Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ... ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ...!!! ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ...


ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...; ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ... ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΩΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ;
ΔΕΙΤΕ... ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ...

Aυτό το γερμανοτσογλάνι που λυμαίνεται τη δημόσια περιουσία ελέω τρόικας και γερμανοτσολιάδων… μας περνάει για μεγάλους μαλάκες! Λίστες με πολίτες που χρωστούν στην εφορία (τουλάχιστον) 10.000 ευρώ, για να ξεκινήσουν άμεσα οι κατασχέσεις κινητής και ακίνητης περιουσίας, άρα και των καταθέσεων, ζητά από τις εφορίες ο Χάρης Θεοχάρης.


Λίστες με πολίτες που χρωστούν στην εφορία (τουλάχιστον) 10.000 ευρώ, για να ξεκινήσουν άμεσα οι κατασχέσεις κινητής και ακίνητης περιουσίας, άρα και των καταθέσεων, ζητά από τις εφορίες ο Χάρης Θεοχάρης. Από τη μέγκενη των κατασχέσεων δεν γλιτώνουν ούτε τα περιουσιακά στοιχεία των συνυπευθύνουν των χρεών (γυναίκες, παιδιά, κοινοί λογαριασμοί και περιουσιακά στοιχεία).

Μάλιστα, ζήτησε μέσα σε 14 μέρες και εν μέσω θέρους να αρχίσουν να του στέλνουν ονόματα και ποσά οφειλετών, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης όχι μόνο γι΄ αυτούς που δεν έχουν τακτοποιήσει της ληξιπρόθεσμης οφειλές τους, αλλά και για όσους δεν είναι συνεπείς στις δόσεις ρυθμίσεων χρεών που έχουν κάνει.
Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες της "Δημοκρατίας" από μεγάλη ΔΟΥ του Λεκανοπεδίου ορίστηκε και "ταρίφα" αριθμού, που φτάνει τα 500 ονόματα σε πρώτη φάση.
Σύμφωνα με το έγγραφο που αποκαλύπτει σήμερα η "Δημοκρατία", αυτό στάλθηκε στις ΔΟΥ με ημερομηνία 17 Ιουλίου 2013 και με τίτλο "Διασταύρωση στοιχείων οφειλετών ληξιπρόθεσμων
οφειλών", ο τρόμος των κατασχέσεων αναμένεται να ξεκινήσει αμέσως μετά τις διακοπές.
Στο έγγραφο της Γενικής Γραμματείας αναφέρεται μεταξύ άλλων: "σας αποστέλλουμε ηλεκτρονικά πίνακα φορολογουμένων με ληξιπρόθεσμη βασική οφειλή τουλάχιστον 10.000 ευρώ, με στοιχεία εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων, κινητής και ακίνητης περιουσίας, στοιχεία δικαστικού (λήψη αναγκαστικών μέτρων), συγκεντρωτικών καταστάσεων πελατών-προμηθευτικών κλπ, προκειμένου για τις άνω οφειλές, και εφόσον συντρέχει περίπτωση, να προβείτε άμεσα στην κίνηση της διαδικασίας αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος των οφειλετών που δεν έχουν τακτοποιήσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους ή δεν είναι ενήμεροι στις δόσεις ρυθμίσεων".
(πατήστε επάνω στη φωτογραφία για μεγαλύτερη ανάλυση)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!! 10 ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ


 

Ο ρόλος των μυστικών υπηρεσιών CIA, FBI, NSA και λοιπών ανα τον κόσμο, δεν είναι μόνον να πραγματοποιούν υποκλοπές, μια πληθώρα περιστατικών προπαγάνδας, δολιοφθοράς στημένων τρομοκρατικών χτυπημάτων, συνεργασίας με τρομοκράτες κλπ φέρει τη σφραγίδα τους, παρακάτω υπάρχουν 10 βίντεο απο διαφορετικά περιστατικά που σίγουρα η Αμερικάνικη κυβέρνηση δεν θέλει να ξέρετε οτι υπάρχουν.

 
Στη σημερινή εποχή της τεχνολογίας, που το διαδίκτυο εξακολουθεί να είναι ελεύθερο οι πληροφορίες είναι προσβάσιμες όσο ποτέ άλλοτε στην ιστορία.
 
Η διαρροή πληροφοριών προς το ευρύ κοινό είναι κάτι που πονοκεφαλιάζει κατά καιρούς τις εκάστοτε κυβερνήσεις!
 
Παρακάτω παρουσιάζονται 10 βίντεο που οι κυβερνήσεις δεν θέλουν σίγουρα να δείτε!

Ομογενειακή Εφημερίδα στις ΗΠΑ: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ «άδειασε»… ευγενικά, τον πρωθυπουργό της Ελλάδας

Σε ότι αφορά τους «πιθηκίζοντες» μνημονιακών ΜΜΕ Ελλάδας, που… «πανηγυρίζουν» (!!!) γιά την επίσκεψη Σαμαρά στην Ουάσιγκτον και τα χαζά τους περί δήθεν «στήριξης από Ομπάμα», η απλή λογική λέει: Αν οι ΗΠΑ θέλουν να «πάνε κόντρα» στην Γερμανία, χρησιμοποιώντας την Ελλάδα, δεν θα κάνουν «πλάτες» σε… μνημονιακά “ξοφλημένα κόμματα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ) που επέβαλαν αυστηρή λιτότητα, αλλά σε… αντιμνημονιακά.
Με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά στις ΗΠΑ (6-9 Αυγούστου 2013)Ευχολόγια από τον Μπαράκ Ομπάμα, καμία δέσμευση γιά ουσιαστική βοήθεια
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ «άδειασε»… ευγενικά, τον πρωθυπουργό της Ελλάδας
Τα περί «λιτότητας, χωρίς ανάπτυξη και θέσεις εργασίας» του Μπαράκ Ομπάμα (την επομένη της ανακοίνωσης των θλιβερών στοιχείων γιά την ανεργία στην Ελλάδα), ΔΕΝ ήταν μόνο γιά τους «εταίρους – δανειστές». “Ηταν πιό πολύ, γιά τον κ. Σαμαρά (που πρωθυπουργεύει, «υποσχόμενος» προεκλογικά, ανύπαρκτες… «επαναδιαπραγματεύσεις μνημονίων», που μετατράπηκαν σε… αυστηρότερα μέτρα λιτότητας).
O πρωθυπουργός έφυγε με άδεια χέρια, επειδή οι ΗΠΑ δεν έχουν ανάγκη την -αδύναμη- Ελλάδα στην διαχείριση της κρίσης στην ΝΑ Μεσόγειο
samaras_obama1
Κύριε πρωθυπουργέ… Πίσω από το κεφάλι σου, όταν έκανες δηλώσεις με τον πρόεδρο των ΗΠΑ στα ΜΜΕ, υπήρχε μιά μικρή προτομή του Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ (ούτε καν την πρόσεξες, μαζί με τους «συμβολισμούς» της), που είπε την περίφημη φράση «κανείς δεν πρόκειται να ανέβει στην πλάτη σου, αν εσύ δεν σκύψεις». Καμία αυστηρή «λιτότητα» δεν θα εφαρμοζόταν στην Ελλάδα, αν εσύ και οι υπόλοιποι -και με την υπογραφή σας- δεν είχατε σκύψει τόσο πολύ (γνωστό και αυτό στην Ουάσιγκτον).
Δεν μιλάνε, κ. Σαμαρά, στον Λευκό Οίκο (και στο Στέητ Ντηπάρτμεντ) -έστω έμμεσα- γιά… success story, όταν όλοι γνωρίζουν την άθλια κατάσταση στην Ελλάδα. Δεν μιλάνε γιά «παράγοντα σταθερότητας» στην περιοχή, όταν και οι… κότες γνωρίζουν ότι μία αδύναμη, χρεοκοπημένη ουσιαστικά χώρα, δεν μπορεί να είναι «παράγοντας σταθερότητας». Ούτε μιλάνε γιά «επενδύσεις» και «ευκαιρίες», όταν στην Ελλάδα, η γραφειοκρατία, η διαφθορά, το διαπλεκόμενο πολιτικό-κομματικό σύστημα, η φορολογία κ.ά., αποτρέπουν επενδύσεις. Στις ΗΠΑ, γνωρίζουν άριστα τι γίνεται στην Ελλάδα. Ευχόμαστε να μην σε χαραχτήρισαν και… γραφικό, αλα GAP.
Κατά τα υπόλοιπα, ζήστε τον μύθο σας, εσύ και τα μνημονιακά ΜΜΕ Ελλάδας, με «ιστορίες γιά αγρίους», αφού ούτε εσύ, ούτε τα μνημονιακά ΜΜΕ «πήρατε χαμπάρι», το «άδειασμα» που σου έκανε ο πρόεδρος Ομπάμα γιά τις «πολιτικές λιτότητας» (που ΔΕΝ εμπνέουν «σταθερότητα»), αποτέλεσμα της τυφλής υποταγής στα μνημόνια.
Λευκός Οίκος και Στέητ Ντηπάρτμεντ κ. Σαμαρά, δεν είναι η… κοινοβουλευτική σου ομάδα, γιά να λες ότι θες.
Ούτε ο Ομπάμα χρειάζεται τον πρωθυπουργό της Ελλάδας γιά να στείλει… «μήνυμα» στην Μέρκελ.
Σημ.: Οι ηλιθιότητες του γραφικού κυβερνητικού εκπρόσωπου ότι, εξαιτίας των συναντήσεων, «οι ΗΠΑ αναγνώρισαν την αξία της Ελλάδας και αναβάθμισαν τις σχέσεις τους μαζί μας», σε τι χρειάζονται;
Δυστυχώς, ΔΕΝ άφησε καλές εντυπώσεις
Ο πρωθυπουργός «ζει το story του»:
Τα τραγικά λάθη Σαμαρά στην Ουάσιγκτον
“Eδωσε την εντύπωση ότι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι (περίπου)… «μιά χαρά» και η κυβέρνησή του είναι (περίπου)… «λαοφιλής». Μάλιστα, «διαβεβαίωσε» (!!!) ότι η κυβερνητική-κοινοβουλευτική συνεργασία Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ είναι… «σταθερή» (λες και οι ΗΠΑ δεν ξέρουν τι γίνεται στην Ελλάδα) και «θα βγάλει την Ελλάδα από την κρίση». “Ερχεται «λύση» στην Κύπρο, αλα «σχέδιο Ανάν». Η Ελλάδα «χρήσιμη» γιά την φύλαξη των αγωγών. Οικονομία-μνημόνια: Δεν αναμένεται δραστική επέμβαση των ΗΠΑ, ούτε αναμένονται επενδύσεις.

Μήπως έχει αριθμό πρωτοκόλλου 1056711 και ημερομηνία 12-7-2013;
Τότε να ξέρετε ότι έχετε στα χέρια σας ένα διοικητικώς άκυρο έγγραφο που δεν μπορεί να θεωρηθεί έγκυρη πρόσκληση για δύο λόγους :

1. ο αριθμός πρωτοκόλλου δεν είναι μοναδικός αλλά ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΑ ΤΑ ‘ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ’ ΑΥΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟ ΤΙΤΛΟ, ΙΔΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ. Κοινός αριθμός πρωτοκόλλου επιτρέπεται μόνο σε έγγραφα του δημοσίου που έχουν την ιδιότητα της ανοιχτής επιστολής ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΜΙΕΣ ΠΡΟΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΜΕΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ όπως είναι μία ενημέρωση – πρόσκληση προσωπικών οφειλών για τακτοποίηση λογαριασμού.

2. εάν το προαναφερόμενο έγγραφο δεν σας εστάλη με συστημένη επιστολή και ρόζ αποδεικτικό παραλαβής ΕΛΤΑ αλλά με μαζική αποστολή ΕΛΤΑ και μάλιστα Β΄(!) προτεραιότητας (δηλαδή χωρίς καν ημερομηνία αποστολής των ΕΛΤΑ), τότε ΕΝΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΟΡΙΣΤΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΔΙΟΡΙΑ ΔΕΚΑ (10) ΗΜΕΡΩΝ «από την παραλαβή του παρόντος» ΚΑΘ’ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΑΡΧΩΝ ΤΟ ΕΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΛΗΦΘΗ ΤΟ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΥΠΑ Η ΔΙΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ (10) ΗΜΕΡΩΝ. Το οποίο σημαίνει ότι Ο Ο.Α.Ε.Ε. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ ΣΑΣ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΚΠΝΟΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΠΡΑΞΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΩ ΑΚΥΡΗ ΛΟΓΩ ΑΟΡΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΙΩΝ.

Συνεπώς, αφ’ ης εξ αρχής το εν λόγω ειδοποιητήριο δεν αποτελεί τίποτε άλλο παρά ένα μέτρο εκφοβισμού, μια μπλόφα ολκής η οποία ευελπιστούν να ‘πιάσει’ μέσω της τρομοκρατίας για να απεμπολήσει ο ασφαλισμένος στον Ο.Α.Ε.Ε. Δικαιώματα του, να αποδεχθεί ανεπιφύλακτα και ανεξέλεγκτα ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ τις όποιες απαιτήσεις – χρεώσεις κάνοντας ρύθμιση στην οποία προ-υπόθεση είναι η απεμπόληση Δικαιώματος Ενστάσεων – Αμφισβητήσεων - Αντιρρήσεων εκ των υστέρων, και μάλιστα «προσερχόμενος οικειοθελώς» δεδομένου μάλιστα ότι απέστειλαν τα ειδοποιητήρια με μαζική επιστολή/αριθμό πρωτοκόλλου ως ανοιχτή κοινή πρόσκληση στην οποία ο εκάστοτε ασφαλισμένος με δική του πρωτοβουλία αν θέλει ανταποκρίνεται και αναλαμβάνει τις ευθύνες, και συνεπώς με αυτό το δόλιο τρόπο να τους δώσει ‘οικειοθελώς και με δική του πρωτοβουλία’ και όσο ζεστό χρήμα μπορούν να του αποσπάσουν από αυτό με το οποίο προσπαθεί να επιβιώσει οριακά.

ΠΡΟΣΕΞΕ: Μπορεί να μπεις φυλακή για τα….ραπανάκια.
Η εποχή των σχεδιασμών της παγκόσμιας Οργουελικής δικτατορίας της αγοράς, και πραγματικός ο ρόλος της «Ευρωπαϊκής Ένωσης» αποκαλύπτεται καθημερινά.

Μια νέα πρόταση νόμου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θεωρεί παράνομη την «καλλιέργεια, την αναπαραγωγή ή την εμπορία» σπόρων και κηπευτικών που δεν έχουν «αξιολογηθεί, εγκριθεί και γίνει αποδεκτοί» από μια νέα ευρωπαϊκή γραφειοκρατία το λεγόμενο «Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φυτικών Ποικιλιών».

Η.Π.Α: ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)«Είναι εκείνη η εποχή του χρόνου πάλι, όπου ο εθνικός μήνας ευαισθητοποίησης Ανοσοποίησης (Niam) ξεκινά τον Αύγουστο και λειτουργεί ως υπενθύμιση για τους ενήλικες και τα παιδιά να λάβουν τα εμβόλια που τους συνιστούν. Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) καλεί το πρόγραμμα ως, "μια ευκαιρία για να τονιστεί η ανάγκη για εμβολιασμούς.
Οι δραστηριότητες επικεντρώνονται στην ενθάρρυνση όλων των ανθρώπων για την προστασία της υγείας τους, που εμβολιάσθηκαν κατά των λοιμωδών νοσημάτων."

Στη Φυλακή Και Βαριά Πρόστιμα Όποιος Καλλιεργεί «Παράνομους» Σπόρους !!

Στη Φυλακή Και Βαριά Πρόστιμα Όποιος Καλλιεργεί «Παράνομους» Σπόρους !!
Απίστευτο και όμως Αληθινό.

Η εποχή των σχεδιασμών της παγκόσμιας Οργουελικής δικτατορίας της αγοράς, και πραγματικός ο ρόλος της «Ευρωπαϊκής Ένωσης» αποκαλύπτεται καθημερινά.

Μια νέα πρόταση νόμου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θεωρεί παράνομη την «καλλιέργεια, την αναπαραγωγή ή την εμπορία» σπόρων και κηπευτικών που δεν έχουν «αξιολογηθεί, εγκριθεί και γίνει αποδεκτοί» από μια νέα ευρωπαϊκή γραφειοκρατία το λεγόμενο «Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φυτικών Ποικιλιών».

ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ NASA: ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ - ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το Βίντεο...

Αποκάλυψη Σοκ για την Φουκουσίμα


300 τόνοι ραδιενεργού νερού πέφτουν κάθε μέρα στον ωκεανό

Ανοιχτή πληγή είναι για τον πλανήτη η Φουκουσίμα, αφού καθημερινά 300 τόνοι ραδιενεργού νερού χύνονται στους ωκεανούς σύμφωνα με τις χθεσινές αποκαλύψεις του Γιούσι Γιονεγιάμα, αξιωματούχου του υπουργείου Οικονομίας, Εμπορίου και Βιομηχανίας της κυβέρνησης του Σίνζο Αμπε.
Ειδικά συνεργεία στη Φουκουσίμα δίνουν τιτάνια μάχη για τον περιορισμό της διαρροής. Ωστόσο, σύμφωνα με τις νέες αποκαλύψεις ένα ραδιενεργό «ηφαίστειο» βράζει στο υπέδαφος του πυρηνικού εργοστασίου και μολύνει τη θάλασσα.
Ο ισχυρισμός του Γιονεγιάμα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, ενώ πλέον επιβεβαιώνονται οι φόβοι ότι η καταστροφή στη Φουκουσίμα, η οποία προκλήθηκε από τον ισχυρότατο σεισμό των 9,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το τσουνάμι που ακολούθησε, έχει πολύ σοβαρότερες επιπτώσεις απ' ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Όταν οι Έλληνες πολεμούσαν τους Ναζί, οι εφοπλιστές πλούτιζαν


vessel
Άντα Ψαρρά
“Ο τρόπος που έκαναν τα δισεκατομμύρια οι εφοπλιστές πριν και μετά τον πόλεμο, την ώρα που οι Ελληνες πολεμούσαν τους ναζί, έχει καταγραφεί με στοιχεία και με ονοματεπώνυμα. Σήμερα, όμως, ο πρωθυπουργός παρακαλεί σχεδόν αυτούς τους κυρίους για 140 εκατ. τον χρόνο, ενώ η Ελλάδα στενάζει κάτω και από τη δική τους μπότα των υπερκερδών και της φοροδιαφυγής ” Δύο σημαντικά ραντεβού είχε την περασμένη Πέμπτη ο Έλληνας πρωθυπουργός, από τα οποία αποκόμισε «στα λόγια» γύρω στα 240 εκατομμύρια ευρώ.
Το πρώτο ήταν με τον «μισητό» Γερμανό υπουργό Εξωτερικών, «τον ανθέλληνα, που πίνει το αίμα του λαού μας χειρότερα κι από την εποχή της οθωμανικής αυτοκρατορίας», όπως σημείωσαν ακόμα και φανατικοί υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα.

16 σημάδια που υποδηλώνουν πως το σπίτι σας είναι στοιχειωμένοΑκούτε βαριά βήματα στον διάδρομο του επάνω ορόφου, ενώ ξέρετε πως δεν είναι κανείς πάνω… Μία πόρτα κλείνει χωρίς εμφανή αιτία… Συχνά χρησιμοποιούμενα αντικείμενα εξαφανίζονται και επανεμφανίζονται χωρίς λόγο… Το φως της κουζίνας ανάβει από μόνο του. Μυρίζετε ένα περίεργο άρωμα στην ατμόσφαιρα του σπιτιού σας…

Τα παραπάνω μπορεί να είναι ενδείξεις, πως το σπίτι σας είναι στοιχειωμένο. Τα αληθινά στοιχειώματα είναι ένα σπάνιο φαινόμενο και συχνά είναι δύσκολο να διακρίνετε εάν τα περίεργα φαινόμενα που συμβαίνουν στο σπίτι σας οφείλονται σε στοίχειωμα.

Για την ακρίβεια, κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι είναι «στοίχειωμα», τι το προκαλεί και γιατί αρχικά συμβαίνει. Υπάρχουν πολλές θεωρίες, αλλά είναι πάνω απ” όλα θεωρίες. Το ζητούμενο είναι: Εάν πιστεύετε πως το σπίτι σας είναι στ” αλήθεια στοιχειωμένο, ποια είναι η καλύτερη στάση που θα μπορούσατε να κρατήσετε;

Τα σημάδια του στοιχειώματοςΤο πρώτο βήμα είναι να προσδιορίσετε όσο περισσότερο μπορείτε, εάν πράγματι βρίσκετε αντιμέτωποι με μία γνήσια περίπτωση στοιχειώματος. Δεν μοιάζουν όλες οι περιπτώσεις στοιχειώματος μεταξύ τους και συχνά παρουσιάζουν μια ποικιλία φαινομένων.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...