Σάββατο, 3 Αυγούστου 2013

Edward Snowden: Θανατηφόρος Κατακλυσμός Ηλιακών Εκρήξεων


1


Μόσχα, Ρωσία: Ο Edward Snowden ο φυγάς χάκερ και πρώην συμβασιούχος της National Security Agency (NSA). Αποκάλυψε την Τρίτη ότι μια σειρά ηλιακών εκρήξεων πρόκειται να συμβούν τον Σεπτέμβριο, σκοτώνοντας εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους. Ντοκουμέντα που έδωσε ο Snowden αποδεικνύουν, ότι 14 χρόνια πριν οι Παρατηρητές Εξ Αποστάσεως της Central Intelligence Agency (CIA) γνωρίζανε ότι το γεγονός είναι αναπόφευκτο. Από τότε οι παγκόσμιες κυβερνήσεις προσπαθούν ήσυχα να προετοιμαστούν για την παγκόσμια πείνα που θα επακολουθήσει.

Μιλώντας από το δωμάτιο του στο ξενοδοχείο Novotel του αεροδρομίου Sheremetyevo, αποκάλυψε ότι οι κυβερνητικές προετοιμασίες για τις ηλιακές εκρήξεις είναι γνωστές μόνο σε περιορισμένο αριθμό ατόμων. Τα αποτελέσματα των εκρήξεων είναι γνωστά στον κόσμο των μυστικών υπηρεσιών σαν “the killshot.”
Οι παρατηρητές εξ αποστάσεως που δουλεύουν για το πρόγραμμα Stargate της CIA, χρησιμοποιούν τις ικανότητες τους για να αντιληφθούν εξ αποστάσεως μακρινά γεγονότα γεωγραφικά και χρονολογικά για να προστατέψουν την Αμερική. Ήδη από το 1999 γνωρίζανε για το γεγονός των ηλιακών εκρήξεων αλλά έχουν απειληθεί να παραμείνουν σιωπηλοί από τις αρχές επιβολής του νόμου της μυστικής κυβερνήσεως.
Σαν μέρος της πρόσληψης του Snowden σαν εργολάβου, η NSA του έδωσε πρόσβαση στις επικοινωνίες των τελευταίων 30 ετών στην γη. Έδωσε λοιπόν στο The Internet Chronicle άκρως απόρρητα ντοκουμέντα της Federal Emergency Management Agency (FEMA) που δείχνουν πόσο τρομερές θα είναι αυτές οι ηλιακές εκρήξεις. Σε δύο μήνες το “the killshot”  θα εξουδετερώσει όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα διανομής τροφής και νερού.
Ακόμη από τον 20ο αιώνα, εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων άρχισαν να εξαρτώνται στον τεχνολογικό αυτοματισμό για να διευκολύνουν την ζωή τους. Οι ηλιακές εκρήξεις παράγουν ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς, επικίνδυνους για τα ηλεκτρονικά κυκλώματα, όπως οι επεξεργαστές CPU είναι τα πλέον ευάλωτα.
Ο Snowden είπε ότι η FEMA  και το κέντρο National Disaster Reduction Center της Κίνας κάνουν τα βήματα τους εδώ και 14 χρόνια κάτω από το φώς των ευρημάτων του Project Stargate. Τα ντοκουμέντα της FEMA που δοθήκανε από τον Snowden, δείχνουν το πώς η οργάνωση σχεδιάζει να συγκεντρώσει δεκάδες εκατομμύρια των φτωχότερων Αμερικανών σε ασφαλείς τοποθεσίες «για να διευκολυνθεί η καλύτερη διατροφή η παροχή καταναλωτικών αγαθών σε αυτούς.»
Ο Snowden έδωσε μαρτυρίες από εκατοντάδες Παρατηρητών Εξ Αποστάσεως. Πολλοί από αυτούς τους Παρατηρητές Εξ Αποστάσεως βρίσκονται ακόμη στην μισθοδοσία των κυβερνήσεων των ΗΠΑ και της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Αυτές οι μαρτυρίες αν και γραμμένες από διαφορετικούς αναλυτές έχουν ένα όγκο 4.472 σελίδες, κάθε μια από αυτές ανησυχητικά μαρτυρεί τα λεγόμενα του Snowden.

Η ΠΡΩΤΗ ΙΣΧΥΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ !Αν και ορισμένοι επιστήμονες παραμένουν επιφυλακτικοί σχετικά με τη θεωρία των άλλων κόσμων, τα ευρήματα αυτά μπορεί να αποτελέσουν έναυσμα για την αλλαγή της επικρατούσας άποψης πάνω στο  ζήτημα

Κοσμικός χάρτης αποκαλύπτει για πρώτη φορά την ύπαρξη πολλαπλών παράλληλων συμπάντων
Επιστήμονες υποστηρίζουν πως ανακάλυψαν την πρώτη ισχυρή απόδειξη ύπαρξης παράλληλων συμπάντων.
Ομάδα κοσμολόγων μελέτησε ένα χάρτη του σύμπαντος από στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από το διαστημόπλοιο Planck της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι ανωμαλίες που παρουσιάζει μπορούν να έχουν προκληθεί μόνο από τη βαρυτική έλξη άλλων συμπάντων.
Ο χάρτης δείχνει την υπολειπόμενη ακτινοβολία από τη Μεγάλη Έκρηξη πριν από 13,8 δισεκατομμύρια χρόνια, η οποία εξακολουθεί να είναι ανιχνεύσιμη στο σύμπαν, και είναι γνωστή με την ονομασία κοσμική μικροκυματική ακτινοβολία υποβάθρου.

Καταγγελία για απάτες της γνωστής εταιρείας πυραμίδας στην Κρήτη


 

Το μήνυμα μιας κοπέλας για τη δράση γνωστής εταιρείας "πυραμίδας",επαναφέρει στη δημοσιότητα το γνωστό πρόβλημα με τις καλοστημένες απάτες, στις οποίες έχουν πέσει θύματα και πολλοί Κρητικοί. 
Σύμφωνα με το μήνυμα της ίδιας, η κίνηση της να φύγει από μια τέτοια εταιρεία, της οποίας ήταν μέλος, οδήγησε σε δυσάρεστες καταστάσεις για εκείνη από μέλη της εν λόγω επιχείρησης.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από τα madata.gr το κόλπο της πυραμίδας είναι απλό και γνωστό. Είναι αποδεδειγμένο ότι σε περιόδους γενικευμένης οικονομικής δυσκολίας, οι άνθρωποι που βλέπουν τα εισοδήματά τους να χάνονται ή να μειώνονται σημαντικά, επιζητούν το λεγόμενο εύκολο κέρδος.

Ενδεικτικό είναι άλλωστε ότι σε περιόδους οικονομικών κρίσεων μερικοί τομείς, όπως ο τζόγος, ανθίζουν. Παράλληλα, πολλές είναι και οι «ευκαιρίες» που μας κτυπούν την πόρτα και πατούν στην ανάγκη μας να επαναφέρουμε την χαμένη μας καλοπέραση. Μια από αυτές, και οι επιχειρήσεις που λειτουργούν στη βάση «πυραμιδικών» συστημάτων.

Η ιδέα τους είναι πολύ απλή. Δίνεις 280 ευρώ αρχικά και 40 ευρώ κάθε μήνα και η εταιρεία σου δίνει την υπόσχεση ότι θα σταματήσεις να πληρώνεις αν μπορέσεις να πείσεις ακόμη τέσσερις να δώσουν 280 ευρώ μπροστά και 40 ευρώ μηνιαίως.

Μάλιστα, αν βρεις και πείσεις άλλους δύο τότε θα σου δώσει πίσω και τα χρήματά σου, ενώ αν καταφέρεις να πείσεις 60 άτομα να δώσουν 280 ευρώ και 40 ευρώ κάθε μήνα, τότε παίρνεις προαγωγή και… δώρο ένα μηνιάτικο.

Άνθρωποι και... παράσιταΥπάρχουν οι άνθρωποι, υπάρχουν και οι άνθρωποι-παράσιτα. Τους δεύτερους πρέπει, πάσει θυσία, να τους αποφεύγουμε. Ομως δεν είναι εύκολο. Κι αυτό, διότι τα παράσιτα είναι χαμηλής, συνήθως, νοημοσύνης μεν, ύπουλα και αρκετά πονηρά δε, ώστε να μπορούν να μας ξεγελούν. Αλλοι γελιούνται για λίγες ώρες ή μέρες, άλλοι για μήνες, άλλοι για χρόνια ή ακόμα και για μια ζωή. Τα παράσιτα, βλέπεις, σε κάνουν να τα λυπηθείς και να τα συμπαθήσεις, πριν καταλάβεις πόσο βρώμικο παιχνίδι έπαιξαν στην πλάτη σου.

Η ΟΥΤΟΠΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Τα Ηλύσσια Πεδία 

Προεδρική, άμεση, αντιπροσωπευτική, συμμετοχική, ψηφιακή…
Μήπως πρέπει να το πάρουμε αλλιώς;;
Γράφει η Μαγκούλια Κατερίνα

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!

Ανεύθυνοι και ουτοπιστές αυτοί που θέλουν να παίρνουν οι ίδιοι τις αποφάσεις για τη ζωή τους. Η ουτοπία της δημοκρατίας, είναι πολύ της μόδας για αυτούς που στην ουσία θέλουν να συνεχίσουν να νομιμοποιούν το πολιτικό σύστημα αιώνων, το να αποφασίζουν άλλοι για εμάς. ‘’Δεν μπορούμε, λένε, να αλλάξουμε αλλιώς τα πράγματα’’. Και αν αυτοί οι ίδιοι είχαν τη δυνατότητα να κυβερνήσουν αύριο, θα έτρεχαν με ταχύτητα να ικανοποιήσουν τη δίψα τους για εξουσία. Και είναι και πολύ της μόδας τελευταία, τα νεοσύστατα κόμματα με σκοπό την προώθηση της άμεσης δημοκρατίας.

Ω, τι αντίφαση! Θέλεις να παίρνεις εσύ ο ίδιος τις πολιτικές αποφάσεις, αλλά αυτοπροτείνεσαι για αντιπρόσωπος του λαού, και μάλιστα σε ένα βρώμικο σύστημα, που θα έρθεις εσύ να το ξεπλύνεις, πώς;;; Με τους ίδιους όρους, με τους οποίους αυτό σε υποδουλώνει. Και πήραμε τη Δημοκρατία, και την έχουμε κουρελιάσει κατά το ίδιο το σύνταγμα και τη χρησιμοποιούμε, ανάλογα με το συνομιλητή μας, αλλάζοντας ρούχο κατά περίπτωση. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...