Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013

Λόγια μεγάλων ανδρών.


To αμοντάριστο facebook status του Πρωθυπουργού


Όταν ήμουν μικρός η I Willi Am συνήθιζε να μου λέει την εξής φράση: "Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού".

ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ...ΟΡΘΙΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ. ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...


soible-orthios

Η θλίψη της κυβέρνησης για τις απολύσεις... Μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου...


Αποδοκίμασαν τον Σόιμπλε έξω από το υπουργείο Οικονομικών..


 «raus Hitler», «Εξω ο Χίτλερ από δω», «Να φύγουν οι φασίστες»..

Σειρά συσκέψεων είχε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών νωρίς το απόγευμα στο υπουργείο Οικονομικών με τον Γιάννη Στουρνάρα και το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης....
Διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο, φώναξαν υβριστικά συνθήματα εναντίον του κ.Σόιμπλε κατά την άφιξή του.

Στο πλαίσιο των συσκέψεων που ολοκληρώθηκαν στο υπουργείο Οικονομικών, υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας με την γερμανική αναπτυξιακή τράπεζα KfW για την δημιουργία του Ελληνικού Επενδυτικού Ταμείου, στο οποίο αναμένεται να συνεισφέρει κεφάλαια η Γερμανία.
 Στη συνέχεια ο κ.Σόιμπλε έδωσε κοινή συνέντευξη Τύπου με τους υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης και αποχώρησε από το υπουργείο.
Στο επίκεντρο των συναντήσεων του κ.Σόιμπλε με τον Γιάννη Στουρνάρα και τον Κωστή Χατζηδάκη, βρέθηκαν το πρόγραμμα προσαρμογής της ελληνικής οικονομίας και το θέμα της δημιουργίας του επενδυτικού ταμείου στην Ελλάδα.

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ....

Ξυπνάω, φτιάχνω ένα καφέ πριν ετοιμαστώ να πάω για δουλειά (μετά συγχωρήσεως έχω ακόμα δουλειά) κι ανοίγω το χαζοκούτι να βεβαιωθώ πως ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο γιατί δεν παρακολούθησα χτες τι έγινε. Βλέπω κάτω από την οθόνη, -απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις στο
κέντρο, κλειστοί οι σταθμοί του μετρό σύνταγμα, ευαγγελισμός και κατεχάκη..." λέω αμάν έχουμε πραξικόπημα...
Είχα ξεχάσει πως έρχεται σήμερα ο υποδιοικητής του προτεκτοράτου. Ετοιμάζομαι να ξεκινήσω και σκέφτομαι να βγάλω από το τσαντάκι μου το νυχοκόπτη και το ψαλιδάκι για τα νύχια που έχω μέσα γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται. Που ξέρω αν δεν έχουμε σωματικό έλεγχο μόλις βγούμε από το σπίτι, κι άντε να πείσεις πως τον νυχοκόπτη τον θέλεις για να κόψεις τα νύχια!

ΣΟΚ! 98 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΟΜΥΕΛΙΤΙΔΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Το CDC (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) αφαίρεσαν "άμεσα" μια σελίδα από την ιστοσελίδα τους, της οποίας στιγμιότυπο θα βρείτε πλέον ΕΔΩ, όπου παραδέχεται ότι πάνω από 98 εκατομμύρια Αμερικανοί έλαβαν μία ή περισσότερες δόσεις του εμβολίου της πολιομυελίτιδας μέσα σε μια 8-ετή διάρκεια, όταν ένα μέρος του εμβολίου ήταν μολυσμένο με καρκίνο προκαλώντας τον αποκαλούμενο polyomavirus SV40.
Έχει υπολογιστεί ότι 10-30 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν λάβει μια μολυσμένη δόση του εμβολίου SV40. Ο SV40 είναι μια συντομογραφία για τον ιό Simian, ή ιός του πιθήκου 40, ένας Ιός Πολυώματος που βρίσκεται στους πιθήκους και στους ανθρώπους.
Όπως και άλλοι Ιοί Πολυώματος, ο SV40 είναι ένας ιός DNA που έχει βρεθεί ότι προκαλεί όγκους και καρκίνο.
Ο SV40 πιστεύεται ότι καταστέλει τις μεταγραφικές ιδιότητες των καρκινικών- γονιδίων στον άνθρωπο μέσω του Μεγάλου SV40 Τ-αντιγόνου και του SV40 Μικρού Τ-αντιγόνου.
Τα μεταλλαγμένα γονίδια συμβάλουν στον ανεξέλεγκτο κυτταρικό πολλαπλασιασμό, που οδηγεί σε καρκίνο.

Το Reuters απαθανατίζει τη θλίψη της κυβέρνησης για τις απολύσεις... Μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου...

Κατάθεση ψυχής από τον Καρατζαφέρη.


Ειδικά στα πρώτα λεπτά του βίντεο τα λέει όλα

Ο Σόρος χρηματοδοτεί ανθελληνικές ΜΚΟ εντός της ΕλλάδαςΟ Σόρος χρηματοδοτεί ανθελληνικές ΜΚΟ εντός της ΕλλάδαςΥπάρχει μια συνομοταξία Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που η δράση τους κινείται στη «Ζώνη του Λυκόφωτος». Πρόκειται για εκείνες τις ΜΚΟ που δεν κάνουν τίποτ’ άλλο παρά να συντάσσουν εκθέσεις περί ύπαρξης «τουρκικής»«μακεδονικής»«τσάμικης» και«βλάχικης» μειονότητας σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα. Σε αρκετές περιπτώσεις, δεν διστάζουν επίσης να κατηγορήσουν...
την ελληνική Πολιτεία για παραβίαση «των δικαιωμάτων των μειονοτήτων», κάνοντας λόγο στα κείμενά τους γιαελληνικό σοβινισμόεθνικιστική υστερία καιαπάνθρωπη μεταχείριση των λαθρομεταναστών.
Τα ερωτήματα, για ορισμένες από αυτές τις ΜΚΟ, πολλαπλασιάζονται τα τελευταία χρόνια δημιουργώντας εύλογες υπόνοιες και απορίες, τόσο για τις πηγές χρηματοδότησής τους όσο και για τους σκοπούς που εξυπηρετούν. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη χρηματοδότησή τους, αρκετές από αυτές εξασφαλίζουν τη βιωσιμότητά τους χάρη στη «γαλαντομία» του γνωστού μεγαλοχρηματιστή, κερδοσκόπου και «παγκόσμιου πολίτη», όπως αρέσκεται να αυτοαποκαλείται, Τζορτζ Σόρος.

Όταν τα πάντα γύρω σου είναι δικά τους δημιουργήματα για να σε ελέγξουν το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ...σπάσεις σαν γρανάζι μέσα στην μηχανή τους !


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...