Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Έλληνες στην Αμερική, χιλιάδες χρόνια πριν τον Κολόμβο!H Aμερική σύμφωνα πάντα με την επίσημη άποψη ανακαλύφθηκε το 1492 από τον Χριστόφορο Κολόμβο,φαίνεται όμως ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. 

Πολυετείς έρευνες και ανακάλυψη ευρημάτων από ερευνητές και επιστήμονες, δείχνουν ότι υπήρχε έντονη η παρουσία του Ελληνικού στοιχείου, καθώς και επηρεασμού της τέχνης των κατοίκων από την Ελληνική τεχνοτροπία. 

Το πλήθος Αρχαιολογικών και γλωσσολογικών ευρημάτων είχε σαν αποτέλεσμα την επίσημη αποστολή ομάδας από το Ε. Μ. Πολυτεχνείο Αθηνών στο Περού , προκειμένου να μελετήσουν την ομοιότητα των ευρημάτων με τα αντίστοιχα Ελληνικά. 

Οι περιοχές βρίθουν από Ελλάδα, και ευρήματα με κλασικά θέματα, όπως κεφάλια μέδουσας, οικοδομήματα με Μυκηναϊκή τεχνοτροπία, μαιάνδρους, τον Ηρακλή με ρόπαλο και λεοντή, ελληνικά αγγεία και αμφορείς που έχουν βρεθεί σε πολλά μέρη της Αμερικανικής ηπείρου και στο Περού.

Υπάρχουν και οι πόλεις Μόντε Αλμπάν και η Μίτλα με τις κιονοστοιχίες, που μας θυμίζουν την Τσίτσεν Ίτσα και εκείνες της Κνωσού και της Τίρυνθας. Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα γλωσσολογικά ευρήματα, καθώς πλήθος από τοπικές διάλεκτοι, έχουν σαν βάση την Ελληνική γλώσσα με πάρα πολλές Ελληνικές λέξεις! Χαρακτηριστικό είναι ότι μόνο στα νησιά Χαβάη ευρέθησαν 1108 Ελληνογενείς λέξεις!

Ανεξήγητα μυστήριαΚι όμως, ακόμα και στο πλαίσιο αυτό φαίνεται να συνεχίζουν να υπάρχουν ανεξήγητες ανωμαλίες που 
ανθίστανται σθεναρά σε οποιαδήποτε απόπειρα «τακτοποίησής» τους.

Ο καλοβαλμένος κόσμος μας μένει έτσι μετέωρος, με το υπερφυσικό και το απόκοσμο να εισβάλουν από το παράθυρο της καθημερινότητας...

ελατε λοιπόν να ανακαλύψουμε μια σειρά από μυστήρια που παραμένουν εκτροπές από την κανονικότητα, χωρίς να έχει προταθεί ακόμα ικανοποιητική εξήγηση ή να μπορούν να περιληφθούν σε γνωστές κατηγορίες μυστηρίων.

ΦΥΓΕΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ, ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ!
ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΕΦΤΑΣΕ!

ΦΥΓΕΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ!


Βάλτε κράνος και παλάσκες! Έχουμε επισημάνει τον επερχόμενο όλεθρο, εδώ και 2 χρόνια, από την πρώτη μέρα που ξεμύτισε η κρίση. Η ίδια η κρίση προσδιόριζε την επιστροφή μας στο 1951. Χ αρακτηριστικό είναι το πιο κάτω προφητικό, που μοστράρει ακόμη πρωτοσέλιδα blog του δικτύου, συνεχώς επί διετία! Φτάσαμε όμως σε κρίσιμη καμπή...ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ! Μετά τις αμερικανικές εκλογές, τώρα σε λίγες μέρες, θα γίνουμε σκορποχώρι ..Περίπου κανίβαλοι! Δεν υπερβάλουμε, δεν κινδυνολογούμε. ΄Ολα είναι τεχνηέντως προκαθορισμένα. Οι πολιτικοί απέτυχαν, το ξέρετε, και μόνο για το μαγαζάκι τους ενδιαφέρονται... Λόγω ...τέχνης εφικτούι! Φύγετε τώρα, από τις μεγαλοπούλεις.

Η Νύχτα που σκεπάζει τις ζωές... Ποιά μέρα άραγε να ξημερώνει;


Βλέπω την άγνοια, το φόβο και τον εγωισμό,
σαν βαριές κουβέρτες απλωμένες πάνω στις ζωές των ανθρώπων,
των ανθρώπων που πνίγονται για μια πραγματική ανάσα,
μα υπομένουν το «μοιραίο» τέλος…


βλέπω ότι οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται πραγματικά να αλλάξουν,
ούτε τον εαυτό τους ούτε τον κόσμο που έφτιαξαν,
αρκούνται σε επιφανειακές αλλαγές,
σε «κάτι το καλύτερο» κι όχι στο «καλύτερο δυνατό»…
…δεν το ξέρουν, δεν το αναζητούν…

λες και ψάχνουν μονάχα να βολέψουνε κάπου τη μοναξιά και τη δυστυχία τους,
απλά να βγάλουν κι αυτή η νύχτα, τη νύχτα που σκεπάζει τις ζωές τους…
δεν θέλουν να ανακαλύψουν και να δουν την αλήθεια,
θέλουν μόνο να ακούνε παραμύθια και υποσχέσεις,
που δίνουν δήθεν απαντήσεις στα υποτιθέμενα ερωτήματά τους…

Η μυστηριώδης αληθινή ιστορία της εξαφάνισης πέντε παιδιών!!!

Για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, όποιος... οδηγεί στην Route 16 κοντά στο Fayetteville της Δυτικής Βιρτζίνια, βλέπει μια πινακίδα με τις φωτογραφίες πέντε παιδιών. Του 14χρονου Maurice, της 12χρονης Martha, του 9χρονου Louis, της 8χρονης Jennie και της 5χρονης Betty. Κάτω από τις φωτογραφίες είναι μια ιστορία με το τι μπορεί να τους συνέβη.


Το Fayetteville ήταν πάντα μια μικρή πόλη και ο κεντρικός της δρόμος δεν ξεπερνά τα 90 μέτρα. Οι φήμες δίνουν και παίρνουν και ποτέ οι κάτοικοι της δεν συμφώνησαν αν τα παιδιά είναι νεκρά ή ζωντανά. Το μόνο σίγουρο είναι πως, την Παραμονή των Χριστουγέννων του 1945, ο George και η Jennie Sodder -Ιταλοί μετανάστες και οι δύο- και τα εννιά από τα δέκα παιδιά τους έπεσαν για ύπνο (ο ένας γιος ήταν στον Στρατό). Γύρω στη μια το πρωί ξέσπασε φωτιά. Ο George, η Jennie και τα τέσσερα παιδιά τους κατάφεραν να γλυτώσουν, αλλά τα άλλα πέντε δεν τα είδε ποτέ κανείς.

ΟTHERKINS- Oι 'Ανθρωποι Δίχως Ανθρώπινη Ψυχή

«Είμαι otherkin. Δεν μπορώ να είμαι λιγότερο ειλικρινής με τον εαυτό μου, με τη φύση μου. Δεν ανήκω σε αυτόν τον κόσμο παρόλο που γεννήθηκα εδώ.
Και δεν μπορώ να σας δώσω να το καταλάβετε καλύτερα, γιατί δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν αυτήν τη γνώση κι αυτήν τη νοσταλγία, και μόνο αν είστε όπως κι εγώ, μόνο τότε, θα είστε σίγουροι ότι λέω την αλήθεια».
Αυτά είναι τα λόγια μιας πολύ στενής μου φίλης, η οποία είναι μέλος γνωστής διαδικτυακής κοινότητας otherkins, που μου εκμυστηρεύτηκε τις δικές της απόψεις περί ψυχής και εναλλακτικών πραγματικοτήτων.
Απόψεις οι οποίες τυχαίνει να εκφράζουν περίπου το 30% του πληθυσμού των δυτικών χωρών, δεδομένου ότι τόσο υπολογίζεται το ποσοστό των otherkins που γεννιούνται και ζουν μαζί μας! Τι είναι όμως οι otherkins;
Ενσαρκωμένα Μαγικά πλάσματα
Otherkins είναι οι άνθρωποι που δεν έχουν ανθρώπινη ψυχή! Όπως χαρακτηριστικά γράφει ο Nick Mamatas (Elven Like Me, 2001), πρόκειται για μια κουλτούρα ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι έχουν την ψυχή κάποιου θρυλικού ή μυθολογικού όντος, το οποίο όμως γεννήθηκε σε ανθρώπινο σώμα, και στη δική μας διάσταση.
πιο απλά, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι μαγικά πλάσματα σε «ανθρώπινο καλούπι».
Η ίδια η λέξη otherkin είναι ένας νεολογισμός -παρατηρεί ο Willow Polson στο The Veil’s Edge: Exploring The Boundaries of Magic (2003)- που δημιουργήθηκε και χρησιμοποιείται από όσους πιστεύουν ότι είναι ζωόμορφες, εξωγήινες ή εξωδιαστατικές οντότητες, και γενικά μη-ανθρώπινα πλάσματα. Οι otherkins γνωρίζουν πως ορισμένες πτυχές του εαυτού τους δεν είναι ανθρώπινες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...