Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013

Δεν βάζεις φίδι στο κρεβάτι σου και άνθρωπο του Μητσοτάκη στο ΤΑΙΠΕΔ

Επειδή ορισμένοι ξεχνούν εύκολα και κάνουν συνεχώς δωράκια αυτοϋπονόμευσης στους αντιπάλους τους υπενθυμίζουμε τι γράφαμε στις  22/02/2012:
 Όπως διαβάζουμε ο συγγραφέας και καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας Δημήτρης Μπουραντάς φαίνεται ότι προχωρά στην δημιουργία νέου πολιτικού φορέα. …
Ερώτηση, για να πληροφορηθεί ο κόσμος για το νέο κόμμα: Ο κ. Μπουραντάς, ο οποίος όπως διαβάζουμε. “υπήρξε επί σειρά ετών σύμβουλος των σημαντικότερων ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων“, μήπως γνωρίζει ή συνεργάστηκε και με τον κ. Στέλιο Σταυρίδη, πρόεδρο της εταιρείας, Ρiscines ideales;
Ποιός είναι ο κ. Σταυρίδης; Διαβάζουμε στο “Βήμα”:
 “Πώς ξεκίνησε η «φάμπρικα» 
Το φθινόπωρο του 1992 στον προθάλαμο του πολυτελέστατου γραφείου του προέδρου της ΑΓΕΤ Ηρακλής γινόταν πανδαιμόνιο. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε πουλήσει τον Ηρακλή στην ιταλική Καλτσεστρούτσι και ο ισχυρός άνδρας των γειτόνων, ο παλαίμαχος συνδικαλιστής και μετέπειτα μάνατζερ των εργοδοτών του Τζ. Παντσαβόλτα, επέλεγε τους στενούς συνεργάτες του. Εξω από το γραφείο του εκείνη την ημέρα περίμενε το «φαβορί» για να αναλάβει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου ή του γενικού διευθυντή. Ηταν ο κ. Στέλιος Σταυρίδης, ο οποίος είχε «τρέξει» τον Ηρακλή για λογαριασμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη, θεωρούνταν επιτυχημένος στο πόστο του και είχε άριστες σχέσεις με τους Ιταλούς….
Όταν όμως μπήκε στο γραφείο του κ. Παντσαβόλτα με τις βαριές κουρτίνες, τα σκουρόχρωμα έπιπλα από καρυδιά και τη φωτεινή θέα στον μεγάλο κήπο του κτιρίου της Λυκόβρυσης, τον περίμενε μια άνευ προηγουμένου ψυχρολουσία. Χωρίς περιστροφές, ο ιταλός μάνατζερσυνδικαλιστής τού ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεργαστούν αφού τις καίριες θέσεις στον όμιλο θα καταλάμβαναν τεχνοκράτες που θα μετακόμιζαν κατευθείαν από το Μιλάνο στην Αθήνα. 
Ο κ. Σταυρίδης, που θεωρούσε σχεδόν δεδομένη την τοποθέτησή του, έχασε το έδαφος κάτω από τα πόδια του. Έμεινε χωρίς δουλειά, αναζήτησε φίλους και γνωστούς επιχειρηματίες για να δουλέψει μαζί τους, αλλά βρήκε πόρτες κλειστές. Άνθρωποι με τους οποίους συνέτρωγε συχνά, άνθρωποι με τους οποίους είχε κάνει διακοπές μαζί και του δήλωναν ότι θα του συμπαρασταθούν στο δύσκολο έργο του στον Ηρακλή όταν θα αναλάμβανε, τώρα δεν… έβγαιναν καν στο τηλέφωνο! 

ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ? ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΤΕ ΕΝΑΝ!!!!


220px-Benjamin_West_005
Μια πολύ ενδιαφέρουσα λύση για τους έλληνες πολίτες που ενδιαφέρονται σφόδρα για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών έρχεται από τον Υπουργό Άμυνας του Καναδά. Στην Ελλάδα μπορούμε τάχιστα να την ενσωματώσουμε σε νόμο για να λυθεί αφενός το πρόβλημα διαμονής των λαθροεποίκων σε άσχημα κτίρια στο κέντρο της Αθήνας και αφετέρου οι αριστεροί συμπολίτες μας να μπορέσουν να πραγματώσουν στην πράξη τα ιδανικά για τα οποία αγωνίζονται.

Το δίδυμο της συμφοράς έρριψε τον κύβο: "ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ" ΓΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ, νέο κεφάλαιο στη μνημονιακή τραγωδία


Με μια γενικόλογη και άρα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ δήλωση στην οποία τονίζεται ότι θα προστατευθούν οι αποδεδειγμένα αδύναμοι λόγω της κρίσης, ο ψευδοπρωθυπουργικός τραγέλαφος προσπαθεί παρατείνει το θέμα των πλειστηριασμών. Το δίδυμο της απόλυτης καταστροφής συμφώνησε υποτίθεται σήμερα ότι "η πρώτη κατοικία όσων αντικειμενικά δεν μπορούν να την αποπληρώσουν θα προστατευθεί", χωρίς όμως να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες, άρα στην πραγματικότητα -και με δεδομένη την πρωτοφανή αναξιοπιστία των ίδιων και της λοιπής τσογλαναρίας- ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ. Αντιθέτως, αυτό που μένει τελικά είναι Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΑΣΤΕΣ, ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ, ΚΛΩΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΥΣ- ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ! ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΩΣ ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ...Ε


Κασιδιάρης: Είμαστε χριστιανικό κόμμα αλλά δεχόμαστε ειδωλολάτρες

«Ιστορική ενημέρωση και όχι τελετές στον Απόλλωνα ήθελαν να κάνουν τα μέλη μας στους Δελφούς»

«Δεν ήθελαν να κάνουν τελετές στον Απόλλωνα, αλλά ιστορική ενημέρωση», δικαιολόγησε ο Ηλίας Κασιδιάρης την παρουσία μελών της Χρυσής Αυγής στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών το βράδυ της Τετάρτης, που προκάλεσε ένταση και οδήγησε σε οκτώ προσαγωγές.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, υποστήριξε πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα ειδωλολατρικό κόμμα, αλλά χριστιανικό. Ωστόσο όπως επεσήμανε, γίνονται δεκτοί στις τάξεις του κόμματος ειδωλολάτρες και άτομα άλλων θρησκειών, εάν δεν «ζημιώνουν το έθνος»...

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ - ΧΡΕΗ ΑΠΟ ΚΑΡΤΕΣ - ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΠΕΔΑ  - ΕΞΟΧΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα του Κυρίου Σαμαρά θα προστατευτεί μόνο η στεγαστική πίστη προς όφελος όλων !! των Ελλήνων  δλδ όσοι έχουν αγοράσει ένα οικοπεδάκι,μια εξοχική κατοικία ,μια επαγγελματική στέγη ,όσοι έχουν απλήρωτες κάρτες και καταναλωτικά για αγορά πχ αυτοκινήτου ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝΕ !!!
Με το σημερινό καθεστώς Μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2013 προστατεύονται από πλειστηριασμούς όλα τα ακίνητα εφόσον πρόκειται για οφειλές κάτω των 200.000€ προς πιστωτικά ιδρύματα  με τον καινούργιο χρόνο λοιπόν φερεται οτι θα προστατευτεί μονο η πρώτη κατοικία για οφειλές κάτω των 150.000€
Θα σας δώσουμε ένα παράδειγμα εάν κάποιος αγόρασε με δάνειο ενα οικόπεδο και εν συνεχείας έκτισε με δικά του χρήματα ένα ημιτελές σπίτι στο οποίο δεν μπορεί να μείνει ακόμα, απο 1η Ιανουριου θα του το πάρουν τα λαμόγια !!!
Επίσης σε απόλυτο κίνδυνο θα βρεθούν όλοι οι εγγυητές σε προαναφερόμενα δάνεια.
Οσοι Επαγγελματίες αγόρασαν  γραφεία- καταστήματα και κάθε λογής επαγγελματικα κτίρια ας ετοιμάζουν τα μπογαλάκια τους και επειδή μετα απο εναν πλειστηριασμό πάντα βρίσκεσαι να χρωστάς και άλλα στην τράπεζα ας ψάχνουν και για σπίτι !!!
Επίσης όσοι εχουν την .... ατυχία να εχουν ενα σπιτακι στο χωριό η δευτερεύουσα κατοικία ανεξαρτήτου επιφάνειας επίσης ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ 
Και οσοι την γλυτώνουν για τωρα ας μην χαίρονται έρχεται και η σειρα τους..... 
ΤΑ ΝΕΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ


 
- Οι πλειστηριασμοί ξεπαγώνουν! Ικανοποιείται πλήρως το αίτημα της τρόικας...

Ζει ο Michael Jackson; Άλλο ένα video κυκλοφόρησε...


Ένα βίντεο τραβηγμένο κρυφά από άγνωστο άντρα κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες κι έχει αναστατώσει τους φανατικούς θαυμαστές του Michael Jackson.

Το συγκεκριμένο βίντεο δείχνει ένα φορτηγάκι ίδιο μ’ εκείνο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας που παρέλαβε τη σορό του Michael Jackson, να κρύβεται σ’ ένα υπόγειο.

ΣΟΚ! ΜΚΟ χρηματοδοτεί την Χρυσή Αυγή!

ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συγκλονίζει η αποκάλυψη ότι ΜΚΟ για την προστασία της αρκούδας, χρηματοδοτεί την Χρυσή Αυγή.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: 80+ ιδέες για κατασκευές από παλέτες & κιβώτια
Η τελική μορφή και το "φινίρισμα" που θα δώσετε σε κάθε τέτοια κατασκευή, εξαρτάται από τον χώρο που θα τοποθετηθεί, αφού πρόκειται για έπιπλα και κατασκευές  που μπορούν να βρουν την θέση τους από την αποθήκη και το μπάνιο, μέχρι τον κήπο, το μπαλκόνι ή τον χώρο του καθιστικού και οιδυνατότητες παρέμβασης στην εντελώς απλή καιακατέργαστη μορφή του ξύλου μιας παλέτας ή ενός ξύλινου κιβωτίου (καφάσι) είναι πολλές.

Είτε τα επιλέξετε για να δημιουργήσετε ένα τραπέζι, μια ραφιέρα, ένα κεφαλάρι για το κρεβάτι, κουτιά αποθήκευσης, καναπέδες κλπ. είναι στην ευχέρειατου γούστου σας αν θα λειάνετε/τρίψετε το ξύλο, αν και σε ποια απόχρωση θα το βάψετε, αν θα προσθέσετε ροδάκια, τζάμι, ύφασμα ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο, ανάλογα με το είδος της κατασκευής.

Στο στόχαστρο των πλειστηριασμών εξοχικά και καταστήματα αντί για πρώτη κατοικία


home
Νέο σκηνικό φέρνει η κυβέρνηση σύμφωνα με την “Καθημερινή” ώστε να κάμψει τις αντιρρήσεις των όποιων βουλευτών βγάζοντας από το κάδρο την πρώτη κατοικία και στοχεύοντας σε ακίνητα όπως καταστήματα και εξοχικά ενώ παράλληλα στο τραπέζι μπαίνει και η κατάσχεση καταθέσεων.

Γιατί ήθελε να αυτοκτονήσει η 17χρονη που συναρμολογούσε iPhone στην ΚίναΤην ιστορία της 17χρονης Κινέζας που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στον κοιτώνα του εργοστασίου της Foxconn στην Κίνα παρουσιάζει η βρετανική εφημερίδα Guardian σε άρθρο της με τίτλο «Η γυναίκα που παραλίγο να πεθάνει φτιάχνοντας το iPad σας».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...