Τρίτη, 6 Αυγούστου 2013

Αυνανίζεστε και μη πληθύνεστε


TROIKAΠως θα ήταν οι ειδήσεις σε ένα ειλικρινέστερο δελτίο ειδήσεων;
Για να δούμε ένα.. :
ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Καλησπέρα σε όλη τη μπανανία…,συγνώμη Ελλάδα ήθελα να πω. Είναι το δελτίο ειδήσεων των 8, κοντά σας και πάλι η εξουσιοδοτημένη δημοσιογραφική ομάδα της τρόικας..
Χαμός γίνεται από χθες το βράδυ αγαπητοί τηλεθεατές, όταν ένας βουλευτής που νόμισε ότι θα τον διαγράψουν και θα χάσει το παχυλό του μισθό, διέκοψε την ομιλία του υπουργού και άρχισε να λέει ανακρίβειες, μεταξύ άλλων ο απαράδεκτος βουλευτής είπε : «Δε θα περάσει η επιβολή νέων φόρων σε όσους έχουν παιδιά στην Ελλάδα. Είστε μέλη μιας υποταγμένης συγκυβέρνησης στα σχέδια της νέας τάξης,  για έναν πλανήτη χωρίς Έλληνες αλλά και με μικρότερο πληθυσμό γενικότερα. Το διάταγμα : Αυνανίζεστε και μη πληθύνεστε, δε θα το ψηφίσω ρεεεε!!!»
Άμεση ήταν η απάντηση και η τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος κατατρόπωσε τον αντάρτη βουλευτή και καταχειροκροτήθηκε από όλους τους βουλευτές που διασώθηκαν οι παχυλοί μισθοί τους αλλά και η τόσο καλά δουλεμένη δουλοπρεπής εικόνα τους στις εκτός και εντός μνημονιακές δυνάμεις…

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥΛΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ (902) ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΦΥΛΛΟ!!! ΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ;;;

GAIDAROS_KKE

Καποιος ψυχίατρος δεν υπάρχει...;;;

Η φωτογραφία δεν χωράει περιγραφή...
Δεν είναι η φωτομοντάζ ... ειναι αληθινή απο ''δραστηριότητες'' Χρυσαυγιτών ....15 απλοί τρόποι για να βελτιώσουμε την υγεία του ανοσιακού μας συστήματος
Η 29η Απριλίου είναι Παγκόσμια Ημέρα Ανοσολογίας. Το «Καταπληκτικό Ανοσιακό μας Σύστημα», όπως αναφέρεται και στο βιβλίο που κυκλοφόρησε από την Ελληνική Εταιρεία Ανοσολογίας, μας 
προστατεύει από χιλιάδες μικρόβια που βρίσκονται γύρω μας και μπορούν να εκδηλώσουν ασθένεια. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να μάθετε τα πάντα για το Ανοσιακό Σύστημα, σε εκλαϊκευμένη γλώσσα και με παραστατική εικονογράφηση, που επιτρέπει στον καθένα, από τα παιδιά μέχρι και τους ενήλικές, να γνωρίσει τους τρόπους με τους οποίους το Ανοσιακό Σύστημα μας προστατεύει και την ποιότητα ζωής που μας εξασφαλίζει. 
http://helsim.gr/images/stories/_pdf/anosiako_sistima.pdf
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανοσολογίας, αναφέρουμε εδώ μερικούς απλούς τρόπους που θα μας βοηθήσουν να ενδυναμώσουμε το ανοσιακό μας σύστημα και να βελτιώσουμε την άμυνά μας έναντι στις ασθένειες.

1. Μειώστε το στρες
Το να έχουμε λίγο στρες ίσως είναι και καλό, καθώς αποτελεί μία μέθοδο του οργανισμού να προετοιμαστεί για μία πρόκληση. Το μόνιμο στρες όμως είναι κακό για την υγεία μας. Έρευνες δείχνουν ότι μπορεί να αποδυναμώσει το ανοσιακό μας σύστημα. Η μείωση του στρες και η εύρεση δραστηριοτήτων που μας χαλαρώνουν και μας διασκεδάζουν μας βοηθούν να ενδυναμώσουμε το ανοσιακό μας σύστημα και κατά συνέπεια να προστατέψουμε τον εαυτό μας από ασθένειες.

2. Απολαύστε το Σεξ
Φαίνεται ότι το σεξ δεν μας κάνει απλά να αισθανόμαστε όμορφα αλλά είναι καλό και για τον οργανισμό μας. Έρευνες δείχνουν ότι η καλή σεξουαλική ζωή μπορεί να έχει και ευεργετικές συνέπειες για την υγεία μας. Έρευνα σχετικά με τη σύνδεση της σεξουαλικής δραστηριότητας με την υγεία σε ηλικιωμένους ανθρώπους, έδειξε ότι εκείνοι που έκαναν σεξ τακτικά είχαν και καλύτερη συνολική υγεία.

Νέα επίθεση στην Ελλάδα από την βαθύτατα ανθελληνική New York Times


Συνηθισμένο φαινόμενο οι επιθέσεις εναντίον της Ελλάδας, με γενικεύσεις, από αρθρογράφους της NYT. Το περίεργο είναι ότι ..
τα άρθρα υπογράφουν Εβραίοι στην καταγωγή αρθρογράφοι, κάθε φορά που Έλληνας Πρωθυπουργός ετοιμάζεται να επισκεφθεί τις ΗΠΑ. Την ώρα που η Ελλάδα διατηρεί και ενισχύει τους φιλικούς δεσμούς της με το Ισραήλ, οι Εβραϊκής καταγωγής αρθρογράφοι στις ΗΠΑ και ιδιαίτερα στην Εβραϊκής ιδιοκτησίας NYT, "πυροβολούν" αναλέητα τη χώρα μας. Γιατί άραγε;
Το έκανε η εφημερίδα στις 27-4-2010, με το άρθρο:


Και το επαναλαμβάνει και σήμερα, με τα ίδια κλισέ, ο Roger Kohen, που κάνει μαθήματα ηθικής στην Ευρώπη:


Την οικονομική κατάσταση της Γερμανίας και της Ελλάδας συγκρίνουν οι New York Times, οι 
οποίοι αναφέρονται στο «βόλεμα» το οποίο επικρατούσε στον ελληνικό δημόσιο τομέα και 
προτείνει στους Ελληνες «να μάθουν κάτι από την οικονομία σαν ηθική φιλοσοφία».

Σε άρθρο τους «Το μάθημα ηθικής του Ευρώ», οι New York Times αναφέρονται στη ραγδαία 
οικονομική ανάπτυξη και της Γερμανίας και την αποφυγή του χρέους, ενώ στη συνέχεια 
αναφέρονται με απαξιωτικά σχόλια για την έλλειψη αξιοκρατίας στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ... ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ... ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ....ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ...!!!


ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ "ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ". ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ Η "ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ" ΓΛΩΣΣΑ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Ενας Πολεμιστής του Φωτός ξέρει πως μερικές στιγμές επαναλαμβάνονται. Συχνά βρίσκεται μπροστά σε προβλήματα και καταστάσεις που έχει ήδη αντιμετωπίσει. Τότε νιώθει στενοχώρια και σκέφτεται πως είναι ανίκανος να κάνει προόδους στη ζωή του, αφού οι δύσκολες στιγμές παρουσιάζονται ξανά. "Αυτό το έχω ήδη περάσει", παραπονιέται στη καρδιά του. "Αλήθεια είναι, το έχεις ζήσει", απαντάει η καρδιά του. "Αλλά δεν το ξεπέρασες ποτέ". Τότε ο πολεμιστής κατανοεί πως η επανάληψη των εμπειριών έχει έναν και μοναδικό στόχο: να τον διδάξει αυτό που δεν εννοεί να μάθει". 

Το κλείσιμο των νηπιαγωγείων…έγινε για την λειτουργία του μισού γραφείου του Βενιζέλου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, από το κλείσιμο 118 σχολείων και νηπιαγωγείων θα εξοικονομηθούν 76.000 ευρώ το 2013 και 228.000 ευρώ το 2014.
Κάθε λουκέτο, δηλαδή σε σχολείο ή νηπιαγωγείο έχει 2.500 όφελος για το δημόσιο ταμείο.

Κλείνουν σχολεία… 

ΦΡΙΚΗ!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ!!! Πριν προχωρήσετε να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχουν τριγύρω παιδιά και άτομα που μπορεί να ενοχληθούν από το φρικιαστικό αυτό θέαμα!!!

ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ...Aν αληθεύουν αυτά Άδωνη Γεωργιάδη τρέχα να κρυφτείς...Όλο το σόι “χωμένο” στην Κτηματολόγιο Α.Ε.
Η… πεθερά του μπουμπούκου και άρα μητέρα της Ευγενίας Μανωλίδου, η Αγγελική Πουλάκου, σχεδόν 60 ετών γιαγιά η οποία προσελήφθη χωρίς προκύρηξη ως ιδιαιτέρα του Προεδρου της Κτηματολόγιο Α.Ε. 70αρη Χρήστου Γούλα. 

ΑΙΣΧΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ "ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ" ΔΙΑΚΟΜΩΔΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ... ΜΕ ΤΟΝ ΓΩΝΣΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ..


Προσβολή απέναντι στην Ελληνική Ιστορία αποτελεί το νέο διαφημιστικό σποτάκι του «Πάμε Στοίχημα», στο οποίο διακωμωδείται εντελώς χυδαία και ανιστόρητα η Μάχη του Μαραθώνα.  Μια Ελληνική εποποιία, η οποία δεν έσωσε μόνο την Ελλάδα και τον Πολιτισμό, αλλά και την ομαλή εξέλιξη της Ευρώπης κατά τους επόμενους αιώνες, έφτασε στο σημείο να αποτελεί αντικείμενο χλευασμού από τον γνωστό κομμουνιστή γελωτοποιό Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος πότε παρουσιάζεται ως τραγουδιστής και πότε ως ηθοποιός. Είναι δυνατόν το πάθος για το χρήμα, η ροπή προς την εξάρτηση τυχερών παιχνιδιών και η λογική του κέρδους να είναι τόσο ισχυρές που οι υπεύθυνοι (;) του ΟΠΑΠ να εγκρίνουν μια τόσο ελεεινή διαφήμιση;

Διπροσωπία


Η διπροσωπία, απαιτεί προσωπεία.Κανένα από τα πρόσωπα του διπρόσωπου δεν είναι αληθινό. Για να είναι κανείς ένας άλλος, απαιτείται ριζική αλλαγή, άρα ο υποτιθέμενος πραγματικός εαυτός, δεν είναι εκείνος που ήταν αρχικά, πριν τη δημιουργία των προσωπείων. Πολλοί άνθρωποι παιδεύονται στη ζωή τους, κυρίως γιατί θέλουν να γίνουν κάτι άλλο από αυτό που ήδη είναι. Όταν το προσπαθούν αυτό, δεν έχουν ως κριτήριο μόνο τα μειονεκτήματα του προφίλ τους, αλλά τα πλεονεκτήματα ενός διαφορετικού, εκείνου που θέλουν να εξομοιώσουν.  Η βάση του ψυχισμού τους, σε όλες αυτές τις περιπτώσεις έχει πρόβλημα. Αν κανείς δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί μέχρι που φτάνει, να κατανοήσει τα βαθύτερά του χαρακτηριστικά, είναι σα να χτίζει τσιμεντένιους ορόφους πάνω σε καλύβα. Είναι διαφορετικό να αλλάζεις, να προοδεύεις ή να διαφοροποιείσαι με τη πάροδο του χρόνου από το να φοράς το προσωπείο. Αυτοί οι άνθρωποι, αδυνατούν να απευθυνθούν με ειλικρίνεια στους άλλους. Ακόμη κι όταν όπως προείπα έχουν το πρώτο πρόσωπο, αυτό που και οι ίδιοι θέλουν να πιστεύουν ως το αληθινό τους.

“Δείξε μου το γραφικό σου χαρακτήρα να σου πω ποιος είσαι“.


“Δείξε μου το φίλο σου αν σου πω ποιος είσαι” 
λέει η παραδοσή μας αλλά καλύτερα μάλλον να
 ήταν “Δείξε μου το γραφικό σου χαρακτήρα να
 σου πω ποιος είσαι“. Δυστυχώς ή ευτυχώς,
 ο τρόπος που γράφουμε φανερώνει 
πολλά για την προσωπικότητα μας καθώς και 
για  την εκάστοτε ψυχολογική μας κατάσταση.

Όπως λένε οι ειδικοί, η διαδικασία του γραψίματος 
ελέγχεται από το κεντρικό νευρικό 
σύστημα καθώς συμμετέχουν πολλοί μυες όπως του μπράτσου, του αγκώνα, του χεριού, των 
δαχτύλων και της ωμοπλάτης. Άν κανετε υπομονή μέχρι το τέλος, στα δείγματα γραφής που
 ακολουθούν και στην ερμηνεία τους, ίσως κάποιοι συναντήσετε τον εαυτό σας ή κάποιο 
κοντινό σας πρόσωπο.

ΓΕΝΙΚΑ:

Η ΝΑΣΑ άρχισε εργασίες πάνω σε αστρόπλοιο!Σ'ύμφωνα με αναφορές, εμπειρογνώμονες από τη NASA σκοπεύουν να λύσουν το πρόβλημα της συμπίεσης του χώρου και του χρόνου, ώστε τα  διαστρικά ταξίδια να καταστούν γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός .

Ο ειδικός μηχανικής υποστήριξης της NASA Δρ White. επισημαίνει ότι, παρ 'όλες τις τεχνολογικές προόδους  στην εξερεύνηση του διαστήματος βρισκόμαστε ακόμα σε επίπεδο άνθρωπων των σπηλαίων.
Το μόνο που καταφέραμε μέχρι σήμερα είναι να  βάλουμε σε τροχιά γύρω από τη Γη δορυφόρους και έναν διαστημικό σταθμό, όπου απλά μερικές φορές οι άνθρωποι έρχονται να ζήσουν και να εργαστούν για μικρό χρονικό διάστημα, καθώς και στείλομε μερικά ρομπότ στον Άρη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...