Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.........ΟΛΟΙ!!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!! ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ......ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ...........


Τη στιγμή που ο κάθε άνθρωπος αφυπνίζεται και γνωρίζει την ΑΛΗΘΕΙΑ την ίδια στιγμή εμφανίζεται και ο τρόπος για την αντιμετώπιση κάθε "μη επιθυμητής" κατάστασης. Αφυπνιστείτε εσείς οι ίδιοι... αφυπνίστε και όλους του άλλους γύρω σας.. με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μιλήστε π.χ. για αυτά που γνωρίζετε) και τότε κάτι μαγικό θα συμβεί.. σε ατομικό καθώς και στο συλλογικό επίπεδο.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ...


Πλησιάζει η ώρα να υπερασπιστούν μόνοι τους οι πολίτες το Σύνταγμα και να τηρήσουν-εφαρμόσουν το άρθρο 120 (114)! Το διαβάσαμε από το: Πλησιάζει η ώρα να υπερασπιστούν μόνοι τους οι πολίτες το Σύνταγμα και να τηρήσουν-εφαρμόσουν το άρθρο 120 (114)!

Ένοχοι, μαζί με την ακροδεξιά κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, θα είναι οι δικαστές που θα εκδώσουν αποφάσεις, οι έφοροι των ΔΟΥ κι όλοι όσοι συμπράξουν στο έγκλημα! Μολών Λαβέ κι ελάτε να δείτε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος… 

Σε διωγμό η ΕλληνοΟρθόδοξη Εκκλησία στην Αλβανία …Ξύλωσαν ακόμη και τις Εικόνες !(video)

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός στην Βόρειο Ήπειρο. Δημοτικοί υπάλληλοι με το πρόσχημα της είσπραξης παλαιών χρεών της ελληνικής ορθόδοξης Εκκλησίας, άδειασαν κυριολεκτικά έναν ολόκληρο Ναό στην Πρεμέτη.

Μην σας τρομοκρατεί ο ΟΑΕΕ.... ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΚΝΙΟ ΑΣΜΑ ΤΟΥΣ


Μην σας τρομοκρατεί ο ΟΑΕΕ....
Εξώδικη διαμαρτυρία κατέθεσε χτες ο εμπορικός σύλλογος Λαμίας  κατά του ΟΑΕΕ μετά τις αθρόες αποστολές απειλητικών επιστολών προς ασφαλισμένους που δεν έχουν τακτοποίηση ασφαλιστικές τους εισφορές προειδοποίηση αναφέρει ότι αν σε 10 ημέρες δεν καταβάλουν τις εισφορές τους μπορεί να κινηθεί διαδικασία κατασχέσεων περιουσιακών στοιχείων. Είναι απαράδεκτο, σκληρό και ανάλγητο να εκβιάζονται έτσι  άνθρωποι  που  αδυνατούν λόγω της συγκυρίας να  ανταποκριθούν σε αυτές τις υποχρεώσεις τους δηλώνει στον FM-1 ο  πρόεδρος της ομοσπονδίας εμπορικών συλλόγων  ανατολικής στερεάς Δημήτρης Σαμαράς. Προτείνουμε είπε να βρεθεί  λύση μέσω ειδικών ρυθμίσεων ώστε να  μπορέσουν όσοι  οφείλουν  να ταχτοποιήσουν μακροπρόθεσμα  τις οφειλές τους.
Στο μεταξύ το ΕΒΕ Φθιώτιδας ενημερώνει οτι οι  απειλές αυτές δεν έχουν βασιμότητα γιατι για να γίνουν κατασχέσεις πρέπει να ποροηγηθούν  ορισμένες βασικές διαδικασίες....

Στάση πληρωμών σε Εφορία, ασφαλιστικά Ταμεία, ΔΕΚΟ.EINAI H MONH ΛΥΣΗ

Στάση πληρωμών έχουν κηρύξει οι Έλληνες, 
όπως δείχνουν οι προβλέψεις για έκρηξη των
 ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την Εφορία, 
στο δεύτερο εξάμηνο του έτους και η 
εξαιρετικά...
περιορισμένη συμμετοχή στα προγράμματα 
ρύθμισης χρεών του υπουργείου
 Οικονομικών και των ασφαλιστικών 
Ταμείων.
Εξαιτίας της πληθώρας φόρων που πρέπει
 να πληρωθούν, τους επόμενους μήνες,
 εκτιμάται ότι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την Εφορία, που, στο επτάμηνο, αυξάνονταν
 κατά περίπου 600.000.000 ευρώ το μήνα και έχουν φτάσει τα 4 δισ. ευρώ, θα εκτοξευθούν
 στα 13 δισ. ευρώ, μέχρι το τέλος του 2013. Δηλαδή, στο προσεχές πεντάμηνο, τα χρέη των
 φορολογουμένων θα αυξάνονται με ρυθμό 1,8 δισ. ευρώ το μήνα.
Οι πολίτες αδυνατούν πλέον να καλύψουν τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις τους, με
 αποτέλεσμα να αφήνουν στην άκρη τις πληρωμές προς την Εφορία, τα Ταμεία, τις
 ΔΕΚΟ και άλλες υπηρεσίες.
Στελέχη του υπουργείου Οικονομικών εκτιμούν ότι, στην τριετία 2013-2015, θα 
προστεθούν ληξιπρόθεσμα χρέη 30 δισ. ευρώ, τινάζοντας στον αέρα τις προβλέψεις του
 Μνημονίου για τα φορολογικά έσοδα.

Ιερώνυμος : Καλύτερα να ταΐζω τους λαθρομετανάστες, παρά να πληρώνω τους τεμπέληδες Έλληνες εργαζόμενους
Τον οβολό των …τεμπέληδων όμως τον θέλει. Ξυρίστε τον. 

Αξιότιμοι κύριοι:
Αν και χριστιανή, απευθύνομαι σε΄σάς τους Άθεους να σάς ενημερώσω για το εξής: Πριν από λίγο (μεσημέρι Τετάρτης 8-2-2012, ο Τουρκαλβανός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος έκλεισε με το «έτσι θέλω» το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας 89,5 Fm, γιατί του στοίχιζε πολλά. Μένουν άνεργοι 87 συνάδελφοι.
Και τί είπε ο άθλιος ο Ιερώνυμος στην σημερινή Σύνοδο; Ότι προτιμάει...να ταΐζει τους λαθρομετανάστες, παρά να πληρώνει τους τεμπέληδες Έλληνες εργαζόμενους στον 89,5! Πιο πολύ πονάει ο Τουρκαλβανός Ιερώνυμος τους Λάθρο από εμάς τους Έλληνες!..
Δουλεύω τηλεφωνήτρια στον Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας 8 χρόνια, είμαι χωρισμένη μητέρα 2 παιδιών και βρίσκομαι σε απόγνωση αυτή την στιγμή. Τρελαθήκανε οι Δεσποτάδες μας, αγαπητοί κύριοι; Αυτό δίδαξε ο Ιησούς Χριστός; Να φροντίζουμε τους Αλλόθρησκους και Αλλόφυλους, και να πετάμε στον δρόμο τα δικά μας παιδιά; Πάρτε θέση, σάς παρακαλώ, εσάς που σάς διαβάζουν πολλοί χριστιανοί, γιατί το πράγμα είναι πολύ σοβαρό.
Κάντε μια σχετική ανάρτηση, γιατί σάς διαβάζει όλη η Θεολογική Σχολή και τους πονάει ότι γράφετε. Μπας και φιλοτιμηθούν και κάνουν πίσω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΦΟΥ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΔΝΤ;

Γιατί θέλουν να κάνουν την Ελλάδα όπως 
την Αργεντινή, το Ιράκ, την Νιγηρία, την
 Λιβύη, την Συρία, κτλ?...

Γιατί θέλουν την κοινωνία τρομαγμένη,
 έρμαιο κράτους και παρακρατικών
 δολοφόνων?
Γιατί προωθούν το νέο 'δίπολο του
 διχασμο'?
Γιατί το πετρέλαιο βγαίνει σε χώρες 
με ΔΝΤ και μπούργκα?
Γιατί Τσάβεζ και Πούτιν ήταν οι Δαίμονες για τα καθεστωτικά ΜΜΕ της δύσης?
Γιατί η συμμορία της Αμερικάνικης κυβέρνησης έφερε τον χαζούλη ΓΑΠ στην κυβέρνηση,
 αλλά έριξε Καντάφι, Μουμπάρακ, Σαντάμ, και τώρα προσπαθούν Άσαντ?
Γιατί οι τοκογλύφοι προωθούν κοινωνίες με σαρία και λαούς - πρόβατα στην εξουσία και
 κτήνη στην κοινωνία?
Γιατί στην Νιγηρία οι γενοκτόνοι Ισλαμοφασίστες ήρθαν μαζί με την εξόρυξη
Πριν δείτε το κυρίως βίντεο, είναι πολύ σημαντικό να δείτε αυτό πρώτα:

Τροπολογία για ρύθμιση οφειλών στα ταμεία δίχως φορολογική ενημερότητα

Χωρίς φορολογική ενημερότητα η ένταξη στις ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία, σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε στη βουλή ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.Με την κίνηση αυτή η κυβέρνηση θέλει όπως όπως να εισρέουν χρήματα στα ταμεία των οργανισμών κοινωνικής ασφάλισης, καθώς όπως όλα δείχνουν έχουν τεράστιο οικονομικό πρόβλημα αφού χάνουν έσοδα λόγω ανεργίας και ανασφάλιστης εργασίας. Επίσης με το «PSI» τα ασφαλιστικά ταμεία βγήκαν εξαιρετικά ζημιωμένα από το κούρεμα των ομολόγων του ελληνικού δημοσίου που είχαν στην κατοχή τους.

Τί παγίδες κρύβει το υποχρεωτικό πλέον ψηφιακό σήμα; Γιατί τόση βιασύνη;


Ήδη πέρασαν κάποιοι μήνες. Τα διαφημιστικά "σπότς" ήταν βροχή και μας "ζάλισαν" με εκείνα τα κακότεχνα κινούμενα σχέδια της οικογένειας "κλικλίκου", περί ψηφιακού σήματος και πόσο ωραίο και δυνατό θα είναι!
Δεν είδαμε στον Tύπο γενικώτερα, μία πραγματικά αληθινή έρευνα, ή "ρεπορτάζ", όπως οι ξενομανείς το αποκαλούν, που να δώση στον μέσο Έλληνα να αντιληφθή, τί ήταν εκείνο, που "έσπρωξε" να επιβάλουν απο την κυβέρνηση, με ασυνήθιστα, για τα δεδομένα μας, ταχύτατους ρυθμούς την ψηφιακή τηλεόραση!

Θα θέλαμε πολύ να ξέραμε, πώς γίνεται στην σημερινή Ελλάδα της πλήρους διαλύσεως, των ανυπάρκτων δημοσίων υπηρεσιών, της οικονομικής δυσπραγίας και απαξιώσεως όλων των εργαζομένων, το μοναδικό ζήτημα που (δήθεν) "έκαιγε", την κυβέρνηση, ήταν η άμεση ΕΠΙΒΟΛΗ ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος, όταν την ίδια στιγμή, τίποτε άλλο ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ! Και όταν ουσιαστικώς, δεν αντιμετωπιζόταν κανένα πρόβλημα με το αναλογικό σήμα...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...