Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2013

Αυτός θα αποφασίσει ποιοι θα γίνουν τσιράκια του. Δείτε τοΤΙ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ


Όσο το ΠΑΣΟΚ είναι στα πράγματα ακόμα και σε δεύτερο ρόλο, πανηγυρίζουν οι συντεχνίες!..
Όσοι θέλουν συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ είναι για να μην αλλάξει τίποτα!

Κλειδώνει το νέο κυβερνητικό σχήμα .BINTEO

Κυβέρνηση με 19 υπουργεία και 41 πρόσωπα

Σε ανοιχτή γραμμή μέχρι και τη τελευταία στιγμή τα επιτελεία των δύο πολιτικών αρχηγών προκειμένου να καταρτίσουν τη λίστα που θα περιλαμβάνει το νέο κυβερνητικό σχήμα...
Κανένα Μεγάλο Κατόρθωμα δ ε ν Εχει Γίνει απο Ανθρώπους; που Αναζητούσαν μονάχα την Ασφάλεια τους....Για αυτό Ανοιξε τα Φτερά σου πάνω απο Γκρεμούς και Προβλήματα και ΠΕΤΑ.... και τότε θα δεις αξαφνα τα Φτερά σου να Δυναμώνουν...!
Κανένα Μεγάλο Κατόρθωμα δ ε ν Εχει Γίνει απο Ανθρώπους που Αναζητούσαν μονάχα την Ασφάλεια τους....
Για αυτό Ανοιξε τα Φτερά σου πάνω απο Γκρεμούς και Προβλήματα και ΠΕΤΑ.... και τότε θα δεις αξαφνα τα Φτερά σου να Δυναμώνουν...!

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΓΙΑΤΙ “ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ” ΑΦΟΥ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΔΝΤ;

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΡΙΑ;
ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΗ, ΕΡΜΑΙΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ;
ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ “ΔΙΠΟΛΟ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ”;
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΔΝΤ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΓΚΑ;
ΓΙΑΤΙ ΤΣΑΒΕΖ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ ΗΤΑΝ ΟΙ “ΔΑΙΜΟΝΕΣ” ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜ”Ε” ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ; ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΛΙΝΟΝ ΕΦΕΡΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΚΑΝΤΑΦΙ, ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ, ΣΑΝΤΑΜ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣΑΝΤ;
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΛΑΟΥΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΚΤΗΝΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;
ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΘΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ;
ΠΡΙΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΒΙΝΤΕΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ:

Την Τετάρτη η συμφωνία για κούρεμα καταθέσεων!''Είμαστε κοντά αλλά δεν έχουμε ακόμη ένα τελικό αποτέλεσμα" δήλωσε μετά το Eurogroup ο Σόιμπλε για τη συμφωνία που ετοιμάζουν σχετικά με...
τη διάσωση προβληματικών τραπεζών.
Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν απέχουν πολύ από ένα συμβιβασμό πάνω στους νέους κανόνες για την εκκαθάριση τραπεζών χωρίς την επιβάρυνση των φορολογουμένων, δήλωσε νωρίς σήμερα το πρωί ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

10 άστεγοι της Αθήνας και οι ιστορίες τους...


Οι δυνατές φωτογραφίες του Γιάννη Μπεχράκη...
Ο φωτογράφος του Reuters με έδρα την Αθήνα, Γιάννης Μπεχράκης, πέρασε αρκετές εβδομάδες καταγράφοντας του άστεγους ανθρώπους της πρωτεύουσας και των περιοχών γύρω από αυτή.
Από το 2009 που...
ξέσπασε η οικονομική κρίση παρατηρήθηκε αύξηση 25% στο ποσοστό των ανθρώπων που κοιμούνται στο δρόμο.

Παγκοσμιοποίηση - Η Νέα Τάξη Πραγμάτων.


Μέσα σε αυτή την ενότητα θα βρείτε σημαντικό οπτικοακουστικό υλικό, και παράλληλα θα επιχειρήσω να αναζητήσω τα βαθύτερα αίτια της κρίσης, με ποιον τρόπο συνδέονται και ποιά συμφέροντα η πρόσωπα κρύβονται πίσω απο τις κουρτίνες της παγκοσμιοποίησης προσπαθώντας να επιβάλουν μια Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Το ταξίδι σίγουρα θα είναι μεγάλο καθότι θα συμπεριλαμβάνει πολλά γεγονότα και αποκαλύψεις τα οποία όμως πρέπει να παρατεθούν για την όσο το δυνατόν πληρέστερη σύνθεση της εικόνας απο την μοίρα που μας ετοιμάζουν. Πολλοί θα διαφωνήσουν, άλλοι θα συμφωνήσουν, το βήμα είναι ανοικτό και ο διάλογος δημοκρατικός για να συζητήσουμε τις όποιες διαφορές η παρατηρήσεις.

Σκοπός είναι η γνώση και όχι η επιβολή απόψεων.

Είναι πια βέβαιο λοιπόν ότι η Ελλάδα χρησιμοποιείται ως πιόνι στην παγκόσμια σκακιέρα.

Αυτό που βιώνουν οι Έλληνες και οι περισσότεροι συνάνθρωποι μας από το 2008, δεν είναι μια οικονομική κρίση, η οποία επήλθε για οικονομικούς λόγους στην ανθρωπότητα, αλλά ένα πονηρό σχέδιο απάτης σχεδιασμένο πριν από δεκαετίες. 


                         - Παγκοσμιοποίηση -                           

1. Τι ακριβώς είναι, λοιπόν, η παγκοσμιοποίηση;

- Ο όρος περιγράφει το οικονομικό φαινόμενο της απελευθέρωσης των αγορών, διεθνώς, και της δημιουργίας ενιαίων κανόνων στο εμπόριο και, ευρύτερα, στην οικονομική ζωή (φορολογία, κανόνες ανταγωνισμού, μοντέλα λειτουργίας των επιχειρήσεων και του δημόσιου τομέα). Κεφάλαια, εργαζόμενοι και εμπορεύματα κινούνται παντού ελεύθερα, με τον ίδιο τρόπο! Μέχρι τώρα, περισσότερο κινούνται τα κεφάλαια (με τη βοήθεια της τεχνολογίας στα διεθνή χρηματιστήρια) και τα εμπορεύματα (με την Παγκόσμια Οργάνωση Εμπορίου να αίρει συνεχώς τους σχετικούς περιορισμούς).

Όπως σφάζουν τ αρνιά σήμερα, έτσι σφάζουν κι εσένα (Βίντεο ΣΟΚ)


Το σύνθημα «Φάτε» Το παρασύνθημα «Φαγωθείτε» Αντέχεις την Αλήθεια; 
Αντέχεις να το δεις; Φυσικά και αντέχεις, να το δεις, άλλωστε δεν σου ‘χει 
μείνει ίχνος ανθρωπιάς. Σκέψου για λογαριασμό σου επιτέλους, έστω και 
για μια φορά, ακόμα κι αν είναι μπερδεμένα, ακόμη κι αν πρέπει να πλεύσεις 
στις θάλασσες του αφηρημένου! Γιατί πρέπει να καταναλώνεις και να τρως αίμα; 
Γιατί πρέπει να συνεχίζεις αυτή την φρίκη; Γιατί; Δες το video αν αντέχεις.

Ασύρματη μεταφορά ενέργειας: Το Όνειρο του Τέσλα για έναν Κόσμο με Ελεύθερη Ενέργεια

“Το σχέδιο μου καθυστέρησε από τους νόμους της Φύσης. Ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος γι’ αυτό. Ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του, αλλά οι ίδιοι νόμοι θα επικρατήσουν στο τέλος και θα το κάνουν να επιτύχει θριαμβευτικά''(Νίκολα Τέσλα, Οι Εφευρέσεις μου)


Στις 14 Αυγούστου του 2003, στο βορειοανατολικό τμήμα των ΗΠΑ και του Καναδά, έλαβε χώρα η μεγαλύτερη συσκότιση (Blackout) στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού. Η συσκότιση αυτή έπληξε πόλεις στον ανατολικό Καναδά, καθώς και οκτώ πολιτείες των ΗΠΑ. Συνολικά 50 εκατομμύρια άνθρωποι βρέθηκαν ξαφνικά χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και το χάος που προκλήθηκε κράτησε αρκετές ώρες.


Τρένα και μετρό ακινητοποιήθηκαν και πολλοί άνθρωποι αναγκάστηκαν να πάνε σπίτι τους με τα πόδια. Αρκετοί άνθρωποι αναγκάστηκαν να κοιμηθούν στα δάπεδα των επιβατικών σταθμών και στους δρόμους της Νέας Υόρκης, εφόσον δεν μπορούσαν να πάνε σπίτια τους ακόμη και με τα πόδια. Τα συστήματα κλιματισμού τέθηκαν εκτός λειτουργίας, τα ασανσέρ στους ουρανοξύστες ακινητοποιήθηκαν και σε αρκετές περιοχές τα συστήματα υδροδότησης σταμάτησαν να λειτουργούν. Τα τρόφιμα άρχισαν να σαπίζουν, επειδή τα ψυγεία δεν λειτουργούσαν. Στα νοσοκομεία η κατάσταση ήταν δραματική και όλα τα αποθέματα στις τράπεζες αίματος κόντεψαν να αλλοιωθούν από την έλλειψη τεχνητής ψύξης. Στα αεροδρόμια ακυρώθηκαν οι προγραμματισμένες πτήσεις, δημιουργώντας προβλήματα στην αεροπορική συγκοινωνία παγκοσμίως. Κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και άλλες συσκευές ήταν πλέον άχρηστες. Χωρίς το νυκτερινό φωτισμό το Μανχάταν έμοιαζε με ένα τεράστιο σκοτεινό κενοτάφιο. Δισεκατομμύρια δολάρια χάθηκαν μόνο μέσα σε μια μέρα. Η αιτία αυτής της καταστροφής έγινε αντικείμενο μεγάλης κυβερνητικής έρευνας, αν και πολλοί πιστεύουν πως η συσκότιση προκλήθηκε από τα παλιά ηλεκτρικά δίκτυα που υπερφορτώθηκαν. Μόνο μια μέρα χωρίς το εναλλασσόμενο ρεύμα του Τέσλα και η Αμερική επέστρεψε στο σκοτεινό Μεσαίωνα…

Νέα επιστημονική ανακάλυψη:Νέος χρονικός μανδύας εξαφανίζει τα γεγονότα


Ένας νέος μανδύας αορατότητας, που δημιούργησαν Αμερικανοί ερευνητές, δεν κρύβει αντικείμενα στον χώρο, αλλά κρύβει γεγονότα στον χρόνο, κάνοντας διαδοχικές «χρονικές τρύπες» στη ροή του φωτός που μεταδίδεται μέσω μιας οπτικής ίνας.

Οι επιστήμονες κατάφεραν να κρύψουν σχεδόν τα μισά δεδομένα (ποσοστό 46%) που μετέφερε το φως και ευελπιστούν ότι στο μέλλον θα βελτιώσουν κι άλλο την αποτελεσματικότητα της τεχνικής τους, η οποία στην ουσία «σβήνει» τα γεγονότα από την ιστορία, σαν να μην συνέβηκαν ποτέ. 

Το τσιπάρισμα προ των πυλών

Διαφήμιση της τράπεζας HSBC που έχει γεμίσει όλα τα αεροδρόμια του κόσμου!

ΦΡΙΚΗ!!! ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ!!! ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΖΑΜΙ!!!

Την τελευταία του πνοή άφησε πριν λίγες μέρες ένας χριστιανόπουλο 20 ετών, μετά από βασανιστήρια που δέχθηκε σε φυλακή του Πακιστάν από αστυνομικούς.
Να αναφερθεί ότι ο 20χρόνος συνελήφθη με την υπόψια ότι διέπραξε φόνο, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή και να βασανιστεί επί δέκα ολόκληρες ημέρες μέχρι θανάτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιατροδικαστής που έκανε την νεκροψία, στο πόρισμα του, ανέφερε ότι ο άτυχος νέος είχε 22 σπασμένα οστά.
Οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων καταδίκασαν την δολοφονία του 20χρόνου χριστιανού, ενώ πραγματοποιήσαν διαδήλωση διαμαρτυρίας στη Λαχόρη.
Τέλος να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, στις φυλακές του Πακιστάν υπάρχουν πολλές αναφορές για δολοφονίες χριστιανών.

ΦΡΙΚΗ!!!3 ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΩΣ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!!ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ!!!!ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!

Οι εφημερίδες Daily Telegraph και Sunday Telegraph στην Αυστραλία προωθούν μια εκστρατεία που την αποκαλούν "κανένα τρύπημα κανένα παιχνίδι." Η εκστρατεία απαιτεί τα ανεμβολίαστα παιδιά να αποκλείονται από κάθε κοινωνική επαφή με τα άλλα παιδιά, και να καταδικάζονται στη ζωή ως κοινωνικά απόβλητα όπου οι γονείς προφανώς έπρεπε να τα κλείσουν σε κλουβιά σε σκοτεινά υπόγεια.
Το έγγραφο έχει προωθήσει τη φρικιαστική,εκστρατεία αντι-ανθρώπινων-δικαιωμάτων, "κανένα τρύπημα κανένα παιχνίδι." που απαιτεί τα παιδιά που δεν έχουν εμβολιαστεί με κρατική εντολή με χημικές ουσίες (οι οποίες περιλαμβάνουν υδράργυρο, φορμαλδεΰδη, αλουμίνιο και άλλες τοξίνες) θα πρέπει να μην συναναστρέφονται με τα άλλα παιδιά.
atheatignosi
ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΛΗ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ!!!
ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ!!

Τα σχολεία στις Η.Π.Α ως "ηλεκτρονικό" στρατόπεδο συγκέντρωσηςSCHOOL ARMYTo CBS Los Angeles  ανέφερε πρόσφατα ότι  νέοι παλμικοί σαρωτές σε δύο τοπικά σχολεία των 
Η.Π.Α, θα "επιταχύνουν τις γραμμές "που σχηματίζονται  κατά τη διάρκεια του σχολικού γεύματος.
 Αυτά τα σχολεία θα ενταχθούν μαζί με άλλα που ήδη έχουν εφαρμόσει παρόμοια  βιομετρικά συστήματα πληρωμών, «διαβάζοντας» τη διάθεση των παιδιών σχετικά με το φαγητό,  
καθώς συνδέονται με υπέρυθρο φως.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ
Οι κυριακάτικες εργολαβοεφημερίδες μέσα από τα ρεπορτάζ καταγράφουν τις τελευταίες πληροφορίες και εμφανίζουν ταύτιση πληροφοριών τουλάχιστον σε αυτούς που θα συνεχίσουν να κάθονται στην ίδια υπουργική καρέκλα.

ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ!ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ: 1. ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 2. ΜΗ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ 3. ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ

του Μάκη Βραχιολίδη

Αναγνώστης της «Ε.Ω.» κατήγγειλε ότι παρέλαβε το απολυτήριο του παιδιού του από το δημοτικό σχολείο, χωρίς να αναφέρεται επ' αυτού το θρήσκευμά του, παρά το ότι στο έντυπο υπήρχε το σχετικό για την αναγραφή πλαίσιο. Το γεγονός μάς έδωσε αφορμή για ρεπορτάζ το οποίο και κατέληξε στο εξής συμπέρασμα:
Ο θεσμός «Καλλικράτης» που ισχύει στην Τοπική αυτοδιοίκηση από το 2010, ώθησε τους δήμους να εντέλουν από τα σχολεία Α' Βάθμιας και Β' Βάθμιας εκπαίδευσης νέα πιστοποιητικά γέννησης των μαθητών-μαθητριών. Ο λόγος είναι απλός: επειδή αρκετά από τα πιστοποιητικά γέννησης που είχαν καταθέσει οι γονείς των παιδιών στα σχολεία, ήταν παλαιά και άρα ανέγραφαν το θρήσκευμα, τα καινούργια πιστοποιητικά στα οποία δεν αναφέρεται καθόλου το θρήσκευμα. Οι επιταγές της νέας τάξης πραγμάτων λοιπόν, ανάγκασαν πολλούς γονείς να πάνε στα κατά τόπους ληξιαρχεία για να παραλάβουν το νέο πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού τους, χωρίς να αναγράφεται επ' αυτού το θρήσκευμα!

Η NASA δεν θέλει να το δεις αυτό (NEO BINTEO)
Εξωγήινες βάσεις και κτίρια βρέθηκαν 
στην Σελήνη; 
(NEO BINTEO)
Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο 
YouTube προβάλλει εικόνες από 
βάσεις και κτίρια στο έδαφος της
 Σελήνης! Το βίντεο είναι παραγωγή από 
το sky watcher SonOfMaBarker, και 
είναι αποτέλεσμα προσεκτικής 
μεγέθυνσης φωτογραφιών της Σελήνης
 τις οποίες προμηθεύει η NASA!
 Κοιτάζοντας τα στοιχεία είναι αρκετά 
πειστικά. Υπάρχουν πράγματι σχηματισμοί που μοιάζουν ανθρώπινοι, όπως τα σημεία 
προσγείωσης και τα κτίρια. Σε μια εκπληκτική εικόνα φαίνεται ένα δακτυλίδι σαν πύργος 
να περικυκλώνει έναν κρατήρα!!! Σε μια άλλη περίπτωση, η πλευρά του κρατήρα 
φαίνεται παρόμοια με τις δομές πάνω στην Γη, όπως οι πυραμίδες τις Γκίζας! 
Δείτε το βίντεο και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...