Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013

"Άμμος και πέτρες" σε νεφρά, συκώτι, πάγκρεας, χοληδόχο και ουροδόχο κύστη, νεφρική ανεπάρκεια, ηπατοπάθειες, κύρωση του ήπατος, άλατα, αρτηριοσκλήρυνση

Σύμφωνα με ειδικούς επιστήμονες στους περισσότερούς ανθρώπους ηλικίας 30 έως 40 χρονών το 50% των κυττάρων στο συκώτι και στα νεφρά είναι βουλωμένα ή νεκρά.


Βασικές αιτίες

Πρώτη αιτία : Από μαγειρεμένη τροφή. Η μαγειρεμένη τροφή, όπως είπαμε και πριν, είναι νεκρή τροφή, δεν έχει ένζυμα (τα ένζυμα καταστρέφονται στις θερμοκρασίες πάνω από 35-48° C), δεν έχει 

βιταμίνες (επίσης καταστρέφονται σε υψηλές θερμοκρασίες), έχει αλλοιωμένες φυτικές ίνες και πρωτεΐνες και δεν μπορεί να γίνει πέψη μέχρι τέλος.

Δεύτερη αιτία : Από τροφές ζωικής προέλευσης, όπως κρέας, ψάρια, αυγά και γαλακτοκομικά, οι οποίες είναι εξαιρετικά δυσκολοχώνευτες, 2ης ύλης τροφές. Δεν αφομοιώνονται μέχρι τέλος και δημιουργούν άμμο και πέτρες στο συκώτι, στα νεφρά, στο πάγκρεας, στη χοληδόχο και ουροδόχο κύστη, νεφρική ανεπάρκεια, ηπατοπάθειες, κύρωση του ήπατος, άλατα, αρτηριοσκλήρυνση και κατά συνέπεια νέκρωση του οργανισμού.

Τρίτη αιτία : Από είδη αρτοποιίας όπως ψωμί, κουλούρια, παξιμάδια, φρυγανιές, μπισκότα, τριμμένες λαπάδες, μακαρόνια, τούρτες, τάρτες - άλλα προϊόντα από αλεύρι, διότι είναι εξαιρετικά επεξεργασμένες και δυσκολοχώνευτες τροφές.

Τέταρτη αιτία : Από αλμυρά, γλυκά και σούπες

Πέμπτη αιτία : Στο μαγείρεμα και στη πόση χρησιμοποιούν νερό της βρύσης, το οποίο έχει ανόργανα μέταλλα και άλατα, τα οποία δεν αφομοιώνονται από τον οργανισμό και δημιουργούν όλα τα παραπάνω προβλήματα.

Αντιμετώπιση

Πίνουμε πολλά υγρά και κυρίως καθαρό νερό, τσάι με αμπελόφυλλα, τσάι με άνηθο, με βάλσαμο, με φλαμούρι, με χυμό λεμονιού
 Φρέσκους χυμούς φρούτων και λαχανικών όπως:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ Φ Ρ Ι Ξ Τ Ε !!!!!! ΟΙ ΑΥΤΟ-ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.......


ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ";
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ;

Διαβάστε, Έλληνες αδελφοί μου, και .......ταραχθήτε! Ταραχθήτε, αν ακόμη έμεινε κάποιο κομμάτι του νευρικού συστήματος μέσα σας! Το παρακάτω κείμενο είναι συνταρακτικό! Δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε, γι αυτό και σας το παραδίδουμε με κάθε επιφύλαξη! Αν δεν είναι κάτι σαν παραμύθι, τότε πρέπει όλοι μας να ξεσηκωθούμε!...
Η κατάσταση φαίνεται να είναι τραγική. Από πολύ παληά είμεθα πουλημένοι! Είμεθα Εβραιοκρατούμενοι! Η "Τρόϊκα", καθώς φαίνεται, δεν θέλει να αγγίξει το Εβραϊκό κατεστημένο!

Ο Ελληνικής καταγωγής δισεκατομμυριούχος από τον Καναδά κ. Αρτέμιος Σώρρας, ισχυρίζεται ότι διαθέτει το ποσόν των 600 δισ. δολλαρίων και ότι προσφέρεται να το διαθέσει για να εξαγοράσει το χρέος της Ελλάδος και να σώσει τη Χώρα μας! Όλα αυτά μοιάζουν κάτι σαν παραμύθι! Εν πάσει περιπτώσει ο άνθρωπος αυτός έδωσε μια συνέντευξη, στην οποία είπε τερατώδη πράγματα! Μακάρι να μην είναι αλήθεια, όσα με καθαρά λόγια είπε. Εμείς, εφ' όσον κάνουν το γύρο του κόσμου στο διαδίκτυο, με κάθε επιφύλαξη σας τα παρουσιάζουμε. Εσείς βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

TO ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ Η ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΘΑ ΟΡΓΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

(Είναι χαρακτηριστικο του τριήμερου εορτασμού η  ανεξέλεγκτη φοροδιαφυγή υπό τις ..................... ευλογίες της Μονής)Σε ρυθμούς εορτασμού και πανηγυριού από σήμερα η Αγία Μαρίνα στη Βόννη

Ξεκίνησε σήμερα ο τριήμερος
 εορτασμός της Αγίας Μαρίνας 
στο Μοναστήρι της Βόνης στη 
Δημοτική Ενότητα Θραψανού του
 Δήμου Μινώα Πεδιάδας. 

Η ιερά πανήγυρις που
 πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις 
15, 16 και 17 Ιουλίου 
αποτελεί θρησκευτικό γεγονός
 ευρείας κλίμακας και
 προσελκύει περισσότερους από 100.000 πιστούς, τόσο από την Κρήτη
, όσο και από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Πόσο πιο καθαρά να το πούνε; Είναι τόσο αντισυστημικοί όσο και πατριώτες...


ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ Γ. ΓΕΡΜΕΝΗ: 300 – 18 = 290 και κάτι...!!!Γ. Γερμενής: «Κανείς από εμάς δεν πρόκειται να προσκυνήσει κανέναν θρασύδειλο από αυτούς τους ….290 κάτι που είναι εκεί μέσα πλην τους 18 της Χρυσής Αυγής!»

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ …!!!

Αθανασόπουλος Περικλής
Σε οποιοσδήποτε μορφής καθεστώτος, απολυταρχικού, δημοκρατικού, ολιγαρχικού κλπ, δεν μπορεί να λειτουργήσει τίποτα χωρίς την ύπαρξη του κράτους…!!
Σήμερα στην Ελλάδα επιχειρείται για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας η εφαρμογή ενός λειτουργικού συστήματος στο οποίο η έννοια «κράτος» δεν έχει υπόσταση.
Δηλαδή κάθε μορφή δημόσιας υπηρεσίας, σε κρατικό, περιφερικό, νομαρχιακό, δημοτικό επίπεδο πρέπει να καταργηθεί και να απολυθούν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Είναι πραγματικά εξωφρενικό - εάν ισχύει - αυτό το δημοσίευμα για την Γερμανική πρεσβεία!! Σημερινό δημοσίευμα

Είναι πραγματικά εξωφρενικό αν ισχύει το δημοσίευμα που υπάρχει σήμερα στο περιοδικό «Επίκαιρα» και το οποίο ισχυρίζεται ότι Γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα έχει φτιάξει ένα μηχανισμό ο οποίος έχει καταγράψει όλη την ιδιωτική ακίνητη περιουσία –σύμφωνα με το δημοσίευμα την υπολογίζουν ότι αξίζει 500 δις ευρώ και σε άλλα 200 δις εκτιμούν την ακίνητη περιουσία των νομικών προσώπων-, όλες τις «ιδιωτικές τραπεζικές καταθέσεις των Ελλήνων οι οποίες έχουν ήδη μπει στο στόχαστρο των Γερμανών», -καταθέσεις νοικοκυριών και επιχειρήσεων ανέρχονται σε 163.4 δισ-, ακόμα μέχρι πίνακες ζωγραφικής και κοσμήματα των οποίων όμως δεν μπορούν να εκτιμήσουν την αξία τους!

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Δάσκαλος αρνήθηκε να αφήσει 10χρονο παιδί να πει νερό την πιο ζεστή μέρα, για να μη ‘ταραχθούν’ οι μουσουλμάνοι συμμαθητές του που τηρούσαν το Ραμαζάνι

Μια οργισμένη μητέρα κατηγορεί ένα δημοτικό σχολείο επειδή αρνήθηκε να αφήσει το παιδί της να πιει νερό σε μια από τις πιο ζεστές μέρες του έτους για το φόβο της διατάραξης των μαθητών που τηρούν το Ραμαζάνι.

Το βίντεο που πρέπει να βλέπουν κάθε μέρα οι Έλληνες .....Μπορεί η ανεργία να έχει φτάσει στο 27%.
Μπορεί ο Γενικός Δείκτης Τιμών του Χρηματιστηρίου να έφτασε στο ναδίρ του έτους.
Μπορεί όλα τα "μέτρα" που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα, να λαμβάνονται για να καλύψουμε "μαύρες τρύπες" ώστε να πάρουμε την επόμενη δόση του δανείου μας.
Μπορεί το έλλειμμα της χώρας να μη μειώνεται.
Μπορεί οι αυτοκτονίες και τα γεύματα σε κάδους απορριμάτων, να αποτελούν πια μια ρουτίνα της καθημερινότητας.
Μπορεί να μην υπάρχει κανένας μακροπρόθεσμος σχεδιασμός για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας.
Ωστόσο, ένας άνθρωπος σου λέει, πως "όλα πηγαίνουν περίφημα". Πως "η Ελλάδα, επανακτά την εμπιστοσύνη των εταίρων της". Πως αποκτούμε "αξιοπιστία".
Προφανώς γι' αυτόν οι αριθμοί που αφορούν τους ανθρώπους δεν έχουν σημασία. Για αυτόν, σημασία έχουν οι αριθμοί που αφορούν άλλους αριθμούς. Είναι ένας μεσάζων, ανάμεσα σε έναν λαό και μια τράπεζα. Όταν ο μεσάζων λέει "όλα πηγαίνουν περίφημα" εννοεί πως καταφέρνει να κάνει τη δουλειά
του και να πληρώσει την τράπεζα, χωρίς να κινδυνεύει να χάσει τη θέση του.
Αυτός ο άνθρωπος, είναι ανεπάγγελτος. Αυτός ο άνθρωπος, κατόρθωσε να εκλεγεί πρωθυπουργός, αφού είχε κάνει την παρακάτω δήλωση:

Πρώτα την..πήδηξαν από τα..στρατά, και μετά πήδηξαν εμάς.


 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΥΕΘΑ ΓΙΩΤΑΣ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΤΤΩΝ ΚΙΛΩΝ,1986 παρουσιάστηκε στη Κόρινθο. Οι γιατροί τον έβγαλαν Ι3 λόγω «παχυσαρκίας». Εξαγόρασε εννέα μήνες θητείας προς...
27.000 δρχ.
ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ-Πρώην ΥΕΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ
Το 1968 κηρύχτηκε ανυπότακτος, το 1972 έχασε την ελληνική ιθαγένεια. Το 1975 με 29.000 δρχ. εξαγόρασε 29 μήνες θητείας. Επανήλθε στις ΕΔ όμως. Ως υπουργός!
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ-Αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ΝΑΥΤΗΣ
1976 Ιούλιο παρουσιάστηκε στο ΠΝ, τον Οκτώβριο απολύθηκε, πληρώνοντας 21.000 δρχ. με τις οποίες εξαγόρασε τους 21 μήνες. Το υπόλοιπο τρίμηνο της θητείας του το έκανε το 1977.
ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ-Πρόεδρος της Δημοκρατίας ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ
1952:Παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Κορίνθου. Ήταν και ανυπότακτος. Τοποθετήθηκε στη Σχολή Πληροφοριών και εκπαιδεύτηκε ως ανακριτής αιχμαλώτων. Το 1953 απολύθηκε έχοντας τακτοποιήσει και τη ποινή της διετούς πρόσθετης υπηρεσίας που του είχε επιβληθεί .
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΑΡΟΦΥΛΑΚΑΣ
1959 παρουσιάστηκε στο ΠΝ και απολύθηκε το 1961. Σ΄ αυτό το διάστημα με την ειδικότητα του διαχειριστή φύλαγε ένα φάρο στον Πειραιά.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΟ ΜΑΖΕΜΑ ΡΙΓΑΝΗΣ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...