Σάββατο, 13 Ιουλίου 2013

"Μπακογιάννη:« Η Χρυσή Αυγή μου φέρεται με το σεις και με το σας "


Ετσι κάνουν οι σωστοί μπράβοι στα αφεντικά, Ντόρα μου


  

Σε καραντίνα ο Παναγιώταρος λόγω της στάσης του με τη Ντόρα


Σε απομόνωση για σειρά τοξικολογικών εξετάσεων ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο έχει μολυνθεί από τον άγνωστο ιό « σεις και σας» (όπως ομολόγησε η κα Μπακογιάννη), βρίσκεται ο «πρώην άγριος» βουλευτής της Χρυσής Αυγής...
Όλοι οι επιστήμονες της Χρυσής Αυγής, μελετούν τον Ηλία Παναγιώταρο και αναλύουν το αίμα του για να διαπιστώσουν τι του συμβαίνει και δεν βάρεσε όπως συνηθίζει. Όλοι οι επιστήμονες της Χρυσής Αυγής, μελετούν τον Ηλία Παναγιώταρο και αναλύουν το αίμα του για να διαπιστώσουν τι του συμβαίνει και δεν βάρεσε όπως συνηθίζει.
Οι εκλεκτότεροι επιστήμονες που διαθέτει το κόμμα της Χρυσής Αυγής, έχουν σπεύσει στα γραφεία, προκειμένου να παρακολουθήσουν την εξέλιξη και τα στάδια της ασθένειας του Ηλία Παναγιώταρου αλλά και να βοηθήσουν στη θεραπεία.

ΝΕΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΡΕΠΟΥΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: «ΜΥΘΟΣ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ – ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΙΣΤΕΣ» ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ


Η Μαρία Ρεπούση «ξαναχτύπησε», αυτή τη φορά με συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα των ομογενών της Αυστραλίας «Ελλήνων Λόγος» και χαρακτήρισε «μύθο» τη σφαγή της Σμύρνης, τη γενοκτονία των Ποντίων και το χορό του Ζαλόγγου. Το θράσος και ο ανθελληνισμός της περισσεύουν. Απέδωσε σε εθνικισμό την άποψη για τα δεινά που υπέστησαν οι Έλληνες και έχουν καταγραφεί στην ιστορία με αίμα.

Τι δεν καταλαβαίνεις ?...Πριν και μετα..


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!!!!!!

Όλοι ξέρουν τον Ηλία Κασιδιάρη...αλλά ελάχιστοι γνωρίζουν τον πατέρα του Παναγιώτη.....

Όχι όμως στον Πειραιά. Ο Παναγιώτης Κασιδιάρης... μπορεί να είναι πλέον συνταξιούχος γιατρός, αλλά για πολλά χρόνια ήταν ο παθολόγος του ΙΚΑ Κερατσινίου. 

Αυτοί σε λίγο, θα τρώνε τα… τέτοια τους.


Έφτασε πριν από λίγο, στις διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας, η κατάσταση από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με τα ονοματεπώνυμα των εκπαιδευτικών που είναι προς απόλυση – διαθεσιμότητα, ούτως ώστε να επικαιροποιηθούν οι υπηρεσιακοί τους φάκελοι και να ολοκληρωθεί η διαδικασία που θα τους θέσει εκτός σχολείων.

Όταν σε «αγαπά» και σε… στηρίζει ο αμερικάνος, κάνεις ότι γουστάρεις.
Το φαινόμενο της κατάθεσης άσχετων τροπολογιών, προκειμένου να εγκριθούν παρεμπιπτόντως μαζί με νομοσχέδια εντελώς διαφορετικού περιεχομένου, είναι γνωστό και κατάπτυστο . Αλλά αυτή τη φορά η πρόκληση είναι ασυναγώνιστη: Στο πολυνομοσχέδιο που προβλέπει απολύσεις«κόλλησε» τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δ. Αβραμόπουλος (συνυπογράφεται από τον υπουργό Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρα) με την οποία θα του δίνεται η δυνατότητα να μετακινείται με τα κυβερνητικά αεροσκάφη EMBRAER και GULFSTREAM, τα οποία μέχρι τώρα χρησιμοποιούνται για τις μετακινήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και του υπουργού Εξωτερικών. Στην επόμενη νυκτερινή τροπολογία θα περάσουν ευνοϊκή διάταξη ….για τις πουτάνες τους και τους γαμιάδες τους. 

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ, ΑΔΕΡΦΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ;


Φίλε Συνέλληνα: Κατάλαβες τώρα, έστω τώρα, τι παίζεται; Κατάλαβες τώρα 
γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει κανένας σοβαρός άνθρωπος;
Κατάλαβες τώρα γιατί αγαπάνε τους "μη νόμιμους μετανάστες" τόσο πολύ οι εκλεγμένοι μας; Για να κάνουν με τη δυστυχία εκείνων κι εμάς δυστυχισμένους. Κατάλαβες τώρα, ψαράκι, πόσο αξίζει η ''γυάλα'' σου; Γιατί αυτή είναι η καλύτερη γωνιά στον κόσμο - το καλύτερο οικόπεδο - και την κοστολογούν μόλις 300 δις, συμπεριλαμβανομένων και των... αρχαιοτήτων. Κατάλαβες τώρα γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες; 
Για να σου πάρουν το πατρικό σου. Δεκάρα δεν δίνανε για τις δόσεις σου. Με χαρτιά τυπωμένα σου πήραν και σου παίρνουνε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί.

ΟΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕGA CHANNEL ENANTION TOY ΧΡΙΣΤΟΥ

ΟΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕGA CHANNEL ENANTION TOY ΧΡΙΣΤΟΥ

Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ HPV ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ

Η κυβέρνηση του Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας της Ιαπωνίας μιλά δημόσια για τις καταστροφικές παρενέργειες που προέρχονται από τα δημοφιλή προωθημένα σε όλο τον κόσμο εμβόλια HPV, το Gardasil και το Cervarix.

ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΕ ΕΞΑΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ

ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ – ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ – ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ Κ.Α ΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ‼!
Σύμφωνα με την τροπολογία, οι μαθητές των δημοτικών σχολείων θα πρέπει να διδάσκονται τη θεωρία της ισότητας των φύλων και να επισημαίνεται ότι οι διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών δεν είναι φυσικές, αλλά ιστορικά και κοινωνικά κατασκευασμένες και αναπαράγονται.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...