Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013

Κήλη Δίσκου Οσφύος .Καμία ωφέλεια από τον Βελονισμό μονο εικονικα αποτελέσματα

Η Κήλη δίσκου οσφύος (Lumbar Disk Herniation) είναι μια συχνότατη νόσος της σπονδυλικής στήλης (εν προκειμένω στην οσφυϊκή μοίρα), οφειλόμενη σε συγκεκριμένη βλάβη μεσοσπονδύλιου δίσκου, η οποία προκαλεί Οσφυαλγία (πόνο στη μέση), Ισχιαλγία (πόνο στα κάτω άκρα) αλλά και άλλα συνοδά συμπτώματα[1]. Πέραν της Κήλης δίσκου οσφύος, υφίστανται η Κήλη δίσκου αυχένος (Cervical Disk Herniation) και η Κήλη δίσκου θώρακος (Thoracic Disk Herniation) δηλαδή της Θωρακικής μοίρας σπονδυλικής στήλης (βλέπε σχετικά λήμματα). Το όνομα Δίσκος (Disc) είναι αρχαίο ελληνικό και εννοεί τη λαξευμένη πέτρα του αγωνίσματος της δισκοβολίας, κατ'επέκτασιν δε και τα σκεύη κουζίνας με ανάλογο σχήμα. Έχει συμφωνηθεί στην ορθοπεδική κοινότητα διεθνώς, ο όρος Δίσκος, όταν αφορά στον μεσοσπονδύλιο δίσκο, να γράφεται στα αγγλικά ως disk, και για τους άλλους δίσκους, μουσικής, φαγητού, ιπτάμενο δίσκο, κλπ, ως disc. Η συμφωνία αυτή τηρείται εν μέρει στη βιβλιογραφία (Medline, Medscape, περιοδικά Spine, JBJS, κλπ), αλλά όχι πάντα.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΣΙΡΟΠΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥ , ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΤΑ….

ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑ ΜΝΗΜΗΣ . Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρων Πολύδωρας το 2007 δήλωνε... "Η Γερμανική παρέμβαση στα ευρωπαϊκά πράγματα εμπεριέχει έναν θετικισμό και μία αποτελεσματικότητα. "

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Αθήνα, 11/04/2007
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρων Πολύδωρας συναντήθηκε σήμερα (11-04-2007) στο Γραφείο του με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Εσωτερικών της Βαυαρίας Dr. Günther Beckstein. Τον κ. Beckstein συνόδευε ο Πρέσβυς της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα κ. Walther Schultheiss.
Στη συνάντηση παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως Πρέσβυς ε.τ. κ. Κωστής Αιλιανός, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος καθώς και η Πρόξενος της Ελλάδος στο Μόναχο κα Κόρκα.

Εγινε πρόεδρος της βουλής για 1 μέρα και πρόλαβε να διορίσει την κόρη του!!


ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Χ.Α ΠΡΙΝ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ

Δεν είναι μόνο ο Πολύδωρας...


Δεν είναι μόνο ο Πολύδωρας...
Έκρηξη λαϊκής οργής προκαλούν οι αποφάσεις των καλά βολεμένων εθνοπατέρων που συνεχίζουν το πάρτι εις βάρος της δημόσιας περιουσίας, την στιγμή που ο λαός πένεται.

ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Χ.Α Ο ΚΑΡΙΕΡΙΣΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

Θλιβερή η περίπτωση του Λαμόγιου αυτού πολιτικού!

ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ: Δεν υπάρχει πιο κερδοφόρα δουλειά στον πλανήτη από τις τράπεζες – ευρύτερα, από το χρηματοπιστωτικό τομέα, από τους επίσημους τοκογλύφους λοιπόν, μπροστά τους οποίους οι ποινικά διωκόμενοι παράνομοι της καθημερινότητας, είναι αγγελούδια


“Άφησε με ελεύθερο να εκδίδω και να ελέγχω τα χρήματα 
ενός έθνους και δεν με 
ενδιαφέρει ποιος ψηφίζει τους νόμους του”
(M.ARothschild).

“Υπάρχει μία σκοτεινή δύναμη τόσο οργανωμένη, τόσο 
λεπτή, τόσο προσεκτική, τόσο
 διασφαλισμένη, τόσο πλήρης και τόσο κυρίαρχη, που 
καλά
 θα κάνουν να προσέχουν 
όσοι και όταν μιλούν εναντίον της” (W.Wilson).

Άρθρο

Αρκετοί διαμαρτύρονται κατά καιρούς ή μας κατακρίνουν, όταν αποκαλούμε τους δανειστές
 μας τοκογλύφους – θεωρώντας προφανώς ότι, το να κερδίζει κάποιος 4-5% ετήσιο τόκο 
από τα δάνεια που παρέχει, αγοράζοντας ομόλογα του δημοσίου, δεν αποτελεί έγκλημα
ενώ θα έπρεπε ίσως να τον ευγνωμονούμε.

Εν τούτοις, είναι μάλλον προσβλητικό για εκείνους τους τοκογλύφους, οι οποίοι 
κερδίζουν 20-30% ετήσιο τόκο στα δικά τους χρήματα, τα οποία θέτουν σε κίνδυνο 
δανείζοντας τα, το να συγκρίνονται με τις τράπεζες ή με τις διεθνείς επενδυτικές εταιρείες.

Κυβέρνηση μνημονιακών ταλιμπάν


Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ 
Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθµισης ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Υπουργός Υγείας ο Άδωνις Γεωργιάδης! Δύο άτοµα δηλαδή που γυαλίζει το µάτι τους –ο ένας ακραίος νεοφιλελεύθερος και ο άλλος ακροδεξιός– αναλαµβάνουν τη διάλυση ο πρώτος του δηµόσιου τοµέα και ο δεύτερος του δηµόσιου συστήµατος υγείας. Το µήνυµα που θέλησαν να στείλουν οι Σαµαράς και ο Βενιζέλος στον ελληνικό λαό για το πόσο εξτρεµιστικά µνηµονιακή είναι η κυβέρνηση που συγκρότησαν, ελήφθη. Όλοι κατάλαβαν ότι έχουµε να κάνουµε µε κυβέρνηση µνηµονιακών ταλιµπάν. Άπαντες οι υπουργοί της µισητής κυβερνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισµένοι να χώσουν τα χέρια τους ώς τους αγκώνες στο αίµα εργαζοµένων.

Άθρησκο Μεσαίωνα επιβάλλει η τρόικα


Για να εξηγούμεθα: Δεν υπάρχει ούτε πρόκειται να εφευρεθεί ικανή και πειστική δικαιολογία για το κλείσιμο σχολείων. Οταν μια κυβέρνηση κλείνει σχολεία, προδίδει την αποστολή της και είναι επιβλαβής για το έθνος. Τελεία και παύλα. Ακόμη και ένας μαθητής να υπάρχει στην πιο δυσπρόσιτη περιοχή της Ελλάδας, η Πολιτεία οφείλει να του παρέχει στοιχειώδες σχολικό συγκρότημα και διδακτικό προσωπικό.

Συνάντηση Ραιχενμπαχ με τον νέο υποτακτικό του
Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις – Μπουμπουκος- Γεωργιάδης, συναντήθηκε με τον επικεφαλής της Task Force στην Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ. Μετά τη συνάντηση, υποστήριξε ότι η υγεία των πολιτών θα προστατεύεται κατά πολύ καλύτερο τρόπο από ότι στο παρελθόν«Συναντηθήκαμε με τον κ. Ράιχενμπαχ, τον οποίο καλωσόρισα στο Υπουργείο και τον ευχαρίστησα για όλη τη βοήθεια που παρέχει η Task Force στην Ελλάδα και το Υπουργείο Υγείας.Έχουμε ετοιμάσει ένα πρόγραμμα, με χρονικό ορίζοντα έτους, με πάρα πολλές δράσεις προς όφελος των Ελλήνων πολιτών σε αυτές τις εποχές κρίσης. Θα τις παρουσιάζουμε μια μια και θα δείτε πολύ γρήγορα ότι, από την εφαρμογή τους, η υγεία των πολιτών θα προστατεύεται κατά πολύ καλύτερο τρόπο από ό,τι στο παρελθόν. Μέχρι και βιβλιοθήκες με αρχαίους συγγραφείς θα βάλω στα νοσοκομεία για να πάρουμε κανά φράγκο επιπλέον.  
 Μια από τις πρώτες μου ασχολίες είναι να Επαναφέρω την διάταξη του Λοβέρδου για τις οροθετικές ιερόδουλες . Θα έχουμε μια διαρκή συνεργασία τους επόμενους μήνες. Για μια ακόμη φορά τον ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια».

Στη συνέχεια ο κ. Ράιχενμπαχ δήλωσε ότι:

10 μέρη που απαγορεύεται να επισκεφτεί κανείς


Ο κόσμος μας είναι γεμάτος από μυστικές και απαγορευμένες περιοχές που είτε δεν γνωρίζουμε, ή απλά δεν μπορούμε να μπούμε ακόμη και αν το θέλουμε... Στον παρακάτω κατάλογο θα δείτε 10 από τα πιο σημαντικά μέρη του κόσμου που είναι κλειστά -ή καλύτερα σχεδόν αδύνατο- για το ευρύ κοινό να τα επισκεφθεί.

19 ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΓΙΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΗ επιδημία των καρκίνων είναι μια δολοφονική λειτουργία και μια κίνηση από τον λεγόμενο κόσμο της ελίτ για να θανατώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό. Είναι καλά τεκμηριωμένο ότι η Λέσχη της Ρώμης, ο Bill Gates, Τεντ Τέρνερ, οι Ροκφέλερ, ο Warren Buffet και πολλοί άλλοι παγκοσμιοποίητες σχεδιάζουν να κυριαρχήσουν και να αποδεκατίσουν την ανθρωπότητα με τη μείωση του πληθυσμού .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...