Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2013

Γάλατα υπάρχουν πολλά, Νουνού όµως δύο ...για.. στείρες και …μη- ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΥΝΟΥ

Το θυμόσαστε το γάλα ΝΟΥΝΟΥ με σήμα την ολλανδέζα, με το οποίο μεγάλωσαν γενιές και γενιές Ελλήνων;
Στη μέση και λίγο προς τα κάτω υπήρχε μία εικόνα με μία ολλανδέζα ἡ οποία θήλαζε ένα μωρό. Τώρα ἡ εικόνα έχει αλλάξει και ἡ ολλανδέζα δεν θηλάζει πια ένα μωρό αλλά κρατάει στην αγκαλιά της μία ανθοδέσμη από τουλίπες. Ναι, καλά διαβάσατε – αν δεν το χετε ‘δη, ήδη. Γιατί όλα αυτά;

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !! ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ !!

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τη διαρροή εγγράφου του ΑΧΕΠΑ στο διαδίκτυο, σύμφωνα με 
το οποίο, από την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013, δεν θα διεξάγονται....
μοριακοί έλεγχοι στο αίμα που λαμβάνει το νοσοκομείο. Οι γιατροί προειδοποιούν τους 
ασθενείς που θα δεχθούν το αίμα, ότι υπάρχει «μικρός κίνδυνος» μετάδοσης AIDS και
 ηπατίτιδας.
Σύμφωνα με έγγραφο της συντονίστριας διευθύντριας του Κέντρου Αίματος του ΑΧΕΠΑ 
Ελένης Χασαποπούλου-Μπατάμη, από την Κυριακή, στο αίμα που λαμβάνει το νοσοκομείο
 δεν θα πραγματοποιούνται μοριακοί έλεγχοι, οι οποίοι εντοπίζουν το AIDS και την 
ηπατίτιδα B και C, καθώς δεν υπάρχουν οι απαραίτητοι αντιδραστήρες.
Εντούτοις, θα διενεργείται μόνο ορολογικός έλεγχος. Στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται πως
 οι γιατροί θα πρέπει να ενημερώνουν τους ασθενείς που θα χρειαστούν μετάγγιση από
 το συγκεκριμένο αίμα όπως και τους συγγενείς τους. Επιπλέον, θα πρέπει να παίρνουν 
απ’ αυτούς ενυπόγραφη δήλωση ότι έλαβαν γνώση πως το αίμα έχει ελεγχθεί μόνο με 
ορολογικό έλεγχο και πως υπάρχει «δυνητικός μικρός κίνδυνος μετάδοσης με την 
μετάγγιση, καθώς ο αιμοδότης μπορεί να βρίσκεται στην περίοδο ‘παραθύρου’ για 
HIV ή HBV ή HCV».

ΕΔΩ ΔΙΑΠΛΟΚΗ: Στουρνάρας και Θεοχάρης διαγράφουν πρόστιμο 240 εκ. ΕΥΡΩ του Βαρδινογιάννη και δεν μιλά κανείς

—ΡΕ ΛΗΣΤΕΣ, ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΝΟΜΟΥ, ΚΑΝΕΙΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΑΝΑΦΟΡΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ΄ ΑΛΛΙΩΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ 
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΦΟΡΩΝ!!!! ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣ

Έχετε ακόμη λεφτά στις τράπεζες;
Με διπλή τακτική θα προσπαθήσει το υπουργείο Οικονομικών τους επόμενους τέσσερις μήνες να αυξήσει τα έσοδά του. Έτσι, από τη μία, όσοι έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές και διαθέτουν χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς (ανεξάρτητα εάν είναι από μισθούς ή συντάξεις) έως 1.00 ευρώ θα κατάσχονται χωρίς προειδοποίηση και, από την άλλη, το ΣΔΟΕ προχωράει σε πάγωμα και στη συνέχεια σε κατάσχεση λογαριασμών όσων μεγαλοϊδιοκτητών πολυτελών κατοικιών στα νησιά τα ενοικιάζουν χωρίς αποδείξεις.
Ήδη, στο επτάμηνο Ιανουαρίου-Ιουλίου του 2013 η υστέρηση στα έσοδα ξεπέρασε τα 600 εκ. ευρώ έναντι των αρχικών στόχων του προϋπολογισμού.
Μπροστά, λοιπόν, σε αυτή την αρνητική προοπτική αποφασίστηκε από το υπουργείο Οικονομικών ότι όσοι έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές και δεν τις έχουν ρυθμίσει αλλά έχουν καταθέσεις ακόμα και κάτω των 1.000 ευρώ, να κατάσχεται ένα μέρος τους ή ολόκληρο το πόσο αν πρόκειται για μεγάλη οφειλή!

Απροειδοποίητα η Εφορία θα "βάζει χέρι" στις καταθέσεις όσων έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη - Θα παίρνουν ακόμη και μισθούς και συντάξεις


Αδιάφορο αν οι καταθέσεις είναι μισθός ή σύνταξη


Σε δραστικές "λύσεις" προχωράει το υπουργείο Οικονομικών αφού όπως φαίνεται τα έσοδα για το 2013 θα παρουσιάσουν υστέρηση περίπου 1,5 δισ. ευρώ μιας και οι φορολογούμενοι έχουν λυγίσει από τους φόρους. 

Έτσι, μπροστά σε αυτήν την αρνητική προοπτική, το υπουργείο Οικονομικών λαμβάνει δράση και προχωράει σε κατασχέσεις καταθέσεων όσων έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές. Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει η εφημερίδα "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ", αποφασίστηκε ότι όσοι έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές που δεν έχουν ρυθμίσει και παράλληλα έχουν καταθέσεις άνω των 1.000 ευρώ, τότε θα κατάσχεται ένα μέρος τους ή ολόκληρο το ποσό αν πρόκειται για μεγάλη οφειλή. Και αυτό ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για μισθό ή σύνταξη! 

 "Η ΔΟΥ δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν πρόκειται για μισθό ή σύνταξη" 

Δεν θα γίνει πόλεμος στη Συρία – Μίλησε…η Ομάδα Ε -Δείτε την ανακοίνωση-φωτιά...!!!Πάταγο κάνει τις τελευταίες ώρες μία ανακοίνωση η οποία αποδίδεται στην πασίγνωση Ομάδα Ε, η οποία απειλέι την Δύση να μην γίνει καμία επέμβαση στην Συρία διότι θα παρέμβει η ίδια με τα όπλα της...

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ;;;;ΓΕΜΑΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!!!ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ;;;;ΓΕΜΑΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΣΟΚ! ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!!


ΑΚΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ «ΠΑΙΔΕΙΑΣ»;
Δημοσιεύουμε αυτούσια επιστολή, η οποία παραδόθηκε ιδιοχείρως στο Διευθυντή Δημοσίου εκπαιδευτηρίου της Πρωτοβάθ­μιας Εκπαίδευσης, με σκοπό την προώθη­ση -προφανώς για λόγους «ευζωίας», όπως αναφέρεται στο σχετικό κείμενο- του Ζοχάρ -βιβλίου του Καμπαλισμού, του αποκρυφιστικού αυτού ακραίου Ιουδαϊσμού. Την ευθύνη της έκδοσης φέρει το «Kabbalah Centre», οργάνωση την οποία απορρίπτει ακόμη κι ο «Ορθόδοξος Ιουδαϊσμός» ως σέκτα.
Η επιστολή προέρχεται από το «Kabbalah Centre Αθηνών». Ακολουθεί το κείμενο:

Χωριά που επιπλέουν στο νερό!


Τα σπίτια χτίζονται πάνω σε ξύλινους στύλους και ολόκληροι οικισμοί επιπλέουν στο νερό.
Η μετακίνηση γίνεται με βαρκούλες, ενώ οι κάτοικοι ασχολούνται κυρίως με το ψάρεμα και την καλλιέργεια, ενώ σε μερικές περιπτώσεις ολόκληρο το χωριό αποτελεί τουριστικό θέρετρο από μόνο του.
Πρόκειται για γραφικούς οικισμούς που γίνονται τραβούν το ενδιαφέρον των επισκεπτών ανά τον κόσμο καθώς προσφέρουν μια διαφορετική εμπειρία διαμονής.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...