Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ! ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2015!

Στρατηγικό σχέδιο ή παγκοσμιοποίηση; Το γεγονός μιλάει πάντως από μόνο του! Τούρκος αρχηγός θα διοικεί Ταξιαρχία σε ελληνικό έδαφος!...

Ο λόγος για τον αντιστράτηγο Χακάν Εσέρ, ο οποίος σύμφωνα με το Voria.gr, θα διοικεί Ταξιαρχία στη Λάρισα μέχρι το 2015!

Το Μεγαλύτερο Κρουαζιερόπλοιο Στη Γη: Φωτογραφίες(Oasis of the Sea)Oasis of the Seas


Το μεγαλύτερο στον κόσμο κρουαζιερόπλοιο, το Οasis of the Seas (Όαση των Θαλασσών) έχει πέντε φορές το μέγεθος του Τιτανικού. Το «Οasis of the Seas», η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας Royal Caribbean, είναι 40% μεγαλύτερο από οποιοδήποτε άλλο κρουαζιερόπλοιο και κόστισε 1,5 δισ. δολάρια.
Το Oasis of the Seas παρουσιάστηκε σαν ένα αρχιτεκτονικό θαύμα εν πλω, που εκτείνεται σε 16 καταστρώματα, 225.282 κόρων, και διαθέτει δίκλινες καμπίνες χωρητικότητα 5.400 ατόμων. Το Oasis of the Seas είναι το πρώτο πλοίο που προσφέρει την στον χώρο της κρουαζιέρας την έννοια της γειτονιάς με επτά διαφορετικές θεματικές περιοχές, που περιλαμβάνουν το Το κεντρικό Πάρκο, το Boardwalk και το Promenade Royal, το Pool and Sports Zone, το Vitality at Sea Spa, το Fitness Center, το Entertainment Place και τη Ζώνη Νεολαίας.
Έχει  ένα παγοδρόμιο, ένα γήπεδο γκολφ κι ένα υπαίθριο, αρχαιοελληνικού τύπου, θέατρο 750 θέσεων. Έχει 20 ορόφους και το μήκος του φθάνει τα 360 μέτρα.
Είναι λιγότερο ένα πλοίο και περισσότερο ένα μηχανοκίνητο θέρετρο.
Έχει 2.700 καμπίνες  διαθέτει γήπεδα βόλεϊ και μπάσκετ, πισίνες που περιέχουν συνολικά 2.300 τόνους νερού , καθεμιά από τις οποίες είναι κατασκευασμένη με βάση ένα διαφορετικό θέμα.

Το Μυστήριο του Ανθρώπινου Σώματος:Ανθρώπινη Αυτό – ανάφλεξη


Oνομάζεται το φαινόμενο εκείνο που ένα σώμα φλέγεται χωρίς όμως αυτό να προκαλείται από εξωτερικούς παράγοντες.

Μέσα στα χρόνια δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ΑΑΑ που βγήκαν στο φως. Από το 1673 που έγινε και η πρώτη επιστημονική αναφορά στο φαινόμενο αυτό (Acta Medica and Philosophica Hafniensia) ως και σήμερα, με πρόσφατο παράδειγμα τον θάνατο του 65χρόνου Danny Vanzandt από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ, η επιστήμη δεν έχει καταφέρει να εξηγήσει αποδεδειγμένα, τόσο τα αίτια της ανάφλεξης όσο και τον τρόπο της καύσης του σώματος. 

Από περιγραφές ειδικών, στατιστικά αντιλαμβανόμαστε πως : 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...