Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013

Σειρά του Disney Channel δείχνει "οικογένεια" με δύο «μητέρες»

Το Disney Channel, ένα κανάλι που «απευθύνεται σε παιδιά, έφηβους και ολόκληρη την οικογένεια» , αποφάσισε να παρουσιάσει ομοφυλόφιλους χαρακτήρες στο πρόγραμμά του.
Το καλωδιακό δίκτυο επιβεβαίωσε ότι ένα επεισόδιο της σειράς «Good Luck Charlie» θα παρουσιάσει ένα παιδί που έχει «δύο μητέρες».
Η Charlie, η οποία είναι ένα νεαρό κορίτσι, θα γίνει φίλη με ένα παιδί, και οι γονείς της θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν σχέση με τις δύο «μαμάδες» του παιδιού.

ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ


Η ΦΑΓΕ ξεφτιλίζει την Ελλάδα σε διαφήμιση...
Το γιαούρτι και δη το ελληνικό γιαούρτι είναι η νεα μόδα που σαρώνει στο εξωτερικό......
Τόσο στις ΗΠΑ, όσο και σε ευρωπαϊκές χώρες το γιαούρτι είναι το νεο must. Τις τελευταίες ημέρες όμως, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μια διαφήμιση ελληνικής εταιρείας - που έχει όμως μεταφέρει την έδρα της στο εξωτερικό - και έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.
Η διαφήμιση της ΦΑΓΕ προβάλλεται στην Βρετανία και επιχειρώντας να δείξει ότι η ποιότητα του γιαουρτιού της εταιρείας είναι αναλλοίωτη από το 1926, δείχνει την Ελλάδα του σήμερα σα να έχει μείνει στο 1926!

ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!! Μικρά κοριτσάκια με μπικίνι σε έκθεση αυτοκινήτων. Προωθούν την παιδοφιλία χωρίς να κρύβονται...

Μετά το πολυσυζητημένο ριάλιτι της Αμερικής, στο οποίο πρωταγωνιστούν μικρά κοριτσάκια, ντυμένα και βαμμένα σαν μεγάλες κοπέλες, έρχεται μία έκθεση αυτοκινήτων που έγινε στην Κίνα για να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Το παγκόσμιο «colpo grosso» στην παιδεία…


…για την δημιουργία μιας κοινωνίας δούλων

Η διαμάχη εκπαιδευτικών και κυβέρνησης συνεχίζεται και μας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθούμε ακόμη μία φορά με τον παράγοντα παιδεία στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον κόσμο, μιας και τα πάντα πλέον προωθούνται σε παγκόσμιο επίπεδο (παγκοσμιοποίηση), προσαρμοσμένα ανάλογα με τηνιδιοσυγκρασία του κάθε λαού.Η σχέση εκπαιδευτικών και εκπαιδευόμενων στις μέρες μας δεν είναι αυτή που θα έπρεπε να είναι. Οι περισσότεροι εκπαιδευτικοί, άθελά τους ίσως, έχουν μπει στο «τρυπάκι» της προπαγάνδας μιας νέας εποχής.

ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΑΠΑΣ ΜΑΣΟΝΟΣ; ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.Ο ΝΕΟΣ ΠΑΠΑΣ, ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΑΓΟΥΡΑ; ΟΧΙ. ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΟΥ ΕΝΔΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΕΙΡΟΝΟΜΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΟΜΟΙΟ ΤΡΟΠΟ.

Σε απόσταση 63 ετών φωτός ένας άλλος γαλάζιος πλανήτηςNEWPLANET 
Ο πλανήτης HD 189733b σε καλλιτεχνική 
απεικόνιση. (Πηγή: NASA, ESA,M. Kornmesser)
Παρατηρήσεις με το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble επέτρεψαν για πρώτη φορά στους αστρονόμους
 να προσδιορίσουν το χρώμα ενός πλανήτη εκτός του Ηλιακού Συστήματος -και η απόχρωση που βρήκαν είναι το γνώριμο μπλε της Γης.

Εάν τον πιάσουν στα χέρια τους, από την πολύ αγάπη θα τον κάνουν …φέτες . Τον …κέρασαν πάντως ….νεράκι.


Στο ξενοδοχείο Galaxy του Ηρακλείου κατευθύνθηκε ο Βενιζέλος για λόγους ασφαλείας και υπό την πίεση των συγκεντρωμένων στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής, εκπαιδευτικών.
Το χοντρογουρουνο κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Κρήτη είχε προγραμματίσει για σήμερα στις 5, σειρά επαφών στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής με στελέχη του κινήματος, όμως τελευταία στιγμή και κάτω από άκρα μυστικότητα, αποφασίστηκε ο χώρος συνάντησης να γίνει στο ξενοδοχείο Galaxy.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ήδη προς το ξενοδοχείο έχουν κατευθυνθεί εκπαιδευτικοί οι 
οποίοι
 διαμαρτύρονται για τη διαθεσιμότητα και για την κατάργηση ειδικοτήτων στα ΤΕΕ με συνέπεια να κινδυνεύουν,  από την ερχόμενη χρονιά, με λουκέτο τεχνικές σχολές και ΕΠΑΣ.Έτοιμοι επίσης να εκφράσουν τη διαμαρτυρία και την οργή τους ήταν  οι εργαζόμενοι στους Δήμους Μινώα Πεδιάδος και Βιάννου που στο άκουσμα της επίσκεψης, απόψε, στο Αρκαλοχώρι, του Ευάγγελου Βενιζέλου, σκέφτηκαν να του τα ..."πουν" ένα χεράκι!

Η Ελλάδα Μισθώνει τις Goldman Sachs, Rothschild Για Να Βοηθήσουν Την Οικονομία!!! Κι Εσύ Νεοέλληνα Ραγιά Συνέχισε Τον Ύπνο Σου...

Σύμφωνα με το Reuters σχετικά με την εταιρική σχέση μεταξύ του ελληνικού ταμείου διάσωσης των τραπεζών και του διεφθαρμένου τραπεζικού tag team Goldman και Rothschild σε ένα άρθρο που έχει λάβει σχεδόν μηδενική προσοχή.

Να το ξανασκεφτούμε;


Συμβαίνει κάποτε οι πολιτικοί
με λόγια ασήμαντα και υποσχέσεις έωλες


να φαντάζουν μεγαλοπρεπείς..

Ηλ. Σιμόπουλος, Οι πολιτικοί

Πριν μεταρρυθμίσεις πρέπει πρώτα να έχεις ρυθμίσει, δηλαδή να έχεις θέσει σταθερούς και αποδεκτούς θεσμικούς κανόνες οργάνωσης και λειτουργίας, να’ χεις προσδιορίσει τα όρια της διακριτικής ευχέρειας και της νομιμότητας και να’ χεις πετύχει έναν υψηλό βαθμό κοινωνικής συναίνεσης.

Πιστεύουμε ότι στη χώρα μας υπάρχουν αυτές οι προϋποθέσεις; Ή μήπως εξαγγέλλουμε ή και κάνουμε «μεταρρυθμίσεις» εν κενώ, που επειδή δεν θα υποστηριχθούν από κανένα (θεσμό ή πολίτη) γρήγορα θα εγκαταλειφθούν ή θα πέσουν σε αχρησία; Δεν χτίζονται μεταρρυθμίσεις ή διαρθρωτικές αλλαγές πάνω σε πολιτική ανυποληψία και κοινωνική ανομία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...