Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013

Τι πρέπει να κάνετε εάν πατήσετε δράκαινα ή αχινό στη θάλασσα;

Δυο από τους πιθανούς καλοκαιρινούς κινδύνους να συμβούν, είναι να πατήσουμε δράκαινα, ή αχινό. Εκεί που αμέριμνοι περπατάμε στα ρηχά, ξαφνικά νιώθουμε έναν έντονο πόνο στην πατούσα ή τα δάχτυλα μας. Ο βυθός κρύβει κινδύνους και πρέπει να ξέρουμε πως να τους αντιμετωπίσουμε.

 δρακενα
Δράκαινα: Οι δράκαινες απολαμβάνουν να ζουν νωχελικά στο βυθό της θάλασσας. Καλύπτονται με άμμο, δεν ξεχωρίζουν, δεν κουνιούνται και συχνά πυκνά “πέφτουμε” πάνω τους. Οι δράκαινες έχουν δηλητήριο στις (σκληρές) κεραίες του άνω πτερυγίου τους. Στο σημείο ακριβώς που ξεχωρίζει από την άμμο και εμείς πατάμε. Μόλις συμβεί κάτι τέτοιο να ξέρετε ότι ο πόνος είναι αφόρητος, αβάσταχτος. Άνθρωποι που πάτησαν δράκαινα, αναφέρουν ότι από τον πόνο σχεδόν λιποθύμησαν.

Τις γδύνουν τις βιάζουν και μετά τις σφάζουν σαν πρόβατασφαγη γυναικων
Λυπόμαστε και ζητάμε και συγγνώμη  για την βαρβαρότητα της εικόνας  , την βρήκαμε σε ένα τουρκικό site  που και εκεί είναι αναδημοσίευση από κάπου αλλού στην προσπάθεια τους να βρουν ποιοι είναι αυτοί οι βάρβαροι . 12 γυναίκες  απήχθησαν  από μια γειτονιά του Χαλεπίου Maksut αφού πρώτα τις έγδυσαν ,τις  βίασαν και μετά τις σκότωσαν  με αυτό τον αποτρόπαιο τρόπο, κόβοντας τους τον λαιμό και μαζεύοντας το αίμα τους σε ένα μεγάλο δοχείο .
 Την φωτογραφία υποστηρίζουν πως την δημοσίευσαν στο συγκεκριμένο site  μήπως και κάποιος γνωρίζει το ποίμνιο της σφαγής που έχει σχεδιαστεί για να τρομάξει τους ανθρώπους της περιοχής και για τον εντοπισμό των εγκληματιών .
Όλο αυτό γίνεται κάτω από το πέπλο του Ισλάμ, οι γυναίκες saklıyarak
Στην φωτογραφία βλέπουμε μια νέα γυναίκα να σφάζετε σαν πρόβατο .
Μπορούμε ακόμα να παρατηρήσουμε την προετοιμασία αλλά και την ηρεμία  των (ανθρώπων) απάνθρωπων που το κάνουν .

ΣΟΥΖΑ ΣΤΗ ΦΩΦΗ ΟΙ ΝΑΥΑΡΧΟΙ !! ΑΚΟΥΣΑΝ ΑΜΙΛΗΤΟΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΗΣ

Γεννηματά: Δεν θα κλείσουμε τα Αμυντικά Συστήματα, θα τα εξυγιάνουμε

Γεννηματά: Δεν θα κλείσουμε τα Αμυντικά Συστήματα, θα τα εξυγιάνουμε! Σημ. Τ`αφεντικά σου όμως Φώφη μου έχουν ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ... άλλα!
Την απόφαση της κυβέρνησης να μην κλείσει τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, αλλά να τα αναδιαρθρώσει και να τα εξυγιάνει επανέλαβε η αναπληρωτής Υπουργός Αμυνας, Φώφη Γεννηματά.....
κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στο κέντρο επιχειρήσεων του Αρχηγείου Στόλου.
«Τα ΕΑΣ δεν κλείνουν», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Αντίθετα, πρόθεση της Κυβέρνησης και προσωπική δέσμευση του Υπουργού Εθνικής Αμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου και δική μου, είναι να υπάρξει μια ουσιαστική εξυγίανση εν λειτουργία που θα τους δώσει τη δυνατότητα να αναπτυχθούν. Υπάρχουν ενεργές συμβάσεις, υπάρχουν προοπτικές, θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και να προχωρήσουμε μπροστά.
Η ύπαρξη και ανάπτυξη της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας, αποτελεί εθνική ανάγκη και ως τέτοια αντιμετωπίζεται. Πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να κάνουμε συγκεκριμένες και δεσμευτικές ανακοινώσεις, να παρουσιάσουμε σχέδιο εξυγίανσης και ανάπτυξης»

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Όλο το παλιό ΠΑΣΟΚ ήταν εκεί (ΦΩΤΟ)


ΤΟ Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε την αυλαία του και στο κλειστό του Ταε Κβο Ντο στο Φάληρο βρέθηκε σχεδόν όλο το... παλιό ΠΑΣΟΚ. 

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ


Υποψη ότι στο παρόν άρθρο θα αναφερθούν πράγματα τα οποία μπορούν να συμβούν μόνο σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας.Αλλά κανείς δεν ξέρει...άλλωστε όπως λέγεται η τεχνολογία προηγείται της φαντασίας !!!!!!!

Πχ μέχρι πρίν 25 χρόνια κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα είχαμε τηλέφωνο στην τσέπη μας και πολλές φορές οι παλαιότεροι θα θυμούνται ότι το λέγαμε για αστείο πειράζοντας κάποιον !!!! Εγώ όταν το είδα σε Αμερικανό το 1989 δεν πίστευα στα μάτια μου !!!!

Όποιοι λοιπόν δεν έχουν ανοιχτό μυαλό,καλόν θα είναι να μην συνεχίσουν την ανάγνωση !!!!

Εντάξει. Το ήθος ξεχειλίζει από τα μπατζάκια τους!..Τα ψέμματα τελείωσαν. Το δικομματικό έκτρωμα πέταξε και την τελευταία μάσκα του και το αποκρουστικό του πρόσωπο δεν αφήνει πλέον κανένα περιθώριο αμφιβολίας για τις πραγματικές προθέσεις τους..

ΖΗΤΗΜΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΑΣ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ 

Η βόμβα για την όποια όλοι μιλούσαν αλλά κανείς δεν περίμενε πως θα σκάσει, τελικά έπεσε στο Δημόσιο με την απόφαση της κυβέρνησης να κατατέθηκε στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με το οποίο δίνεται το πράσινο φως, για πρώτη φορά, να γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο. 

Συγκεκριμένα το πολυνομοσχέδιο δίνει τη δυνατότητα κατάργησης θέσεων, κλάδων ή ειδικοτήτων σε υπουργεία, αυτοτελείς δημόσιες υπηρεσίες, Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, Ο.Τ.Α. α' και β' βαθμού, Ν.Π.Δ.Δ. ..

Και όλα αυτά με την ..αναγόρευση ενός υπουργού σε απόλυτο άρχοντα με δικαιώματα ζωής πάνω σε ανθρώπους. πρόκειται για εξέλιξη που τρομάζει ακπομη και τους ίδιους της τους εμπνευστές.Τράβηξαν επικίνδυνα το σκοινί και είναι φανερό πως... 

New York Times: Βάτραχος σε κατσαρόλα με βραστό νερό η Ελλάδα


«Αν ρίξεις έναν βάτραχο σε νερό που βράζει θα πηδήξει αμέσως έξω. Αν όμως ζεστάνεις το νερό σιγά σιγά τότε ο βάτραχος θα περιμένει υπομονετικά να βράσει μέχρι θανάτου».

Με αυτά τα λόγια η αμερικανική εφημερίδα New York Times περιγράφει την κατάσταση που....
επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα την οποία παρομοιάζει με καζάνι που βράζει.

Σύμφωνα με τους NYT η ελληνική δημοκρατία είναι σαν τον βάτραχο που βράζει, εξαιρετικά αποδυναμωμένη από τις πελατειακές σχέσεις και την κατάχρηση εξουσίας, πληγωμένη από τα πέντε χρόνια της ύφεσης και της λιτότητας και πλέον... σε μεγάλο κίνδυνο.

Οι  New York Times γράφουν πώς η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά γίνεται όλο και πιο απολυταρχική, περνώντας νόμους με διατάγματα, έχοντας τάσεις προς την άκρα Δεξιά.

Η εφημερίδα προειδοποιεί ότι η οικονομική λιτότητα οδηγεί αυτόματα σε έλλειμμα δημοκρατίας, ενώ αναφέρεται σε αυτό το σημείο στα αυξημένα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Οι NYT αναφέρονται ακόμη στο «λουκέτο» στην ΕΡΤ, τονίζοντας ότι «ξύπνησε μνήμες με τανκς» σε πολλούς.


ΩΠΑ ! ΚΑΚΗ ΑΡΧΗ ! ΠΟΙΟΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΡΤ;


Όταν άρχισε να εκπέμπει η νέα ΕΡΤ, σχεδόν πριν από 40 λεπτά,  το λογότυπο στο πάνω μέρος της οθόνης ήταν ΕΔΤ, δηλαδή Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση.   Για του λόγου το αληθές, ΔΕΙΤΕ...

Αν θέλετε να αλλάξουν πραγματικά τα πράγματα, τότε ας κάνουμε ΟΛΟΙ τουλάχιστον δύο εβδομάδες ΑΠΕΡΓΙΑ, και τους τελειώσαμε!!! Τότε θα κλαίνε! Και τότε θα μπορέσουμε να ασκήσουμε την Εξουσία κατά το Σύνταγμα μας!


Θέλετε πραγματικά να αλλάξει η Ελλάδα;
Τότε θα πρέπει να κτυπήσετε τοδωσιλογικό κράτος που υπακούει στις εξοντωτικές εντολές της Τρόικα με τέτοιον τρόπο που θα τους πονέσει πραγματικά!
Θέλετε πραγματικά οι αγώνες σας να ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ και να μην είναι απλά εκτόνωση;
Τότε διαβάστε την ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕπαρακάτω!

Η δύναμη της σκέψης είναι το κλειδί στη δημιουργία της πραγματικότητάς σας!

Ο υποσυνείδητος Νους σας είναι η αποθήκη των βαθιών πεποιθήσεων και των προγραμμάτων σας. Για να αλλάξετε τις περιστάσεις σας και να προσελκύσετε αυτά που επιθυμείτε, πρέπει να μάθετε να προγραμματίζετε και να επαναπρογραμματίζετε τον υποσυνείδητο Νου σας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...