Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013

Ποιοί δικαιούνται ενιαίο επίδομα στήριξης & ειδικό επίδομα τριτ-πολυτέκνων & τι ποσά καταβάλλονται ; πχ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 3920€ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ 4 ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΩΣ 6.000€


Το πολυεθνικό επίδομα αντικαταστάθηκε από το ειδικό επίδομα τριτέκνων-πολυτέκνων, ενώ η ισόβια σύνταξη της πολύτεκνης μητέρας, το επίδομα τρίτου τέκνου και η εφάπαξ παροχή ύψους 2.000 € για κάθε νέο τέκνο καταργήθηκαν από 1/11/2012.

Στις 21/5/2013 εκδόθηκε νέα ΚΥΑ για την καταβολή του ενιαίου επιδόματος στήριξης τέκνων και του ειδικού ειδόματος τριτέκνων-πολυτέκνων. Λεπτομέρειες εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Απαραίτητη η ηλεκτρονική υποβολή της Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος (Ε1) του δικαιούχου και του νέου μηχανογραφημένου εντύπου Α21 (Αίτηση / Υπεύθυνη Δήλωση για τη χορήγηση των επιδομάτων), μέσω του περιβάλλοντος Taxisnet της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.
Στις 9/4/2013 ψηφίσθηκε στη Βουλή ο νόμος 4144 (ΦΕΚ 88 / 2013) «Αντιμετώπιση της παραβατικότητας στην Κοινωνική Ασφάλιση και στην αγορά εργασίας και λοιπές διατάξεις», το οποίο περιλαμβάνει στην παράγρ. 8 του άρθρου 38 τα εξής:
α. Στο τέλος της περίπτωσης 5 της υποπαραγράφου ΙΑ.2 του ν. 4093/2012 (Α ́222) προστίθεται εδάφιο ως εξής:
«Ειδικά για την πρώτη εφαρμογή δικαιούχοι είναι όλα τα εξαρτώμενα τέκνα που έχουν γεννηθεί μέχρι την ημερομηνία υποβολής της αίτησης και το δικαίωμα αναγνωρίζεται αναδρομικά : αα) από 1.1.2013 για τέκνα γεννημένα μέχρι  31.12.2012 και ββ) από την 1η  του επόμενου μήνα της γέννησής τους για τέκνα γεννημένα εντός του 2013.»
β. Το πέμπτο και έκτο εδάφιο της περίπτωσης 2  της υποπαραγράφου ΙΑ.2  του ν.4093/2012 (Α ́222)  αντικαθίστανται ως εξής :
«Το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων καθορίζεται ανάλογα με τον αριθμό των εξαρτώμενων τέκνων σε σαράντα (40) ευρώ ανά μήνα για κάθε εξαρτώμενο τέκνο.»
γ. Η παρ. 6 του άρθρου 7 του ν. 4110/2013 (Α ́17) καταργείται.
Στις 5/4/2013 εκδόθηκε ο ν. 4141 (ΦΕΚ 81/2013) «Eπενδυτικά εργαλεία ανάπτυξης, παροχή πιστώσεων και άλλες διατάξεις.», ο οποίος περιλαμβάνει στην παράγρ. 1 του άρθρου 40 «Ειδικό επίδομα τριτέκνων και πολυτέκνων» τα εξής: 
Καταβάλλεται ειδικά στις οικογένειες με τρία και άνω εξαρτώμενα τέκνα ειδικό επίδομα τριτέκνων και πολυτέκνων, το οποίο ορίζεται σε πεντακόσια (500) ευρώ κατ’ έτος για κάθε τέκνο, εφόσον το οικογενειακό φορολογητέο εισόδημα είναι μέχρι σαράντα πέντε χιλιάδες (45.000) ευρώ για τις τρίτεκνες οικογένειες. Το ως άνω όριο οικογενειακού εισοδήματος προσαυξάνεται κατά τρεις χιλιάδες (3.000) ευρώ για τις τετράτεκνες οικογένειες και κατά τέσσερις χιλιάδες (4.000) ευρώ για κάθε επιπλέον τέκνο για τις οικογένειες με περισσότερα των τεσσάρων τέκνα.
Image
{Σημειωτέον ότι στις 11/1/2013 είχε ψηφισθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο «Ρυθμίσεις στη φορολογία εισοδήματος, ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Οικονομικών και λοιπές διατάξεις», το οποίο περιελάμβανε στο άρθρο 7 τις ακόλουθες παραγράφους: 
«6. Η τέταρτη περίπτωση της υποπαραγράφου ΙΑ.2 της παραγράφου ΙΑ του ν. 4093/2012 αντικαθίσταται ως εξής:

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΕΤΗ! ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

Δεν έχει τέλος το καθεστώς βίας και
 τρομοκρατίας στη Βόρειο Ήπειρο,
 αφού όπωςκαταγγέλλουν οι Έλληνες
 κάτοικοι, οι Αλβανοί τους
απειλούν με απολύσεις από τις
 δουλειές τους, εάν παραβρεθούν
ακόμη και στην εξωτερική Θεία
Λειτουργία, που
γίνεται στην αυλή της σκλαβωμένης
Εκκλησίας στην Πρεμετή!

Δείτε στο βίντεο τον διωκόμενο
Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου! Έλληνες και Ελληνόπουλα που πραγματικά
 αξίζουν να αγωνιστεί κανείς γι΄ αυτά, γεμάτα αγνότητα, φιλότιμο, Πίστη
 και Πατρίδα!Και όχι χορτασμένα, κακομαθημένα και ράθυμα σαν τα
 περισσότερα δυστυχώς Ελλαδόπουλα, που πηγαίνουν στην Εκκλησία
 κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα και εκείνο με το ζόρι κι όσο για Ελλάδα
 ξέρουν μόνο ΠΑΟ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό...
Εδώ, στη Βόρειο Ήπειρο, υπάρχει ακόμη ένα ατόφιο και αχάλαστο κομμάτι
του Ελληνισμού! Μια "μαγιά" καθαρή και δυνατή που έλεγε και ο
 Μακρυγιάννης, που αρκεί για να ξαναζυμώσει όλο το Έθνος, όπως
 έκανε κάποτε ο Μακεδονικός Αγώνας!
Σήμερα, μπορούμε να επαναλάβουμε κάπως αλλιώς τα υπέροχα εκείνα
 λόγια τουΊωνα Δραγούμη:
"Αν τρέξουμε να σώσουμε τη Βόρειο Ήπειρο, η Βόρειος Ήπειρος θα μας
 σώσει. Θα μας σώσει από τη βρώμα όπου κυλιούμαστε, θα μας σώσει
 από τη μετριότητα και από την ψοφιοσύνη, θα μας λυτρώσει από τον
αισχρό τον ύπνο, θα μας ελευθερώσει. Αν τρέξουμε να σώσουμε τη
 Βόρειο Ήπειο, εμείς θα σωθούμε"!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ... ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1972

Ζούμε τις πιο κρίσιμες στιγμές της Ιστορίας μας.

Θράκη, Βόρεια Ελλάδα, Ήπειρος, Κέρκυρα, Κρήτη, Κύπρος περνούν στα χέρια Εβραιοσιωνιστών. Η Ελλάδα θα περιοριστεί σε μία έκταση από τον Όλυμπο μέχρι Πελοπόννησο και τα νησιά του Αιγαίου.

Ο στρατηγός ε.α.-συγγραφέας Γιώργος Αϋφαντής αποκαλύπτει και συγκλονίζει!...«Φέρνουν συνεχώς λαθρομετανάστες για να τους βάλουν στη θέση των Ελλήνων. Αυτοί θα είναι οι αυριανοί Έλληνες, αφού για το γένος των Ελλήνων έχουν αποφασίσει να το εξαφανίσουν». «Για το 2008 είχε προγραμματιστεί η ταυτόχρονη διχοτόμηση Ελλάδος και Τουρκίας. Στην Πατρίδα μας το σχέδιό τους εξελισσόταν κατά γράμμα, με το φόνο του Γρηγορόπουλου και τα επεισόδια στην Αθήνα αλλά τους το χάλασε η αποκάλυψη του σχεδίου “Βαριοπούλα” και η σύλληψη αξιωματικών από τον Ερντογάν»

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», το εν λόγω σχέδιο αποφασίστηκε στις 11 Ιουνίου σύμφωνα με απόρρητη έκθεση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθεροποίησης (ESM).
 
 
 
Ο νέος φορέας θα μπορεί να κάνει προπώληση περιουσιακών στοιχείων του ελληνικού δημοσίου και τα χρήματα θα πηγαίνουν απευθείας στο λογαριασμό για το ελληνικό χρέος.
 
Θα μπορεί να ιδρύει θυγατρικές εταιρείες στο εξωτερικό στις οποίες θα μεταβιβάζει περιουσιακά στοιχεία προς πώληση, χωρίς να έχει οποιαδήποτε ανάμιξη η ελληνική κυβέρνηση.

Τα 10 παράξενα πράγματα που οι φυσικοί γνωρίζουν!

diaforetiko.gr : fysiki 612x300 Τα 10 παράξενα πράγματα που οι φυσικοί γνωρίζουν!Για να υποστηρίξει αυτήν την άποψη, το βρετανικό πρακτορείο Telegraph, παρουσιάζει τα δέκα πιο παράξενα πράγματα που η Φυσική γνωρίζει αλλά οι περισσότεροι αγνοούν. Τη σχετική ανάλυση έκανε ο φυσικός – κοσμολόγος και συγγραφέας εκπαιδευτικών επιστημονικών βιβλίων, Μάρκους Τσόουν.
Τα δέκα πιο παράξενα πράγματα στη Φυσική:

Όποιος μιλήσει πεθαίνει ... Κάτι σοβαρό συμβαίνει ή απλά θέλουν να μας τρομοκρατήσουν ... καλού κακού προετοιμαστείτε ...

Νορβηγός πολιτικός προειδοποιεί και δίνει οδηγίες επιβίωσης για το άμεσο μέλλον!

Το γράμμα ενός Νορβηγού πολιτικού, που απεστάλη στους Bill Ryan and Kerry Cassidy του Project Camelot, προειδοποιούσε τους απλούς πολίτες για τους κυνδίνους που διατρέχει η ανθρωπότητα, αλλά και για τις σχετικές & μυστικές προετοιμασίες των κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο.

Όπως αναφέρουν και οι Bill Ryan and Kerry Cassidy στη σελίδα τους, δεν έχουμε ατράνταχτα στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα του νορβηγού πολιτικού, -ο οποίος επώνυμα και μαζί με συνοδευτικό φωτογραφικό υλικό, απέστειλε το παρακάτω γράμμα-, αξίζει να σταθούμε στο ιδιαίτερα σημαντικό μύνημα του, το οποίο, εάν είναι αληθινό, φαίνεται πως μας αφορά άμεσα.

Διαβάστε  το γράμμα του πολιτικού:


Η νορβηγική κυβέρνηση κατασκευάζει ολοένα και περισσότερες υπόγειες βάσεις και αποθήκες. Όταν ρωτήθηκε, είπε απλά ότι είναι για την προστασία του λαού της Νορβηγίας. Όταν θέλησα να μάθω, πότε πρόκειται να τελειώσουν τα έργα, απάντησαν "πριν από το 2011".

Το Ισραήλ κάνει το ίδιο όπως επίσης και πολλές άλλες χώρες.

Η απόδειξη ότι αυτό που λέω είναι αλήθεια βρίσκεται στις φωτογραφίες που σας έχω στείλει, τη δική μου και όλων των πρωθυπουργών και των υπουργών με τους οποίους συναντιέμαι και είμαι εξοικιωμένος. Όλοι τους γνωρίζουν για τα παραπάνω, αλλά δεν θέλουν να θορυβήσουν το λαό ή να προκαλέσουν μαζικό πανικό.

Ο πλανήτης Χ έρχεται, και η Νορβηγία έχει ξεκινήσει την αποθήκευση τροφίμων και σπόρων στην περιοχή Svalbard της Αρκτικής και στο Βορρά, με τη βοήθεια των ΗΠΑ της ΕΕ και όλων των χωρών γύρω στη Νορβηγία. Θα σώσουν μόνο αυτούς που βρίσκονται στην ελίτ της εξουσίας και εκείνους που μπορούν να συμβάλουν σε μία εκ νέου δημιουργία: δηλ. γιατρούς, επιστήμονες, και ούτω καθεξής.

Οσο για μένα, γνωρίζω ήδη πως πρόκειται να φύγω πριν από το 2012 για να πάω στην περιοχή της Mosjøen, όπου έχουμε μια υπόγεια στρατιωτική εγκατάσταση. Εκεί είμαστε χωρισμένοι σε τομείς: κόκκινο, μπλε και πράσινο. Τα διακριτικά του νορβηγικού στρατιού έχουν ήδη δοθεί και τα στρατόπεδα έχουν κατασκευαστεί εδώ και πολύ καιρό.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...