Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΠΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ "ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ" ΚΑΙ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ"


Thrakiotis
gerobasili2
Τόσο μίσος για τον Χριστιανισμό και την Ορθοδοξία, ρε υπηρέτες του
 Σιωνισμού; Τόσο μίσος;                                                        
Και θέλετε να γίνετε και κυβέρνηση; ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! Ο ΣΥΡΙΖΑ
ΘΑ ΜΑΣ ΧΩΣΕΙ ΠΙΟ  
 ΒΑΘΙΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ!!!

Στο ανθρώπινο DNA δεν υπάρχει εγγραφή θανάτου! Ο θάνατος είναι virus, ιός.


Χρειάζονται γρήγορες και αποτελεσματικές πράξεις
 ευφυούς καλοσύνης, πνευματικό αντάρτικο με συνεχείς
 αλλαγές στον τρόπο δράσης ώστε να μην εντοπίζεσαι 
από το σύστημα.

 Το σύστημα σε ελέγχει μέσα από το σεξ, τις ουσίες, το 
αλκοόλ, το χρήμα, την δόξα! Οι ιμάντες ελέγχου είναι ο 
γάμος, η θρησκεία, η εξουσία. 

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! ΣΚΥΛΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!!! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΣ!!!!!)

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ....
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡOI ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑKATΩ ΠΛΑΣΜΑ...

ΑΛΛΑ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ...ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ...Η' ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΕΣΗ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΚΥΛΟ...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΣ: 

ΣΟΚ!!! Αποκεφάλισαν Χριστιανό και πέταξαν το σώμα του στα σκυλιά! Δείτε..


syria-xristianosΣύμφωνα με τo Ugly Truth (17/06/13) σε αναδημοσίευση άρθρων των Daily Mail, Ηuffington Post , Sunday Times, The Australien, Al Arabiya ,Σύριοι αντάρτες αποκεφάλισαν έναν χριστιανό….
στο βορρά της χώρας στην πόλη Ρας αλ Αγίν , στα τούρκικα σύνορα. Βασίζεται σε μαρτυρία της γαλλολιβανέζας Marie-Agnes, ηγουμένης στο μοναστήρι του Αγίου Ιακώβου στην Καρά της Συρίας( 70χμ από την Χομς). Η 60χρονη ηγουμένη, δήλωσε ότι αφού του έκοψαν το κεφάλι πέταξαν το σώμα του στα σκυλιά.

DIGEA Project Mannequin το μεγάλο σατανικό σχέδιο σε εφαρμογή…

DIGEA Project Mannequin το μεγάλο σατανικό σχέδιο σε εφαρμογή… ???!!! 

Αν είναι αλήθεια όλα αυτά που βρήκαμε, τότε ο Θεός σίγουρα θα μας κάψει!!! Εμείς απλά τα μεταφέρουμε... 
Δεν θέλει πολύ «κλικ-κλικ» για να καταλάβετε γιατί έκλεισε η κρατική τηλεόραση ΕΡΤ και πως θα δείτε να περιορίζονται και άλλα τοπικά ελεύθερα κανάλια, αλλά και το διαδίκτυο…
 
Με απλά λόγια, το σήμα όλων των καναλιών, που έρχεται από τους δορυφόρους ελεύθερα, μπορούσε να ληφθεί, από τις παλιές μας τηλεοράσεις, με ένα απλό, φθηνό, δορυφορικό πιάτο, όσο κάνει και ο αποκωδικοποιητής που αγοράσατε, σαν πρόβατα, επειδή σας το είπανε…
 
Το έξυπνο DIGEA, όμως για να σας επιβάλει την αγορά του αποκωδικοποιητή, πλήρωσε αρκετά χρήματα για να κωδικοποιήσει τα σήματα και «ξεκλείδωτα» να σας τα ξαναστείλει, ώστε να μην μπορέσετε μόνο με ένα δορυφορικό πιάτο, να τα λαμβάνετε.
 
Στα αλήθεια γιατί μπήκε σε τόση φασαρία και έξοδα, ο έξυπνος  DIGEA;
Γιατί ήθελε τόσο πολύ, να μπει σε όλα τα σπίτια, ακόμη και σε αυτά που έχουν τεχνολογικά παλιές τηλεοράσεις, ένας αποκωδικοποιητής;
 
Οι λόγοι που βρίσκουμε στο διαδίκτυο είναι τρεις:
 
1. Όλα τα σπίτια αποκτούν αποκωδικοποίητες, έξυπνες μηχανές που μπορούν να συλλέγουν πληροφορίες, για το τι και πόσο βλέπετε και αναλόγως της τεχνολογίας της τηλεόρασης που έχετε, να σας ακούν και να σας βλέπουν (τηλεοράσεις πρόσβασης στο διαδίκτυο)!
 
2. Το κωδικοποιημένο ελεύθερο σήμα όλων των καναλιών, κάποτε θα γίνει συνδρομητικό, θα «κλειδωθεί» και μόνο πληρώνοντας, θα μπορείτε να βλέπετε την κανονική ροή των εκπομπών των καναλιών, αλλιώς ένα θα βομβαρδίζεστε από ένα μάτσο εκπομπές τηλεπωλήσεων και διαφημιστικών μηνυμάτων (Ρωτήστε συγγενείς σας στην Αμερική).
 
3. Τόσο οι παγανιστικές, σατανικές και προπαγανδιστικές εκπομπές τους, θα μονοπωλούν την τηλεόρασή σας, αφού σύντομα τα τοπικά ελεύθερα κανάλια, δεν θα έχουν την οικονομική δυνατότητα, για δορυφορικό σήμα, όσο και το ίδιο το μηχάνημα του αποκωδικοποιητή, όσο βρίσκεται σε λειτουργία, ακόμη και με κλειστή τηλεόραση, θα εκπέμπει χαμηλής συχνότητας ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, για λόγους που δεν ξέρουμε(…) και μπορεί από τώρα να ανιχνευτεί, από κατάλληλους τεχνικούς! Πολλοί μιλούν για επιμέρους τεχνικές του παγκόσμιου σχεδίου μείωσης και ελέγχου του ανθρώπινου πληθυσμού… 

Όταν το ΜΕGA CHANNEL προβάλει βλασφημίες…
Δείτε: ΟΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕGA CHANNEL ENANTION TOY ΧΡΙΣΤΟΥ 

Με Σχέδιο Νόμου το Υπ.Οικ. θα βάζει «χέρι» σε μισθούς και συντάξεις


 Ανοίγει ο δρόμος, κυριολεκτικά για να
 μοιράζεται το πορτοφόλι του ο κάθε πολίτης με το κράτος...
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι με το νέο έτος ο Υπουργός Οικονομικών, όποτε και όπως 
εκείνος το κρίνει, θα μπορεί ελεύθερα και κατά το δοκούν να αυξάνει τις εισφορές 
και τις κρατήσεις από μισθούς, «μπλοκάκια» και συντάξεις, δηλαδή εάν το κράτους 
δεν του βγαίνουν τα «κουκιά» (που είναι δεδομένο ότι δεν βγαίνουν) θα μπορεί να
 προκαλεί «αιφνίδιο θάνατο» στις οικογένειές σας και να σας ... «κληρονομεί».
Θα μπορεί δηλαδή να σας παίρνει και το τελευταίο ευρώ από την τσέπη σας, δίχως
 εσείς να μπορείτε να κάνετε κάτι για το αποτρέψετε!

ΑΠΟ VODAFONE ΚΑΙ WIND Κόμβος-τέρας που μπορεί να διευκολύνει την υποκλοπή διαδικτύου & κινητών "a la NSA"

Η Vodafone Group PLC ανακοίνωσε σήμερα ότι η Vodafone Greece και η Wind Hellas υπέγραψαν συμφωνία για την κοινή διαχείριση των δικτύων 2G και 3G στην Ελλάδα, δημιουργώντας ένα τηλεπικοινωνιακό κέντρο-τέρας το οποίο κρύβει πολλούς κινδύνους σε ότι αφορά το απόρρητο των τηλεπικοινωνιών και της διαδικτυακής δραστηριότητας.

ΜΕΛΕΤΗ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΩΣ ΑΠΑΤΗ - ΟΙ ΟΓΚΟΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ!

Μια ομάδα ερευνητών από την πολιτεία της Ουάσινγκτον είχε ένα τεράστιο «Ωχ!" την στιγμή που πρόσφατα, αποκαλύφθηκε τυχαία η θανατηφόρα αλήθεια για την χημειοθεραπεία, κατά την διάρκεια μιάς έρευνας γιατί τα καρκινικά κύτταρα του προστάτη είναι τόσο δύσκολο να εξαλειφθούν με τη χρήση συμβατικών μεθόδων θεραπείας. 
Όπως αποδεικνύεται, η χημειοθεραπεία δεν θεραπεύει πραγματικά ή δεν θεραπεύει τον καρκίνο καθόλου, σύμφωνα με τα συμπεράσματα της μελέτης, αλλά μάλλον τροφοδοτεί την ανάπτυξη και των καρκινικών κυττάρων, που καθιστά πολύ πιο δύσκολο να εξαλείψουμε όταν μία χημειοθεραπεία έχει ήδη ξεκινήσει.


Μπορείτε να το αποκαλέσετε «η καπνισμένη κάνη», που αποδεικνύει, μια για πάντα, την πλήρη απάτη της συμβατικής βιομηχανίας του καρκίνου. Δεν είναι μόνο η χημειοθεραπεία, η τυπική μέθοδος της θεραπείας του καρκίνου σήμερα, μια πλήρης πτώση βασισμένη στα συμπεράσματα, αλλά στην πραγματικότητα είναι
επιζήμια για τους ασθενείς με καρκίνο.

ΠΙΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

"Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ DNA ME TOYΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ" !
Τάδε "δεν" έφη ο "Φωστήρας" Πρωθυπουργός Α. Σαμαράς!
(ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ ή ΕΝ ΑΡΧΗ ΉΝ Η ΕΙΚΟΝΑ!)

ΒΙΝΤΕΟ: Όργια Άγγλων στη Ζάκυνθο [Απαραίτητη η Γονική Συναίνεση]

ΒΙΝΤΕΟ: Όργια Άγγλων στη Ζάκυνθο [Απαραίτητη η Γονική Συναίνεση]


10.8

Για τα γλέντια των Άγγλων στη Ζάκυνθο έχουμε ακούσει και δει κατά καιρούς διάφορα.
Διοργανώνουν μάλιστα και δικές τους κρουαζιέρες για να… διασκεδάζουν ανενόχλητοι.
Οι «πρωταγωνιστές» των βίντεο δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τα αναρτήσουν στο youtube.
Ένα πράγμα θα σχολιάσουμε: πολλή καταπίεση πέφτει στη χώρα τους, άλλη εξήγηση δεν έχουμε…ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ

Η Βλακεία Είναι η πιο επικίνδυνη δύναμη του κόσμου

“…Το βαρύ φορτίο των συμφορών και των αθλιοτήτων που πρέπει να υποφέρουν τα ανθρώπινα όντα, είτε σαν άτομα, είτε σαν μέλη μιας οργανωμένης κοινωνίας, είναι ουσιαστικά το αποτέλεσμα του εντελώς απίθανου – και θα τολμούσα να πω βλακώδους – τρόπου με τον οποίο οργανώθηκε η ζωή από τις απαρχές της.” CIPOLLA CARLO
Η Βλακεία Είναι η πιο επικίνδυνη δύναμη του κόσμου. Δεν μπορούμε να την εξαλείψουμε, αλλά μπορούμε να την αναγνωρίσουμε. Αν και, κάποιες φορές, μας βοηθά να προοδεύσουμε. Η βαθύτερη αιτία της βλακείας, είναι η δυσανεξία της απέναντι στο δικό της Απύθμενο Εσωτερικό Κενό… Ο Βλάξ αυτό το εσωτερικό του Κενό, το υποψιάζεται, κι αν είναι λίγο καλλιεργημένος Βλάξ το γνωρίζει καλά, αλλά καθώς αδυνατεί, φοβάται, δειλιάζει, να το παραδεχτεί, το Απωθεί. Το παραγεμίζει είτε σωματικά -λαιμαργία- είτε στρεφόμενος προς τον εξωτερικό κόσμο με Κακία.
Είναι γνωστόν πως το ον που έχει ως υπέρτατον σκοπό ζωής τα κατώτερα ενεργειακά κέντρα, τροφή-σεξ είναι εκτός από ΟΠ, Νεκρός και Βλάξ. όσο πιο Βλάξ είναι τόσο πιο πολύ θέλει να πείσει τον εαυτό του κατ’ αρχάς, πως είναι σωστός αλλά και Μοναδικός ο σκοπός του. Αυτή την γελοιότητα την αποκαλεί Μοναδική Αλήθεια και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να την επιβάλει στους υπόλοιπους.
Προσπαθώντας να Επιβάλλει τη σαθρή –το γνωρίζει πως είναι σαθρή και αυτό τον κάνει Βλάκα- εξουσία του ελπίζει να ξεχάσει την εσωτερική του κενότητα ..αλλά εκείνη επιστρέφει τα βραδιά καθώς ετοιμάζεται να κοιμηθεί ..η τα πρωινά λίγα δευτερόλεπτα πριν ανοίξει τα ματιά του. Φαύλος κύκλος.
Ποιες δραστηριότητες επιλέγει συνήθως ο Βλάκας; Επειδή είναι φοβισμένος, δειλός, ανασφαλής, επιλεγεί δραστηριότητες που του δίνουν μια Ψευδαίσθηση παντοδυναμίας. Καθώς είναι περιορισμένος στην Βλακεία του διαθέτει και ορισμένα πλεονεκτήματα. Οργανωτικότητα, επιμονή και υπομονή. Τα καταφέρνει συνήθως να οικειοποιείται δουλειές άλλων. Εξάλλου διαθέτει και ένα σπάνιο χάρισμα. Δεν έχει καθόλου την αίσθηση της Ευγνωμοσύνης … της αναγνώρισης, της διαφοροποίησης. Για τον βλάκα όλα = όλα ίδια. Το άλογο στο λιβάδι, η βρύση που τρέχει, ο πολιτικός που ψήφισε και η φορολογική του δήλωση είναι όλα ίδια και στρέφονται αποκλειστικά εναντίον του.
Είναι απόλυτα, απόλυτος σε οτιδήποτε πρεσβεύει. Το αγαπημένο του εργαλείο της νέας τεχνολογίας; COPY – PASTE. Είναι ο μετρ της αντιγραφής. Με απύθμενο θράσος θα κοπιάρει, θα αντιγράψει την δουλειά κάποιου και θα την παρουσιάσει για δική του, εμφανέστατα και βλακωδώς ΟΛΟΙΔΙΑ. Συνήθως πείθει, επειδή απευθύνεται σε βλάκες.
Επίσης ποτέ μα ΠΟΤΕ, δεν πιστεύει πως είναι ο ίδιος βλάξ. Οι άλλοι είναι πάντα. Έτσι γίνεται αδίσταχτα θρασύς, θανάσιμα επικίνδυνος, ανυπέρβλητα αλαζονικός ..και πείθει. Γιατί πάντα υπάρχουν αρκετοί βλάκες για να σχηματίσουν μια πλειοψηφία. Αυτό είναι το μυστικό όπλο του βλάκα. Γι αυτό ακριβώς πρέπει να εξολοθρεύουμε τη βλακεία, γιατί κάνει βλάκες αυτούς που τη συναντούν.
Καθώς επίσης είναι και βλάκας δεν μπορεί να διανοηθεί ότι κάνει κάτι το κακό, καρπούμενος τον πνευματικό ή μη μόχθο, άλλων. Αυτό αποτελεί το ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΌΠΛΟ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ.
Ποια Ύπαρξη ενοχλεί περισσότερο τον Βλάκα; Η αλογόμυγα … Γιατί τον βάζει σε υποψίες αυτογνωσίας. –λέει επιτυχημένα ο κ. Κόυνερ
-Ναι κύριε Κόυνερ ..Αλλά γιατί από την άλλη η αλογόμυγα πάει και κολάει στα μούτρα του Βλάκα;
- Διότι δεν μπορεί να ανεχτεί την Βλακεία … Αυτή είναι η μοίρα της Αλογόμυγας .
Και γιατί ο Βλάκας παρόλο που είναι πιο δυνατός δεν εξοντώνει την Αλογόμυγα;
Γιατί είναι Βλάκας και Υπερβολικός. Προσπαθεί να την εξοντώσει με Κανονιές .. Μόνο ένας βλάκας θα προσπαθούσε να εξοντώσει μια Αλογόμυγα με κανόνι…- Και ποια θα ήταν η λύση;
Η λύση θα ήταν να έπαυε να είναι Βλάκας. Αλλά καθώς αυτό είναι αδύνατον δυστυχώς δεν υπάρχει λύση: Ούτε για τον Βλάκα αλλά και ούτε για την Αλογόμυγα …
Και δεν είναι Τραγικό για τον Βλάκα να πρέπει να υποφέρει διαρκώς την ενοχλητική του Αλογόμυγα;

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΣΕ ΟΛΛΑΝΔΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ

Μια Ολλανδή δημοσιογράφος βιάστηκε από πέντε άνδρες στη πλατεία Ταχρίρ. Σύμφωνα με το Ynetnews, η 22χρονη, συμμετείχε στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, όταν βιάστηκε κατ΄επανάληψη και με πολύ άγριο τρόπο!
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, η δημοσιογράφος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Η κοπέλα πήρε εξιτήριο, και στη συνέχεια η πρεσβεία της Ολλανδίας την έστειλε στην πατρίδα της.

10 Χαρακτήρες αντρών που πρέπει να αποφύγετε
Παρακάτω παρουσιάζουμε 10 χαρακτήρες αντρών που είναι κυριολεκτικά ακατάλληλοι για γυναίκες. Οι άντρες αυτοί με τυχαία σειρά είναι:

1. Ο τζογαδόρος
Ο άντρας τζογαδόρος δεν θα διστάσει να παίξει κορόνα γράμμα ακόμα και εσάς. Ο τζόγος είναι ένα "μικρόβιο" που κυριολεκτικά ελέγχει το μυαλό των ανθρώπων. Υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται σχεδόν ολόκληρη μέρα με τον τζόγο και κάνουν ένα μικρό διάλειμμα για τις βασικές τους ανάγκες. Μπορεί τώρα να είστε ερωτευμένες με τον καλό σας που είναι παθολογικός τζογαδόρος αλλά αν σκεφτείτε το μέλλον που μπορεί να έχει μια σχέση με έναν τζογαδόρο, τότε καλύτερα να δράσετε τώρα παρά αργότερα.  Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις από σπίτια που διαλύθηκαν εξ' αιτίας του τζόγου. Σε πολλές ακραίες περιπτώσεις, ο τζογαδόρος φτάνει στο σημείο να πουλήσει ακόμα και το σπίτι κρυφά από τη γυναίκα του επειδή χρειάζεται ρευστό για να παίξει.

2. Ο αλκοολικός
Ο αλκοολικός είναι άλλη μια περίπτωση "χαρακτήρα" άντρα που θα πρέπει να αποφύγετε. Ο αλκοολικός στην ουσία είναι εθισμένος στο αλκοόλ κατά παρόμοιο τρόπο που ο ναρκομανής είναι εθισμένος στα ναρκωτικά. Όλη την ημέρα μπορεί να υπόσχεται στη γυναίκα του ότι δεν θα ξανά πιει και να το πιστεύει πραγματικά, αλλά το βράδυ δεν αντέχει και ξανά πίνει. Μια γυναίκα που μπλέκει με έναν τέτοιο άντρα δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τίποτα μαζί του. Εκτός αυτού, πολλές φορές μπορεί να κινδυνεύει ακόμα και η σωματική της ακεραιότητα. Ο μεθυσμένος χάνει την λογική του και μπορεί να κάνει ακραία πράγματα. Αν σας τύχει τέτοια περίπτωση τότε δύο είναι τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Ή θα χωρίσετε και θα ησυχάσετε, ή την επόμενη μέρα που θα είναι ξεμέθυστος επιμένετε τόσο πολύ στο να πάει σε ένα κέντρο απεξάρτησης που αν δεν το κάνει την ίδια μέρα κιόλας τον χωρίζετε.

3. Ο εξαρτημένος
Ο εξαρτημένος άνθρωπος (από διάφορες ναρκωτικές ουσίες) στο τέλος καταλήγει να τον ενδιαφέρει μόνο το πώς θα εξασφαλίσει αυτή την ανάγκη του.. Οι γυναίκες που έχουν σχέση με κάποιον εξαρτημένο, στην ουσία είναι μόνες τους απλά δεν το έχουν καταλάβει ακόμα ή το έχουν καταλάβει αλλά για κάποιο λόγο φοβούνται να πάρουν τη μεγάλη απόφαση. Ο εξαρτημένος λοιπόν είναι ένας άντρας που θα πρέπει να αποφύγετε να συνάψετε σχέση διότι το πιθανότερο είναι να γίνετε δυστυχισμένες. Άλλωστε η λύση στα προβλήματα ποτέ δεν έρχεται με εξαρτησιογόνες ουσίες.

4. Ο μαμάκιας
Ο άνθρωπος κάποια στιγμή στη ζωή του πρέπει να αφήσει την προστασία που του παρέχουν οι γονείς του και να χαράξει το δικό του δρόμο. Εσείς αυτό το καταλάβατε εγκαίρως. Ο δικός σας; Αν ο καλός σας είναι μαμάκιας, τότε πολλά προβλήματα μπορούν να δημιουργηθούν. Οι περισσότερες περιπτώσεις μαμάκηδων είναι ήπιες οπότε τα προβλήματα είναι μικρά. Τι γίνεται όμως αν ο καλός σας ανήκει στους άντρες σούπερ - ντούπερ μαμάκηδες; Οι άντρες μαμάκηδες δίνουν κατά βάση βαρύτητα στη μαμά τους με αποτέλεσμα πολλές φορές να αγνοούν εντελώς τα θέλω της γυναίκας τους. Ο συνδυασμός άντρας μαμάκιας και κακή πεθερά είναι κυριολεκτικά καταστροφικός. Μακριά λοιπόν και αγαπημένοι.

5. Ο γυναικάς
10 Χαρακτήρες αντρών που πρέπει να αποφύγετεΟ άντρας - γυναικάς είναι ένας χαρακτήρας αντρών που όσο και αν είναι ερωτευμένος μαζί σας, αργά ή γρήγορα θα σας το φορέσει το κέρατο. Το δύσκολο σε αυτή την κατηγορία αντρών είναι ότι πολλές φορές αυτοί οι άντρες δεν γίνονται εύκολα αντιληπτοί από την αρχή. Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που κάποιες γυναίκες πέσαν κυριολεκτικά από τα σύννεφα επειδή έμαθαν ξαφνικά ότι ο πολυαγαπημένος τους τις είχε φλομώσει στο κέρατο. 

6. Ο σπαγκοραμμένος (μόνο για τα δικά σας έξοδα)
Υπάρχουν ορισμένοι άντρες οι οποίοι γίνονται πολύ τσιγκούνηδες μόνο όταν πρόκειται για τα δικά σας έξοδα. Έτσι ... όταν πρόκειται για τον εαυτό τους μπορεί να ξοδεύουν αλόγιστα, ενώ όταν πρόκειται για εσάς, τότε να θυμάται ότι πρέπει να κάνει πολύ σφιχτή οικονομία. Ένας τέτοιος άντρας κυριολεκτικά θα σας πρήξει τα συκώτια για αυτό καλά θα κάνετε να τον αποφύγετε. Αν δεν θέλετε λοιπόν συνεχώς έλεγχο στα χρήματα που ξοδεύετε τότε μακριά.

7. Ο παθολογικός ζηλιάρης
Η ζήλια είναι ένα περίεργο συναίσθημα. Άλλες φορές μπορεί να λειτουργήσει εποικοδομητικά σε μια σχέση και άλλες καταστροφικά. Ο παθολογικός ζηλιάρης είναι ένας χαρακτήρας αντρών που ζηλεύει ακόμα και την σκιά του. Αν μπλέξετε με έναν τέτοιον άντρα τότε να είστε προετοιμασμένες να προσπαθείτε συνεχώς να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντας. 

8. Ο τεμπέλης
Το τεμπέλης είναι άλλος ένας χαρακτήρας αντρών που πρέπει να αποφύγετε αν θέλετε να μην μπλέξετε με λάθος άντρα. Ο άντρας τεμπέλης αγαπάει πολύ τον καναπέ, ενώ το κρεβάτι του είναι ο έρωτάς του. Αν θέλετε να τρέχετε από το πρωί ως το βράδυ για να προλάβετε τις δουλειές του σπιτιού, τότε ένας τεμπέλης άντρας είναι κατάλληλος για εσάς. Αν από την άλλη θέλετε να μοιράζεστε τις δουλειές, τότε οι τεμπέληδες δεν είναι για εσάς.

Ο ζητιάνος δημοσιότητας Σαμαράς θα βραβεύσει τον Αντετοκούνμπο τον οποίο δεσμευόταν ότι θα απελάσει

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένα από εκείνα τα παιδιά που ο Αντώνης Σαμαράς υποσχόταν ότι θα απελάσει από τη χώρα.
Τα περιέγραφε ως απειλή για την κοινωνική συνοχή και για το ελληνικό έθνος. Η Νέα Δημοκρατία σε κάθε ευκαιρία…τονίζει ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να αλλάξει και το νομό Ραγκούση για την ιθαγένεια.

“Στο σφυρί” η θαλαμηγός του Ωνάση, “Χριστίνα” Δείτε πόσο πουλιέται!!! (photos)


Η θαλαμηγός η οποία φιλοξένησε προσωπικότητες όπως τους Τζον Κένεντι, Γουiνστον Τσόρτσιλ, Φράνκ Σινάτρα, Μέριλιν Μονρόε, Ελίζαμπεθ Τέιλορ και πολλούς ακόμα, αγοράστηκε από τον Αριστοτέλη Ωνάση το 1943 έναντι 34 χιλιάδων δολαρίων.
Το πολυτελές σκάφος του Ωνάση « Χριστίνα» ( Christina O) πωλείται έναντι 21 εκατομμυρίων δολαρίων δηλαδή περίπου 16 εκατομμυρίων ευρώ.

Ξέρεις τα πάντα για τα αβγά;;; ! Μάθε 7 πράγματα που ΔΕΝ τα φανταζόσουν!!!


Τα αβγά είναι ένας εύκολος τρόπος να ενισχύσουμε την διατροφή
μας με βιταμίνες του συμπλέγματος Β, πρωτεΐνη και...
άλλα θρεπτικά
συστατικά. Και ενώ είναι γνωστή η επιστημονική διχογνωμία για την
επίδραση τους στην υγεία της καρδιάς, οι περισσότεροι επιστήμονες
συμφωνούν ότι σε μια υγιεινή διατροφή τα αβγά έχουν τη δική τους θέση.

Εμπνεύστηκε το Επίδομα- δώρο 2000 ευρώ στους υπαλλήλους της Βουλής στις εκλογές

Βρέθηκε το «μποζόνιο» της βουλής!
- Η έγκριση έγινε από τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής, Βύρων Πολύδωρα
- Οι υπάλληλοι της Βουλής ξεπερνούν τους 1.300 εργαζόμενους
 –
 Στις εκλογές ήταν κλειστή η Βουλή
- Το κονδύλι για το συγκεκριμένο μετεκλογικό επίδομα αγγίζει περί τα 2 εκατομμύρια ευρώ
- Άλλο ένα προκλητικό επίδομα στα πολλά και εξοργιστικά προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής

ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΤΙ ΑΓΟΡΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙ! ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΟ!


Από εδώ και πέρα, όποιος διδάσκει τα παιδιά, είτε δάσκαλος στο σχολείο, είτε γονιός στο σπίτι, ότι ο γάμος είναι μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας... θα στιγματίζεται ως «φανατικός» και στην πρώτη περίπτωση θα χάνει την δουλειά του και στην δεύτερη, πιθανόν, τα παιδιά του! Δάσκαλος σε παιδικό σταθμό των ΗΠΑ είπε σε ηλικίας 3 ετών αγοράκι ότι όταν μεγαλώσει, θα είναι σε θέση να παντρευτεί ή ένα αγόρι ή ένα κορίτσι. Η ταυτότητα του αγοριού προστατεύεται, αλλά ένας από τους γονείς του, έγραψε μια επιστολή σε μια τοπική εφημερίδα για το περιστατικό.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...