Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013

Το υγιές πολιτικό μας δυναμικό, ας αντικρούσει τους Νεοοθωμανούς
Γράφει ο Πάνος Ν. Αβραμόπουλος

Οι Τούρκοι με ιταμότητα και ανεκλάλητη ευτέλεια, άδραξαν την εκαιρία απέναντι στην οικονομική κρίση της Ελλάδος και έχυσαν το δηλητήριό τους. Πάντα καταχθόνιοι και χαιρέκακοι εκμεταλλεύονταν το κάθε πρόσφορο μέσο, για να χτπήσουν πισώπλατα την Ελλάδα. Ήταν η χλεύη τους απέναντι στην οικονομική μας κατάπτωση, ένα ακόμα δείγμα του ασίγαστου μίσους που τρέφουν για τους Έλληνες.  Και θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους αυτό, όσοι επιμένουν να πιστεύουν στα ψευδεπίγραφα ιδεολογήματα της ελληνουρκικής φιλίας και τα συναφή. Πολύ εύστοχα άλλωστε επισημαίνει εδώ ο μεγάλος ανατόμος των ανθρώπινων σχέσεων Σοπενχάουερ «Το πιο ελεεινό γνώρισμα στην ανθρώπινη φύση είναι η χαιρεκακία, γιατί συγγενεύει στενά με την θηριωδία». Δυστυχώς και με την ολέθρια και αδρανή συμπεριφορά της Ελλάδος, η Τουρκία «επιτήδειος ουδέτερος» όπως ευφυώς έχει αποκληθεί  για την πονηρή στάση τους στους δυο μεγάλους πολέμους της ανθρωπότητας, έχει αναχθεί σε κυρίαρχο γεωπολιτικό παίκτη της περιοχής μας. Και «παίζει» μόνη της άνευ ανταγωνισμού. Αδράχνει τις ευκαιρίες, δημιουργεί καινούριες και παρά τις όποιες «άτσαλες» διεθνοπολιτικά κινήσεις της, πρωταγωνιστεί στον γεωστρατηγικό χώρο μας. Στον αντίποδα τώρα η Ελλάδα της δημοσιονομικής κατάρρευσης, δέχεται την δεσποτική επιτροπεία των ευρωπαίων δανειστών μας, ως θλιβερός απότοκος της χρεοκοπίας της, η οποία την απογυμνώνει στριατιωτικοαμυντικά και δρομολογεί την αμυντική της αποθωράκιση. Επιδεικνύοντας ψυχρή αδιαφορία για τις σοβαρότατες εθνικές απειλές της Ελλάδος, οι δανειστές μας επιβάλλουν την εθνοκτόνα μείωση των αμυντικών μας δπαπανών στο 22% του ΑΕΠ, μεθοδεύουν την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας και άλλα ακόμα πρωτοφανή, των οποίων η εφαρμογή θα καταστήσει την Ελλάδα έρημη και ανασφάλιστη χώρα. Και ενώ αυτά τα τραγικά συμβαίνουν στην χώρα μας, η Τουρκία εργάζεται μεθοδικά για την στρτιωτική της υπεροπλία έναντι της Ελλάδος. Και πρός αυτή την κατεύθυνση :

- Δυο τουρκικοί δορυφόροι θα παρακολουθούν και θα καταγαράφουν κάθε μας κίνηση.
-  Ενα radar μακράς εμβέλειας 200 χ.λ.μ. θα έχει υπο στενή παρακολούθηση την ελληνική ΑΟΖ.
-  Πυραυλοφόρα τουρκικά αεροσκάφη δύνανται να πλήξουν αυτόματα ελλνικούς στόχους
-  Όπλα νέας γενιάς-τελευταίας τεχνολογίας, όπως έξυπνες βόμβες τελειοποιούνται, για να χρησιμοποιηθούν εναντίον της Ελλάδος.

Σώστε τους σπόρους! Είναι η ζωή μας - Αν πάρουν τον έλεγχο της τροφής όλα έχουν τελειώσειΉταν απλά θέμα χρόνου οι ελληνικές ντόπιες ποικιλίες σπόρων να βρεθούν στο στόχαστρο της επίθεσης, όπως αυτή εξαπολύεται με την μορφή του κλεισίματος της Τράπεζας Διατήρησης Γενετικού Υλικού.

Κεφτεδάκια με τσικουδιά και κύμινο


Υλικά

• 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
• 200 γρ. μπαγιάτικο ψωμί
• 1 ξερό κρεμμύδι, τριμμένο
• 2 αβγά
• 1 κγ. κύμινο
• 1 ½ κγ. θυμάρι
• 80 ml. τσικουδιά
• λίγο αλεύρι
• ελαιόλαδο (για τηγάνισμα)
• αλάτι & πιπέρι (ανάλογο)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...