Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013

Βρείτε άλλα παπαγαλάκια γιατί αυτά είναι ....χαζοχαρούμενα.
Προκειμένου να καλύψουν την απραξία-προδοσία τους είναι ικανοί να βαπτίσουν την τουρκική φρεγάτα… κότερο.
Ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ και ο υπ. Άμυνας πρέπει να παραιτηθούν εντός της ημέρας, αφού ζητήσουν από τον Ελληνικό λαό δημόσια συγγνώμη. Δεν πάει άλλο. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν και να μην ανοίγει ρουθούνι.

Κάποια μεγάλης αναγνωσιμότητας ιστολόγια, προσπάθησαν να περάσουν εντεταλμένα  ότι το γνωστό ωκεανογραφικό πλοίο Lone Ranger που ευρισκόταν δίπλα στη Θάσο διεπιστώθη από το ΓΕΕΘΑ ότι δεν είναι πλέον ωκεανογραφικό αλλά ότι έχει μετασκευαστεί σε υπερπολυτελείας σκάφος αναψυχής .
Είναι δυνατόν να βλέπει κανείς στην Ελλάδα ένα ωκεανογραφικό, να του λένε ότι είναι “γιότ” και αυτός να το πιστεύει; Από ότι φαίνεται είναι.

Βίντεο σοκ!!! Άγνωστο πλάσμα εμφανίζετε σε Ελληνική παραλία ανάμεσα σε δεκάδες άτομα! Το διαβάσαμε από το: Βίντεο σοκ!!! Άγνωστο πλάσμα εμφανίζετε σε Ελληνική παραλία ανάμεσα σε δεκάδες άτομα!

Ένα περίεργο πλάσμα εμφανίστηκε στην παραλία του Αρμενιστής (σύμφωνα με τον χρήστη που ανέβασε το βίντεο)

Δυστυχώς είναι αδύνατον να ξεχωρίσουμε το είδος του πάντως

 φαίνεται πολύ μεγάλο!

Εάν κάποιος αναγνώστης ήταν στο συμβάν και γνωρίζει κάτι 

περισσότερο ας μοιραστή την
 εμπειρία του μαζί μας.

Δείτε το βίντεο:

ΠΟΣΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΡΤ.Κρατηθείτε: 451.250 ευρώ το χρόνο!!!
Στη χώρα που οι χαμηλοσυνταξιούχοι παίρνουν γύρω στα 300-500 ευρώ,στη χώρα με το 1,5 εκατομμύριο ανέργους, στη χώρα των κομμένων μισθών και δώρων, στη χώρα των 250.000 «κόκκινων» στεγαστικών δανείωνστη χώρα όπου τα μαγαζιά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, σ’ αυτά που έχουν ήδη βάλει λουκέτο και σ’ αυτά που θα βάλουν προσεχώς, στη χώρα που ένα μεγάλο μέρος του λαού τρώει σε συσσίτια της Εκκλησίας,στη χώρα που νοικοκυριά έχουν μείνει χωρίς ρεύμα γιατί δεν έχουν να το πληρώσουνστη χώρα που ο λαός παγώνει το χειμώνα γιατί είναι ακριβό το πετρέλαιο, στη χώρα που αυτοκίνητα είναι ακινητοποιημένα γιατί είναι ακριβή η βενζίνα και υψηλά τα τέλη κυκλοφορίας, στη χώρα που τέλος πάντων συμβαίνουν αυτά και άλλα πολλά και χειρότερα, πόσα λέτε πως παίρνει ο υπουργός της νέας ΕΡΤ (ή όπως τέλος πάντων θα λέγεται); 
Κρατηθείτε: 451.250 ευρώ το χρόνο!!!
Πρόκειται βεβαίως για τον «πολύ» Παντελή Καψή, πρώην  του ΚΚΕ εσωτερικού (στα νιάτα του), πρώην παπανδρεϊκό στις εποχές της δόξας του και νυν υπουργό της… αδέξιας συγκυβέρνησης. 
Κι όποιος αμφιβάλλει, ας διαβάσει το ΦΕΚ με ημερομηνία 14 Αυγούστου 2013 και με την υπογραφή του Σαμαρά (της «περικοπής δαπανών») φαρδιά-πλατιά από κάτω!

Φορολογούν ότι… πετάει.. κολυμπάει ..περπατάει..και είναι…ακίνητο
Κύμα ...μεταβιβάσεων αυτοκινήτων (ενδεχομένως και ακινήτων) αναμένεται να προκαλέσει ο νέος φορολογικός νόμος με τον οποίο αλλάζει ριζικά ο τρόπος φορολόγησης όσων υπάγονται στα τεκμήρια. Δείτε πότε συμφέρει να μεταβιβάσετε ένα αυτοκίνητο σε συγγενή σας για να απαλλαγείτε από το βάρος που έρχεται αλλά και την παγίδα που έχει στήσει το υπουργείο Οικονομικών.
Έχετε υποστεί δραματική μείωση του εισοδήματός σας και πλέον δεν μπορείτε να καλύψετε το τεκμήριο. Δεν είναι μόνο το αυτοκίνητο. Είναι και το σπίτι στο οποίο μένετε –για το οποίο προκύπτει τεκμήριο είτε είναι ιδιόκτητο είτε είναι ενοικιασμένο- το δάνειο που πληρώνετε (καταναλωτικό, στεγαστικό κλπ) αλλά και το γεγονός ...υπάρχετε. Είπαμε, προκύπτει τεκμήριο 3000 ευρώ για τον εργένη και 5000 ευρώ για τον παντρεμένο.
Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι έχετε ένα σπίτι που βγάζει τεκμήριο 5000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο που βγάζει τεκμήριο 4000 ευρώ και ένα καταναλωτικό δάνειο για το οποίο πληρώνετε 2500 ευρώ τον χρόνο. Αμέσως, αμέσως, το τεκμήριο ανεβαίνει στα 14.500 ευρώ (5000+4000+3000+2500 ευρώ) αν είστε εργένης. Το εισόδημά σας όμως, είναι 10.500 ευρώ. Τι θα συμβεί; Αν δεν καλύψετε με κάποιο τρόπο τη διαφορά (π.χ ανάλωση κεφαλαίου προηγούμενων ετών) θα υποχρεωθείτε να πληρώσετε επιπλέον φόρο λόγω του ότι το τεκμήριο θα είναι υψηλότερο. Πόσο φόρο; Εδώ ερχόμαστε αντιμέτωποι με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

«Στάση πληρωμών» από τους οφειλέτες σε ΙΚΑ και ΟΑΕΕ


«Στάση πληρωμών» από τους οφειλέτες σε ΙΚΑ και ΟΑΕΕ
Του Γιώργου Γάτου
Στάση πληρωμών από τους οφειλέτες του ΙΚΑ και του ΟΑΕΕ απειλεί να ρίξει... έξω τους σχεδιασμούς (και τη δέσμευση απέναντι στην τρόικα) για την είσπραξη τουλάχιστον 4,2 δισ. ευρώ σε πρώτη φάση -από τον Σεπτέμβριο με τη λειτουργία του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ)- έναντι των 14 δισ. ευρώ που συνολικά έχουν βεβαιωθεί ως οφειλές, μαζί με τις προσαυξήσεις, προς τα δύο ασφαλιστικά ταμεία.
Με βάση τα στοιχεία των δύο Ταμείων, μέχρι σήμερα υπέβαλαν αιτήσεις για ρύθμιση των οφειλών τους (με τη «νέα αρχή» για τα ληξιπρόθεσμα έως τις 31/12/2012 και με την «πάγια» για τις οφειλές από 1/1/2013) μόλις 15.627 οφειλέτες σε σύνολο 730.000.
Στο ΙΚΑ (όπου 350.000 χρωστούν περί τα 8 δισ. ευρώ, από τα οποία εισπράξιμα θεωρούνται λιγότερα από 6 δισ. ευρώ) υποβλήθηκαν 10.060 αιτήσεις για τη ρύθμιση 90 εκατ. ευρώ: 7.187 υπέβαλαν αίτηση για την εξόφληση σε δόσεις παλαιών οφειλών 75,158 εκατ. ευρώ (οι 4.449 έχουν ήδη ενταχθεί και για τους υπόλοιπους γίνεται έλεγχος) και 2.873 για την αποπληρωμή νέων οφειλών 44,279 εκατ. ευρώ (σε ρύθμιση έχουν ήδη μπει οι 1.337).
«Στάση πληρωμών» από τους οφειλέτες σε ΙΚΑ και ΟΑΕΕ
ΟΑΕΕ
Στον ΟΑΕΕ αιτήσεις έχουν υποβάλει 5.567 (από το σύνολο 379.844 «ενεργών» ασφαλισμένων που χρωστούν 5,9 δισ. ευρώ) για να ρυθμίσουν 41,2 εκατ. ευρώ (οι 4.722 για οφειλές βεβαιωμένες έως 31/12/2012 ύψους 37 εκατ. ευρώ και 845 για νέες οφειλές ύψους 4,2 εκατ. ευρώ).

Η «μεγάλη παγίδα» στη ρύθμιση του ΟΑΕΕ

Γράφει ο Γιώργος Φλωράς
μέλος του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών
 
  • Προσοχή στην νέα ρύθμιση του ΟΑΕΕ, σοβαρότατες ποινικές ευθύνες για όσους δεν ανταποκριθούν στην νέα ρύθμιση, κακούργημα για όσους οφείλουν άνω των 75.000€
Σύμφωνα με τους όρους της νέας ρύθμισης για τους οφειλέτες του ΟΑΕΕ, ο ασφαλισμένος που επιθυμεί να ρυθμίσει τις οφειλές του πρέπει να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986 στην οποία δηλώνονται:
«η αδυναμία εξόφλησης της συνολικής οφειλής και η δυνατότητα του οφειλέτη να ανταποκριθεί στην τμηματική καταβολή καθ΄ όλη τη διάρκεια της ρύθμισης»
Ο όρος αυτός είναι μια μεγάλη παγίδα εμπλοκής σε σοβαρές ποινικές ευθύνες. Όπως είναι γνωστό με βάση τα ισχύοντα, οι οφειλές στον ΟΑΕΕ δεν είναι ποινικό αδίκημα όταν είναι κάτω από 20.000€ (χωρίς τις προσαυξήσεις). Όμως με την υπογραφή της υπεύθυνης δήλωσης ο ασφαλισμένος που δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί διαπράττει αμέσως ποινικό αδίκημα. Ποινικό αδίκημα που στις περιπτώσεις οφειλών άνω των 75.000€ είναι κακούργημα.
Εάν ο οφειλέτης δεν ανταποκριθεί θα κατηγορηθεί από τον ΟΑΕΕ για ψευδή δήλωση. Ο Νόμος ορίζει ότι:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Γύρω από τον πλανήτη μας υπάρχει ένα τεράστιο ενεργειακό «Πλέγμα»,το οποίο πάλλεται με 7.8 Hertz, ακριβώς στην ίδια συχνότητα που πάλλεται και ο ανθρώπινος εγκέφαλος,η σχέση με το HAARP & τη NASA

Γύρω από τον πλανήτη μας υπάρχει ένα τεράστιο ενεργειακό «Πλέγμα», που μοιάζει με έναν τεράστιο κρύσταλλο το οποίος πάλλεται με 7.8 Hertz, ακριβώς στην ίδια συχνότητα που πάλλεταικαι ο ανθρώπινος εγκέφαλος . 
Το πλέγμα αυτό έχει κατασκευαστεί πριν από εκατομμύρια χρόνια από άγνωστους υπερκόσμιους μηχανικούς. Αυτό το πλέγμα επηρεάζει όχι μόνο την ατμόσφαιρα και τον καιρό ή τις τηλεπικοινωνίες, αλλά και τη σκέψη των ανθρώπων! Αν κατορθώσουν να το ελέγξουν τότε κατόρθωσαν να ελέγξουν όλο τον κόσμο. Μέσα από αυτό, με κατευθυνόμενες εκπομπές, μπορεί κάποιος να αλλάξει τη συμπεριφορά των ανθρώπων. Μπορεί να προκαλέσει επαναστάσεις, και να σταματήσει πολέμους, να προκαλέσει ή να εξουδετερώσει παγκόσμιες επιδημίες και να κατευθύνει γενικά την συμπεριφορά των ανθρώπων όπως θέλει. Το HAARP δεν ειναι ένα πρόγραμμα ιονοσφαιρικής μελέτης, ή ένα μυστικό όπλο μικροκυματικής ακτινοβολίας, όπως υποψιάζονται κάποιοι, αλλά μια προσπάθεια, να κατανοηθεί αυτό το πλέγμα.
Ποιο είναι το μεγαλύτερο μυστικό του κόσμου αυτήν την εποχή; Γύρω από τον πλανήτη μας υπάρχει ένα τεράστιο ενεργειακό «Πλέγμα», που μοιάζει με έναν τεράστιο κρύσταλλο το οποίος πάλλεται με 7.8 Hertz, ακριβώς στην ίδια συχνότητα που πάλλεται και ο ανθρώπινος εγκέφαλος .Το πλέγμα αυτό έχει κατασκευαστεί πριν από εκατομμύρια χρόνια από άγνωστους υπερκόσμιους μηχανικούς. Αυτό το πλέγμα επηρεάζει όχι μόνο την ατμόσφαιρα και τον καιρό ή τις τηλεπικοινωνίες, αλλά και τη σκέψη των ανθρώπων! Αν κατορθώσουν να το ελέγξουν τότε κατόρθωσαν να ελέγξουν όλο τον κόσμο. Μέσα από αυτό, με κατευθυνόμενες εκπομπές, μπορεί κάποιος να αλλάξει τη συμπεριφορά των ανθρώπων. Μπορεί να προκαλέσει επαναστάσεις, και να σταματήσει πολέμους, να προκαλέσει ή να εξουδετερώσει παγκόσμιες επιδημίες και να κατευθύνει γενικά την συμπεριφορά των ανθρώπων όπως θέλει.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...