Τρίτη, 20 Αυγούστου 2013

Ο αδίστακτος φυγάς που ψήφισε ΟΛΑ τα μνημόνια του ΔΝΤ, θέλει σεβασμό και πολιτική σταθερότητα με σκοπό την προεδρία της Δημοκρατίας.


Είναι ολοφάνερο πλέον πως ο άθλιος Καραμανλής ετοιμάζει επιστροφή στα πολιτικά πράγματα της χώρας. Ο αδίστακτος φυγάς που ψήφισε ΟΛΑ τα μνημόνια του ΔΝΤ, θέλει σεβασμό και πολιτική σταθερότητα με σκοπό την προεδρία της Δημοκρατίας. 

ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΝΕΟΑΠΟΙΚΟΥΣ

Κοντά Στη Νομιμοποίηση 150.000 Λαθρομετανάστες!

Αποφασισμένος να προχωρήσει στη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε 150.000 μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα πάνω από 10 χρόνια, έχουν κάνει οικογένεια και έχουν παιδιά, είναι ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος.
Ήδη το θέμα το έχει συζητήσει με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο και έχει ενημερώσει το Μαξίμου.
lathrometanastes Κοντά στη νομιμοποίηση 150.000 λαθρομετανάστες!

Μήπως έχετε αρχίσει να πείθεστε,για τις πραγματικές τους προθέσεις.....;;;;;;


«Στο σφυρί» βγαίνουν 25.000 ακίνητα – Ποια είναι τα κριτήρια για τους πλειστηριασμούς
Στη σταδιακή απελευθέρωση των πλειστηριασμών της κύριας κατοικίας προσανατολίζεται η κυβέρνηση, με την όποια απόφαση για άρσης της απαγόρευσης να αναμένεται να ληφθεί πριν από το τέλος του 2013 κατόπιν διαλόγου με τους εμπλεκόμενους φορείς.

Aντε και γαμησου ρε μαλακίδιο. Δεν θέλουμε άλλους γαμοΚαραμανλοσωτήρες
Το αρχίδι δεν ξέρει ούτε το σώβρακο του να διπλώσει και θέλουν να το βάλουν στο πολιτικό παιχνίδι. Γαμώ τα τζάκια σας ρε παλιοκουφάλες. Ας δώσει πρώτα ο καριόλης ο πατέρας σου το αρχιλαμόγιο και Παρισιοβολτάκιας τα κλεμμένα από τον τύμβο της Σαλαμίνας και μετά βλέπουμε.

Συνέντευξη στην εφημερίδα Παραπολιτικά έδωσε ο Κώστας Καραμανλής ο τρίτος, γιος του Αχιλλέα Καραμανλή Νέος (σ.σ.: γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1974) έχει σπουδάσει Οικονομικά και Διεθνή Πολιτική στο Πανεπιστήμιο Χάμιλτον και στο Tufts, ενώ πριν από την ενασχόλησή του με τη ναυτιλιακή εταιρεία εργάστηκε στη Βρετανία σε επενδυτική τράπεζα.

Το τατουάζ, η παντόφλα και η οξυζενέ φίλη του Κασιδιάρη

Φωτο: «Πρώτο Θέμα»
Ιδιαίτερα ενδιαφέρον ήταν το φωτορεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» για τον Ηλία Κασιδιάρη, το τατουάζ με τον αγκυλωτό σταυρό στο μπράτσο, την παντόφλα του και την οξυζενέ φίλη του. Φυσικά ο σταυρός, για να έχει και λίγη αρχαιολογική… εσάνς ήταν φτιαγμένος από μαιάνδρους και είχε στη μέση και μια περικεφαλαία.
Η εφημερίδα, γνωστή για το ύφος της αλλά και τη… στάση της απέναντι στη Χρυσή Αυγή, προσδίδει λάιφ στάιλ στοιχεία για το πώς περνά ο δεύτερος στην ιεραρχία της οργάνωσης, μαζί με τη Μις Τουρισμός. Η φωτογράφηση έγινε λίγη ώρα αφ’ ότου ο Κασιδιάρης από το βήμα της Βουλής χαρακτήρισε ψευδοεθνάρχη τον Κωνσταντίνο Καραμανλή κι ότι πούλησε την Κύπρο. Αμέσως μετά, σα να μη συμβαίνει τίποτε, πήρε την ξανθιά αγκαλιά και πήγαν για μια βουτιά στη θάλασσα.
Πολύς λόγος βέβαια γίνεται για τον αγκυλωτό σταυρό στο μπράτσο του «πολλά βαρύ» Ηλία Κασιδιάρη κι αν πρόκειται για μια τυχαία φωτογράφηση ή πράγματι αιφνιδιάστηκε και αποκαλύφθηκε το ναζιστικό προσωπείο του.
Όχι ότι δεν ξέραμε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής και τις ναζιστικές καταβολές των περισσότερων εκ των στελεχών τους, αλλά μάλλον «περίεργη» είναι αυτή η φωτογράφηση.
Κι εξηγούμαστε: Αν θες να κρύψεις κάτι που δε θες να φανεί το κρύβεις, αν θέλεις όμως να το φανερώσεις ώστε να το απενοχοποιήσεις και να το «νομιμοποιήσεις» στη συνείδηση κάποιων, το κάνεις ακόμη πιο εύκολα. Παίρνει το μοντέλο παρέα, πας μια βόλτα μέχρι τη θάλασσα για να κάνεις τα μπάνια σου, ειδοποιείς και τους «πρόθυμους» πάντα παπαράτσι και η δουλειά στήνεται μια χαρά. Δε λέμε ότι έγινε έτσι και στην προκειμένη περίπτωση, αλλά θα μπορούσε.

Οι αδελφοί των Παπανδρέου και Μιχαλολιάκου διασκεδάζουν μαζί

κλικ για μεγέθυνση
Πως αλλάζουν οι καιροί…
Στο πανηγύρι στο χωριό Γαϊτσές της Μάνης το Σάββατο βράδυ από τα αριστερά:

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στην FEMA προετοιμάζονται για το χειρότερο σενάριο στην περιοχή 3 - Γιατί; Αναστέλονται όλες οι στρατιωτικές άδειες.Τι θα συμβεί μετά την 1η Οκτώβρη;[E-MAIL-ΒΙΝΤΕΟ]

Επείγουσα Fema Περιφέρεια 3 Alert!

Στουρνάρας: Στο σφυρί τα σπίτια των Ελλήνων για χάρη των τραπεζών. Το παραδέχτηκε, επιτέλους!
Το παραδέχτηκε, επιτέλους, ο Στουρνάρας.

“ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ”: Ο απόλυτος φασισμός κυριαρχεί στην Συρία με την συνέργεια του “πολιτισμένου” κόσμου.

σφαγή νεαρού Κούρδου της περιοχής
Πως ανέχονται οι Έλληνες, τα εγγόνια των υπόδουλων και των προσφύγων την επανάληψη της ιστορίας; Όπως ανεχόμαστε τη νέα κατοχή προφανώς…

O EΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΩΣ «ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ» ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά

Η Hasakah και οι άλλες πόλεις της Β.Α Συρίας για πολύ καιρό ήταν ταβασικά κέντρα του χριστιανικού πληθυσμού της Συρίας.Εκτιμάται ότι τουλάχιστον το ένα τρίτο των χριστιανών του Βορρά έφυγε από την περιοχή χωρίς προοπτική  για ενδεχόμενη επάνοδο. Η αυξανόμενη παρουσία ριζοσπαστικών τζιχαιστικών ομάδων όπως της Τζαμπχάτ Αλ Νούσρα, η πλήρης ανομία και ο διωγμός από ομάδες ανταρτών παραμένουν οι βασικές αιτίες αυτής της επιβεβλημένης εξόδου.

Ένας χριστιανός από την περιοχή  που είχε απαχθεί  από τζιχαιστές διηγείται την οδυνηρή περιπέτειά του :

«H απαγωγή μου φαινόταν ότι έγινε για λύτρα αλλά στην συνέχεια επέμεναν να λατρεύσω τον Αλλάχ….Ήμουνμεπέντεάλλαάτομα.Μας είχανσιδεροδέσμιουςκαιμεδεμέναταμάτια,καθηλωμένουςσταγόνατα.Έναςαπό τους απαγωγείς με πλησιάζει τόσο πολύ στο πρόσωπο που αισθάνομαι την ανάσα του. Ξεφυσσάει πάνω μου με μένος…

-Γιατί δε γίνεσαι μουσουλμάνος ; τότε θα σε αφήσουμε ελεύθερο».

Άλλος χριστιανός από την Hasakah δηλώνει ότι γνωρίζει πέντε βίαιους εξισλαμισμούς μόνο τις τελευταίες εβδομάδες. Κάποιος άλλος εκτοπισμένος κάτοικος  αποκαλύπτει :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...