Σάββατο, 24 Αυγούστου 2013

Η ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ…

— TΙΣ τελευταίες ημέρες η αγωνία τόσο της κυβέρνησης όσον και του σκληρού πυρήνα τής Ε.Ε και της Ευρωπαίκής Κεντρικής Τράπεζας έχει κορυφωθεί. Ο λόγος είναι ότι η οικονομική κατάσταση τής Ελλάδος ευρίσκεται σε τραγικό σημείο. Καταβάλλονται απεγνωσμένες προσπάθειες για την διάσωση των Ελληνικών τραπεζών των οποίων η ρευστότητα ευρίσκεται σε επικινδυνότατο σημείο. Τα αποθεματικά τους ευρίσκονται σε τραγικό κλάσμα ενώ οι επισφαλείς απαιτήσεις τους αγγίζουν το ιλιγγιώδες ποσό των €80 δις…! (εξ’ αντικειμένου είναι ανέφικτη η είσπραξη έστω και τού 5%). Από την άλλη πλευρά τα έσοδα του δημοσίου μειώνονται καθημερινά με αποτέλεσμα την δραματική μείωση τής ρευστότητας των δημοσίων ταμείων.
— Κάτω υπό τις παρούσες συνθήκες δύο τινά θα συμβούν στο άμεσο μέλλον (ημέρες η εβδομάδες!!!), ή θα αναγκασθεί η κυβέρνηση σε κούρεμα (κατάσχεση) των καταθέσεων, ανεξαρτήτως κατατεθειμένου ποσού, ή την αναγκαστική χρεωκοπία. Στη περίπτωση του κουρέματος των καταθέσεων τα περί εγγυημένων €100.000 ευρώ θα παραμερισθεί από …“το εθνικό συμφέρον”.

— Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται αναλήψεις από τις τράπεζες αυξημένες κατά 43%…! Σήμερα η τράπεζα τής Ελλάδος παρουσίασε αύξηση … €2,55 δισ. τού πρωτογενούς πλεονάσματος στο α’ επτάμηνο του 2013…. μέ στοιχεία τα οποία είναι “μαγειρεμένα” σε μια προσπάθεια καθησυχασμού και παραπλάνησης…
— Αυτή είναι και κρυφή προετοιμασία στην οποία επιδίδεται το οικονομικό επιτελείο πυρετωδώς τις τελευταίες ημέρες και νύχτες. Δυστυχώς η μαύρη Παρασκευή είναι πολύ κοντά όπως και η κορύφωση τού δράματος τού Ελληνικού Λαού.

ΒΟΜΒΑ: "ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ"-ΛΙΑΝΑ ΣΟΥΒΑΛΤΖΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΟΤΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ;
Σοβαρότατες καταγγελίες κατά της κυβέρνησης Σημίτη της περιόδου του 1996 αλλά και εναντίον του ίδιου του τότε πρωθυπουργού οι οποίες εγείρουν μείζον εθνικό θέμα, είχε κάνει και εξακολουθεί να πιστεύει με δηλώσεις της η γνωστή αρχαιολόγος Λιάνα Σουβαλτζή, επικεφαλής από το 1989 μέχρι το 1996 των πολυσυζητημένων αρχαιολογικών ανασκαφών για την ανακάλυψη του Τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η κ. Σουβαλτζή χωρίς να μασά τα λόγια της κατακεραυνώνει εκτός από τον κ. Σημίτη, τον τότε Υπουργό Πολιτισμού Ευάγγελο Βενιζέλο και τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Παπανδρέου, Θόδωρο Πάγκαλο για παρεμπόδιση στο ερευνητικό της έργο. Αφήνει να εννοηθεί ότι η κυβέρνηση Σημίτη επηρεαζόταν ή πιεζόταν από τον εβραϊκό παράγοντα της Αιγύπτου που δεν ήθελε την πρόοδο των ανασκαφών στη έρημο Σίουα ενώ ξεκάθαρα αναφέρει ότι ο κ.Πάγκαλος της είχε πει να καθίσει φρόνιμα και να μην σκαλίζει το θέμα με τον Μέγα Αλέξανδρο γιατί ανεβάζει το πατριωτικό φρόνημα των Ελλήνων και δημιουργεί προβλήματα με το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων που τότε ήταν στην ημερήσια διάταξη.
Ανεξαρτήτως εαν η αρχαιολογική σκαπάνη της Λιάνας Σουβαλτζή έφερε στο φως τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου ή κάποιον άλλο επιβλητικό βασιλικό μακεδονικό τάφο, όλοι ανεξαιρέτως έχουν επαινέσει την τεράστια προσπάθεια στην Αίγυπτο που καλύφθηκε από ίδιους πόρους χωρίς καμία κυβερνητική βοήθεια.

Ψάξτε για συγγενείς μην μείνετε στην..χαρτόκουτα.
Με νόμο που ψηφίσθηκε προ ολίγων ημερών η κυβέρνηση ζητά από όλα τα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας την πλήρη καταγραφή των ενυπόθηκων δανείων σε οικιστικά αλλά και επαγγελματικά ακίνητα.
Τα στοιχεία θα κοινοποιούνται στην τράπεζα της Ελλάδος η οποία θα δημοσιεύει τις εκθέσεις. Ακόμη μια απόδειξη του τι έρχεται στη αγορά ακινήτων και ποιες είναι οι προθέσεις της κυβέρνησης.

Οπότε καλά θα κάνετε να ψάχνετε από τώρα τους συγγενείς που έχουν κανένα καμαράκι για να σας φιλοξενήσουν .
Είναι απορίας άξιον το πώς μια κυβέρνηση που χρωστάει περί τα 250 εκατομμύρια ευρώ σε θαλασσοδάνεια της δικής της κομματικής σπατάλης και ασυδοσίας, αλλά και της διαπλοκής με τις Τράπεζες που τα χορήγησαν, στήνει το νομικό πλαίσιο που θα επιτρέψει να λειτουργήσει και πάλι η τραπεζική πίστη παίρνοντας ουσιαστικά  τα σπιτάκια των κακομοίρηδων γιατί εκεί θα καταλήξει το θέμα , χωρίς να θιγούν δήθεν όσοι δανειολήπτες πραγματικά έχουν πρόβλημα, (Είπαν κι ένα άλλο ανέκδοτο με τον Τοτό αλλά το έχουμε ξανακούσει)…..αμαχητί.. Την ίδια λοιπόν ώρα που οι τροϊκανοί και οι εγχώριοι συνεργάτες τους -λακέδες τους σχεδιάζουν ουσιαστικά την ποινικοποίηση της ιδιοκτησίας, η αριστερά, με εκπρόσωπο της πλέον τον ΣΥΡΙΖΑ, ξαμολάει τα «παπαγαλάκια» της και προπαγανδίζει την μελλοντική της συγκυβέρνηση με την ΝΔ, ώστε «να μην καταστούν ρυθμιστές καταστάσεων οι νεοναζί», όπως είχε χαρακτηριστικά πει ο Τατσόπουλος. Κάθε φορά που βγαίνει ο ξε…Τσίπροτος κάνει και μια πάσα στον γερμανοτσολιά Σαμαρά τους εξυπνακισμούς του.
Τις δεκαετίες του 1950 και του 1960 το κύριο σύνθημα της μετεμφυλιακής Δεξιάς ήταν ότι «αν έρθουν οι αριστεροί στην εξουσία, θα αρπάξουν τα σπίτια του κοσμάκη»! Με τον τρόπο αυτό προσπαθούσαν οι δεξιές κυβερνήσεις να τρομοκρατήσουν τα πολιτικά καθυστερημένα λαϊκά στρώματα που έφτυναν αίμα για να επιβιώσουν και να καλύψουν τις θεμελιωδέστερες των βιοτικών αναγκών τους. Η απειλή ότι «οι αριστεροί θα μας πάρουν τα σπίτια» πέρασε έτσι βαθιά στην ιδεολογία και στο πολιτικό υποσυνείδητο των ψηφοφόρων της Δεξιάς, και τώρα είναι σε μια κατάσταση λήθαργου και αποπροσανατολισμού. Τι να πουν γαμιέται η δεξιά η ..η Αριστερά.

Πιθανή είσοδος εξωγήινης βάσης σε βουνό της Ουάσιγκτον

Ο ερευνητής Scott C. Waring πριν λίγες μέρες παρουσίασε στην ιστοσελίδα του UFO Sightings Daily, λεπτομερείς φωτογραφίες και αποδεικτικά στοιχεία από την είσοδο μίας εξωγήινης βάσης σε πλαγιά του όρους Adams, της Ουάσιγκτον.Χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο δορυφορικό χάρτη, ο Waring εντόπισε κοντά στη περιοχή του ράντσου Aceti μία ανωμαλία που τον οδήγησε στο συμπέρασμα ότι κάτω από τα παράξενα πίξελ, που βρίσκονται μόνο σε εκείνη τη τοποθεσία του βουνού, κρύβεται μία κυκλική είσοδος-πόρτα που οδηγεί στην υπόγεια εξωγήινη βάση.Αυτή η άποψη υποστηρίζεται και από το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι, κάτοικοι της περιοχής, αξιωματικοί του στρατού, η ομάδα ...

Τα 8 Είδη Νοημοσύνης Του Ανθρώπου

Ναι, η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει μόνο ένα είδος νοημοσύνης που να μας χαρακτηρίζει. Μέχρι πριν από κάποια χρόνια επικρατούσε η αντίληψη, πως ο έξυπνος, ευφυής και προικισμένος άνθρωπος είναι αυτός που έχει υψηλό δείκτη νοημοσύνης. Τα τελευταία χρόνια, όμως, η θεωρία αυτή άλλαξε, αφού τώρα πια όταν αναφέρουμε πως ένας άνθρωπος έχει αναπτυγμένη ευφυΐα, πρέπει να γνωρίζουμε για ποια από τις οχτώ ευφυΐες του μιλάμε.Το 1983 ο καθηγητής Gardner δημοσίευσε το βιβλίο Frames of Mind, στο οποίο απέρριπτε τη θεωρία του ενός δείκτη νοημοσύνης. Αντίθετα, υποστήριζε πως δεν υπάρχει ένα είδος νοημοσύνης το οποίο καθορίζει την εξυπνάδα μας ή την επιτυχία μας στη ζωή, αλλά οχτώ διαφορετικά, το καθένα από τα οποία πηγάζει από διαφορετικό κομμάτι του εγκεφάλου.
NOIMOSINI  Τα 8 είδη νοημοσύνης του ανθρώπου
Και ενώ όλοι οι άνθρωποι διαθέτουν και τα οχτώ αυτά είδη νοημοσύνης, λόγω των γενετικών τους καταβολών και των διαφορετικών περιβαλλοντικών επιδράσεων δεν υπάρχουν ούτε δύο άνθρωποι στον κόσμο που να έχουν το ίδιο προφίλ νοημοσύνης, ακόμη και αν αυτοί είναι δύο απαράλλακτοι δίδυμοι. Και αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνει τη μοναδικότητα κάθε ανθρώπου και κάθε παιδιού.
Ας γνωρίσουμε λοιπόν τα οχτώ είδη νοημοσύνης:

Είμαι Ελεύθερος;

Αν ενωθώ με τους άλλους θα χάσω την ελευθερία μου.
Ένας πνευματικός άνθρωπος μόνος του μπορεί να δουλέψει καλύτερα, Ελεύθερος άνθρωπος παλεύει για την Ελευθερία. Δέκα ελεύθεροι άνθρωποι, ενωμένοι, χάνουν την ελευθερία τους. Εκείνο που χρειάζεται είναι ν’ ακολουθήσεις τον δρόμο σου ως την άκρη. Η αξία του δρόμου είναι να μη σταματήσεις ποτέ!” Ν.Κ.

Αυτή είναι και η Ελευθερία του παίχτη που παίζει για να κερδίσει και όχι για να μην χάσει. Είναι η Ελευθερία στο μοναχικό μονοπάτι του πολεμιστή κι αυτή η Ελευθερία είναι και η Ευτυχία του. «Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιός είσαι» το ‘χεις ξανακούσει έτσι; Αν κάνεις παρέα με τσακάλια θα μάθεις πως να τρως ψοφίμια.
eleyteros Είμαι Ελεύθερος;
Αν κάνεις παρέα με τον αετό θα μάθεις να πετάς. Τόσο απλό. Αλλά αυτό που είναι πραγματικά καταπληκτικό, είναι πως από τους πλέον ακατάλληλους ανθρώπους που Εσύ έχεις αφήσει να είναι στην ζωή σου, ζητάς συμβουλές, γνώμες, απόψεις, καθοδήγηση, βοήθεια, συμπαράσταση. Αυτό που εισπράττεις ενώ δεν σε ικανοποιεί πάντα, το δέχεσαι και λες το βαρύγδουπο «Έτσι είναι η ζωή». Δεν είναι έτσι η ζωή, οι άνθρωποι που συναναστρέφεσαι είναι έτσι και ΕΣΥ, επιτρέπεις σε ασήμαντους να καθορίζουν τις επιλογές σου, την ζωή σου, την Ελευθερία σου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...