέρνουν ζωντανά σκυλιά για μπότες UGG απομίμηση ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Σοκαριστικές εικόνες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτοντας θανατώσεις ζώων, και συγκεκριμένα του είδους «νυκτερευτής» (Nyctereutes procyonoides), σε εκτροφεία της Κίνας...ώστε να πάρουν το δέρμα τους και να το εξάγουν στην Αυστραλία για την κατασκευή της μπότας Ugg. ...

Τι έκρυβε το ναυάγιο των ΑντικυθήρωνH  I  D  E
Φωτογραφία του 1900: οι σφουγγαράδες της Σύμης βουτούν στο σημείο του αρχαίου ναυαγίου, στα Αντικύθηρα
Μάιος του 1900 και οι σφουγγαράδες από τη Σύμη, αφού έχουν γυρίσει όλη τη Μεσόγειο, κάνουν      μια στάση στα Αντικύθηρα, υποχρεωτική, λόγω σφοδρής θαλασσοταραχής - πράγμα όχι             ασυνήθιστο για την περιοχή. Όταν η θάλασσα ηρεμεί, Μεγάλη Τρίτη ανήμερα, ένας από αυτούς,                 ο Ηλίας Λυκοπάντης, θα βουτήξει στα νερά, όπου όμως αντί για σφουγγάρια θα αντικρίσει σε βάθος περίπου 50 μ. το ναυάγιο ενός πλοίου με σπαρμένα γύρω του αγάλματα, χάλκινα και μαρμάρινα.                       Έτσι, όταν θα ξανανεβεί στην επιφάνεια, θα κρατά έναν χάλκινο βραχίονα ως απόδειξη.

Η άγνωστη ιστορία των Ελλήνων: Είμαστε ακόμα ζωντανοί…

αγνωστη ιστορια ελληνων
Η μυρωδιά του θυμαριού, το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και η απολλώνιος αισθητική. Ξεκινήσαμε από την Μεσόγειο των Ελλήνων και σας δείξαμε την μέχρι και σήμερα έντονη παρουσία του Ελληνισμού στην περιοχή. Σε μια εποχή που προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχουμε πια, ξεχασμένοι Έλληνες διατρανώνουν περίτρανα την καταγωγή τους σε όλον τον κόσμο.

Το τσάι του βουνού και οι ευεργετικές ιδιότητές του


τσαι του βουνουΠλέον και επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν ότι το τσάι του βουνού επιδρά ευεργετικά στον οργανισμό μας.
Ειδικότερα, εργαστηριακές μελέτες για την ευεργετική επίδραση που έχει το τσάι του βουνού έχουν ήδη διεξαχθεί από τα Πανεπιστήμια Πατρών και Ιωαννίνων, ενώ το Πανεπιστήμιο Αθηνών σε μελέτη του υποστηρίζει ότι τα εκχυλίσματα των Sideritis euboea και Sideritis clandestina μπορούν να συνεισφέρουν προληπτικά στηνοστεοπόρωση, καθώς προστατεύουν έναντι της απώλειας της οστικής πυκνότητας και ενισχύουν τη μηχανική αντοχή των οστών.Περαιτέρω, μελέτες από τη Γερμανία υποστηρίζουν ότι το τσάι του βουνού μπορεί να προστατεύει έναντι της νόσου του Αλτσχάϊμερ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του healthpress.gr, το τσάι του βουνού καταπολεμά τις εξής παθήσεις:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...