Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013

Συγκλονιστικό βίντεο με κοριτσάκι που επέζησε από τη ρίψη χημικών

Συγκλονιστικό βίντεο με κοριτσάκι που επέζησε από τη ρίψη χημικώνΤον απόλυτο παραλογισμό της βίας, την φρίκη που έζησαν οι 1.300 και πλέον Σύροι που δολοφονήθηκαν με χημικά, αποτυπώνει πλήρως το νέο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο youtube από ακτιβιστές. «Είμαι ζωντανή, είμαι ζωντανή», φωνάζει ένα κοριτσάκι.
Η μικρή επέζησε της σφαγής. Σε κατάσταση σοκ πάνω σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου, συνειδητοποιεί ότι είναι ζωντανή και το επαναλαμβάνει συνεχώς, ενώ ένας άνδρας προσπαθεί να την παρηγορήσει.
Εφόσον και ο ΟΗΕ επιβεβαιώσει την χρήση χημικών την Τρίτη στα περίχωρα της Δαμασκού, θα πρόκειται για την μεγαλύτερη επίθεση χημικών όπλων από αυτή του Σαντάμ Χουσεΐν πριν από 25 χρόνια στο Κουρδιστάν του βορείου Ιράκ, που σκότωσε 5.000 ανθρώπους.

Τι δεν μπορούν να κάνουν οι εισπρακτικές εταιρείες


Οι καταναλωτές έχουν αρκετά δικαιώματα, τα οποία οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν

H συμπίεση των εισοδημάτων έχει οδηγήσει πολλούς δανειολήπτες σε δυσκολίες αποπληρωμής των οφειλών. Όπως δείχνουν τα στοιχεία ένας στους δύο δανειολήπτες αναγκάζεται να καθυστερήσει κάποια στιγμή την οφειλή και ενημερώνεται από κάποια εισπρακτική εταιρεία.

Τα τηλέφωνα είναι καθημερινά και πολλές φορές ο ίδιος δανειολήπτης μπορεί να δεχθεί τηλεφωνικές κλήσεις από δύο ή και τρεις διαφορετικές εταιρείες, για το ίδιο δάνειο. Και αυτό επειδή οι τράπεζες συνεργάζονται για την είσπραξη των οφειλών με περισσότερες από μία εταιρείες.

Πλήθος είναι τα παράπονα που φτάνουν σε καθημερινή βάση τόσο στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, όσο και στον Τραπεζικό Μεσολαβητή, και οι καταναλωτές διαμαρτύρονται και καταγγέλλουν αθέμιτες πρακτικές, αφού οι υπάλληλοι αυτών των εταιρειών στις τηλεφωνικές κλήσεις ασκούν στον δανειολήπτη ψυχολογική πίεση, ενώ απειλούν και με διαδικασίες πλειστηριασμού αν το χρέος δεν εξοφληθεί έγκαιρα.

Στην περίπτωση που δέχεστε τέτοιες κλήσεις θα πρέπει να γνωρίζετε τα εξής:

Απαγορεύεται να σας καλεί εισπρακτική εταιρεία, χωρίς τη δική σας εξουσιοδότηση. Δηλαδή η τράπεζα στην οποία έχετε το δάνειο ή την πιστωτική κάρτα θα πρέπει να σας ενημερώσει για την εταιρεία με την θα οποία συνεργάζεται και θα σας καλεί για την οφειλή σας.
Θα πρέπει να δώσετε την έγγραφη συγκατάθεση σας, δηλαδή ότι συναινείτε να ενημερώνεστε από την εισπρακτική εταιρεία.
Απαγορεύεται να σας καλούν σε καθημερινή βάση, για την ίδια οφειλή.
Απαγορεύεται να σας καλούν στο χώρο εργασίας, ή να ενημερώνουν τρίτους για το είδος της οφειλής σας.
Η εισπρακτική εταιρεία μπορεί να σας καλεί κάθε δεύτερη μέρα (μόνο τις εργάσιμες) και στις ώρες από 9 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.
Απαγορεύεται η άσκηση ψυχολογικής βίας, η προσβλητική συμπεριφορά και χρήση προσβλητικών εκφράσεων.
Οι πρακτικές των εισπρακτικών εταιρειών συχνά ξεφεύγουν από τα όρια της νομιμότητας. Και αυτός είναι ο λόγος που η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, έθεσε ορισμένους κανόνες που ρυθμίζουν το πλαίσιο λειτουργίας τους.

Θα πρέπει λοιπόν να γνωρίζετε ότι:

Πρωτοφανές “φακέλωμα” – Ξέρουν όλες μας τις συναλλαγές, τις καταθέσεις, θυρίδες, πόσο πληρώνουμε για ρεύμα και τηλέφωνο

- Μεγάλος αδερφός σε όλες μας τις δαπάνες για να πιάσουν τη φοροδιαφυγή... – Ζητούν από όλες τις επιχειρήσεις, ακόμη και από νοσοκομεία τις συναλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί  
–Οι τράπεζες πρέπει να στείλουν τις καταθέσεις, συναλλαγές, και δάνεια– Θα ξέρουν ποιοι έχουν θυρίδες και ποιοι έχουν αγοράσει χρυσές λίρες
– Ξεκινούν αυστηροί έλεγχοι σε γιατρούς και δικηγόρους που δεν κόβουν αποδείξεις
Τελευταία προθεσμία στις 20 Ιανουαρίου έχουν όλες οι επιχειρήσεις προκειμένου να διαβιβάσουν στο υπουργείο Οικονομικών όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν το 2011.
Στη συνέχεια σύμφωνα με την εφημερίδα “6 μέρες” θα γίνει το μεγαλύτερο
“φακέλωμα” στην ιστορία της Ελλάδας με στόχο τον περιορισμό της φοροδιαφυγής.
Ουσιαστικά θα δημιουργηθεί μία γιγαντιαία βάση δεδομένων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων όπου θα είναι καταγεγραμμένες όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούμε, οι καταθέσεις μας, οι λογαριαμοί σε ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ καθώς και οι λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας.
Η διαδικασία ολοκληρώνεται στις 20 Ιανουαρίου μετά από παράταση ενός μήνα που δόθηκε.
Τι στοιχεία ζητούν και από ποιους;

Εναλλακτικές αποδεδειγμένες θαυματουργές θεραπείες που θάφτηκαν από τις φαρμακοβιομηχανίες Το διαβάσαμε από το: Εναλλακτικές αποδεδειγμένες θαυματουργές θεραπείες που θάφτηκαν από τις φαρμακοβιομηχανίες

Τα τελευταία χρόνια ανθεί η εναλλακτική ιατρική, ως σύνολο
μεθόδων που κείνται πέρα από την κατεστημένη επιστημονική ιατρική και εμφανίζουν συγγένεια με θεραπευτικές μεθόδους που απαντούν στις παραδοσιακές κοινωνίες.
Ανάλογη άνθηση γνωρίζει και η θαυματουργική ιατρική, ενώ η εμπιστοσύνη του κοινού στις εναλλακτικές μορφές θεραπείας παρουσιάζεται αυξημένη. Στο άρθρο αυτό καταγράφονται οι σημαντικότερες μορφές της εναλλακτικής ιατρικής, εξετάζεται η κατά περίπτωση θεραπευτική και επιστημονική αξία τους από την άποψη της συμβατικής ιατρικής και επιχειρείται μια ανίχνευση των αιτιών που εξηγούν την άνθησή της. 

Τελική λύση για το ελληνικό πρόβλημα από το 2014 και μετά

(Ανανεωμένο) – Τελική λύση για το ελληνικό πρόβλημα, αλλά από το 2014 και μετά, φαίνεται να προωθείται στην Ευρώπη η οποία κινητοποιείται προς αυτή την κατεύθυνση, αν και η προεκλογική περίοδος στη Γερμανία δεν ευνοεί τέτοιες καταστάσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι το Βερολίνο προσπάθησε να υποβαθμίσει τις δηλώσεις Σόιμπλε καθώς η γερμανική αντιπολίτευση επιτέθηκε στην Α. Μέρκλε λέγοντάς ότι έλεγε ψέματα για την Ελλάδα.
Το νέο πακέτο βοήθειας, με όποια μορφή κι αν έχει αυτό ήταν το βασικό αντικείμενο των συναντήσεων του Γ. Άσμουσεν στην Αθήνα.

Μπαμπά, θα γίνω μουσουλμάνος

Ναι καλά το έγραψα. Έτσι είπε χθες γιος φίλου, στον πατέρα του.
Ποιος ο λόγος; Μα φυσικά τα αποτελέσματα των εισαγωγικών εξετάσεων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ που ανακοινώθηκαν χθες το πρωί και έλαβε τέλος  η αγωνία των υποψηφίων.
Τι έγινε λοιπόν και εκνευρίστηκε ο νεαρός υποψήφιος;

TO ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ “ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ” Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ BLOGS ΜΕ ΝΟΜΟ!

ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑ ΜΝΗΜΗΣ  


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ.

απο το “ηρακλειώτικο στέκι”

Δεν είναι μήνας που έκλεισε το ανώνυμο blog ο parapolitikoς και χθές όπως μάθαμε ο βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης κατέθεσε πρόταση νομοθετικής ρύθμισης στη Βουλήπρός τους αρμόδιους Υπουργούς Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Γ. Ραγκούση, και Δικαιοσύνης, κ. Χ. Καστανίδη, για την άρση της ανωνυμίας των blogs και τον καθορισμό όρων και προϋποθέσεων λειτουργίας τους Ο Βουλευτής ζητά από τους αρμόδιους Υπουργούς Εσωτερικών και Δικαιοσύνης «να προχωρήσουν σε συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση για τον περιορισμό της ανεξέλεγκτης λειτουργίας των μπλογκς, ώστε να υπάρξει περιορισμός των φαινομένων συκοφαντικής δυσφήμισης, υβριστικών ή απειλητικών δημοσιευμάτων κατά δημοσίων προσώπων ή διάδοσης ψευδών ειδήσεων, να αρθεί η ανωνυμία τους και να …………………μπορούν να εντοπιστούν οι συντάκτες των ηλεκτρονικών δημοσιευμάτων».

η ερώτηση του βουλευτή μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:

Άδειες κούνιες και γεμάτα φέρετρα: Άλλη μια «επιτυχία» των Τροϊκανών
Ενός κακού μύρια έπονται, έλεγε ο Σοφοκλής (496-406 π.Χ
). Η μακροχρόνια σκοτοδίνη στην οποία έχει βυθιστεί η Ελλάδα, δεν έχει μόνον αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία, αλλά κυρίως στην ελληνική κοινωνία, στην καθημερινότητα και στη ζωή των κατοίκων αυτής της χώρας.
 Έβλεπα το κατηφές πρόσωπο του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά καθώς συνομιλούσε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπ. Ομπάμα και του έλεγε πως 
τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα έχασε το 1/4 του ΑΕΠ της, πως η ανεργία έφτασε στο 28% και πως έξι στους δέκα νέους δεν έχουν δουλειά, ενώ ο ίδιος προσδοκούσε να εισπράξει μια φράση στήριξης εκ μέρους του Πλανητάρχη, προκειμένου να κτίσει τον..
επικοινωνιακό μύθο του success story με μότο ότι “οι θυσίες του 
ελληνικού λαού πιάνουν τόπο”. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...