Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013

Αυτή είναι η παγκοσμιοποίηση ! Άνθρωποι όλου του κόσμου εμείς το επιλέξαμε! Αυτές είναι οι 15 από τις 60 μεγαλύτερες πολυεθνικές στον πλανήτη όπου αποτελούν & τον κινητήριο μοχλό της παγκόσμιας διακυβέρνησης & ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΙΤΙΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ

Αυτή είναι όλη η αλήθεια που βιώνουμε και κρύβεται πίσω από τη σημερινή κατάσταση και κοινωνική διάσταση αλλά και κάθε πρόβλημα , ψυχολογικό , οικονομικό ....  Αυτή είναι η παγκοσμιοποίηση ! Αυτές είναι οι 15 από τις 60 μεγαλύτερες πολυεθνικές στον πλανήτη όπου
αποτελούν και τον κινητήριο μοχλό της παγκόσμιας διακυβέρνησης  ! 

Άνθρωποι όλου του κόσμου εμείς το επιλέξαμε ! 
Θέλουμε να έχουμε ο καθένας το δικό μας κινητό ; θέλουμε ο καθένας να έχει το δικό του αυτοκίνητο ;   
Ανθρώποι του 21 Αιώνα, Δημιουργήσαμε την Νέα τάξη Πραγμάτων μόνοι μας κάνοντας την Τεχνολογία και τον Υλισμό απόλαυση, αλλά και ανάγκη  και να τρέφεται ο Σιωνισμός, που κρύβεται (και ίσως αναγκαστικά για τον έλεγχο ή για την δικιά τους "ταλμουδική" ιδεολογία ) πίσω από τις μεγαλύτερες  πολυεθνικές (παρακάτω). Επιλογη μας ηταν , έτσι... ας το απολαυσουμε και μην φωναζουμε , όσο για τις αρνητικές συνέπειες... όπου υπάρχει δράση υπάρχει και αντίδραση και η αντίδραση είναι αυτό που βλέπουμε σήμερα και λυπόμαστε για κάποιες καταστάσεις - ανθρώπους. Όσο και να μάθαμε όλοι να φωνάζουμε, να έχουμε άποψη σε ένα χρόνο μέσα , πολλοί  γίναμε άνθρωποι με απόλυτες πολιτικές θέσεις μέσα σε ένα πρωϊνό , όσο και να αναρωτιόμαστε και να κουράζουμε το μυαλό μας μέσα σε ένα λαβύρινθο  πληροφοριών,  η αλήθεια κρύβεται στα νούμερα παρακάτω, τα οποία εμείς τα δημιουργούμε με τις ανάγκες μας . Αν οι ανθρωποι δεν είχαν αυτοκίνητα, δεν είχαμε ο καθένας από ενα κινητό τηλέφωνο και 50 ηλεκτρικές συσκευές στο σπίτι του , οι παρακάτω πολυεθνικές δεν θα είχαν καμία εξουσία στον πλανήτη μας ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ....ΚΑΝΕΝΑ CHIP ΚΑΙ ΦΟΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΜΗ ΤΗΣ ΑΚΟΜΗ .
Αυτές είναι 15 από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές σε όλο τον πλανήτη... αυτοκίνητα, ηλεκτρικές συσκευές και πετρέλαιο, που καταναλώνετε το μεγαλύτερο μέρος του για να κινούμαστε με τα αυτοκίνητά μας .

ΡΕ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ​! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ. ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΣΠΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.ΒΡΕ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ​! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ. ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΣΠΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙΣ , ΕΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ( ή μάλλον μηδαμινό ) ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ....! ! !

ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΥΒΟΙΑ: Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΞΗΓΑΓΕ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΣΕ 150 ΧΩΡΕΣ ΑΝΑ TΟΝ ΚΟΣΜΟ.. Η ΕΥΒΟΙΑ (ΕΥ + ΒΙΟΣ = ΣΩΣΤΟΣ ΒΙΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΒΩΞΙΤΗ (ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ...
ΚΑΙ Η ΕΥΒΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ... Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΡΑΚΗ (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ), ΕΙΧΕ ΩΣ ΕΡΓΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΣΜΙΟ... 60.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ...
ΤΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ (ΔΕΣ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΗ ...ΛΗΜΝΟ, Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ (ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ) "ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ" ..... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ............ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΜΠΙΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ...) ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑ...ΑΠΟΘΗΚΕΣ.... ΝΤΙΚ ΤΣΕΙΝΙ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ...) ΚΛΠ. ΚΛΠ.......... ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ............ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ....Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...
Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150 ! Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή (1), κλπ. Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ.

Financial Times: Τώρα γίνεται χρεοκοπία και επιστροφή στη δραχμή''Η Ελλάδα μένει με δύο επιλογές, είτε να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις και να χρεοκοπήσει εντός ευρωζώνης είτε να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις και να χρεοκοπήσει εκτός ευρωζώνης'' εκτιμούν οι Financial Times σε κύριο άρθρο της.

Διαβάστε όλο το άρθρο των Financial Times.

Οι δύο επιλογές της Αθήνας - Πιο εφικτό πλέον το Grexit

«Θα ήθελα να ζητήσω από όλους σας να μην συνεχίζετε αυτή την στιγμή τη συζήτηση για νέο κούρεμα… δεν είναι στο συμφέρον σας».

Υπερτροφές για ενα δυνατό και υγιές σώμα

 

Υπάρχουν κάποιες τροφές που οι επιστήμονες έχουν χαρακτηρίσει ΥΠΕΡ-τροφές. Οι υπερτροφές της φύσης κερδίζουν συνεχώς έδαφος και στη χώρα μας..

Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε έγκριση για να κυβερνήσει . Έπονται τα χειρότερα.


Από σήμερα, οι "δημοσκοπήσεις" θα τον δείχνουν πρώτο.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΒ έδωσε την έγκριση του.

Επιστολή προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα έστειλε ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος με την οποία χαιρετίζει τη μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα.(από τις ειδήσεις)
Το περιεχόμενο της επιστολής παραμένει άγνωστο, ως τώρα.

Και αφού ο ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώσει το ξεπούλημα της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας ("επαναδιαπραγμάτευση" το λέει), θα έρθει η "Χρυσή Αυγή" για να ολοκληρωθεί το σχέδιο, που είναι η αποκοπή τμημάτων εθνικού χώρου (Νησιά, Θράκη, Αιγαίο), σε μια χώρα που έτσι κι αλλιώς θα είναι υποτελής. 

Η σταγόνα που ξεκίνησε να στάζει το 1944 και έπεσε χτες!

Η σταγόνα που ξεκίνησε να στάζει το 1944 και έπεσε σήμερα!
Θα μπορούσε να είναι πλάνο από ταινία του αείμνηστου Αγγελόπουλου ή ίσως του Ταρκόφσκι.
Ή απλά κάποιοι επιστήμονες έχουν πολλή, μα πάρα πολλή υπομονή.

Απίστευτη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιατί εξαφανίζονται οι Πακιστανοί από τα φανάρια στις αρχές κάθε μήνα; (βίντεο)

Η ιστορία ξεκίνησε από μια τυχαία κουβέντα και εξελίχθηκε σε ένα ρεπορτάζ με πολλές παραμέτρους και ερωτήματα. Ιδιαίτερα ανησυχητικά τα ευρήματα της μικρής έρευνας, που δεν σας κρύβω με προβλημάτισαν πάρα πολύ.
Τι κάνουν λοιπόν οι Πακιστανοί όταν δεν καθαρίζουν τζάμια σε φανάρια μεγάλων λεωφόρων;…
Τέλος του μήνα παραδοσιακά, οι συνταξιούχοι λαμβάνουν τα χρήματα του μήνα.
Οι Πακιστανοί, που τουλάχιστον 2 στους 3 γνωρίζουμε ότι έχουν σοβαρές ασθένειες, όπως φυματίωση, ηπατίτιδα κ.α. έχουν γίνει οι “εραστές” της 1ης του μήνα για τις μοναχικές γιαγιάδες.
Σοκαριστικό; Αηδιαστικό ή θλιβερό;

Τι δεν μπορούν να κάνουν οι εισπρακτικές εταιρείες - Τι πρέπει να ξέρετε εάν σας τηλεφωνήσουν για ενημέρωση οφειλής

Οι καταναλωτές έχουν αρκετά δικαιώματα, τα οποία οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν. H συμπίεση των εισοδημάτων έχει οδηγήσει πολλούς δανειολήπτες σε δυσκολίες αποπληρωμής των οφειλών.
Όπως δείχνουν τα στοιχεία ένας στους δύο δανειολήπτες αναγκάζεται να καθυστερήσει κάποια στιγμή την οφειλή και ενημερώνεται από κάποια εισπρακτική εταιρεία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...