Σάββατο, 6 Ιουλίου 2013

Νέος γύρος σκληρών μέτρων

Όπως φαίνεται, η νέα κυβέρνηση θα αναλάβει να υλοποιήσει
μια σειρά από σκληρά μέτρα, στην ίδια κατεύθυνση
με αυτήν που ακολουθεί εδώ και χρόνια η πατρίδα μας.

Η απελευθέρωση των πλειστηριασμών: Η πίεση που ασκούν τρόικα και τραπεζίτες για την πραγματοποίηση πλειστηριασμών θα φέρει σε διάλυση εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά που έχουν υποστεί την εξοντωτική δράση της ύφεσης.
Η περιβόητη ανακεφαλαιοποίηση και όταν θα έχει ολοκληρωθεί, όπως οι τραπεζίτες δηλώνουν δεν θα φέρει ούτε ένα ευρώ στην αγορά, ούτε ένα ευρώ σε μείωση ιδιωτικών χρεών αφού θεωρούν ότι τα ποσά θα εξισορροπήσουν το κούρεμα των ομολόγων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Δίνουν το λιμάνι της Ύδρας σε Τούρκους (ΤΑΙΠΕΔ ΎΔρα)


"Τρίζουν τα κόκκαλα" του ναυάρχου Α. Μιαούλη


Η πρόκριση των Τουρκικών εταιρειών «GLOBAL LIMAN IŞLETMELERI A.Ş.» και «DOĞUS HOLDING A.Ş.» στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού του ΤΑΙΠΕΔ για τη λειτουργία, τη διαχείριση και την εκμετάλλευση του λιμανιού της Ύδρας, τουτουριστικού καταφυγίου του Πόρου, της μαρίνας Αλίμου και του τουριστικού αγκυροβολίου της Νέας Επιδαύρου αποτελεί ένα ακόμη όνειδος για την κυβέρνηση.

Το Πασόκ του Rockefeller


Το γενεολογοκο δεντρο των Παπανδρεου.

Κατ. αρχήν για να ξέρουμε τι λέμε πρέπει να ασχοληθούμε με το γενεαλογικό του δένδρο:Ζιγκμουντ Μινέικο, ΠολωνοΕβραίος μηχανικός που κατασκευάζει οπλικά συστήματα και τα δίνει στους Τούρκους για να ...
πολεμίσουν τους Έλληνες που ζητάνε απελευθέρωση.
Ο Ζίγκμουντ κάνει μια κόρη, την Σοφία. Η Σοφία Παντρεύεται τον Γεώργιο Παπανδρέου εξ
Αχαΐας και κάνουν τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Ανδρέας το 1941 φεύγει Αμερική για σπουδές και νυμφεύεται το 1951 την ΑμερικανοΕβραία Margaret Chant. Πατέρας της Margaret Chant ήταν ο Douglas Chant ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος Ιεχωβάδων Αμερικής. Ο Ανδρέας και η Margaret έκαναν μεταξύ άλλων τον Γιώργο Παπανδρέου σημερινό εκλεγμένο από τον λαό πρωθυπουργό.
Ο Ανδρέας λοιπόν με απόδειξη το παρακάτω έγγραφο χρηματοδοτήθηκε από την τράπεζα των Rockefeller, Chase Manhattan Bank με 100.000.000 Δολάρια το 1974 για την κατασκευή του ΠΑΣΟΚ.

Όταν έρθει η Μόρα στον ύπνο σας.Ένα φαινόμενο μεταξύ φυσικού και μεταφυσικού, που ζητά εξηγήσεις εδώ και χρόνια "φωτίζεται" σιγά-σιγά μέσα από την προσέγγιση του ερευνητή Τζόναθαν Μπράιτ. Μετά από το Α' μέρος της συνέντευξής του στον Γιάννη Μούτσο ( "Μόρα: ο νυχτερινός επισκέπτης που σκορπά τον τρόμο)", ακολουθούν κάποιες πρακτικές οδηγίες για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

"Πώς θα καταλάβω ότι δέχομαι την επίθεση της Μόρας;"

The Watch: Ερπετοειδή στο HollywoodΤα ερπετοειδή εισβάλουν και στις κωμωδίες ...

Γενιά της Ταυτότητας: Ποιοι είμαστε (κήρυξη πολέμου στην γενιά του '68)

Το παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από το νέο μανιφέστο της γαλλικής νεολαιίστικης οργάνωσης ‘Generation Identitaire’ , που έγραψε ο Markus Willinger και που κυκλοφορεί στα αγγλικά (Μετάφραση Δ. Παπαγεωργίου )
Θέλετε να μάθετε ποιοι είμαστε; Από πού ερχόμαστε; Τι μας κινεί;
Θα σας πούμε:
Είμαστε οι καιροί που αλλάζουν! Ο άνεμος που σηκώνεται. Η νέα γενιά.
Είμαστε η απάντηση σε εσάς, γιατί είμαστε τα παιδιά σας
Μας ρίξατε σε αυτό τον κόσμο, ξεριζωμένους και αποπροσανατολισμένους, χωρίς να μας πείτε που να πάμε ή που βρίσκεται το μονοπάτι μας. Καταστρέψατε κάθε τρόπο για να προσανατολιστούμε.
Έχετε μετατρέψει την Εκκλησία σε συντρίμμια, έτσι ώστε τώρα μόνο κάποιοι λίγοι από εμάς να βρούμε καταφύγιο στα ερείπια αυτής της κοινότητας.
Έχετε υποτιμήσει την πολιτεία, έτσι ώστε κανείς από εμάς δεν θέλει να την υπηρετήσει πια.
Χωρίσατε την οικογένεια. Το εσωτερικό μας ειδύλλιο βυθίστηκε στο διαζύγιο, την σύγκρουση και την βία
Υποβάλλατε την αγάπη σε μία απομειωτική αποδόμηση, έτσι ώστε αντί ενός βαθύ δεσμού, έχει απομείνει μόνο το ζωώδες ένστικτο

Ηλίθιε, έρχεται η σειρά σου...


Γράφει ο Νίκος Μήτσιαλης

Ναι, είναι πια καιρός να λέγονται τα πράγματα με το όνομα τους και όποιοι μετά τις καθημερινές οικονομικές δολοφονίες εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν τι συμβαίνει στον περίγυρό τους, δίπλα τους, τότε ασφαλώς δεν είναι νοήμονα όντα και εξ αυτού δικαιώνουν τον τίτλο αυτού του σημειώματος…

Σε σένα απευθύνομαι που εξακολουθείς ακόμα και σήμερα να χαίρεσαι τώρα που ξεδιπλώνεται το σχέδιο για το πογκρόμ των απολύσεων και στον δημόσιο τομέα… Λες και τώρα που απολύουν δημόσιους θα προσλαμβάνουν ιδιωτικούς… Κούνια που σε κούναγε!
Λες και τώρα που κλείνουν νοσοκομεία, σχολεία, οργανισμούς κοινής ωφέλειας, διώχνοντας και ξεπουλώντας ακόμα και το νεράκι, θα σου ξαναδώσουν αυτά που σου έχουν κλέψει από το μισθό και σύνταξη…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...