Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟ


ΧΥΔΑΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΕ ΝΟΡΒΗΓΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ!!! "ΑΝΤΕ Γ@@@@@ΤΕ" ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ


STAYRIDISECONOMI
Με χυδαίο τρόπο μίλησε σε νορβηγική εφημερίδα ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιος Σταυρίδης, για όσους αντιστέκονται στις ιδιωτικοποιήσεις λέγοντας στα αγγλικά "άντε γαμηθείτε" και ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε ηλίθιους τους Έλληνες για τον τρόπο που αντιδρούν στα σχέδια ιδιωτικοποιήσεων.

ΓΙΑΤΙ Ο ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ


AKHS
Όπως έχουμε πει πολλάκις αυτή εδώ η ιστοσελίδα επειδή δεν χρωστά σε κανένα υπηρετεί μόνο την αλήθεια. Μαθαίνουμε λοιπόν από την σημερινή ειδησεογραφία ότι σχεδόν ολοκληρώνεται η απολογία Τσοχατζόπουλου. Με βάση τα πανίσχυρα στοιχεία σε βάρος του που έχουν διαρρεύσει το πιθανότερο σενάριο είναι η καταδίκη του.
Και εμείς λοιπόν λέμε ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι αθώος!!!! Γιατί?

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ

Φαλίρισαν τα νοσοκομεία από την δωρεάν νοσηλεία των αλλοδαπών - Νέα «χαράτσια» για τους Έλληνες !!

Ενδεικτικό της τραγικής όσο και άθλιας κατάστασης που επικρατεί στα νοσοκομεία είναι τα όσα βγήκαν στην επιφάνεια σχετικά με το κόστος της νοσηλείας των ανασφάλιστων στο ΕΣΥ, οι οποίοι φυσικά είναι σχεδόν όλοι αλλοδαποί. 100 εκατ. ευρώ τον χρόνο στοιχίζει η δωρεάν νοσηλεία των αλλοδαπών, η οποία συνιστά έναν πραγματικό ρατσισμό σε βάρος των Ελλήνων το Γένος.
Τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά όσο και ανατριχιαστικά για τις διακρίσεις εναντίον των Ελλήνων. Στα Νοσοκομεία «Χατζηκώστα» και Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων τα τελευταία χρόνια έχουν γεννήσει τουλάχιστον 2500 (!) ανασφάλιστες γυναίκες από την Αλβανία, ενώ άλλες τόσες αλλοδαπές (και εννοείται ανασφάλιστες κι αυτές) γέννησαν σε δύο μόνο μαιευτήρια της Αθήνας, τα «Έλενα Βενιζέλου» και «Αλεξάνδρα». Στις εφημερίες των νοσοκομείων της Αθήνας συνωστίζονται δεκάδες παράνομοι ή ανασφάλιστοι αλλοδαποί για μια εξέταση, βαφτίζοντας «επείγοντα» τα χρόνια προβλήματα υγείας που έχουν, δίνοντας επιπλέον ψευδή στοιχεία ή αποκρύπτοντας την ηλικία τους, προκειμένου να κάνουν χρήση των ευεργετημάτων του νόμου σε περίπτωση ελέγχου.

Απήγαγαν εξάχρονο αγόρι και του έβγαλαν τα μάτια για να τα πουλήσουν(video)

Απήγαγαν εξάχρονο αγόρι και του έβγαλαν τα μάτια για να τα πουλήσουν
Σοκ έχει προκαλέσει στην Κίνα η απίστευτη βαρβαρότητα που υπέστη ένα αγοράκι 6 ετών, το οποίο απήχθη από αγνώστους που το νάρκωσαν και του έβγαλαν τα μάτια για να χρησιμοποιήσουν τους κερατοειδείς χιτώνες του σε παράνομες μεταμοσχεύσεις.

Ειλημμένη απόφαση: Πλειστηριασμοί α' κατοικίας για να σωθούν οι τράπεζες!

Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, προαναγγέλλει τις κυβερνητικές προθέσεις για την απελευθέρωση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, επισημαίνοντας στην εφημερίδα Real News, ότι «εάν δεν κάνουμε κάτι, θα καταρρεύσουν οι τράπεζες»!

Πάμε να ψηφίσουμε όλοι να μην δοθεί η Σούδα για τα κέφια των φονιάδων!

Μην σκεφτείς ότι δεν μπορούμε ,μπορούμε αν όλοι μαζί θελήσουμε να το καταφέρουμε!
Ψηφίστε αν θέλετε να δοθεί η Σούδα στους φονιάδες!
Μοίρασε την ιστοσελίδα σε όλους και μιλήστε τους να ψηφίσουν και αυτοί!!
Αν έχεις μπλοκ πάρε αυτή την ανάρτηση και αναδημοσίευσε την ! Κανε like και Share στην παρακάτω σελίδα !
Είτε με face είτε me twitter είτε με εμαιλ ..Μπορείς να κάνεις τον φιλο σου να συμμετέχει .!
Ενάμιση εκατομμύριο υπογραφές και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ !!

ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ

Απέλυσαν την καθηγήτρια που έπιασε τον γιο του Σαμαρά να αντιγράφει!
Και εµείς αντιγράψαµε. Και εµάς µας έπιασαν. Δεν πήγε, όµως, ο πατέρας µας ή ο θείος µας να απολύσει την καθηγήτρια...

Το θέµα σε καµία περίπτωση δεν είναι ο γιος του Σαµαρά. Ούτε φυσικά η αντιγραφή ενός 15χρονου παιδιού. Αυτό είναι ένα µηδαµινής δηµοσιογραφικής αξίας γεγονός.

Το θέµα είναι η άνευ προηγουµένου εκδικητικότητα που κατήγγειλε στο δικαστήριο η απολυµένη καθηγήτρια. Ο Σαµαράς -κατά την άποψή µας- θα έπρεπε να συγχαρεί την καθηγήτρια που τόλµησε να µονογράψει το γραπτό του γιου του επειδή αντέγραφε. Αντιθέτως, αυτή απολύθηκε λίγο µετά τις εκλογές.

ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ...

Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ.

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ 440Hz

Ο πόλεμος του Ιδρύματος Ροκφέλερ στη συνείδηση με την επιβολή του Α=440Hz πρότυπου συντονισμού.
Περίληψη
Αυτό το άρθρο απαριθμεί γεγονότα στην ιστορία της μουσικής που είναι κεντρικής σημασίας για την κατανόηση και αντιμετώπιση της σύγχρονης ψυχοπαθολογίας, της κοινωνικής επιθετικότητας, της πολιτικής διαφθοράς, της γενετικής δυσλειτουργίας, και του διαπολιτισμικού εκφυλισμού των παραδοσιακών αξιών διακινδυνεύοντας τη ζωή στη Γη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...