Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013

Υπάρχουν παράλληλα σύμπαντα;Ομάδα κοσμολόγων μελέτησε ένα χάρτη του σύμπαντος από στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από το διαστημόπλοιο Planck της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος... και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι ανωμαλίες που παρουσιάζει μπορούν να έχουν προκληθεί μόνο από τη βαρυτική έλξη άλλων συμπάντων. Ο χάρτης δείχνει την υπολειπόμενη ακτινοβολία από τη Μεγάλη Έκρηξη πριν από 13,8 δισεκατομμύρια χρόνια, η οποία εξακολουθεί να είναι ανιχνεύσιμη στο σύμπαν, και είναι γνωστή με την ονομασία κοσμική μικροκυματική ακτινοβολία υποβάθρου.

Κινηματογραφικό πλήρωμα τράβηξε τις υπόγειες εγκαταστάσεις του αεροδρομίου του Ντένβερ (Βίντεο)Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ είναι το μεγαλύτερο διεθνές αεροδρόμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, και το δεύτερο μεγαλύτερο διεθνές αεροδρόμιο στον κόσμο. Ωστόσο, τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του ,κρύβονται κάτω από το επίπεδο του εδάφους, συμπεριλαμβανομένης μιας δυσπρόσιτης 88,5 τετραγωνικά μίλια βάσης θαμμένη στα 150 πόδια υπόγεια,καθώς και πέντε μεγάλα υπόγεια «κτίρια αποθήκευσης", που έχουν υποστεί μυστηριωδώς διαλείπουσα κατασκευή, είναι εντυπωσιακά αντίγραφα των ναζιστικων υπόγειων στρατοπέδων κράτησης, και διασυνδέονται μέσω ενός περίπλοκου συστήματος με σήραγγες.

Το σύστημα των τούνελ είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα καταιωνιστήρων που εχουν σκοπίμως εγκατασταθεί για εναν ακόμη άγνωστο σκοπό. Η Βασίλισσα Ελισάβετ Β ', έχει αγοράσει πολλα ακίνητα γύρω από το αεροδρομιο με διαφορετικό ψευδώνυμο.

Το αρχικό κόστος κατασκευής ήταν 1,7 δισ. δολάρια, αλλά το τελικό σχέδιο ανέδειξαν το νομοσχέδιο σε 4,8 δισεκατομμύρια: 3,1 δισ. $ έναντι του προϋπολογισμού. Πολυάριθμες παρατυπίες που έχουν αναφερθεί σχετικά με την κατασκευή του: Xρησιμοποίησαν πολούς Διαφορετικούς εργολάβους που είχαν προσληφθεί για διαφορετικά τμήματα του αεροδρομίου.Αυτό οδήγησε τους παρατηρητές να πιστεύουν ότι ήταν μια στρατηγική για να βεβαιωθούν ότι κανείς δεν θα είχε την πλήρη έκταση του έργου 110 εκατομμύρια κυβικά μέτρα παραπάνω χώματος μεταφέρθηκαν από ό, τι συνήθως απαιτείται . 

Μπορεί κανείς να κάνει αναδρομές σε προηγούμενες ζωές;Αν και κάποιοι εθελοτυφλούν επειδή τα περιοριστικά συρταράκια της κοσμοθεωρίας τους δεν χωράνε φαινόμενα που ανατρέπουν πολλά απ΄ αυτά που ξέρουν ή έμαθαν μέχρι σήμερα, ναι, υπάρχει η δυνατότητα κάποιος να αναδράμει σε προηγούμενη ζωή. Όπως το έθεσε και ο ψυχίατρος Brian Weiss όταν βρέθηκε άθελά του αντιμέτωπος με ένα τέτοιο φαινόμενο αναδρομής «τίποτα στο εκπαιδευτικό μου υπόβαθρο δεν με είχε προετοιμάσει γι΄ αυτό. Είχα μείνει κυριολεκτικά άφωνος καθώς τα γεγονότα ξετυλίγονταν μπροστά στα μάτια μου». Μπορεί κανείς να θεραπευτεί με την ανάκληση εμπειριών που πηγάζουν απο προηγούμενες ζωές;

Η Χρυσή Αυγή επίσημο μέλος της νεοναζιστικής Διεθνούς από το 1981


Αποκαλυπτικό άρθρο από τα Ενθέματα της Αυγής (31/3/2013) http://enthemata.wordpress.com/2013/03/31/kleon-2/ και εδώ http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/03/31/net/

Επανερχόμαστε με μία σημαντική αποκάλυψη για το ναζιστικό παρελθόν του χρυσαβγίτικου μορφώματος. Πρόκειται για “αποκλειστικότητα”, που δημοσιεύεται στην Κυριακάτικη “Αυγή” της 31ης Μαρτίου 2013, σε συντομευμένη, όμως, μορφή, όπως μπορείτε να δείτε εδώ, στον ιστότοπο της εφημερίδας και εδώ, στο ιστολόγιο των “Ενθεμάτων”. Στην ανάρτησή μας, εδώ, μπορείτε να δείτε την πλήρη μορφή του άρθρου, με όλες τις εικόνες και το υπόλοιπο υλικό, με όλες τις υποσημειώσεις και τις παραπομπές, μαζί με τα σχετικά έντυπα. Πρόκειται για μια πτυχή της δράσης της ναζιστικής συμμορίας, για έναν πραγματικό σκελετό στη ντουλάπα, για κάτι που, είναι βέβαιον, ότι θα ήθελε να ξεχάσει.
[Σ.Σ.: Σε περίπτωση αναδημοσίευσης, παρακαλούμε για αναφορά της πηγήςπου να συνοδεύεται από ενεργό λινκ προς την παρούσα ανάρτηση].
Στο τέλος του άρθρου, μπορείτε να δείτε, επίσης, και το αρχείο pdf με την σελίδα 38 του φύλλου της Κυριακής 31/03/2013 της “Κυριακάτικης Αυγής”, έτσι όπως τυπώθηκε.


Μια αποκάλυψη για το ναζιστικό παρελθόν της Χρυσής Αυγής

Οταν η Χρυσή Αυγή προσχωρούσε στη νεοναζιστική Διεθνή “Νέα Ευρωπαϊκή Τάξη” και στη “Διακήρυξη της Βαρκελώνης”, 1981

«Προβλέπουμε (sic) σ’ έναν διακρατικό εθνικοσοσιαλισμό όλων των λευκών»,
Μία από τις πρώτες ιδεολογικές διακηρύξεις της Χρυσής Αυγής (που πολύ θα ήθελε να ξεχάσει)

Το χαρακτηριστικό εξώφυλλο της σπάνιας έκδοσης, σβάστικες και διακριτικά των SS

Η Ιερόδουλη, η Τσατσά και ο…Νταβατζής!


ierodouliΜια φορά και έναν καιρό ήταν μια λαϊκή ιερόδουλη που είχε ένα λαϊκό μαγαζί σε μια καλή γωνία στο κέντρο της πόλης. Οι δουλειές της δεν πήγαιναν άσχημα αλλά δεν είχε τα εισοδήματα που είχαν οι ιερόδουλες πολυτελείας. Φαντάροι, γέροι, κάπου-κάπου και κανένας νεαρός από αυτούς που ντρέπονται να φλερτάρουν τα κορίτσια και καταφεύγουν σε ιερόδουλες!  Το μαγαζί ήταν απλό. Ένα σαλόνι, μια κρεβατοκάμαρα και ένα μπάνιο.   Η τσατσά μια…ξεπεσμένη τραβεστί που εξηγούσε τις υπηρεσίες, έπαιρνε τα χρήματα και καθάριζε το σπίτι. Μερικές φορές έκλεβε κάποια χρήματα από την ιερόδουλη, αλλά η ιερόδουλη έκανε τα στραβά μάτια γιατί δεν ήταν μεγάλα ποσά.   Μια μέρα ένας νταβατζής που διατηρούσε και άλλους 4-5 οίκους ανοχής, πέρασε έξω από το μαγαζί της ιερόδουλης και αποφάσισε να της προτείνει τη συνεργασία του.  Πιάνει πρώτα την τσατσά…να βάλουμε το μαγαζί σου στην…αλυσίδα, της λέει. Θα βγάλουμε όλοι πολλά λεφτά. Δεν θα καθαρίζεις αυτό το παλιόσπιτο όλη σου την ζωή. Με πλούσιους πελάτες θα έχεις πουρμπουάρ, θα σου πάρω και νέα ρούχα, άσε που μπορεί να βρεις έτσι και κανένα…τεκνό για σένα!   Η τσατσά δεν ήθελε και πολλά άρχισε να ψήνει την ιερόδουλη: Έχω βαρεθεί τους φαντάρους, βρωμάνε! Δεν είναι σπίτι αυτό στα κακά του τα χάλια, θέλει ανακαίνιση. Εσύ είσαι για τα μεγάλα σαλόνια δεν είσαι σαν την απέναντι την…τουρκάλα! Σιγά τα χρήματα που βγάζουμε. Κοίτα το κορίτσι του νταβατζή πόσα βγάζει; Να συνεργαστούμε με τον γείτονα τον νταβατζή.  Άσε που θα μας προστατεύει και από τις άλλες…πόρνες της γειτονιάς που κοιτάνε το μαγαζί μας και ξερογλείφονται.   Με αυτά και με τα άλλα η ιερόδουλη πείστηκε! Σε συνεργασία με τον νταβατζή η τσατσά ξεκίνησε την ανακαίνιση του σπιτιού, βάψιμο, νέα έπιπλα, νέα κρεβατοκάμαρα, νέο μπάνιο, υδρομασάζ…Σπα, νέα ρούχα κ.α. Αποφάσισε δε να κάνει και… έμμηνοραφή στην ιερόδουλη για να φαίνεται νεότερη!  Λεφτά δεν είχε η ιερόδουλη αλλά της.. δάνειζε ο νταβατζής!   Τα έξοδα τα διαχειρίζονταν η τσατσά! Ένα ρούχο η ιερόδουλη ένα και η τσατσά.

Εκτιμάς κάτι μόνο όταν το χάσεις....


''Εκτιμάς κάτι μόνο όταν το χάσεις'', λένε..και νομίζω οτι ισχύει. Είναι κάποια πράγματα στη ζωή μας που τα θεωρούμε αυτονόητα. Έχουμε αναρωτηθεί όμως ποτέ πως θα ήτανε η ζωή μας χωρίς αυτά; Είναι πολύ σημαντικό να διαπιστώνουμε πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε στη ζωή μας αυτά τα αυτονόητα, τα δεδομένα, πριν να είναι πολύ αργά. Γιατί αν αφήσουμε να χαθούνε, μετά δεν θα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε πόσο ανάγκη τα είχαμε τελικά, πόσο μας λύπουνε και πόσο τα αγαπούσαμε.
 Κάπου διάβασα το εξής: ''Έτσι έγιναν οι άνθρωποι. Αχάριστοι, αδιάφοροι, στεγνοί. Εκτιμούν κάτι μόνο αφού το χάσουν. Και ακόμη και αν το εκτίμησαν έστω και λίγο, μόλις το χάσουν νιώθουν τύψεις επειδή δεν πρόλαβαν να του το πουν.''.. Αυτό θέλουμε να είμαστε; Αυτό θέλουμε για αυτούς που αγαπάμε; Η ζωή είναι απρόβλεπτη και ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει το άλλο πρωί.

Όχι πείτε έχει κανείς αμφιβολία για τα λεΦτά αισθήματα της όμορφης κοπέλας;;

Αχ και να είχα μικρόφωνο και τι δεν θα αφιέρωνα στο ζεύγος! 
Όχι πείτε έχει κανείς αμφιβολία για τα λεπτά αισθήματα της όμορφης κοπέλας;;
Οι βουλευτές πρέπει να έχουν ηθική και να κρατάνε τουλάχιστον τα προσχήματα.
Όχι να κυκλοφορούν με τα βυζιά έξω στις παραλίες και να τους βλέπουν έτσι τα παιδάκια .Φορέστε τουλάχιστον έναν στηθόδεσμο κύριε!

Ανακαλύψτε τα μοναδικά οφέλη του μπακαλιάρου για την υγεία σας


Ο μπακαλιάρος αποτελεί μια ξεχωριστή θαλασσινή γεύση, η οποία έρχεται από τις βόρειες χώρες του πλανήτη με τη Β. Αμερική, τη Νορβηγία, τη Γροιλανδία και την Ισλανδία να αποτελούν τις κύριες χώρες παραγωγής του, αλλά και τους κύριους προμηθευτές της παγκόσμιας αγοράς. 
Απαντάται πολύ συχνά στο ελληνικό τραπέζι, καθώς συνάδει γευστικά με τα χαρακτηριστικά της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας. Διακρίνεται για τη μοναδική διατροφική αξία του, χάρη στην οποία μπορεί να παρέχει ποικίλα οφέλη στην ανθρώπινη υγεία.

Συγκεκριμένα, η κατανάλωσή του έχει συσχετιστεί με καρδιοπροστατευτικά οφέλη μεταξύ των οποίων η καλύτερη ρύθμιση των λιπιδίων του αίματος, η μείωση των επιπέδων της αρτηριακής πίεσης, η προστασία έναντι της εμφάνισης αιφνίδιων καρδιαγγειακών επεισοδίων και αρρυθμίας και η προστασία έναντι των θρομβώσεων. Η προστασία της καρδιάς και των αγγείων φαίνεται να οφείλεται στην υψηλή περιεκτικότητα του σε καρδιοπροστατευτικά θρεπτικά συστατικά, όπως τα ω-3 λιπαρά οξέα, η βιταμίνη Β6, η βιταμίνη Β12 και η νιασίνη. 
Παράλληλα, η κατανάλωση μπακαλιάρου φαίνεται να παρέχει προστατευτικά οφέλη στην εμφάνιση διαφόρων τύπων καρκίνου μεταξύ των οποίων ο καρκίνος του παχέος εντέρου και των νεφρών, αλλά και στην εμφάνιση λευχαιμίας και λεμφωμάτων. 

Γίνε ξανά ο μάγος που είσαι!

Αντί να ανησυχείτε γιατί δεν είμαστε μάγοι (μια που μόνον εσείς μπορείτε να απαντήσετε σ' αυτό), ας δούμε μερικές σελίδες από ένα κεφάλαιο του βιβλίου [Το εγχειρίδιο του Μη Μάγου], που φέρει τον τίτλο "Πώς να μεταμορφώσετε έναν μάγο σε βάτραχο". Αν κάποια από αυτά που θα δούμε σας φάνουν γνωστά, θα έχετε μια ένδειξη για το ποιος άλλος διάβασε και χρησιμοποίησε αυτό το εγχειρίδιο.
Πείστε τους ανθρώπους ότι ΔΕΝ είναι μάγοι.
Διδάξτε τους την αίγλη του να γίνονται θύματα.
Τορπιλίστε και ανατρέψτε τα συστήματα πεποίθηοης.
Κάντε τη νέα γνώση τρομακτική και απρόσιτη.
Κάντε τους μάγους φρικιαστικούς και την ιδιότητα του μάγου επικίνδυνη.
Κάντε τους να ψεύδονται.
Και ποτέ μη κοιτάζετε ένδον.
Και σε περίπτωση που συμβαίνει να είστε μάγος που μεταμορφώθηκε σε βάτραχο, Το εγχειρίδιο του Μη Μάγου διαθέτει και τα αντίδοτα για το καθένα από τα παραπάνω.
1. Πείστε τους ανθρώπους ότι δεν είναι Μάγοι.
Αφού ο καθένας είναι μάγος, αν τους πείσετε ότι δεν είναι, τότε αυτό ακριβώς θα πάνε να γίνουν.
Αντίδοτο: Θυμηθείτε την μεγαλοσύνη σας. Είστε ήδη, μάγος.
Αν σας πουν πως είστε μια συμπτωματική μετάλλαξη της ύλης και ότι έχετε την αίσθηση πως ο εαυτός σας είναι μια επιφαινόμενη ιδιότητα νεκρών σωματιδίων, πόσο μαγικός νιώθετε;
Αν οι μαγικές σας στιγμές πασχίζουν να εξηγηθούν ως συμπτώσεις, που βρίσκεται η μαγεία στη ζωή σας;
Εάν η άποψη σας για τον κόσμο είναι θάνατος, αρρώστια, πόλεμος και βάσανα (επίσης γνωστά και ως βραδινές ειδήσεις), και για τα οποία αισθάνεστε ανίκανος να κάνετε οτιδήποτε, πόσο μάγος είστε;
Τι θα γινόταν αν σας έλεγαν πως είστε ένας απεχθής αμαρτωλός, αμαρτίας γέννημα και πανάθλιος στα μάτια του θεού;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...