Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013

Ο μύθος της "ομοφυλοφιλίας" στα ζώα
Στο άρθρο της με τον εύγλωττο τίτλο «Ανοιχτόμυαλα 
ζώα και στενόμυαλοι άνθρωποι» γράφει η 
Ελευθεροτυπία: «η ομοφυλοφιλική συμπεριφορά 
είναι αρκετά διαδεδομένη στο ζωικό βασίλειο. 
Υπολογίζεται ότι σε περίπου 1.500 είδη ζώων 
έχουν παρατηρηθεί ομοφυλοφιλικές πράξεις». Παρακάτω το άρθρο λέει:
 «Πάντως, θα πρέπει να επισημανθεί ότι στο ζωικό βασίλειο οι σεξουαλικές 
ταυτότητες δεν είναι κάτι το μόνιμο. Τα ζώα δεν ταξινομούνται ως γκέι ή ως 
ετερόφυλα».

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΑΥΤΗ Η Π@Π@ΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ...;;;


Με σύνθημα "Ελλάδα, η πλουσιότερη χώρα του κόσμου", ΕΟΤ και υπουργείο Τουρισμού μας καλούν "να εξαφανίσουμε όλοι μαζί το περίπου" ώστε τόσο οι φετινοί επισκέπτες όσο και οι Έλληνες τουρίστες να χαρούν τις ομορφιές της χώρας χωρίς αντιπερισπασμούς.

"Στην ομορφότερη χώρα του κόσμου, κάτω από τον υπέροχο ελληνικό ήλιο κάποιος ετοιμάζεται να απολαύσει τις διακοπές του. Σε μια μαγική παραλία με κρυστάλλινα νερά, πεντακάθαρη αμμουδιά, ηρεμία και γαλήνη" ακούγεται στο νέο σποτ του ΕΟΤ, ένα καρτουνίστικο βίντεο διάρκειας 49 δευτερολέπτων που χλευάζει τις κακές συνήθειες του Έλληνα λουόμενου, όπως είναι τα σκουπίδια, η ηχορύπανση και οι ρακέτες.

Πώς το σκόρδο, ο πιο βρωμερός καρπός εξοντώνει όλες τις αρρώστειες και είναι υπερτροφή δύναμης

Το σκόρδο απλό και ανθεκτικό, με όλες τις απίθανες χημικές ενώσεις που περιέχει, δρα κατά πάντων και εξοντώνει ότι βρεθεί στον δρόμο του, ενώ για την υγεία μας είναι σχεδόν πανάκεια.
Σκόρδο μια Υπερτροφή Δύναμης
Αφράτα και πικάντικα ψωμάκια με σκόρδοΑν θέλετε να ζήσετε μια μακρά ζωή γεμάτη ενεργητικότητα και υγεία, τροφοδοτήστε τα κύτταρα σας με σκόρδο – το πανάρχαιο βότανο με τις ιαματικές ιδιότητες- που χρησιμοποιείται πάνω από 10.000 χιλιάδες χρόνια ως τονωτικό και θεραπευτικό για όλες σχεδόν τις ασθένειες. Η επιστήμη μόλις τώρα αρχίζει να ανακαλύπτει γιατί συμβαίνει αυτό. Ο βολβός του σκόρδου περιέχει τουλάχιστον τετρακόσιες χημικές ουσίες μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και πολλές αντιοξειδωτικές ουσίες, οι οποίες προσδίδουν στο σκόρδο τις εκπληκτικές, ισχυρές ιδιότητες του στην προφύλαξη των κυττάρων από τις οξειδωτικές βλάβες και στην προστασία ολοκλήρου του σώματος από την πρόωρη γήρανση.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ «ΠΑΤΕΡΕΣ» ΠΟΥ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΩΣ «ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΤΟ 6ΧΡΟΝΟ ΘΕΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣhomodadsΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟ 
«ΓΙΟ» ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΚΤΥΑ 
ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ...

Τα «προοδευτικά» media στην 
Αυστραλία που είχαν παρουσιάσει
 την υιοθεσία του μικρού Αδάμ από
 το γκέι ζευγάρι, περιέγραφαν τους
 δύο άνδρες, ως «δύο χαρούμενους,
 τρυφερούς 'πατέρες'»

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ!!!


Όταν είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε αυτό που επιθυμούμε τώρα, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σήμερα για να πάρουμε τα αποτελέσματα που πάντα θέλαμε. Έχουμε εσωτερική και εξωτερική πρόθεση. Εάν η πρόθεση εξαρτάται από εμάς είναι μια εσωτερική επιθυμία. Αλλά αν το πεδίο των ατελείωτων δυνατοτήτων ανοίγει τις πύλες χωρίς τη συμμετοχή σας και εκπληρώνει τις επιθυμίες σας πριν εσείς τις επιθυμήσετε, τότε ονομάζεται εξωτερική πρόθεση.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...