Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2013

Στο ένα χέρι η Μις Τουρισμός, στο άλλο η σβάστικα

Πρώτη δημόσια εμφάνιση του προβεβλημένου παράγοντα της Χρυσής Αυγής με το κορίτσι των καλλιστείων Έλενα Κωνσταντινίδου και του αγκυλωτού σταυρού ψηλά στο μπράτσο

Οτι ο γεμάτος νευρικά τικ και παραληρηματικά ξεσπάσματα, με ενδιάμεσες επιδείξεις μποξερικών ικανοτήτων, εκπρόσωπος Τύπου του ακροδεξιού κόμματος κινείται μονίμως στα όρια της λογικής συμπεριφοράς σε μια ευνομούμενη πολιτεία και κοινωνία ήταν από καιρό εμφανές. 

Οτι θα έφτανε όμως να φέρει ακόμη και τατουάζ με σβάστικα, περιφέροντας έτσι το σύμβολο του ναζισμού εντός του ελληνικού κοινοβουλίου, δεν ήταν μέχρι τώρα γνωστό, όσο προβλέψιμο, ου μην και αναμενόμενο φαινόταν για κάποιους.

Σοκ και δέος! Ο Στουρνάρας παραιτήθηκε!Γράφει ο Μπρακατσούλας
Έκτακτη είδηση. Μόλις πληροφορηθήκαμε την παραίτησή ....του Υπουργού Οικονομικών.
Σάλος προκλήθηκε στου Μαξίμου από το γεγονός. Ο Πρωθυπουργός αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις επί του θέματος.
Έγκυρες πηγές λένε ότι ο Υπουργός οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας παραιτήθηκε επειδή δεν άντεξε συναισθηματικά , από τη συμμετοχή του στη καταστροφή του Ελληνικού λαού.
Σε λίγο αναμένεται επίσημο διάγγελμα από τον ίδιο.

Η συνειδητότητα είναι η κινητήρια δύναμη στο σύμπαν ,Βιντεο

Επιστολή ενός Εβραίου προς Έλληνες. Πραγματική! ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΟΚ! Δημοσιεύτηκε στο THE CENTURY MAGAZINE, τον Ιανουάριο του 1928.

Δημοσιεύτηκε στο THE CENTURY MAGAZINE, τον Ιανουάριο του 1928.
από τον ραββίνο Marcus Eli Ravage
(Ραββίνος συγγραφέας που "ετιμάτο υπό την εύνοια των Rothschilds (των εβραίων τραπεζιτών) σαν ο μόνος εγκεκριμένος βιογράφος τους".  Μπορείτε να ελέγξετε τα άρθρα αυτά σε οποιαδήποτε μεγάλη βιβλιοθήκη  αν έχετε την παραμικρή αμφιβολία.)

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χρηματοδοτησαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…..απιστευτες αποκαλυψεις πρωην υπαρχηγων της οργανωσης.

Η εντυπωσιακή άνοδος της Χρυσής Αυγής το τελευταίο διάστημα δεν πραγματοποιήθηκε εν μια νυχτη όπως πιστεύουν κάποιοι και σίγουρα δεν ευθύνονται τα κόμματα της αριστεράς και ο ΣΥΡΙΖΑ όπως προσπαθούν να μας πείσουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Όπως αποδεικνύεται από την συνέντευξη πρώην υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής τα δυο κόμματα εκμεταλλεύτηκαν την οργάνωση ανάλογα με τους σκοπούς που ήθελαν να πετυχουν , από την σύγκρουση με αριστεριστές (ΠΑΣΟΚ) μέχρι την δημιουργία πλήγματος εκ δεξιών στον ΛΑΟΣ (ΝΔ).
Πολλά από αυτά ήταν γνωστά αλλά αποκτούν διαφορετική αξία όταν προέρχονται από κάποιον που έζησε τα πράγματα από μέσα.
Ο κ. Κουσουμβρης πρωτοπαλίκαρο κάποτε του Μιχαλολιακου εξομολογείται μεταξύ άλλων :

Εισβολή σε τραπεζικούς λογαριασμούς οφειλετών και κατασχέσεις με ένα πλήκτρο!

ΘΑ ΑΔΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ............. ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣH κατάσχεση-εξπρές από το υπουργείο Οικονομικών δεν είναι ένας μακρινός εφιάλτης όπως ίσως εξακολουθούν να νομίζουν πολλοί φορολογούμενοι πολίτες. Η τρομακτική αυτή διαδικασία αναμένεται να ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο και θα γίνεται μέσω της αξιοποίησης του νέου μητρώου καταθετών, όπου η Εφορία με το πάτημα μερικών πλήκτρων στο τερματικό του taxis θα μπορεί να πληροφορείται τα υπόλοιπα των τραπεζικών λογαριασμών κάθε φορολογούμενου.

Ισπανία: 50 ευρώ πρόστιμο στους κατοίκους του Γιβραλτάρ! ΟΤΑΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ (ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)

Η Ισπανία της οικονομικής κρίσης, της τεράστιας ανεργίας, του μνημονίου και των δυσοίωνων προβλέψεων του ΔΝΤ παρόλα αυτά και σε ότι αφορά τα εθνικά της θέματα και δίκαια είναι ακέραιη και αποφασιστική, να τα βάλει και με μεγαλύτερες χώρες όπως είναι η Βρετανία.
Την «ανησυχία» του εξέφρασε το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών απέναντι στις δηλώσεις του Ισπανού υπουργού εξωτερικών μέσω των οποίων είπε «ορθά κοφτά» στην βρετανική αποικία του Γιβραλτάρ πως το «πάρτι τελείωσε».
Ο Jose Manuel Garcia-Margallo δήλωσε πως η χώρα του σκέφτεται μέτρα αντιποίνων προς τη βρετανική αποικία στα οποία θα συμπεριλαμβάνονται αντίτιμο 50 ευρώ για κάθε κάτοικο του Γιβραλτάρ που θα διασχίζει τα σύνορα προς την Ισπανία εξαιτίας της διαμάχης που έχει να κάνει με την αλιεία και ένα τεχνητό ύφαλο που δημιούργησε το Γιβραλτάρ.

Bill Gates, Ban Ki Moon: «Εμβολιασμός στους πάντες»

Την προώθηση ενός παγκόσμιου εμβολιασμού των παιδιών προωθούν αρχί-υπάλληλοι της παγκόσμιας διαπλοκής.
Όποιος δεν θα εμβολιάζεται δεν θα έχει ασφάλεια. Απλά τα πράγματα στον «ελεύθερο» πλανήτη που «εν ειρήνη» απολαμβάνουμε μικροί μεγάλοι τα «αγαθά».

Δολοφονούν τους εφευρέτες που μετατρέπουν το νερό σε καύσιμο;Πόσα χρόνια ακούμε πως ο τάδε εφηύρε τη μέθοδο μέσω της οποίας τα αυτοκίνητα μπορούν να κινηθούν με νερό αντί για βενζίνη ή πετρέλαιο… Συνεντεύξεις και βίντεο κυρίως σε ξένα τηλεοπτικά δίκτυα … Έχετε ακούσει ποτέ οι εφευρέσεις αυτές να προχωράνε; Να βγαίνουν στη παραγωγή; Όχι. Ένας απ’ αυτούς ο Stan Meyer(πρώτο βίντεο) δημιούργησε το τρόπο έτσι ώστε ένα αυτοκίνητο να κινείται για 100 μίλια με ένα γαλόνι νερού! Το 1998 δηλητηριάστηκε και πέθανε και μια βδομάδα αργότερα το αυτοκίνητο που είχε δημιουργήσει ως δείγμα , χάθηκε…μαζί με τον εξοπλισμό του…Ο Stan είχε αναφέρει – καταγγείλει πως τον απειλούν πετρελαϊκές εταιρείες και πως δεν υποκύπτει στις απειλές τους…

Τελικά υπέκυψε με άδοξο τρόπο…

Πρίν ένα χρόνο περίπου τα ελληνικά κανάλια είχαν προβάλλει έναν έλληνα ηλεκτρονικό , ο οποίος κατασκεύασε αυτοκίνητο το οποίο μπορεί να κινηθεί 50 χιλιόμετρα με ένα ποτήρι νερό. Το 2012 θα ξεκινήσει η μαζική παραγωγή αυτοκινήτων με νερό…είχε δηλώσει σε συνέντευξη του στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

Σε καμία περίπτωση δε λέμε πως θα δηλητηριάσουν τον έλληνα εφευρέτη..
Αλλά περιμένετε εσείς να δείτε το 2012 αυτοκίνητα στους δρόμους τα οποία να χρησιμοποιούν νερό … Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

Γιατί …κάποιοι δε θέλουν πράσινη ενέργεια , δε θέλουν πράσινο πλανήτη.
Άσε που όλα αυτά περί πράσινου πλανήτη είναι μια μεγάλη απάτη!

και 'ενα πρόσφατο για να δούμε τη κατάληξη θα έχει..

ΕΛΛΗΝΙΚΟ Θαλασσινό νερό θα "κινεί" ηλεκτρικά αυτοκίνητα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...